Allah razı olsun benim annemde yaşamış defalarca. Biraz daha büyüklermiş. Doktorum bile ağladı hiç bir şey yapamadı diye. Minicik suratlım gitti. Bana da doktor sonraki hamileliğinde dikiş atıcaz 9 ay yatacaksın dedi. Razıyım yeterki sağlık olsun. Bu seferde vazgeçtiğim çok şey oldu kiAmin canım inşaAllah sen yazdıkça ağladım yerinde ben olsam napardım diye inşaAllah yakın zamanda bir yavrun olur kucağınada alırsın kendini toparlamaya bak vücudun yeniden hamileliğe hazırlansın kendini aynı olacak düşincesinide tutma oda sana ahirette duacın olacak annemin ikitane düşüğü var hep ikiz diğum yaptı annem iki izizi yaşıyor ve diyor ki siz bana dayanaksınız sonrkai hamileliğindede kan uyuşmazlığından karnı vücudu su toplamış ikizlerin biri karnında ölmüş 7 aylıkken diğer bebek yaşayabilecek duruma gelene kadar kimse birşey dememiş ama ben hissediyordum hareketsizdi bir tarafım diyor okadar üzilmüş ki rahmi aşağıda diye hamileyken alttan dikiş atılmış bdkler düşmesin diye neler çekiyor anneler ben kendim gördüm annem neler çektigini daha 8 yaşındaydım okula gidiyorduk baya eski zamandı köyde yaşıyorduk ve inan okul önlükleimizi elimizde y8lardık annem yorulmasın hasta diye okuldan gelip yardım ederdik ikizimle o neler çekti gördüm annelik ne demek belkide erken gördüm yapabilecek sadece Allaha inanmak ve dua etmek onu koruyacak o yinede erken doğum yaptı 7,5 ğa kadar anca tutabildi doktorlar ben kardrsimi gördüm beyni mosmordu biraz daha dursa ne kardeşim nede annemi kurtamazlarmış anneyide bebeğide zehirliycekmiş çürümüş bildiğin inan anne icin ister ikiz olsun ister tek olsun birini bile kaybetmek nekadar üzücü telafisi olmayan birşey ama onu teselli edecek bizler ve minik kardeşim vardı inşaAllah rabbim duyuyor sesimizi sanada en kısa zamanda yeni bir umutla yine hamilelik nasib edecek burda hepimizde duacınız canım canın sıkılmasona izin verme hepimizle sohbet et ne diyeceğimi bilemiyorum sanki ne desemde boş rabbim yardımcın olsun
Allah razı olsun inşaallah. Sizde dikkat edinçok gecmıs olsun canım ne denırkı sözun bıttıgı yerler Rabbım en yakın zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsaallah gonlunuze ferahlık versın
Amin amin çok zor doğum yapıp eve eli boş gelmek. Dikkat edin hepiniz korkun diye anlatmıyorum benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye. Enfrksiyon idrar yollarında ki veya vajinal bir enfeksiyon.20+2 günlüktü. Ultrasonda 20+4 çıkmıştı meleğim 330 grdı. Kendiside haftasıda yetmedi küvezde yaşamaya
Sizin olabilir canım Haziran başı olduğu için :)Kızlar ben bugün 2019 ocak anneleri sayfasına baktım. Yalnız ocağı bekleyen tek tükherkes aralık ayında doğum yapmış. Yani bebişlerimizin hala boğa burcu olma şansı var mı dersiniz Hayırlısı ile gelsin de erken geç farketmez
Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun. Gittiğimizde söyledi. İdrar tahlili yaptırmadı ama 17 gün önce verdiğim tahlil temizdi ondan sonra olmuş. Olmaması için bir şey demedi. Bol su için tahlil yaptırın sık sık. Ve bilmediğiniz güvenmediğiniz yerlerde tuvalete girmeyin. Eski tipler sıkıntı değilde oturaklar mikrop yuvası. Ben çok dikkat ediyordum ama 2 defa mecburiyetten girdim ve hemen etkilenmişim. Rahim ağzınıda ölçtürünBaşın sağolsunMcz09
İnsanin canından çok düşündüğü bir cani kaybetmek
Çok acı gerçekten bizde yaşadık maalesef daha evvel
Allah sabrını versin cok üzüldüm
Ve bir daha yaşatmasın insallah
İnsallah sonraki bebegin sana en yakin zamanda gelir
Enfeksiyondan olduğunu sonradan mi söyledi doktorun
Öncesinde tahlil vs de mi çıkmıştı
Enfeksiyon olmaması icin ne yapılmalıymış
Ya nedense kendim için hep mayıs sonu düşünüyorum:) belli mi olur ultrasonda da önde çıkıyor kuzum ya sağlıklı olsun da :) bu arada ben rüyamda seni gördüm canım yani seni tanımıyorum tabii ama senin burdaki fotoğrafını gördüm Allahın izni ile doğum yapmıştın bir kızın olmuştu esmer biraz saçlı bir kız :) seni tebrik etmeye gelmek istiyordum ama gelemiyordum . Hayır olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş :)Sizin olabilir canım Haziran başı olduğu için :)
Canım benim Rabbim sabırların en büyüğünü versin diyecek söz yok acı büyük sözler anlamsız kalıyor.Rabbim hayırlı bir zamanda tekrar karnını kucağını doldursun.Güzel güzel tekme atıyordu babası elini karnıma koyuncada atıyordu. Bir anda bıraktı gitti bizi. İçimde alev var sanki
Daha öncede dış gebelik geçirdim ama bu kadar kötü olmadım. Yüzünü gördüm bir kerecik.Bir daha ne zaman olur nasıl olur yada olur mu?
Allah'ım sabırlar versin. İlk bebeğin miydi?Allah razı olsun çok zor bir durum. Yazıyordum sizidd merak ediyordum. Ayın 24 ünde ansızın suyum geldi öncesinde dd belim ağrıyordu meğer doğum sancısıymış bilememişim. Hastaneye gittik hiç su kalmamış ve 2cm açılmam varmış. Yatışım yapıldı doktorumla konuştuk doğum kaçınışmaz ddi sebebi diye soruncada enfeksiyon büyük ihtimal dedi. Rahim ağzın iyiydi çünkü dedi. Ve o gece yavrum tekme atmaya devam etti. Gece yarısından sonra artık durdu tekmeleri25 inde sabah erken suni sancı vermeye başladılar hap olarak. Ve doğum yaptım. Allahım kimsenin başına vermesin evlat acısını. Kürtaj edildim arkasından. Bebeğim melek oldu
Sizlerdd dikkat edin kendinize idrar tahlili yaptırın sık sık. Ben daha ayın 7sinde vermiştim bir sorun yoktu. Ama sonra oluşmuş.
Amin Allah razı olsun. Arkadaşlar etkileniyorsanız yazmam lütfen kimseyi üzmek istememCanım benim Rabbim sabırların en büyüğünü versin diyecek söz yok acı büyük sözler anlamsız kalıyor.Rabbim hayırlı bir zamanda tekrar karnını kucağını doldursun.
Allah razı olsun daha öncede dış gebelik geçirdim.Allah'ım sabırlar versin. İlk bebeğin miydi?
Hayrolsun rüyan canım Allah razı olsunYa nedense kendim için hep mayıs sonu düşünüyorum:) belli mi olur ultrasonda da önde çıkıyor kuzum ya sağlıklı olsun da :) bu arada ben rüyamda seni gördüm canım yani seni tanımıyorum tabii ama senin burdaki fotoğrafını gördüm Allahın izni ile doğum yapmıştın bir kızın olmuştu esmer biraz saçlı bir kız :) seni tebrik etmeye gelmek istiyordum ama gelemiyordum . Hayır olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş :)
Görünce bende şaşırdım :) erkekler çok sanıyorduk.Kızlar anketimiz başa baş gidiyor bakalım kızlar mı erkekler mi kazanacak:)
Canım yaz hepimiz yaşadık hemen hemen aynı şeyi bende kaybettim 12 haftalıkken İnşâAllah bu sefer sağlıkla alırız kucağımızaAmin Allah razı olsun. Arkadaşlar etkileniyorsanız yazmam lütfen kimseyi üzmek istemem
Burada cinsiyetlerden mi etkilendim dedim acaba ama bilemiyorum canım sonuç olarak sağlıcakla kucağına almıştın inş gercekte de öyle olurHayrolsun rüyan canım Allah razı olsunEvet bi kızımız olacak İnşâAllah hayırlısı ile sağlıkla gelsin kuzum. Esmer :) eşimde bende esmer değiliz teyze veya halaya çekerse olabilir :)
Bu arada 40. Haftan haziranın ilk haftası 38-39 haftalık olursa Mayıs anneside olabilirsin sağlıkla doğsun İnşâAllah
Rabbim sabırlar versin takdiri ilahi elden bişey gelmiyor yeri dolmaz ama Rabbim en kısa Zamanda tekrardan nasip etsinMerhabalar siz 17 haftalık bebeğinizi mi kaybettiniz? Soruyorum çünkü bende mayıs annesiydim ve salı günü erken doğumla kaybettim oğlumu
Sanada geçmiş olsun canım.Canım yaz hepimiz yaşadık hemen hemen aynı şeyi bende kaybettim 12 haftalıkken İnşâAllah bu sefer sağlıkla alırız kucağımıza
En yakın arkadaşlarimdan bir tanesi önce dış gebelik geçirdi,sonra sizinkine benzer şekilde kürtaj oldu, bebeğini kaybetti. Şimdi hamile yeniden. 26 haftalık oldu. Allah mutlaka bir kapı acacaktir, çok zor, haklısın ama benim sınavım da buymuş,de, önüne bakmaya çalış.Allah razı olsun daha öncede dış gebelik geçirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?