2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Beklerken yedim evet : )uymasin dedim bu defada sabit durmadi.
Tabi bize benzeyecek ayna karsisinda yatarim gerekirse
Ahahahahahha bende mi oyle yapsam :) ben de bugün gördüm kesin erkekmis :) isim konusunda kavgalar yasanacak gibi duruyor bizde :) bende seker yemistim girmeden uyansin diye bir zipladi bi zipladi gülmekten öldük :)

Benim ilk gebeliğim canım tecrübem yok. Yani bebek mi toplanıyor başka birşey mi bilemiyorum
Rahim genişlemesi de olabilif canım benimde yatarken solda oluyot ağrı yatamıyorum sola bugüne kadar hep sola yatan ben yatamıyorum sağa ytıyorum
Az önce soluma yatarken keskin Bi ağrı girdi çok kısa sürdü ama bu ağrılar ve sertleşme ler korkutuyor artık

Ahahahahahha bende mi oyle yapsam :) ben de bugün gördüm kesin erkekmis :) isim konusunda kavgalar yasanacak gibi duruyor bizde :) bende seker yemistim girmeden uyansin diye bir zipladi bi zipladi gülmekten öldük :)
Hayirli olsun : ) bizde pipisini kesin net gorduk doktora eger kiz cikaraa pembeleri siz alacaksiniz dedim o da gosterdi
Ya masallah ona ziplayacak tabi nasil tatli oluyorlar

S Serylady hamileyim hormonlarim triplerine gir isim baskisi yap madem
Ben isimli tulum yaptiriyorum dedim esime yaptir dedi.isim diyorum dedim ee beli ya ismi dedi.sonrada istersen mustafa ekleyelim demez mi hemen siparis verdim duymuyorum seni diye

Canim ikili test temiz cikinca genelde benim doktorda dahil üclü ve dörtlüye gerek görmüyor acaba ticari bir kaygi gudulerek mi yapildi simdide nifty falan demis cünkü ikincisi bir anne aldirma dusuncesini bile dusunmek istemez anliyorum. Ama erkekler oyle degil suan sen bebekle bag. kurdun ama baba olanin bitenin henüz farkinda bile degil. Tabiki size davranisi yanlis ama aldirma fikrinde ben de hamile kalmadan evet aldiririm diyordum bunu yasamadan anlamak mümkün degil bu sebepten hak veriyorum. Ayrica nifty yada gerekiyorsa amniyosentez yapman taraftariyim. Bilmek kendini ona göre hazirlamak gerektigini düsünüyorum. Ayrica bi doktorla kalma bi doktora daha görün derim. Tabi bu sürecte moralini elinde. Geldigince yüksek tutmaya calis ki bebiste cok etkilenmesin canim

Ya hormonlarim bulanti disinda duygusal olarak beni pek etkilemedi oda bunun cok farkinda hatta doktora gidince benden cok soru soruyor falan :)) simdi ben boyle biseyle girersem hayatta yemez bakalim kavga dövüs orta yol bulacagiz sanirim olmadi ikimizin sectiginden de vazgecip tamamen farkli bir isim koyacagiz :)) son olarak ben de bir hastane cikisi begendim isimli hatta bayildim ama iste isim yok suan :))

Hayirli olsun : ) bizde pipisini kesin net gorduk doktora eger kiz cikaraa pembeleri siz alacaksiniz dedim o da gosterdi
Ya masallah ona ziplayacak tabi nasil tatli oluyorlar
Bizde gördük pipiyi batta resmi bile var :))hareket edince icimi oyle bir mutluluk kapliyorki anlatamam

Canim duygusal modun yeni basliyor seninde napalim yani.deli deli konusma git iki duygulan mizmizlan bisi yap : )
Elbet guzel isim bulursunuz gonlunuze sinen en olmadi bi ruya goruverirsin şakacıktan ismini gordum diye uyanirsin : )
Hani bakim bende modeline nasil

Ne kadar yüreği temiz insanlarsınız sizi uğraştırdım hakkınızı helal edin allah razı olsun sizden inşallah güzel haberler veririm sizlere bende tek tek isimlerinizi alıyorum hep duacınız olcam çöl teşekkür ederim

Yaaa ne demek Allah bizlere nasip etti şükürler olsun kucağımıza almak da nasip olsun sana da nasip olsun inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla... Evet haber ver muhakkak merak ederiz

Bul
mizmizlanmak bende hic hos durmuyor :)) ama rüya fikri güzelmis gerci onada kendi begendigini gormussun der bizimki bu arada ekran goruntusu alamiyorum tel. Bozuk esime yazdim alsin bana atsin bende sana atacagim cok tatli :))

Bende 18+0ım canım 5 gün falan var aramızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…