2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyy ne kotuymus o canim hamburgeri tiksinmiyorsan evde cok rahat yapabilirsin biz oyle yapiyoruz. Tabi ben yapamiyorum da esime yaptiriyorum :)) cok canin cekiyorsa oyle yap bence ben de disarda pizzadan zehirlenmistim 1 hafta hastanede kalmistim ciktigim gün hamburger yemistim herkes cok kizmisti beni etkilemedi. Tabi baya bi surundurdu o ayri ayrica alerji hastasiyim ben cok dikkat edilmesi gereken bir durum alerji varsa yeme bence

Yaaa sen bildiğin sütten iğrenmişsin :) olsun kuzum intten bak süte eşdeğer süt kadar kalsiyum içeren şeyler tüketmeye bak :) yumurta da hayvansal et de sonuçta ama zamana bırak dene ara ara
Oyle yapiyorum zaten canim vitaminde de var yeterli geliyordur bence :))

Bende var hiç bişey yapmıyorum canım sadece azç kalmamaya ve kalkarken biraz yavaş kalkıyorum okadar
Benim bir de kızım var 14 aylık ona hamileyken de duserdı hep bayılmıstım hatta ama sımdı cok korkuyorum gene bayılırım dıye kızım napar bayılırsam iyice stres oldum gozlerım hep kararık

Kızlar gebelıkte dusuk tansıyon sorunu yasayan var mı neler yapıyorsunuz
Benim ilk haftalar oluyordu doktorum normal demisti hamilelikte yuksek tansiyon cok tehlikeli demisti sadece cok dondugu zaman yere cömel demisti mutlaka birde yavas hareket et demisti o kadar canim düsük tansiyon icin cok birsey yapmiyolar ama yine de doktoruna danis sen mutlaka

Benim bir de kızım var 14 aylık ona hamileyken de duserdı hep bayılmıstım hatta ama sımdı cok korkuyorum gene bayılırım dıye kızım napar bayılırsam iyice stres oldum gozlerım hep kararık
Bende öyle hiç bayılma olmadı bayılma varsa doktoruna danış canım

Bende öyle hiç bayılma olmadı bayılma varsa doktoruna danış canım
Simdi olmadı ama kızıma hamıleyken olmustu bir suru tetkik yapıldı normal dedi doktorum.Normal tansıyonum 9 a 6 falan o yuzden dustu mu asırı dusuyor 7ye 4 belki daha bile az.Napsam bilemedim.Normal oldugunu bılıyorum ama kucuk cocugum da olunca cok tedırgınım

Doktorlar normal dıyorlar. Aslında karnımdaki bebege zararı yok bılıyorum ama kızım da olunca bayılsam ona ne olur dıye dusunup ıyıce stres oluyorum

S Serylady canım içmezsen onun yerini dolduracak şeyler var muhakkak vitaminlerimiz var bende et yiyemiyorum mesela.. kırmızı beyaz hiç tüketemiyorum..
Çok kasmaya gerek yok sonuçta..

Belki hastaneden hastaneye degisiyordur canim .

Canım Ben inanıyorum inşallah bir sıkıntı yoktur . Çok düşünme desek te ister istemez insanın kafasında her an. Testlerini yap senin de eşinin de ici rahat etsin .

Ahahahahahha bende mi oyle yapsam :) ben de bugün gördüm kesin erkekmis :) isim konusunda kavgalar yasanacak gibi duruyor bizde :) bende seker yemistim girmeden uyansin diye bir zipladi bi zipladi gülmekten öldük :)
Canım senin de kesinleşmiş hayırlı olsun tek sıkıntı isim koymakta olsun:)) ben o kadar çikolata yedim bacaklarını açmadı bizim ki. Yada devlet olduğu için söylememeyi tercih etti bakalim . Bu haftalarda öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım
Kizlar bugun kontrolum vardi. Cok sukur bebekler iyi cinsiyet de artik kesinlesti cok sukur biri erkek biri kiz insallah saglikla zamaninda kucagimiza almak nasip olur hepimize
oo Maşallah ne güzel ikisini birden tadican ne güzel sağlıkla gelsin bebisler

umarım öyledir canım ya hiç yaptırmak istemiyorum bide zaten mecburi derlerse detaylı ya kadar da günü geçmiş oluyor zaten

İnş yaşamasın yakının yok mu annen felan gelse ne olur ne olmaz diye

Benim bebişde 1 hafta önde Bana da testler için vs bebeğin ultrasonda ki gösterdiği hafta önemli dendi
Ikili testim falan ona göre yapılmıştı..
Benimde ultrasonda önde çıktı bebeğim. Detaylıya gidecekken bana da ultrasona göre gitmen lazım dedi. Kemik yapısı gelişmesi önde çünkü dedi

Yapıcam canım aslında iyi bi yerde hamburger yapan yerler var acaba ordamı yesem diyorumda eti nasıl bilemiyo insan evde yapıyım en iyisi belki isteğim gider :)

Selam kızlar bende eşimle beraber kontrole gittim.Doktorun çok ısrarı üzerine birçok şeye bakacaz dediği için ikili testi yapmıştım ama benim başından beri bu testler umurumda değildi.Doktor sadece bir sonucumun riskli çıktığını söyledi ben hiç umursamadim neyin nasıl risk olduğunu sormadım bile hatta eşim benden önce Allah'ın verdiği kabulumuzdur dedi ve başka tüm testleri reddettim.Doktorum bu kararlılık karşısında gülümsedi sadece görevi olduğu için bize bunları söylediğini anlatti.Bize çok sevecen yaklaştı.Sadece şunu demek istiyorum bebeklerimiz birer canlı ve kesinlikle esya değil bu bozuk çıktı yenisini ver demek gibi hakkımız yok.Tabi bu sadece benim düşüncem.17 haftalık bebegim doğduğunda onun kollarını iki yana açıp korktuğunu gördüm.yasamaya çalıştığını gördüm.o yüzden Allah'tan gelen bizim kabulumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…