Canim yogurt ve peynir tuketebiliyorsan illa süt icmene gerek yok ben nesquikle bile icemiyorum tiksiniyorum. Doktoruma da soledim. Ayni seyi soyledi. Arti vitaminlerimde var kendini cok zorlama yani tabiki icebiliyorsan ne ala ama icemiyorum diye üzme kendini hicYa evet aslında böyle denenebilir hiç aklıma bile gelmedi..
Pratik çoğu şey zaten gelmiyor aklıma bu hamilelik beni biraz saflaştırdı
Kuzum bizim evin burda bi kadının 20 tane tavuğu var ondan alıyorum ben yumurtaları :) tap taze köy yumurtası ama işte dokunuyor doktorda seni zorlamayalım yeme dokunuyosa dedi :/ bide beyazını yemeyerek denicem sadece sarını yicem bakalım gene dokunucakmızaten yediğimiz yumurtalar yumurta deil ki ya köy yumurtası alıp yemek lazım belki dokunmaz bile o kadarbende yoğurdu neredeyse her yemekle yiyorum sütüde sade içemiyorum yatarken kakaolu falan yapıp içiyorum yarasın bebişlerimize
Olsun kakaonun bi zararı yok önemli olman içmen :) balda katabilirsin öylede çok faydalı.Aslında önce ev sütü içiyordum ama ondan acayip tiksindim bi ara süt içmeyi bıraktım. Sonra marketteki meyveli sütlerden denedim alışmak için. Şimdi yine içiyorum onlardan da ama ev sütüne kakao katıp içiyorum yani nesquik gibi
İnanki beni de :) yalnız değilsin bazen beynim duruyor sanki ama daha çok unutkan dalgın olacaksın diyorlar :) hatta meyve ve sütü blenderden bile gecirebilirsin canım smoothie gibi yapabilirsnYa evet aslında böyle denenebilir hiç aklıma bile gelmedi..
Pratik çoğu şey zaten gelmiyor aklıma bu hamilelik beni biraz saflaştırdı
Zaten bal kattım da kustumOlsun kakaonun bi zararı yok önemli olman içmen :) balda katabilirsin öylede çok faydalı.
Sütü gördugüm anda kusma geliyor canim cok garip bir sekilde sadece hamileligin en basinda icebiliyordum. Doktorum da hic zorlama dedi. Bu sefer icebilecekken de icemezsin zamana birak ara ara dene dedi. Yumurtada yiyemiyorum maalesef ama sıkıntı etmiyorum. Peynir ve yogurt surekli yiyorum. Protein olarak yumurta yiyemesemde et yiyorum mesela surekli bir sekilde aliniyor yani keske yiyebilseydim tabi ama maalesefTabii kalsiyum kalsiyumdur sonuçta:) ben de toplamda 5-6 kere kusmuşumdur birisi de süt yüzündendi acayip tiksinmiştim ama kızlara da yazdım garklı yöntemlerle içmeyi denedim. Mesela meyve ve sütü blenderden gecirip bi dene tatlım :) bana doktorum öyle dedi özellikle sütü anlattı ve yumurtayı
İnanki beni de :) yalnız değilsin bazen beynim duruyor sanki ama daha çok unutkan dalgın olacaksın diyorlar :) hatta meyve ve sütü blenderden bile gecirebilirsin canım smoothie gibi yapabilirsn
Yaaa sen bildiğin sütten iğrenmişsin :) olsun kuzum intten bak süte eşdeğer süt kadar kalsiyum içeren şeyler tüketmeye bak :) yumurta da hayvansal et de sonuçta ama zamana bırak dene ara araSütü gördugüm anda kusma geliyor canim cok garip bir sekilde sadece hamileligin en basinda icebiliyordum. Doktorum da hic zorlama dedi. Bu sefer icebilecekken de icemezsin zamana birak ara ara dene dedi. Yumurtada yiyemiyorum maalesef ama sıkıntı etmiyorum. Peynir ve yogurt surekli yiyorum. Protein olarak yumurta yiyemesemde et yiyorum mesela surekli bir sekilde aliniyor yani keske yiyebilseydim tabi ama maalesef
Canim beyaz kismi daha faydali diye biliyorum ben birde annemin de alerjisi var o sadece beyazini yiyebiliyor sari kisim alerji yapiyor geneldeKuzum bizim evin burda bi kadının 20 tane tavuğu var ondan alıyorum ben yumurtaları :) tap taze köy yumurtası ama işte dokunuyor doktorda seni zorlamayalım yeme dokunuyosa dedi :/ bide beyazını yemeyerek denicem sadece sarını yicem bakalım gene dokunucakmı
Bi dene bakalım nasıl oluyor fikir verirsin artıkİlk işim onu yapmak olacak..Gayette lezzetli olur değişik meyvelerle felan.
Allah'ım daha fazla unutmayım ne olur yoksa ben evi yakarımBol bol b12 alsam iyi olacak
ay hadi ya bende yumurtayı severim ama market yumurtalarının tadı bile yok görürsem köy yumurtası alıcam artık ben yiyorum ama öyle her günde yemiyorum haftada 3 kere falan her gün aynı şeyleri yemek de olmuyor sende öyle yap her gün değilde bir kaç günde bir yersen dokunmaz belki zaten bebek alır onun vitaminini doktorlar onu yiyin bunu yiyin diyor ama illa her gün yemek değil bence ya ben etide yiyorum sebzede ne denk geliyorsa :) bi tek balığı bir kere yedim başından beri seviyorum balığı ama evde yapmayı hiç gözüm kesmiyorKuzum bizim evin burda bi kadının 20 tane tavuğu var ondan alıyorum ben yumurtaları :) tap taze köy yumurtası ama işte dokunuyor doktorda seni zorlamayalım yeme dokunuyosa dedi :/ bide beyazını yemeyerek denicem sadece sarını yicem bakalım gene dokunucakmı
Beyazı daha faydalıymış ama doktor genelde beyaz daha alerjiktir dedi bende bilemedim. Valla hafif bi alerji olsa yicem çünkü yumurtayı kendimde çok seviyorum ama yanağımın bi tarafı full sivilcenin kırmızısı gibi oluyo pütür pütür kıpkırmızı gören yandı sanıyo yüzümü 5 gün önce oldu şuan geçmek üzere ama hala kırmızı.Canim beyaz kismi daha faydali diye biliyorum ben birde annemin de alerjisi var o sadece beyazini yiyebiliyor sari kisim alerji yapiyor genelde
Evet canım haklısın haftada bir yicem üst üste yiyincede yapıyor sanırım alerjik. Balığı haftada iki kez yeyin diyor ama ne münkün çok kötü kokuyor ev. Kayınpederim haftada bir pazardan alıyor kayınvalidem kendi evinde balkonda kızartıyor orda yiyorum valla.ay hadi ya bende yumurtayı severim ama market yumurtalarının tadı bile yok görürsem köy yumurtası alıcam artık ben yiyorum ama öyle her günde yemiyorum haftada 3 kere falan her gün aynı şeyleri yemek de olmuyor sende öyle yap her gün değilde bir kaç günde bir yersen dokunmaz belki zaten bebek alır onun vitaminini doktorlar onu yiyin bunu yiyin diyor ama illa her gün yemek değil bence ya ben etide yiyorum sebzede ne denk geliyorsa :) bi tek balığı bir kere yedim başından beri seviyorum balığı ama evde yapmayı hiç gözüm kesmiyor
Banada 1 ay sonra al dedi ama ben 20 gün sonra için aldım bide geç kalırız falan :))
amin insallah, evet ilk insallah hayirlisyla hepimizinki saglicakla gelirYa ne kadar güzel hayırlı uğurlu olsunSağlıcakla gelsinler inşallah..
İlk çocuklarınız mi olacaklar nasipse ?
öyle yap en azından canım çünkü bazı şeyleri yumurta ve çikolata çok yediğim zaman bana da kaşıntı yapıyor mesela abartmadan yersek her şeyden sıkıntı olmaz zaten bi eksiklik olduğu zaman doktor vitamin falan veriyor bende balığı annemler de yemiştim2 ay önce yine gidince yerim artık diyorum onda da mesela b12 eksikliğim yok benim bide hamilelikte balıktan tiksinip tamamen yiyemeyenler oluyor evet çok faydalı ama yiyemeyince de bir şekilde depolardan besleniyor bebek :/Evet canım haklısın haftada bir yicem üst üste yiyincede yapıyor sanırım alerjik. Balığı haftada iki kez yeyin diyor ama ne münkün çok kötü kokuyor ev. Kayınpederim haftada bir pazardan alıyor kayınvalidem kendi evinde balkonda kızartıyor orda yiyorum valla.
Benimki yogurt ve peynir tuketiyorsan sütü illada icmene gerek yok dedi. Ki zaten icince kusuyorum bu yüzden zorlamayin bence kendinizi icebilen icsin ben nesquikle bile denedim icilmeyince icilmiyor arti vitaminde kullaniyorum zaten Allahin izniyle cok sorun olacagini sanmiyorum ki doktorumda ayni görüste canim
Kız benimEvet canim benim de netlesti :)) tesekkur ederim canim benim senin neydi cinsiyet ?
Öyle yapiyoruz ara aYaaa sen bildiğin sütten iğrenmişsin :) olsun kuzum intten bak süte eşdeğer süt kadar kalsiyum içeren şeyler tüketmeye bak :) yumurta da hayvansal et de sonuçta ama zamana bırak dene ara ara
Bizim cocuk hic sevmiyor galiba kutusunu gormeye dayanamiyorum :))Bende hamileligin ilk haftalari bir akşam canım nasıl süt istedi anlatamam süt aşerdim resmen
O zamandan beri haftanın 4 -5 gunu kahvaltida bazen de akşamları içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?