Haklisin ekmegin kimseye faydasi yok ama bagimlilik yaptigi kesin ben kahvaltida dogru duzgun hicbirsey yiyemiyorum ekmegide genelde aksam yemeginde tüketirim yani en zararlisi ben mutfaga giremiyorum hala ya yemek falan hak getire kv yapiyor arada cok iyide beslendigim söylenemez yaniDiyet değilde sağlıklı beslenme ekmeği 1 sene önce bıraktım sadece kahvaltıda 2 dilim yiyorum yemeklerin yanında falan hiç yemem normalde de sağlık açısından yememiz gerek zaten. Bulgur pilavı çok severim genelde onu yiyorum yemeklerin yanında hem bebeğede yararlı :)
Amin inşallah ama sen içini ferah tut,ikili testin geçerlilik oranı daha yüksek.Benden de 3’lü test yaptırmamı istedi doktorum,ben de yaptırdım ve kan sonuçlarımı görmen lazımdı.Hepsi normal değerlerin altındaydı.Veee internette neler yazıyordu.Sonra buraya attım arkadaşlar yorumladılar.Şimdi de doktorumla görüştüm.Sonuçlarım güzelmiş.Grafiğimi buraya tekrar atıyım,bir bak istersen.Bir de nerde oturuyorsun?Hacettepe Hastanesi fetal DNA testini ücretsiz yapıyorAmin canım Allah'ım kimseye yaşatmasın. Lafta kolay ama insanın bebeğinden vazgeçmesi öyle kolay değil
Lafta bende soluyordum hamilelikten önce simdi dusununce aklim cikacak gibi oluyor. Kendimi kaybederim diyorum Allah korusun Rabbim hicbirimizi evladiyla sinamasin onlar hep saglikli olsun insallahAmin canım Allah'ım kimseye yaşatmasın. Lafta kolay ama insanın bebeğinden vazgeçmesi öyle kolay değil
7 Ocak’ta kontrol canım bizimkinde kesinleşir bakalım artık :)bebişe daha hiçbirşey almadım canım son zamanlara kadar da almayı düşünmüyorum 2. Olduğu için beşik bebek arabası falan var zaten kıyafet işi de kolay son zamanlar hallederim inşallahBenim 12.haftada solemisti zaten 14. Haftada yani dünde kesinlesti iste :)) belki seninkide ogluatur evet kontrol ne zaman ? Birde bebise herhangi birsey aldinmi merak ettim ?
Senin birsey yokmuski zaten :)) kıyafet kolay alinir bir sekilde :) benim bir toplu igne bile yok liste yaptim ama hangi ay almaya baslarim.bilinmez hersey ateş pahası :)7 Ocak’ta kontrol canım bizimkinde kesinleşir bakalım artık :)bebişe daha hiçbirşey almadım canım son zamanlara kadar da almayı düşünmüyorum 2. Olduğu için beşik bebek arabası falan var zaten kıyafet işi de kolay son zamanlar hallederim inşallah
Aynn canım herşey çok pahalı.İnan hepsi oluyor bi şekilde sağlıklı olsun bebiş doğduktan sonra bile alınıyor çok şey.ben bebek arabası falan doğduktan sonra almıştım beşik önemli bi de bol bol kıyafet gerçi ilkte daha başka bi heyecan oluyor almak istiyor insan her gördüğünü yavaş yavaş parça parça da başlayabilirsin her ay farklı bişey almayaSenin birsey yokmuski zaten :)) kıyafet kolay alinir bir sekilde :) benim bir toplu igne bile yok liste yaptim ama hangi ay almaya baslarim.bilinmez hersey ateş pahası :)
Valla bilmiyorumki bende şöyle düşünüyorum mesela bi gidiyorum 1 hafta önde çıkıyo bi gidiyorum 3 gün önde çıkıyo o yüzden bende kendi tarihime bakıyorum :)Benim bebişde 1 hafta öndeBana da testler için vs bebeğin ultrasonda ki gösterdiği hafta önemli dendi
Ikili testim falan ona göre yapılmıştı..
Oy kuzum ya aynı bende senin gibi oldum ikiliyi alınca hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllahsağlıklıdır ben inanıyorum ama sadece down değil, diğer tüm hastalıklara bakılması açısından yaptırıcam. 3Lü test çok güvenilir değilmiş ama ne bileyim doktor yönlendirdi ben de gittim. Amaan ne olcak dedim, altı üstü bi kan veriyosun. sonuçları almaya bile geç gittim ben. Umrumda değildi ama lab.dan sonucu alınca şaşırdım tabi.
Artık ben dursam eşim durmaz zaten. Mobilyasını bile aldırmadı, düşün artık o derece.
Bana 1 ay sonraya randevu al dedi oda 22. Falan yapıyo ben en iyisi 3 hafta sonraya alıyımaynen canım olabilir ya hiç bir şeyin garantisi yok sağlıklı diyorlar sağlıksız doluyor sağlıksız diyorlar sapasağlam doğuyor ayrıntılı yı da ben organlarında bir sıkıntı varsa en azından müdahale edilebiliyor onun için istiyorum valla
valla doktor anlamaz nasıl olsa diye saçmalıyor herhalde kafamı karıştırdı baktım zaten 3lü 2liden de güvenilirliği düşükmüş riskli çıksa bile diğer testleri yaptırmam zaten o zaman da bir anlamı kalmıyor dediğin gibi 30 yaşın üstü zaten direk riskli çıkıyor kaç kişi burda yaptırdı riskli çıktı ama diğer ileri yapılan testleri temiz çıktı kafa karıştırmaktan stres olmaktan başka bir şey değil ben yaptırsam şahsen o sonucu alana kadar kendim hasta olurum üzüntüden ki öyle olanda çok var allah korusun bebekte bir sıkıntı çıkmıyor ama kendileri stresten hastalık sahibi oluyor
bende öyle yapıyorum aslında zaten benim ölçümler her gittiğimde bi tutarsız çıkıyor doktor bakmıyor bile önceki ölçüm nasılmış falan diye ama bu detaylı ultrasonda falan önemli sanırım ikisinede uyan bir tarih belirlicem artık öyle gidicem
Benimde çok yok canım ama şöyle söyliyim karnım sert baya ve göbeğimin yanlarıda dolu dolu ama normal eşofman giysem hiç belli olmuyo bişe :) bende dikkat etmiyorum çok beslenmeme inan ama bebiş iyi gidiyor allaha şükür :)bu arada senin göbiş ne alemde benim hafif çıktı ama öyle dışardan belli olan bir şey yok akşamları çok şişiyor 2 kilo vermiştim 1 kilosunu almışım anca :)) sanki beslenemiyorum gibi geliyor valla
Benim ilk zamanlar çok az tiksinme tarzı bişiler oldu hep patates haşlaması ve yoğurtlu makarna yedim bide kaşarlı yağsız tost falan o tarz şeyler yiyemiyomusun canım?Haklisin ekmegin kimseye faydasi yok ama bagimlilik yaptigi kesin ben kahvaltida dogru duzgun hicbirsey yiyemiyorum ekmegide genelde aksam yemeginde tüketirim yani en zararlisi ben mutfaga giremiyorum hala ya yemek falan hak getire kv yapiyor arada cok iyide beslendigim söylenemez yani
bende ocağın son haftasına alıcam 22+ larda oluyor ultrasonda da bir hafta geriden gelirse 21 öyle ayarladım artık 24 e kadar gidebilirsin dedi en ortası bu olduBana 1 ay sonraya randevu al dedi oda 22. Falan yapıyo ben en iyisi 3 hafta sonraya alıyım
Valla bilmiyorumki bende şöyle düşünüyorum mesela bi gidiyorum 1 hafta önde çıkıyo bi gidiyorum 3 gün önde çıkıyo o yüzden bende kendi tarihime bakıyorum :)
benimde öyle sert baya iki yemek yesem şişiyor bazılarının direk alttan çıkıyor göbek benim göğüsümün altından beri hafif çıktı :) pantolonlarımı giyip oturamıyorum artık sıkışıyor bide ciddi anlamda 1 haftadır hareketlerini hissediyorum ilk başta kas seğirmesi sandım ama bir olur iki olur oda her gün aynı saatlerde özellikle sabah akşam pıt pıt vuruyor yaramaz :)) senin beslenmen nasıl canım ben valla ya sabah simit yumurta falan yiyorum yada az yağda patates falan öyle peynir zeytin türü kahvaltıyla hiç aram yoktur öğlende meyve süt falan geçiştiriyorum sonra akşam yemeği tatlı falan yemiyorum hiç sanırım kilo alanlar tatlıya falan çok yüklendiğinden alıyor ekmekte bi kahvaltıda yerim iki dilim falan bazen acıkıp tutuyorum kendimi gece falan evde buzhane gibi mutfağa giresim gelmiyor valla aslında bunların beslenmeyle pek alakasıda olduğnu sanmıyorum ama insanın içi rahat etmiyor gene de :) ay baya uzun oldu herhaldeBenimde çok yok canım ama şöyle söyliyim karnım sert baya ve göbeğimin yanlarıda dolu dolu ama normal eşofman giysem hiç belli olmuyo bişe :) bende dikkat etmiyorum çok beslenmeme inan ama bebiş iyi gidiyor allaha şükür :)
Asla kolay değil allah hiçbirimizi o durumda bırakmasın inşallah hepimizin bebişleri gayet sağlıklı ve mutlular sen hiç üzülme annesi :)Amin canım Allah'ım kimseye yaşatmasın. Lafta kolay ama insanın bebeğinden vazgeçmesi öyle kolay değil
Sebzeyi rahat yiyebiliyorum birde kırmızı et ki normalde hic yemezdim. Patates haslama bagirsaklari calistirmiyor ondan ciss :)) ya ne piserse yemeye calisiyorum. Ama yumurta tavuk süt balik vs. Faydali seyleri yiyemiyorum isteBenim ilk zamanlar çok az tiksinme tarzı bişiler oldu hep patates haşlaması ve yoğurtlu makarna yedim bide kaşarlı yağsız tost falan o tarz şeyler yiyemiyomusun canım?
Suan erken gibi geliyor 20. Haftaya dogru almaya baslayayim ufaktan diyorum hem anca biter :)) kiyafet en son alirim sanirim diger seyler daha onemli gibiAynn canım herşey çok pahalı.İnan hepsi oluyor bi şekilde sağlıklı olsun bebiş doğduktan sonra bile alınıyor çok şey.ben bebek arabası falan doğduktan sonra almıştım beşik önemli bi de bol bol kıyafet gerçi ilkte daha başka bi heyecan oluyor almak istiyor insan her gördüğünü yavaş yavaş parça parça da başlayabilirsin her ay farklı bişey almaya
Yani canım yavaş yavaş dediğin gibi yapabilirsin tabi :)aynn kıyafet en kolayıSuan erken gibi geliyor 20. Haftaya dogru almaya baslayayim ufaktan diyorum hem anca biter :)) kiyafet en son alirim sanirim diger seyler daha onemli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?