2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah sana sabır versin canım benim inş tez zamanda yeni bir meleğe kavuşursun idrar yolu enfeksiyonu mu bu bahsettiğin ve canım sabırlı ol ve canım kaç haftalıktı meleğin

Merhabalar siz 17 haftalık bebeğinizi mi kaybettiniz? Soruyorum çünkü bende mayıs annesiydim ve salı günü erken doğumla kaybettim oğlumu
Merhaba evet 2 sene önceydi miyomlar yüzünden gelişimi önde olan bebeğim istemeden doğdu 10 dakika kadar yaşadı herşeyi tamdı sadece gözleri kapalıydı ama hareket ediyordu.Asla unutmadım unutamam oğlumu Allah'ın çok güzel mucizesiydi.

Allah sana sabır versin canım benim inş tez zamanda yeni bir meleğe kavuşursun idrar yolu enfeksiyonu mu bu bahsettiğin ve canım sabırlı ol ve canım kaç haftalıktı meleğin
Amin amin çok zor doğum yapıp eve eli boş gelmek. Dikkat edin hepiniz korkun diye anlatmıyorum benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye. Enfrksiyon idrar yollarında ki veya vajinal bir enfeksiyon. 20+2 günlüktü. Ultrasonda 20+4 çıkmıştı meleğim 330 grdı. Kendiside haftasıda yetmedi küvezde yaşamaya

Cok geçmiş olsun cnm. Rabbim sabır versin. Tekrardan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhabalar siz 17 haftalık bebeğinizi mi kaybettiniz? Soruyorum çünkü bende mayıs annesiydim ve salı günü erken doğumla kaybettim oğlumu
Siz yenimi kaybettiniz basınız sagolsun acinizi çok iyi anlıyorum Allah tekrar yasatmasin arkadaşım inan çok üzüldüm

Bizede sebep olarak enfeksiyon denildi. Benim yavrumda gece saatlerine kadar hareket etti içerde. Doktor susuz dayanamaz dedi doğduğunda ölmüştü. Anlık yüzünü gördüm Ama öpüp koklayamadım kucağıma alamadım. Aldılar götürdüler toprağa gömdüler o küçücük canını. Bende anlık gördüğüm için dua ediyorum yüzünü unutmamak için. Canım oğlum Fatih im melek olalı bugün 4.gün

Öyle mi ya büyümüş de ama Allah gerçekten her şeyin en iyisini bilir bunda da vardır bir hayır inş tez zamanda bir yavrun olur onunla olursun

Öyle mi ya büyümüş de ama Allah gerçekten her şeyin en iyisini bilir bunda da vardır bir hayır inş tez zamanda bir yavrun olur onunla olursun
Güzel güzel tekme atıyordu babası elini karnıma koyuncada atıyordu. Bir anda bıraktı gitti bizi. İçimde alev var sanki
Daha öncede dış gebelik geçirdim ama bu kadar kötü olmadım. Yüzünü gördüm bir kerecik. Bir daha ne zaman olur nasıl olur yada olur mu?

Olur canım olur tabii her şey Allahın elinde. Yani bu da sınavındır belki sabret ve dua et elbet olur hem de en güzeli olur inş

Başın sağolsun canım acaba aşağıdamıydı bebegin okadar sorun oldu rabbim kimseye göstermesin çok zor birşey bizler erkekler gibi değiliz hemen bağlanıyoruz onları hissediyoruz daha yeni öğrenmisken kanamam oldu ağlamaktan öldüm okadar korktum ki anlatamam o günden sonra kendime dikkat ediuorum ağır kaldırmıyorum sürekli dinleniyorum gaz sorunumda olsa napalım birazcık daha büyüsün inşaAllah birsey olmaz senin durumunu okuyunca inan kendim yaşıyormusum gibi üzüldüm rabbim sana inşaAllah hay8rlısı ile bir dvlat nasib etsin acısı dinmez ama onal ilgilenmek uğraşmak ona sevgi vermek sanada eşine de çok iyi gelecek eminim rabbim yanına erken aldı meleğini

Aşağıda demedi doktor hiç. Tekmesini en son göbek hizasında hissediyordum. Benimde çok sıkıntılı geçti ilk zamanlar kanama geçirdim bende çok korktum düşük riskim vardı. Yeni geçti rahatladık dedik bu olay yaşandı
İnsan öyle bağlanıyor ki onsuz hayatın bu kadar anlamsız olucağını bilemedim Allah kimseye evlat acısı vermesin kendinize dikkat edin

Amin canım inşaAllah sen yazdıkça ağladım yerinde ben olsam napardım diye inşaAllah yakın zamanda bir yavrun olur kucağınada alırsın kendini toparlamaya bak vücudun yeniden hamileliğe hazırlansın kendini aynı olacak düşincesinide tutma oda sana ahirette duacın olacak annemin ikitane düşüğü var hep ikiz diğum yaptı annem iki izizi yaşıyor ve diyor ki siz bana dayanaksınız sonrkai hamileliğindede kan uyuşmazlığından karnı vücudu su toplamış ikizlerin biri karnında ölmüş 7 aylıkken diğer bebek yaşayabilecek duruma gelene kadar kimse birşey dememiş ama ben hissediyordum hareketsizdi bir tarafım diyor okadar üzilmüş ki rahmi aşağıda diye hamileyken alttan dikiş atılmış bdkler düşmesin diye neler çekiyor anneler ben kendim gördüm annem neler çektigini daha 8 yaşındaydım okula gidiyorduk baya eski zamandı köyde yaşıyorduk ve inan okul önlükleimizi elimizde y8lardık annem yorulmasın hasta diye okuldan gelip yardım ederdik ikizimle o neler çekti gördüm annelik ne demek belkide erken gördüm yapabilecek sadece Allaha inanmak ve dua etmek onu koruyacak o yinede erken doğum yaptı 7,5 ğa kadar anca tutabildi doktorlar ben kardrsimi gördüm beyni mosmordu biraz daha dursa ne kardeşim nede annemi kurtamazlarmış anneyide bebeğide zehirliycekmiş çürümüş bildiğin inan anne icin ister ikiz olsun ister tek olsun birini bile kaybetmek nekadar üzücü telafisi olmayan birşey ama onu teselli edecek bizler ve minik kardeşim vardı inşaAllah rabbim duyuyor sesimizi sanada en kısa zamanda yeni bir umutla yine hamilelik nasib edecek burda hepimizde duacınız canım canın sıkılmasona izin verme hepimizle sohbet et ne diyeceğimi bilemiyorum sanki ne desemde boş rabbim yardımcın olsun

çok gecmıs olsun canım ne denırkı sözun bıttıgı yerler Rabbım en yakın zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsaallah gonlunuze ferahlık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…