Aynen mantıklı inşallah herşey güzel çıkar hepimiz içinbende ocağın son haftasına alıcam 22+ larda oluyor ultrasonda da bir hafta geriden gelirse 21 öyle ayarladım artık 24 e kadar gidebilirsin dedi en ortası bu oldu
Banada 1 ay sonra al dedi ama ben 20 gün sonra için aldım bide geç kalırız falan :))Her doktorun takibi farklı herhalde :)
Kafalar fazla karışmasın en iyisi..
Bebeklerimiz de maşallah her seferinde farklı tarif veriyor. Benim de bir öncekinde 5 gün öndeydi bu sefer fark 7 gun oldu.. Detaylı için de doktorum net bir tarih verdi hesaplama yapıp..
Bende sabahları genelde peynir zeytin ceviz domates kızarmış ekmek veya tost tarzı şeyler yiyorum yumurtayı çok severim ama benim yumurtaya alerjim var üst üste 3 gün haşlanmış yumurta yedim yüzümün sol tarafı kıpkırmızı oldu sivilce gibi şeyler çıktı sonra pul pul döküldü hep böyle oluyor yumurta yediğim zaman napıcağımı şaşırdımbenimde öyle sert baya iki yemek yesem şişiyor bazılarının direk alttan çıkıyor göbek benim göğüsümün altından beri hafif çıktı :) pantolonlarımı giyip oturamıyorum artık sıkışıyor bide ciddi anlamda 1 haftadır hareketlerini hissediyorum ilk başta kas seğirmesi sandım ama bir olur iki olur oda her gün aynı saatlerde özellikle sabah akşam pıt pıt vuruyor yaramaz :)) senin beslenmen nasıl canım ben valla ya sabah simit yumurta falan yiyorum yada az yağda patates falan öyle peynir zeytin türü kahvaltıyla hiç aram yoktur öğlende meyve süt falan geçiştiriyorum sonra akşam yemeği tatlı falan yemiyorum hiç sanırım kilo alanlar tatlıya falan çok yüklendiğinden alıyor ekmekte bi kahvaltıda yerim iki dilim falan bazen acıkıp tutuyorum kendimi gece falan evde buzhane gibi mutfağa giresim gelmiyor valla aslında bunların beslenmeyle pek alakasıda olduğnu sanmıyorum ama insanın içi rahat etmiyor gene de :) ay baya uzun oldu herhalde
Olsu vitaminlerini al bişey olmaz allahın izniyle kuzum :) bende öyle çok dikkat etmiyorum yumurtaya alerjim var ve sütte içemiyorum çok en önemli iki şeyi tüketmiyorum yani :/Sebzeyi rahat yiyebiliyorum birde kırmızı et ki normalde hic yemezdim. Patates haslama bagirsaklari calistirmiyor ondan ciss :)) ya ne piserse yemeye calisiyorum. Ama yumurta tavuk süt balik vs. Faydali seyleri yiyemiyorum iste
Net belli oldu artık yani. Saglikliymis da yaramaz bebe, hayırlisi olsun fıstık.Ahahahahahha bende mi oyle yapsam :) ben de bugün gördüm kesin erkekmis :) isim konusunda kavgalar yasanacak gibi duruyor bizde :) bende seker yemistim girmeden uyansin diye bir zipladi bi zipladi gülmekten öldük :)
Bu dönemde doktorum sütü günde iki bardak içmem gerektiğini söyledi kızlar dikkat edin bir yol bulup için kemik yapısı için lazım bebişlerimizinFeeling07
ne güzel canım çok şükür. doktorun ağzından iyi şeyler duymak gibisi yok.Amin inşallah ama sen içini ferah tut,ikili testin geçerlilik oranı daha yüksek.Benden de 3’lü test yaptırmamı istedi doktorum,ben de yaptırdım ve kan sonuçlarımı görmen lazımdı.Hepsi normal değerlerin altındaydı.Veee internette neler yazıyordu.Sonra buraya attım arkadaşlar yorumladılar.Şimdi de doktorumla görüştüm.Sonuçlarım güzelmiş.Grafiğimi buraya tekrar atıyım,bir bak istersen.Bir de nerde oturuyorsun?Hacettepe Hastanesi fetal DNA testini ücretsiz yapıyor
Kuzum bi sütü tiksinerek içiyorum bende yoğurt yiyorum :/ sen hangi marka süt içiyosun yada açık sütmü içiyosun?Bu dönemde doktorum sütü günde iki bardak içmem gerektiğini söyledi kızlar dikkat edin bir yol bulup için kemik yapısı için lazım bebişlerimizinFeeling07
Evet canim benim de netlesti :)) tesekkur ederim canim benim senin neydi cinsiyet ?Net belli oldu artık yani. Saglikliymis da yaramaz bebe, hayırlisi olsun fıstık.
Doğru diyorsun ,o konuda çok haklısın.Canları saolsun ama 2.750 lira da çok yüksek bir rakam.Birkaç ay önce arkadaşım Genoks’da yaptırdı,o da 2.000 liraya yaptırmıştı.Doktorun da komisyon aldığını duyunca biz artık güvenmiyoruz bu işlere.İzmir’de Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi ücretsiz yapıyor,yazdı buradaki arkadaşlar.8 Ocak’ta ben Hacettepe ‘ye gideceğim,senin için sorarım mutlakane güzel canım çok şükür. doktorun ağzından iyi şeyler duymak gibisi yok.
ben izmirde oturuyorum. Peki hacettepe'de herhangi bir doktora gidince direk tamam bakalım diyor mu? hani sürekli oraya giden biri değilim ya..
benden istenen fiyat 2700 tl.. yani değil istanbul'a van 'a bile gidilir, gezilir yanına kar kalırizmirde de bi yer yapıyo dediler ama hastaneyi hiç aramadım.
Ben de tiksindigimden yiyemiyorum onlari iste vitamine guveniyorum canim o sebepten :))Olsu vitaminlerini al bişey olmaz allahın izniyle kuzum :) bende öyle çok dikkat etmiyorum yumurtaya alerjim var ve sütte içemiyorum çok en önemli iki şeyi tüketmiyorum yani :/
Benimki yogurt ve peynir tuketiyorsan sütü illada icmene gerek yok dedi. Ki zaten icince kusuyorum bu yüzden zorlamayin bence kendinizi icebilen icsin ben nesquikle bile denedim icilmeyince icilmiyor arti vitaminde kullaniyorum zaten Allahin izniyle cok sorun olacagini sanmiyorum ki doktorumda ayni görüste canimBu dönemde doktorum sütü günde iki bardak içmem gerektiğini söyledi kızlar dikkat edin bir yol bulup için kemik yapısı için lazım bebişlerimizinFeeling07
Ben de sütten iğrenmiştim ama önce hazır meyveli sütlerle başladım şimdi de ev sütüne kakao katıp içebiliyorum napalım mecbur:))Şu mide bulantısı başlamadan önce ilk haftalarda ne çok içiyordum hem süt hem kefir ama sonra mide bulantısı bir başladı ben tiksindim ikisinden hatta mide bulantısı öncesi yediğim çoğu şeyi şimdi yiyemiyorum.
zaten yediğimiz yumurtalar yumurta deil ki ya köy yumurtası alıp yemek lazım belki dokunmaz bile o kadarBende sabahları genelde peynir zeytin ceviz domates kızarmış ekmek veya tost tarzı şeyler yiyorum yumurtayı çok severim ama benim yumurtaya alerjim var üst üste 3 gün haşlanmış yumurta yedim yüzümün sol tarafı kıpkırmızı oldu sivilce gibi şeyler çıktı sonra pul pul döküldü hep böyle oluyor yumurta yediğim zaman napıcağımı şaşırdımöğlende canm ne isterse yiyorum ama akşam veya öğlen kesin meyve yiyorum muz elma ve portakal yiyorum. Bide süt çok nadir içiyorum ama yoğurdu her gün yerim öyle :)
Ben de sütten iğrenmiştim ama önce hazır meyveli sütlerle başladım şimdi de ev sütüne kakao katıp içebiliyorum napalım mecbur:))
Aslında önce ev sütü içiyordum ama ondan acayip tiksindim bi ara süt içmeyi bıraktım. Sonra marketteki meyveli sütlerden denedim alışmak için. Şimdi yine içiyorum onlardan da ama ev sütüne kakao katıp içiyorum yani nesquik gibiKuzum bi sütü tiksinerek içiyorum bende yoğurt yiyorum :/ sen hangi marka süt içiyosun yada açık sütmü içiyosun?
Kizlar bugun kontrolum vardi. Cok sukur bebekler iyi cinsiyet de artik kesinlesti cok sukur biri erkek biri kiz insallah saglikla zamaninda kucagimiza almak nasip olur hepimize
Tabii kalsiyum kalsiyumdur sonuçta:) ben de toplamda 5-6 kere kusmuşumdur birisi de süt yüzündendi acayip tiksinmiştim ama kızlara da yazdım garklı yöntemlerle içmeyi denedim. Mesela meyve ve sütü blenderden gecirip bi dene tatlım :) bana doktorum öyle dedi özellikle sütü anlattı ve yumurtayıBenimki yogurt ve peynir tuketiyorsan sütü illada icmene gerek yok dedi. Ki zaten icince kusuyorum bu yüzden zorlamayin bence kendinizi icebilen icsin ben nesquikle bile denedim icilmeyince icilmiyor arti vitaminde kullaniyorum zaten Allahin izniyle cok sorun olacagini sanmiyorum ki doktorumda ayni görüste canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?