2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya evet aslında böyle denenebilir hiç aklıma bile gelmedi..
Pratik çoğu şey zaten gelmiyor aklıma bu hamilelik beni biraz saflaştırdı
Canim yogurt ve peynir tuketebiliyorsan illa süt icmene gerek yok ben nesquikle bile icemiyorum tiksiniyorum. Doktoruma da soledim. Ayni seyi soyledi. Arti vitaminlerimde var kendini cok zorlama yani tabiki icebiliyorsan ne ala ama icemiyorum diye üzme kendini hic

Kuzum bizim evin burda bi kadının 20 tane tavuğu var ondan alıyorum ben yumurtaları :) tap taze köy yumurtası ama işte dokunuyor doktorda seni zorlamayalım yeme dokunuyosa dedi :/ bide beyazını yemeyerek denicem sadece sarını yicem bakalım gene dokunucakmı

Olsun kakaonun bi zararı yok önemli olman içmen :) balda katabilirsin öylede çok faydalı.

Ya evet aslında böyle denenebilir hiç aklıma bile gelmedi..
Pratik çoğu şey zaten gelmiyor aklıma bu hamilelik beni biraz saflaştırdı
İnanki beni de :) yalnız değilsin bazen beynim duruyor sanki ama daha çok unutkan dalgın olacaksın diyorlar :) hatta meyve ve sütü blenderden bile gecirebilirsin canım smoothie gibi yapabilirsn

Sütü gördugüm anda kusma geliyor canim cok garip bir sekilde sadece hamileligin en basinda icebiliyordum. Doktorum da hic zorlama dedi. Bu sefer icebilecekken de icemezsin zamana birak ara ara dene dedi. Yumurtada yiyemiyorum maalesef ama sıkıntı etmiyorum. Peynir ve yogurt surekli yiyorum. Protein olarak yumurta yiyemesemde et yiyorum mesela surekli bir sekilde aliniyor yani keske yiyebilseydim tabi ama maalesef

İnanki beni de :) yalnız değilsin bazen beynim duruyor sanki ama daha çok unutkan dalgın olacaksın diyorlar :) hatta meyve ve sütü blenderden bile gecirebilirsin canım smoothie gibi yapabilirsn

İlk işim onu yapmak olacak..Gayette lezzetli olur değişik meyvelerle felan.

Allah'ım daha fazla unutmayım ne olur yoksa ben evi yakarım Bol bol b12 alsam iyi olacak

Yaaa sen bildiğin sütten iğrenmişsin :) olsun kuzum intten bak süte eşdeğer süt kadar kalsiyum içeren şeyler tüketmeye bak :) yumurta da hayvansal et de sonuçta ama zamana bırak dene ara ara

Canim beyaz kismi daha faydali diye biliyorum ben birde annemin de alerjisi var o sadece beyazini yiyebiliyor sari kisim alerji yapiyor genelde

İlk işim onu yapmak olacak..Gayette lezzetli olur değişik meyvelerle felan.

Allah'ım daha fazla unutmayım ne olur yoksa ben evi yakarım Bol bol b12 alsam iyi olacak
Bi dene bakalım nasıl oluyor fikir verirsin artık ben de balık yiyemiyorum az yiyorum çok az omega3 alcam mecbur

ay hadi ya bende yumurtayı severim ama market yumurtalarının tadı bile yok görürsem köy yumurtası alıcam artık ben yiyorum ama öyle her günde yemiyorum haftada 3 kere falan her gün aynı şeyleri yemek de olmuyor sende öyle yap her gün değilde bir kaç günde bir yersen dokunmaz belki zaten bebek alır onun vitaminini doktorlar onu yiyin bunu yiyin diyor ama illa her gün yemek değil bence ya ben etide yiyorum sebzede ne denk geliyorsa :) bi tek balığı bir kere yedim başından beri seviyorum balığı ama evde yapmayı hiç gözüm kesmiyor

Canim beyaz kismi daha faydali diye biliyorum ben birde annemin de alerjisi var o sadece beyazini yiyebiliyor sari kisim alerji yapiyor genelde
Beyazı daha faydalıymış ama doktor genelde beyaz daha alerjiktir dedi bende bilemedim. Valla hafif bi alerji olsa yicem çünkü yumurtayı kendimde çok seviyorum ama yanağımın bi tarafı full sivilcenin kırmızısı gibi oluyo pütür pütür kıpkırmızı gören yandı sanıyo yüzümü 5 gün önce oldu şuan geçmek üzere ama hala kırmızı. zaten benim vücudum çok tuhaf dışarda ne yersem yiyim ishal oluyorum bıktım artık canım deli gibi hamburger istiyor ama eminim hastanelik olurum yersem önce hiç böyle bişey yoktu 2buçuk sene çalıştım dışarda yedim en iğrenç yerlerden bile yedim yani :) hiç bişey olmazdı işten çıktım bi yerde köfte yedim zehirlendim bağırsaklarıma mikrop sıçramış ondan beridir dışarıdan ne yesem bağırsaklarım kabul etmiyor

Evet canım haklısın haftada bir yicem üst üste yiyincede yapıyor sanırım alerjik. Balığı haftada iki kez yeyin diyor ama ne münkün çok kötü kokuyor ev. Kayınpederim haftada bir pazardan alıyor kayınvalidem kendi evinde balkonda kızartıyor orda yiyorum valla.

öyle yap en azından canım çünkü bazı şeyleri yumurta ve çikolata çok yediğim zaman bana da kaşıntı yapıyor mesela abartmadan yersek her şeyden sıkıntı olmaz zaten bi eksiklik olduğu zaman doktor vitamin falan veriyor bende balığı annemler de yemiştim2 ay önce yine gidince yerim artık diyorum onda da mesela b12 eksikliğim yok benim bide hamilelikte balıktan tiksinip tamamen yiyemeyenler oluyor evet çok faydalı ama yiyemeyince de bir şekilde depolardan besleniyor bebek :/

Bende hamileligin ilk haftalari bir akşam canım nasıl süt istedi anlatamam süt aşerdim resmen
O zamandan beri haftanın 4 -5 gunu kahvaltida bazen de akşamları içerim.

Yaaa sen bildiğin sütten iğrenmişsin :) olsun kuzum intten bak süte eşdeğer süt kadar kalsiyum içeren şeyler tüketmeye bak :) yumurta da hayvansal et de sonuçta ama zamana bırak dene ara ara
Öyle yapiyoruz ara a
Bende hamileligin ilk haftalari bir akşam canım nasıl süt istedi anlatamam süt aşerdim resmen
O zamandan beri haftanın 4 -5 gunu kahvaltida bazen de akşamları içerim.
Bizim cocuk hic sevmiyor galiba kutusunu gormeye dayanamiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…