2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
umarım öyledir canım ya hiç yaptırmak istemiyorum bide zaten mecburi derlerse detaylı ya kadar da günü geçmiş oluyor zaten
Bende yaptırmak istemiyordum 2 liyi yaptırmadım hatta ama mecburi deyince yaptırdım. Allah'ım a emanet inşallah güzel haberler alırız

Bu ara kızlar çoğaldı valla maşallah :) hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses
Bol bol dua edelim arkadaşlar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın.Amin...
amin canim Inşallah . Yazdıklarına aynen katılıyorum. Sonuçta o da bir can Rabbimin emaneti bize . Belki de imtihanı. Insallah hepimiz güzel haberler alırız hamileligimiz sıkıntısız geçer de doğuma gün sayariz:)

minnos26 canım sayfaları atlayarak okudum anladığım kadarıyla 3lü testin riskli çıkmış.3lü testin risk yakalama oranı daha düşük için rahat olsun arkadaşım hatta namık hocanın bir yazısı vardı bulabilirsem onu yollayım sana.
İzmirdesin galiba defalarca yazdım burda tepecik bu testi ücretsiz yapiyor diye.senin hangi riskin yüksek çıkmıştı.

Kızlar ben bugün 2019 ocak anneleri sayfasına baktım. Yalnız ocağı bekleyen tek tük herkes aralık ayında doğum yapmış. Yani bebişlerimizin hala boğa burcu olma şansı var mı dersiniz Hayırlısı ile gelsin de erken geç farketmez

Evet iciyorum.aa cok ilgincmis.kizim hic kapatmazdi ama onda daha fazla iciyordum.
Degisikmis

Cidden değişik bi durum, bende hamile kalmadan önce 1,5 paket içiyordum, hamile kaldıktan sonra kademeli 3 e kadar düşürdüm. 20. Haftaya kadar zaman vermiştim kendime ama 1 haftadır hiç içmiyorum artık doğuma kadar bıraktım. İçtiğim dönemde epey bi yazı okudum yüzlerini çok fazla kapattıklarını da o dönemde gördüm enteresan bidaha gidişimde dikkat edicem bende

İnş yaşamasın yakının yok mu annen felan gelse ne olur ne olmaz diye
Annem de kardeşimin yanına yeni gitti biz bursadayız kardeşim ıspartada. Hep yardım eder her işime kosar annem ama kırk yılın bası bır yere gıtmıs rahatsız etmek istemiyorum. Kayınvalıdem de gelmez gorumcemın cocuklarına bakıyor. Insallah bır sey olmaz

Allah o günleri göstersin hepimize de mayısta kucagımıza alırız bi çogumuz örnegin ben 19 mayıs düşünüyorum ama pazara denk geliyor bakalım hayırlısı artık

Dikkat et ozaman bayılacağını hissettiğinde yere çömel evinde de önlemler kızın için camlar kapılar felan evde küçük çocuk olunca haliyle korkuyor insan benimde 3 yaşında oğlum war odasına gidip 10 dk gelmesse hemen bakıyorum arkasından napıyor diye

Allah o günleri göstersin hepimize de mayısta kucagımıza alırız bi çogumuz örnegin ben 19 mayıs düşünüyorum ama pazara denk geliyor bakalım hayırlısı artık
Kaç haftalıksın canım ? Sen sezaryan mı normal doğum mu istiyorsun :)

Merhabalar siz 17 haftalık bebeğinizi mi kaybettiniz? Soruyorum çünkü bende mayıs annesiydim ve salı günü erken doğumla kaybettim oğlumu

Merhabalar siz 17 haftalık bebeğinizi mi kaybettiniz? Soruyorum çünkü bende mayıs annesiydim ve salı günü erken doğumla kaybettim oğlumu
Başın saolsun canım sen sanki arasıra buraya yazıyordun . Kayıp nedeni belli mi büyük bebeklerin böyle olması çok şaşırtıyor gün içerisinde bir tane daha böyle haber aldım . Bebeği incelemeye götürdüler

Yurumeye basladıgından beri her turlu onlem aldık canım ama yıne de insan korkuyor Allah korusun

Arkadaşlar mrb bir sorum olacakti ovulasyon testi ile yymurtlamayi nasil hesaplayacgiz edet bittikten hemen sonra mi baslaniliyor acaba

Feeling07
Yazmıştım geçen hafta ama gözünden kaçtı sanırım. 1 kız bebek-17.06.2019-İstanbul-64.4-30 yaş.

17+6 bugün sata göre 2haziran ama öncesinde sezeryan olduğum için canım buda öyle olcak.
Çok acele etmesin kuzularda ya boğa olsunlar yada yengeç :) ikizler :S
Aynı şeyi düşünüyorum senle ya ama benim bence mayıs sonu ve ikizlerden kaçamıycam

tesekkur ederim insallah hayirlisiyla hepimizinki

Allah razı olsun çok zor bir durum. Yazıyordum sizidd merak ediyordum. Ayın 24 ünde ansızın suyum geldi öncesinde dd belim ağrıyordu meğer doğum sancısıymış bilememişim. Hastaneye gittik hiç su kalmamış ve 2cm açılmam varmış. Yatışım yapıldı doktorumla konuştuk doğum kaçınışmaz ddi sebebi diye soruncada enfeksiyon büyük ihtimal dedi. Rahim ağzın iyiydi çünkü dedi. Ve o gece yavrum tekme atmaya devam etti. Gece yarısından sonra artık durdu tekmeleri 25 inde sabah erken suni sancı vermeye başladılar hap olarak. Ve doğum yaptım. Allahım kimsenin başına vermesin evlat acısını. Kürtaj edildim arkasından. Bebeğim melek oldu
Sizlerdd dikkat edin kendinize idrar tahlili yaptırın sık sık. Ben daha ayın 7sinde vermiştim bir sorun yoktu. Ama sonra oluşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…