2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın arkadaşlar bende 15+3 günlk hamileyim masallah bebişlerinizin kilosu ve boyu haftalarına göre cok cok iyi nasıl besleniyorsunuz ben sütü icemiyorum mesela
Süt neden icemiyorsun? Gaz yapiyorsa laktozsuz ic. Ben oyle yapiyorum.
Miden bulanıyorsa asla sicak icme ılık olsun. Biraz bal reçel eklemeyi dene. O da olmadi yogurt ye ayran ic.
Dün dr umun soyledigi karbonhidrat cok tuketme bunlar sadece sana kilo aldirir, süt yogurt protein iyi yaglar bebegi besler dedi.

Kokusu midemi bulandırıyor canım ayran ve yogurtla telafi etmeye calısıyorum.

canım zaten fetal dna ya da nifty yaptırıcaz. amniyosentez pek düşünmüyorum ama amniyosentez de yaptırabilirim. Bunlardan biri yapılacak. Ne kadar inansam da iyi olduğuna, şüpheyle yaşamak istemiyorum.

sağlıklıdır ben inanıyorum ama sadece down değil, diğer tüm hastalıklara bakılması açısından yaptırıcam. 3Lü test çok güvenilir değilmiş ama ne bileyim doktor yönlendirdi ben de gittim. Amaan ne olcak dedim, altı üstü bi kan veriyosun. sonuçları almaya bile geç gittim ben. Umrumda değildi ama lab.dan sonucu alınca şaşırdım tabi.
Artık ben dursam eşim durmaz zaten. Mobilyasını bile aldırmadı, düşün artık o derece.

Bide canim arkadasim ayrintili ultr girmiştihersey normal saglikli dedi parmaklarina kadr bakti gosterdi doktoru cocuk dogdu bileginde sknti vardi 3 kere amaliyat oldu cocugun elinin bitimi bileginden donuk yani hersey bilinmiyo canm
aynen canım olabilir ya hiç bir şeyin garantisi yok sağlıklı diyorlar sağlıksız doluyor sağlıksız diyorlar sapasağlam doğuyor ayrıntılı yı da ben organlarında bir sıkıntı varsa en azından müdahale edilebiliyor onun için istiyorum valla
valla doktor anlamaz nasıl olsa diye saçmalıyor herhalde kafamı karıştırdı baktım zaten 3lü 2liden de güvenilirliği düşükmüş riskli çıksa bile diğer testleri yaptırmam zaten o zaman da bir anlamı kalmıyor dediğin gibi 30 yaşın üstü zaten direk riskli çıkıyor kaç kişi burda yaptırdı riskli çıktı ama diğer ileri yapılan testleri temiz çıktı kafa karıştırmaktan stres olmaktan başka bir şey değil ben yaptırsam şahsen o sonucu alana kadar kendim hasta olurum üzüntüden ki öyle olanda çok var allah korusun bebekte bir sıkıntı çıkmıyor ama kendileri stresten hastalık sahibi oluyor
Evet canımda öndede gitse biz kendi son adet tarihimize göre gitmeliymişiz :)
bende öyle yapıyorum aslında zaten benim ölçümler her gittiğimde bi tutarsız çıkıyor doktor bakmıyor bile önceki ölçüm nasılmış falan diye ama bu detaylı ultrasonda falan önemli sanırım ikisinede uyan bir tarih belirlicem artık öyle gidicem

canım zaten fetal dna ya da nifty yaptırıcaz. amniyosentez pek düşünmüyorum ama amniyosentez de yaptırabilirim. Bunlardan biri yapılacak. Ne kadar inansam da iyi olduğuna, şüpheyle yaşamak istemiyorum.
Kuzum selam bişey sormak istiyorum.İkili tarama testi sonucunuz nasıl çıkmıştı?Ve lütfen sıkma canını

Evet canımda öndede gitse biz kendi son adet tarihimize göre gitmeliymişiz :)
bu arada senin göbiş ne alemde benim hafif çıktı ama öyle dışardan belli olan bir şey yok akşamları çok şişiyor 2 kilo vermiştim 1 kilosunu almışım anca :)) sanki beslenemiyorum gibi geliyor valla

aha önce buraya atmıştım ama çok gerilerde kalmıştır, canım telefondan girince atayım şuan bilgisayardan yazıyorum.
Tamam canım bekliyorum çünkü şaşırdım açıkçası iyi olduğunu da düşünüyorum ama üzülmen ve böyle baskıda kalman üzdü beni

doktor bana 2li testinde sorun var demedi. ama ben buraya sonucu attm, ismini hatırlamıyorum birkaç arkadaş biyokimyasal riskimin yüksek olduğunu, kendi doktorlarının nifty gibi testler önerdiğini yazmıştı. doktor farketti de bana mı söylemedi yoksa gerçekten mi sorun görmedi bilmiyorum.
Biz testlerden birini yaptırıcaz. ben de bilme taraftarıyım. Giden para olsun napalım, kara kara düşünmemden iyidir.

Insallah temiz cikacak canim sonucta bunlar olasilik biliyorsun rabbim bütün bebisleri korusun insallah

Doktorun da bana söylediği aslında kötü bişi yok. Bu sadece bir tarama testi sonuç vermez ama bu karmaşıklığı ortadan kaldırmak lazım dedi. bana yazı imzalattı, amniyosentez konusunda bilgilendirdiğine dair. Sonra çıktım.İşin ticari kaygısı aklıma gelmiyor değil ama elden bişi gelmez.
Evet eşim de çocuk istedi ama daha moda giremedi farkındayım. Üzerine gitmiyorum seslenmiyorum. O da bugün biraz daha iyi

3'lüyü neden yaptırdı bilmiyorum. ben telefondan atıcam sonuçları tekrar buraya. biyokimyasal riskim biraz yüksekmiş ama doktor bişi demedi.

Benim 12.haftada solemisti zaten 14. Haftada yani dünde kesinlesti iste :)) belki seninkide ogluatur evet kontrol ne zaman ? Birde bebise herhangi birsey aldinmi merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…