Ahahahahahha bende mi oyle yapsam :) ben de bugün gördüm kesin erkekmis :) isim konusunda kavgalar yasanacak gibi duruyor bizde :) bende seker yemistim girmeden uyansin diye bir zipladi bi zipladi gülmekten öldük :)Beklerken yedim evet : )uymasin dedim bu defada sabit durmadi.
Tabi bize benzeyecek ayna karsisinda yatarim gerekirse
Benim ilk gebeliğim canım tecrübem yok. Yani bebek mi toplanıyor başka birşey mi bilemiyorum
Az önce soluma yatarken keskin Bi ağrı girdi çok kısa sürdü ama bu ağrılar ve sertleşme ler korkutuyor artıkRahim genişlemesi de olabilif canım benimde yatarken solda oluyot ağrı yatamıyorum sola bugüne kadar hep sola yatan ben yatamıyorum sağa ytıyorum
Hayirli olsun : ) bizde pipisini kesin net gorduk doktora eger kiz cikaraa pembeleri siz alacaksiniz dedim o da gosterdiAhahahahahha bende mi oyle yapsam :) ben de bugün gördüm kesin erkekmis :) isim konusunda kavgalar yasanacak gibi duruyor bizde :) bende seker yemistim girmeden uyansin diye bir zipladi bi zipladi gülmekten öldük :)
Canim ikili test temiz cikinca genelde benim doktorda dahil üclü ve dörtlüye gerek görmüyor acaba ticari bir kaygi gudulerek mi yapildi simdide nifty falan demis cünkü ikincisi bir anne aldirma dusuncesini bile dusunmek istemez anliyorum. Ama erkekler oyle degil suan sen bebekle bag. kurdun ama baba olanin bitenin henüz farkinda bile degil. Tabiki size davranisi yanlis ama aldirma fikrinde ben de hamile kalmadan evet aldiririm diyordum bunu yasamadan anlamak mümkün degil bu sebepten hak veriyorum. Ayrica nifty yada gerekiyorsa amniyosentez yapman taraftariyim. Bilmek kendini ona göre hazirlamak gerektigini düsünüyorum. Ayrica bi doktorla kalma bi doktora daha görün derim. Tabi bu sürecte moralini elinde. Geldigince yüksek tutmaya calis ki bebiste cok etkilenmesin canimben buralarda çok şey okuduğum için anlayabiliyorum. Ama eşimin bilmediği araştırmadığı konular olduğu için doktora takılıyor.
bir de kendisi öğretmen. lise öğretmeni ama sınıflarında zihinsel engelli çocuklar da oluyor. Devletin bir uygulaması. Onları da yakından bildiği gördüğü için korktu. Ama ben hep derim her işte vardır bir hayır. Eşim hep büyük konuşur. Hatta biz çocuk çalışmalarına başlamadan önce birgün arkadaşına sinirlenmiş, "ne var ki çocuk yapmaya" gibisinden küçümseyici tavırla çok konuşmuştu. ben de kızardım yapma etme büyük konuşma, öyle kolay değil o işler.. ve sonuç 4 ay da bizim olmadı. Ki 4 ay yine kısa, hiç olmayadabilirdi.
Bende korkuyorum artık yanlış bişi söylerim diye. hayırlısı diyebiliyorum sadece.
Hiç aram yok çikolata ile.. Hatta genel olarak tatlı ile ama bu kilolar nerden geldi bilmiyorum :) 7 kilo almışım..Anladim : )ay benim yedigim cikolatalar yaninda portakalin sekeri nedir ki
Ya hormonlarim bulanti disinda duygusal olarak beni pek etkilemedi oda bunun cok farkinda hatta doktora gidince benden cok soru soruyor falan :)) simdi ben boyle biseyle girersem hayatta yemez bakalim kavga dövüs orta yol bulacagiz sanirim olmadi ikimizin sectiginden de vazgecip tamamen farkli bir isim koyacagiz :)) son olarak ben de bir hastane cikisi begendim isimli hatta bayildim ama iste isim yok suan :))
Bende sasiriyorum.niye aram var diye hic sevmezdim normalde .Hiç aram yok çikolata ile.. Hatta genel olarak tatlı ile ama bu kilolar nerden geldi bilmiyorum :) 7 kilo almışım..
Bizde gördük pipiyi batta resmi bile var :))Hayirli olsun : ) bizde pipisini kesin net gorduk doktora eger kiz cikaraa pembeleri siz alacaksiniz dedim o da gosterdi
Ya masallah ona ziplayacak tabi nasil tatli oluyorlar
Canim duygusal modun yeni basliyor seninde napalim yani.deli deli konusma git iki duygulan mizmizlan bisi yap : )Ya hormonlarim bulanti disinda duygusal olarak beni pek etkilemedi oda bunun cok farkinda hatta doktora gidince benden cok soru soruyor falan :)) simdi ben boyle biseyle girersem hayatta yemez bakalim kavga dövüs orta yol bulacagiz sanirim olmadi ikimizin sectiginden de vazgecip tamamen farkli bir isim koyacagiz :)) son olarak ben de bir hastane cikisi begendim isimli hatta bayildim ama iste isim yok suan :))
Ne kadar yüreği temiz insanlarsınız sizi uğraştırdım hakkınızı helal edin allah razı olsun sizden inşallah güzel haberler veririm sizlere bende tek tek isimlerinizi alıyorum hep duacınız olcam çöl teşekkür ederimAyyy çok teşekkür ederim ne iyi akıl etmişsin
minnosu sana da teşekkür ederim uğraştın
@Edanonurum seni etkilemek için baya bı uğraştım :))) ben okudum senin adına Allah kabul eder inşallah sen de hayırlı müjdeli haberi alırsın umarım tez zamanda
Canım ikili test sonucunu atar mısın ? Ben 3lü 4lü yaptrmıycsmsağol canım teşekkür ediyorum.
evet yaptırıcaz. Birçok hastalığa bakılıyormuş. Giden para olsun napalım
Yaaa ne demek Allah bizlere nasip etti şükürler olsun kucağımıza almak da nasip olsun sana da nasip olsun inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla... Evet haber ver muhakkak merak ederizNe kadar yüreği temiz insanlarsınız sizi uğraştırdım hakkınızı helal edin allah razı olsun sizden inşallah güzel haberler veririm sizlere bende tek tek isimlerinizi alıyorum hep duacınız olcam çöl teşekkür ederim
BulCanim duygusal modun yeni basliyor seninde napalim yani.deli deli konusma git iki duygulan mizmizlan bisi yap : )
Elbet guzel isim bulursunuz gonlunuze sinen en olmadi bi ruya goruverirsin şakacıktan ismini gordum diye uyanirsin : )
Hani bakim bende modeline nasil
mizmizlanmak bende hic hos durmuyor :)) ama rüya fikri güzelmis gerci onada kendi begendigini gormussun der bizimki bu arada ekran goruntusu alamiyorum tel. Bozuk esime yazdim alsin bana atsin bende sana atacagim cok tatli :))Canim duygusal modun yeni basliyor seninde napalim yani.deli deli konusma git iki duygulan mizmizlan bisi yap : )
Elbet guzel isim bulursunuz gonlunuze sinen en olmadi bi ruya goruverirsin şakacıktan ismini gordum diye uyanirsin : )
Hani bakim bende modeline nasil
Canım bence ye çünkü ben 1 tane portakal yeyince tıkanıyorum ama bi bardak portakal suyuna 3-4 portakal gidiyor yememiz daha sağlıklı bencede.Ben de birkaç gündür sıkıp içiyorum ve her gün portakal yiyorum, umarım çıkmaz öyle bi şey
Duaların için sağol canım İnşâAllah toparlarım bir an önceValla ben kendimi kötü saniyordum midem hala kötü de baya hafifledi diyebilirim. Senin icinde dua edicem insallah bian once toparlarsin azalir bu durumlar canim
Bende 18+0ım canım 5 gün falan var aramızda :)yaa ama senin haftan da ilerde bende bizimkimi çok minnoş ne dedim seni görünce 185 gram yazıyor boyuda sanırım 16 cm haftasını pek anlamadım 2 3 tane farklı hafta yazıyor kâğıtta 17+2 falan galiba bu hafta doktorla pek iletişim kuramadık
Aynen camım karışık yapmak daha mantıklı bencede :)Hergün degil de hafta 2 gün 3 gün içilebilir belki canım.. Bende içiyorum hatta portakal havuç greyfurt karışık yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?