2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah bağışlasın bu sefer sağ salim alsın inşaallah kucağına

Oyyy yerim ben o kara kızı sağlıklı olsun İnşâAllah:) ah o günler bi gelsin resmini atarım sana teyzesi :)

Sanada geçmiş olsun canım.
İnşaallah hep dua edin sağlık ve hayır isteyin. Ben hep öyle yaptım bizim için bu hayırlı olanmış ama insanız işte ağlamadan olmuyor.
Öyle canım hep hayırlısı diyoruz benimki bide tüp bebekti 7 sene sonra 3. Tüp bebek denememde olmuştu nasibi yokmuş maddi manevi çok yorucu süreçler iyi bilirim. Hayırlısı tabi ki ama insan alışıyor çok. O yüzden acısı da büyük oluyor. Bu 4. Tüp bebek denemem çok şükür Rabbime tekrar nasip etti. Eğer doğal yolla olma şansın varsa bi kaç ay geçsin toparla iyice kendini İnşâAllah tekrardan nasip eder. Rabbim beterinden korusun

Acını yürekten hissettim inan arkadaşım . Dilerim Allahtan hayırlı Salih bir evlatla mükafatlandırsın seni . Sınavın çok büyük başın sağolsun
Veren de Rabbim alan da Rabbim bize de bu hayatı yaşamak düşüyor

Allah sana bağışlasın evladını. Bizimde 3.5 yıl sonra oldu ilki dış gebelikti kürtaj oldum ve bu seferde kaybettik Allah kimseye evlat acısı vermesin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın

Allah razı olsun inşaallah. Dediğim gibi anın tadını çıkarın

Gözlerim dola dola okudum Allah ım sabır versin gercekten acıların en büyüğü inş sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin Allah ım.ne desek de acını dindiremez tekrar tekrar sabır diliyorum

Canim benim basin sagolsun. Cok iyi bilirim o kotu haberi duymak ne demek. Biri 21 digeri 29 haftalik iki erken dogumum iki melegim var. Allah kimseye yasatmasin. Ne soylesem teselli olmaz zaman herseyin ilaci...

Allah razı olsun üzülmeyin dua edin bize ve bizim gibilere. Allah sizin de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Canim benim basin sagolsun. Cok iyi bilirim o kotu haberi duymak ne demek. Biri 21 digeri 29 haftalik iki erken dogumum iki melegim var. Allah kimseye yasatmasin. Ne soylesem teselli olmaz zaman herseyin ilaci...
Sizinde başınız sağolsun mekçleklerimiz arkadaş olur inşaallah. Bizde ansızın yaşadık ve bunun bu kadar zor olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.
Doğum yapıp eve eli boş gelmek çok zor Allah ım hiç bir kuluna yaşatmasın

Amin Allah razı olsun. Arkadaşlar etkileniyorsanız yazmam lütfen kimseyi üzmek istemem
Canım öncelikle başınsaolsun inşallah en kısa zamanla sağlıkla gelecek başka bir meleğin olur.
Burada nasıl mutluluklarımızı paylaşıyorsak yeri geldiğinde acımızıda paylaşıyoruz. Paylaş elbette ama Sakın benide yanlış anlama bebeğimi kaybettim dua edin sabır dileyin naçizane tavsiyem bunlara bunlara dikkat edin deyip kapanmasını yeğlerim ama işin içine ince ayrıntılar girdiği zaman burada malesef riskli veya risksiz aşırı duygusal veya sakin tecrübeli veya tecrübesiz herşeyi kendine yoran arkadaşlar var yada sakin davranabilen arkadaşlar var. 20. Haftanda olmuş birçoğumuzda burada birkaç haftaya yirmiye gireceğiz. Ve malesef bu grupta daha önce kayıp yaşayan birsürü arkadaşımız var bende bunlardan biriyim. Acı yaşamış bir annesin Allahım bir daha yaşatmasın belki bizde yaşayacağız önümüzde ne var bilmiyorum herşey Allahtan verende alanda o ama burda kolay kolay bu üzüntülü halinde yazma diyecek biri çıkmaz diye düşünüyorum ( bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum) daha dün bir arkadaşım burada yazan herşeyi kendime yoruyorum yazmıştı ona olumlu düşünmesi için yazıyordum. Benki hep olumlu yanından bakarım derim burada bir arkadaşımız düşürdüm bebeğim peçeteye geldi minicikti yazmıştı inan temmuzda düşük yapmış biri olarak o hafta peteçeye bakarak geçirdim kabuslar gördüm. Stress malesef kötülüklerin başı ve yazılan olumsuzluklar melasef stress ve korku yaratıyor.
Tekrar diyorum lütfen beni yanlış anlama acın çok büyük Allah kimseyi evladı ile sınamasın ve birdaha yaşatmasın sabin seni cennette bekliyor umarım en kısa sürese kendini toplayabilirsin. Sabır diliyorum.

Anladım Allah razı olsun. Çok özür dilerim.

Telefonu elime almışken 2li ve 3lü testlerimi şuraya bırakayım. Off çok kötü şeyler okudum sanki.. Allah'ım sen bu yolda hepimize yardım et

Bende her okuduğumdan çok etkileniyorum Rabbim hiçbirimizi evladıyla sınamasın acı yaşanlara da sabırların en büyüğünü versin Okuduğumdan beri kalbim güm güm sesini duyuyorum dışardan

Telefonu elime almışken 2li ve 3lü testlerimi şuraya bırakayım. Off çok kötü şeyler okudum sanki.. Allah'ım sen bu yolda hepimize yardım et
Eki Görüntüle 2220183
Ya ikili taraman öyle sıkıntılı gibi de değil canıö hayırlısı bakalım diyorum ya bence iyi bebişin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…