2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah razı olsun benim annemde yaşamış defalarca. Biraz daha büyüklermiş. Doktorum bile ağladı hiç bir şey yapamadı diye. Minicik suratlım gitti. Bana da doktor sonraki hamileliğinde dikiş atıcaz 9 ay yatacaksın dedi. Razıyım yeterki sağlık olsun. Bu seferde vazgeçtiğim çok şey oldu ki sırf oğlum iyi olsun diye. Ezan okuyor burda bende hep dua ediyorum. Öncede dua edersim hem kendime hem sizlere. Evladın yokluğu zor acısı bin kat daha zor.
İçimdr bir alev var. Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorum ama çok zor. Elim karnıma gidiyor oğlum yok. Gözümü kapatıyorum doğum anı geliyor. Bütün gece tekme atıp sabahda ölü doğması. O gün yer gök ağladı bize öyle bir yağmur yağdı ki. Dua edin bizlere Allah dayanma gücü versin sabır versin diye. Yüzünü unutmim diye dua ediyorum.

Yazdıkça yazasım geliyor. Allah rızası için kendinize çok iyi bakın. Kiloyu doğum şeklini düşünmeyin. Sadece sağlık. Karnınız büyüyüp çatladığında sevinin. Mideniz ekşidiğinde kızmayın. Ben midem bulandıkça çok şükür derdim. Sulandırıcı iğne kullanıyordum her gün. Her vurduğumda kendi bebeğime ve hamile olan herkese sağlık sıhhat diliyordum. Rabbim olmayanlarada nasip etsin diyordum. Yaşadığınız anın tadınj çıkarın. Canınızın çektiğini yeyin. Bu yazımı eşlerinizede okutun. Benim eşim çok pişman oldu. Ben canım şunu çekiyor dediğimde mırın kırın ediyprdu. Şimdi diyorki keşke zamanında alsaymışım. her kontrolden önce video çek diyordum çekmiyordu. 7 aralıkta gittiğimizde kısacık çekti. Bir o kaldı şimdi. kontrole 15 günde bir gidin. Bir ay deseler de 15 gün sonra başka doktpra gidin. Özele gidiyprsanız verdiğiniz paraya üzülmeyin. Para gelir ama can. Ben kontrolden kontrole gidinceye kadar bile özlerdim oğlumu. Şimdi ise bir daha yüzünü kıpırtısını hissedemicem. Doğumdan sonra bir tuhaftım kucağıma verin demek gelmedi aklıma bir fotoğrafını bile çekmedim salak kafam çok pişmanım. Oğlum bizim 3.5 yıl bekleyipte hayalini kurduğumuz ikinci çocuğumuz. Birinciside dış gebelikti

Başın sağolsun Mcz09

İnsanin canından çok düşündüğü bir cani kaybetmek
Çok acı gerçekten bizde yaşadık maalesef daha evvel
Allah sabrını versin cok üzüldüm
Ve bir daha yaşatmasın insallah
İnsallah sonraki bebegin sana en yakin zamanda gelir

Enfeksiyondan olduğunu sonradan mi söyledi doktorun
Öncesinde tahlil vs de mi çıkmıştı
Enfeksiyon olmaması icin ne yapılmalıymış

Sizin olabilir canım Haziran başı olduğu için :)

Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun. Gittiğimizde söyledi. İdrar tahlili yaptırmadı ama 17 gün önce verdiğim tahlil temizdi ondan sonra olmuş. Olmaması için bir şey demedi. Bol su için tahlil yaptırın sık sık. Ve bilmediğiniz güvenmediğiniz yerlerde tuvalete girmeyin. Eski tipler sıkıntı değilde oturaklar mikrop yuvası. Ben çok dikkat ediyordum ama 2 defa mecburiyetten girdim ve hemen etkilenmişim. Rahim ağzınıda ölçtürün

Sizin olabilir canım Haziran başı olduğu için :)
Ya nedense kendim için hep mayıs sonu düşünüyorum:) belli mi olur ultrasonda da önde çıkıyor kuzum ya sağlıklı olsun da :) bu arada ben rüyamda seni gördüm canım yani seni tanımıyorum tabii ama senin burdaki fotoğrafını gördüm Allahın izni ile doğum yapmıştın bir kızın olmuştu esmer biraz saçlı bir kız :) seni tebrik etmeye gelmek istiyordum ama gelemiyordum . Hayır olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş :)

Canım benim Rabbim sabırların en büyüğünü versin diyecek söz yok acı büyük sözler anlamsız kalıyor.Rabbim hayırlı bir zamanda tekrar karnını kucağını doldursun.

Allah'ım sabırlar versin. İlk bebeğin miydi?

Canım benim Rabbim sabırların en büyüğünü versin diyecek söz yok acı büyük sözler anlamsız kalıyor.Rabbim hayırlı bir zamanda tekrar karnını kucağını doldursun.
Amin Allah razı olsun. Arkadaşlar etkileniyorsanız yazmam lütfen kimseyi üzmek istemem

Hayrolsun rüyan canım Allah razı olsun Evet bi kızımız olacak İnşâAllah hayırlısı ile sağlıkla gelsin kuzum. Esmer :) eşimde bende esmer değiliz teyze veya halaya çekerse olabilir :)
Bu arada 40. Haftan haziranın ilk haftası 38-39 haftalık olursa Mayıs anneside olabilirsin sağlıkla doğsun İnşâAllah

Burada cinsiyetlerden mi etkilendim dedim acaba ama bilemiyorum canım sonuç olarak sağlıcakla kucağına almıştın inş gercekte de öyle olur ama kızım karaydı hahah
Bu hafta hesaplarını hic anlamadım valla hayırlısı neyse o gelsin

Merhabalar siz 17 haftalık bebeğinizi mi kaybettiniz? Soruyorum çünkü bende mayıs annesiydim ve salı günü erken doğumla kaybettim oğlumu
Rabbim sabırlar versin takdiri ilahi elden bişey gelmiyor yeri dolmaz ama Rabbim en kısa Zamanda tekrardan nasip etsin

Canım yaz hepimiz yaşadık hemen hemen aynı şeyi bende kaybettim 12 haftalıkken İnşâAllah bu sefer sağlıkla alırız kucağımıza
Sanada geçmiş olsun canım.
İnşaallah hep dua edin sağlık ve hayır isteyin. Ben hep öyle yaptım bizim için bu hayırlı olanmış ama insanız işte ağlamadan olmuyor.

Allah razı olsun daha öncede dış gebelik geçirdim.
En yakın arkadaşlarimdan bir tanesi önce dış gebelik geçirdi,sonra sizinkine benzer şekilde kürtaj oldu, bebeğini kaybetti. Şimdi hamile yeniden. 26 haftalık oldu. Allah mutlaka bir kapı acacaktir, çok zor, haklısın ama benim sınavım da buymuş,de, önüne bakmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…