2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ozamana var daha bebegimi detayli görmek icin belki yaptirabilirim

Bide canim arkadasim ayrintili ultr girmiştihersey normal saglikli dedi parmaklarina kadr bakti gosterdi doktoru cocuk dogdu bileginde sknti vardi 3 kere amaliyat oldu cocugun elinin bitimi bileginden donuk yani hersey bilinmiyo canm

Bide canim arkadasim ayrintili ultr girmiştihersey normal saglikli dedi parmaklarina kadr bakti gosterdi doktoru cocuk dogdu bileginde sknti vardi 3 kere amaliyat oldu cocugun elinin bitimi bileginden donuk yani hersey bilinmiyo canm
Canım öncelikle kaybın için üzüldm Allah birsaha yaşatmasın sağlıkla bebeişine kucağına almayı nasip etsin. Dediğin gibi ne testlerin ne detaylının hiç garantisi yok. Benim bir arkadaşımın torunu için herşey normal demişlerdi bebişin bir ayağında yan tarafında 6. Bir parmak vardı söylememişler oda ameliyatla alındı falan. Yani hiç birşeyin garantisi yok ne gelirse Allahtan hayırlısını versin inşallah.

Canim oncelikle biz ve siz de kizi tam anlamiyla tanimadigimiz icin ne kadar dogru yonlrndirme yapariz bilmiyorum. Ben de ergenlerle calisiyorum az cok tahmin edebiliyorum ama yine de her ergen farkli bi dunya. Suanda ruh durumunu etkileyen bi cok konu var buyuk ihtimal. durumu yonetmek bazen gercekten cok guc olabiliyor. Bana kalirsa ilk olarak baba kiziyla once yalniz bi gorussun veya anne de olabilir yaninda. Eger babaya karsi cok ofkeli ve tepkiliyse bi psikologdan yardim almanizi ve sureci(sizinle tanisma ve bebekten bahsetme icin) birlikte planlamanizi oneririm. Ama yok babaya karsi ilimliysa baba kizini tanima adina guzel vakit gecirmeli. Bananin guvenini kazandiktan sonra surec daha kolay atlatilacaktir. Ama anne basedemeyecek durumdaysa gercekten cocuk, bence kesinlikle bi uzmandan yardim almali. Hem sizin evliliginiz hem de cocugun gelecegi adina...

Sen sigara içiyormuydun tatlım, o zaman çok yapıyormuş bebekler yüz kapamayı çok enteresan gelmişti banada

Günaydın kızlar, bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı? Ben 3 gündür özellikle akşam yemeğinden sonra uzandığımda karnımda kıpırtılar hareketler hissediyorum çok güzel çok duygulanıyorum

Günaydın canım..ben de hissediyor gibiyim. Karnımda kıpırtılar oluyor çoğu zaman hafif gıdıklanma titreşim gibi oluyor :)

Bugün gittim benim paşam 14 haftalik olmus :)) boyuda 8 cm olmus zipir velet :) senin 1 hafta önde galiba benden :)
Aynn canım 1 hafta var aramızda sağlıkla büyüsün kuzucuk maşallah ona sen şanslısın sanırım cinsiyet öğrenmişsin benimkini uğraştı baya ama İnan göremiyorum dedi 12 haftada. kızım vardı yanımda kontrolde sadece kızın varmış erkek diyelim erkek olsun dedi sadece dilekte mi bulundu gördü mü emin değilim yani :) Belki benim ki de oğluştur bi daha ki kontrole netleşir inşallah benimki de

Elinin kolunun eksikligi ancak ayrintili ultrasonda belli olur. Bazi dr lar cidden sacmaliyor. Diğer yapilan testler tamamen belli kromozom bozukluklarinin yuzdesini hesapliyor. Nitfy, fetal dna ve amniyosentez hariç. Bunlar kromozom bozuklugunu kesin söylüyor.
Ben de ikili yaptirdim. Sonucum yastan dolayı oyle pek de guzel bir deger cikmadi ama cut off degerin altinda.
Benim dr um gerek gormedi. Bence gerek yok dedi. Istiyorsan yaptır dedi. Ben de istemiyorum dedim.
minnosu ikili test diger testlerin en güvenilir olani. Sana tavsiyem sonuclarini ya baska bir drla paylas ikinci görüş al. Ya da gebeligine her ne sebeple olsun son vermeyi düşünmüyorsan icini ferahlat. Gebeligin tadini cikar.
Bence senin bebegin gayet sağlıklı

Yanlış etiket yapmışsın canım :) minnos26 o :)

Aa ben bu aralar çok portakal yiyorum ya tek oturuşta 3,4 tane yiyprum bende azaltayım ozaman

Günaydın arkadaşlar bende 15+3 günlk hamileyim masallah bebişlerinizin kilosu ve boyu haftalarına göre cok cok iyi nasıl besleniyorsunuz ben sütü icemiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…