Allah bağışlasın bu sefer sağ salim alsın inşaallah kucağınaEn yakın arkadaşlarimdan bir tanesi önce dış gebelik geçirdi,sonra sizinkine benzer şekilde kürtaj oldu, bebeğini kaybetti. Şimdi hamile yeniden. 26 haftalık oldu. Allah mutlaka bir kapı acacaktir, çok zor, haklısın ama benim sınavım da buymuş,de, önüne bakmaya çalış.
Oyyy yerim ben o kara kızı sağlıklı olsun İnşâAllah:) ah o günler bi gelsin resmini atarım sana teyzesi :)Burada cinsiyetlerden mi etkilendim dedim acaba ama bilemiyorum canım sonuç olarak sağlıcakla kucağına almıştın inş gercekte de öyle olurama kızım karaydı hahah
Bu hafta hesaplarını hic anlamadım valla hayırlısı neyse o gelsin
Evet canım bi ara hep erkekti hatta bana da doktor ilk başta erkek dedi sonra kesin kız dedi :)Görünce bende şaşırdım :) erkekler çok sanıyorduk.
Öyle canım hep hayırlısı diyoruz benimki bide tüp bebekti 7 sene sonra 3. Tüp bebek denememde olmuştu nasibi yokmuşSanada geçmiş olsun canım.
İnşaallah hep dua edin sağlık ve hayır isteyin. Ben hep öyle yaptım bizim için bu hayırlı olanmış ama insanız işte ağlamadan olmuyor.
Acını yürekten hissettim inan arkadaşım . Dilerim Allahtan hayırlı Salih bir evlatla mükafatlandırsın seni . Sınavın çok büyük başın sağolsunYazdıkça yazasım geliyor. Allah rızası için kendinize çok iyi bakın. Kiloyu doğum şeklini düşünmeyin. Sadece sağlık. Karnınız büyüyüp çatladığında sevinin. Mideniz ekşidiğinde kızmayın. Ben midem bulandıkça çok şükür derdim. Sulandırıcı iğne kullanıyordum her gün. Her vurduğumda kendi bebeğime ve hamile olan herkese sağlık sıhhat diliyordum. Rabbim olmayanlarada nasip etsin diyordum. Yaşadığınız anın tadınj çıkarın. Canınızın çektiğini yeyin. Bu yazımı eşlerinizede okutun. Benim eşim çok pişman oldu. Ben canım şunu çekiyor dediğimde mırın kırın ediyprdu. Şimdi diyorki keşke zamanında alsaymışım.her kontrolden önce video çek diyordum çekmiyordu. 7 aralıkta gittiğimizde kısacık çekti. Bir o kaldı şimdi. kontrole 15 günde bir gidin. Bir ay deseler de 15 gün sonra başka doktpra gidin. Özele gidiyprsanız verdiğiniz paraya üzülmeyin. Para gelir ama can. Ben kontrolden kontrole gidinceye kadar bile özlerdim oğlumu. Şimdi ise bir daha yüzünü kıpırtısını hissedemicem. Doğumdan sonra bir tuhaftım kucağıma verin demek gelmedi aklıma bir fotoğrafını bile çekmedim salak kafam çok pişmanım. Oğlum bizim 3.5 yıl bekleyipte hayalini kurduğumuz ikinci çocuğumuz. Birinciside dış gebelikti
Allah sana bağışlasın evladını. Bizimde 3.5 yıl sonra oldu ilki dış gebelikti kürtaj oldum ve bu seferde kaybettikÖyle canım hep hayırlısı diyoruz benimki bide tüp bebekti 7 sene sonra 3. Tüp bebek denememde olmuştu nasibi yokmuşmaddi manevi çok yorucu süreçler iyi bilirim. Hayırlısı tabi ki ama insan alışıyor çok. O yüzden acısı da büyük oluyor. Bu 4. Tüp bebek denemem çok şükür Rabbime tekrar nasip etti. Eğer doğal yolla olma şansın varsa bi kaç ay geçsin toparla iyice kendini İnşâAllah tekrardan nasip eder. Rabbim beterinden korusun
Allah razı olsun inşaallah. Dediğim gibi anın tadını çıkarınAcını yürekten hissettim inan arkadaşım . Dilerim Allahtan hayırlı Salih bir evlatla mükafatlandırsın seni . Sınavın çok büyük başın sağolsun
Veren de Rabbim alan da Rabbim bize de bu hayatı yaşamak düşüyor
Ayyy nasıl sevinirim unutma beni :)Oyyy yerim ben o kara kızı sağlıklı olsun İnşâAllah:) ah o günler bi gelsin resmini atarım sana teyzesi :)
Gözlerim dola dola okudum Allah ım sabır versin gercekten acıların en büyüğü inş sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin Allah ım.ne desek de acını dindiremez tekrar tekrar sabır diliyorumYazdıkça yazasım geliyor. Allah rızası için kendinize çok iyi bakın. Kiloyu doğum şeklini düşünmeyin. Sadece sağlık. Karnınız büyüyüp çatladığında sevinin. Mideniz ekşidiğinde kızmayın. Ben midem bulandıkça çok şükür derdim. Sulandırıcı iğne kullanıyordum her gün. Her vurduğumda kendi bebeğime ve hamile olan herkese sağlık sıhhat diliyordum. Rabbim olmayanlarada nasip etsin diyordum. Yaşadığınız anın tadınj çıkarın. Canınızın çektiğini yeyin. Bu yazımı eşlerinizede okutun. Benim eşim çok pişman oldu. Ben canım şunu çekiyor dediğimde mırın kırın ediyprdu. Şimdi diyorki keşke zamanında alsaymışım.her kontrolden önce video çek diyordum çekmiyordu. 7 aralıkta gittiğimizde kısacık çekti. Bir o kaldı şimdi. kontrole 15 günde bir gidin. Bir ay deseler de 15 gün sonra başka doktpra gidin. Özele gidiyprsanız verdiğiniz paraya üzülmeyin. Para gelir ama can. Ben kontrolden kontrole gidinceye kadar bile özlerdim oğlumu. Şimdi ise bir daha yüzünü kıpırtısını hissedemicem. Doğumdan sonra bir tuhaftım kucağıma verin demek gelmedi aklıma bir fotoğrafını bile çekmedim salak kafam çok pişmanım. Oğlum bizim 3.5 yıl bekleyipte hayalini kurduğumuz ikinci çocuğumuz. Birinciside dış gebelikti
Benim cinsiyet eksik kalmis canim erkek olcakKızlar listeyi güncelledim eklenmeyi bekleyenleri ekledim kontrol edin düzeltilmesi gereken bişey varsa düzelteyim
Canim benim basin sagolsun. Cok iyi bilirim o kotu haberi duymak ne demek. Biri 21 digeri 29 haftalik iki erken dogumum iki melegim var. Allah kimseye yasatmasin. Ne soylesem teselli olmaz zaman herseyin ilaci...Allah razı olsun çok zor bir durum. Yazıyordum sizidd merak ediyordum. Ayın 24 ünde ansızın suyum geldi öncesinde dd belim ağrıyordu meğer doğum sancısıymış bilememişim. Hastaneye gittik hiç su kalmamış ve 2cm açılmam varmış. Yatışım yapıldı doktorumla konuştuk doğum kaçınışmaz ddi sebebi diye soruncada enfeksiyon büyük ihtimal dedi. Rahim ağzın iyiydi çünkü dedi. Ve o gece yavrum tekme atmaya devam etti. Gece yarısından sonra artık durdu tekmeleri25 inde sabah erken suni sancı vermeye başladılar hap olarak. Ve doğum yaptım. Allahım kimsenin başına vermesin evlat acısını. Kürtaj edildim arkasından. Bebeğim melek oldu
Sizlerdd dikkat edin kendinize idrar tahlili yaptırın sık sık. Ben daha ayın 7sinde vermiştim bir sorun yoktu. Ama sonra oluşmuş.
Allah razı olsun üzülmeyin dua edin bize ve bizim gibilere. Allah sizin de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinGözlerim dola dola okudum Allah ım sabır versin gercekten acıların en büyüğü inş sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin Allah ım.ne desek de acını dindiremez tekrar tekrar sabır diliyorum
Sizinde başınız sağolsun mekçleklerimiz arkadaş olur inşaallah. Bizde ansızın yaşadık ve bunun bu kadar zor olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.Canim benim basin sagolsun. Cok iyi bilirim o kotu haberi duymak ne demek. Biri 21 digeri 29 haftalik iki erken dogumum iki melegim var. Allah kimseye yasatmasin. Ne soylesem teselli olmaz zaman herseyin ilaci...
Canım öncelikle başınsaolsun inşallah en kısa zamanla sağlıkla gelecek başka bir meleğin olur.Amin Allah razı olsun. Arkadaşlar etkileniyorsanız yazmam lütfen kimseyi üzmek istemem
Tamam canım ekliyorum hemennBenim cinsiyet eksik kalmis canim erkek olcak
Anladım Allah razı olsun. Çok özür dilerim.Canım öncelikle başınsaolsun inşallah en kısa zamanla sağlıkla gelecek başka bir meleğin olur.
Burada nasıl mutluluklarımızı paylaşıyorsak yeri geldiğinde acımızıda paylaşıyoruz. Paylaş elbette ama Sakın benide yanlış anlama bebeğimi kaybettim dua edin sabır dileyin naçizane tavsiyem bunlara bunlara dikkat edin deyip kapanmasını yeğlerim ama işin içine ince ayrıntılar girdiği zaman burada malesef riskli veya risksiz aşırı duygusal veya sakin tecrübeli veya tecrübesiz herşeyi kendine yoran arkadaşlar var yada sakin davranabilen arkadaşlar var. 20. Haftanda olmuş birçoğumuzda burada birkaç haftaya yirmiye gireceğiz. Ve malesef bu grupta daha önce kayıp yaşayan birsürü arkadaşımız var bende bunlardan biriyim. Acı yaşamış bir annesin Allahım bir daha yaşatmasın belki bizde yaşayacağız önümüzde ne var bilmiyorum herşey Allahtan verende alanda o ama burda kolay kolay bu üzüntülü halinde yazma diyecek biri çıkmaz diye düşünüyorum ( bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum) daha dün bir arkadaşım burada yazan herşeyi kendime yoruyorum yazmıştı ona olumlu düşünmesi için yazıyordum. Benki hep olumlu yanından bakarım derim burada bir arkadaşımız düşürdüm bebeğim peçeteye geldi minicikti yazmıştı inan temmuzda düşük yapmış biri olarak o hafta peteçeye bakarak geçirdim kabuslar gördüm. Stress malesef kötülüklerin başı ve yazılan olumsuzluklar melasef stress ve korku yaratıyor.
Tekrar diyorum lütfen beni yanlış anlama acın çok büyük Allah kimseyi evladı ile sınamasın ve birdaha yaşatmasın sabin seni cennette bekliyor umarım en kısa sürese kendini toplayabilirsin.Sabır diliyorum.
Ya ikili taraman öyle sıkıntılı gibi de değil canıö hayırlısı bakalım diyorum ya bence iyi bebişin annesiTelefonu elime almışken 2li ve 3lü testlerimi şuraya bırakayım. Off çok kötü şeyler okudum sanki.. Allah'ım sen bu yolda hepimize yardım et
Eki Görüntüle 2220183
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?