Banada iki bebekte enfeksiyon dendi ama ikna olmadim cok arastirdim genetik testler yaptirdim en sonunda pihtilasmam varmis onu ogrendim. Simdi 16 haftalik hamileyim igne ve aspirin kullaniyorum doktora gittigimde ne diycek yine ne duycam diye stresten hic keyfine varamadim. Sende iyiles canim bir an once yine dene vazgecme inaniyorum guzel zamanlarimizda olcak..Sizinde başınız sağolsun mekçleklerimiz arkadaş olur inşaallah. Bizde ansızın yaşadık ve bunun bu kadar zor olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.
Doğum yapıp eve eli boş gelmek çok zorAllah ım hiç bir kuluna yaşatmasın
Senin de başın saolsun canım kaybın içinCanım öncelikle başınsaolsun inşallah en kısa zamanla sağlıkla gelecek başka bir meleğin olur.
Burada nasıl mutluluklarımızı paylaşıyorsak yeri geldiğinde acımızıda paylaşıyoruz. Paylaş elbette ama Sakın benide yanlış anlama bebeğimi kaybettim dua edin sabır dileyin naçizane tavsiyem bunlara bunlara dikkat edin deyip kapanmasını yeğlerim ama işin içine ince ayrıntılar girdiği zaman burada malesef riskli veya risksiz aşırı duygusal veya sakin tecrübeli veya tecrübesiz herşeyi kendine yoran arkadaşlar var yada sakin davranabilen arkadaşlar var. 20. Haftanda olmuş birçoğumuzda burada birkaç haftaya yirmiye gireceğiz. Ve malesef bu grupta daha önce kayıp yaşayan birsürü arkadaşımız var bende bunlardan biriyim. Acı yaşamış bir annesin Allahım bir daha yaşatmasın belki bizde yaşayacağız önümüzde ne var bilmiyorum herşey Allahtan verende alanda o ama burda kolay kolay bu üzüntülü halinde yazma diyecek biri çıkmaz diye düşünüyorum ( bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum) daha dün bir arkadaşım burada yazan herşeyi kendime yoruyorum yazmıştı ona olumlu düşünmesi için yazıyordum. Benki hep olumlu yanından bakarım derim burada bir arkadaşımız düşürdüm bebeğim peçeteye geldi minicikti yazmıştı inan temmuzda düşük yapmış biri olarak o hafta peteçeye bakarak geçirdim kabuslar gördüm. Stress malesef kötülüklerin başı ve yazılan olumsuzluklar melasef stress ve korku yaratıyor.
Tekrar diyorum lütfen beni yanlış anlama acın çok büyük Allah kimseyi evladı ile sınamasın ve birdaha yaşatmasın sabin seni cennette bekliyor umarım en kısa sürese kendini toplayabilirsin.Sabır diliyorum.
Canım benim özür dileyecek bişey yok senin yaşadıklarının daha fazlasını bende yaşadım.burda dogal hepimiz çok tedirginiz.bu sayfada değil ama başka sayfalar da sabaha kadar dertleşebilirim.Anladım Allah razı olsun. Çok özür dilerim.
Allah hepimizden razı olsun canım gerçekten kırdıysam asıl ben özür dilerim sen sadece acını paylaştın sen özür dileyecek bir şey yazmadın ki kendin etkileniyorsanız yazmayım diyebilecek kadar ince düşünceli bir insansın. Allahım herşeyi gönlüne göre versin.Anladım Allah razı olsun. Çok özür dilerim.
Allah sana sabır versin kuzum çok üzüldüm okuyunca çok zor bir durum o anı yaşamış kadar oldum gerçekten allah yeniden nasip edecek inşallah burda hepimiz duacınızAmin amin çok zor doğum yapıp eve eli boş gelmek. Dikkat edin hepiniz korkun diye anlatmıyorum benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye. Enfrksiyon idrar yollarında ki veya vajinal bir enfeksiyon.20+2 günlüktü. Ultrasonda 20+4 çıkmıştı meleğim 330 grdı. Kendiside haftasıda yetmedi küvezde yaşamaya
İğneyi bende kullanıyordum.düzenli bir şekilde vurmaya çalış inşaallah sağ salim kucağına almak nasip olurBanada iki bebekte enfeksiyon dendi ama ikna olmadim cok arastirdim genetik testler yaptirdim en sonunda pihtilasmam varmis onu ogrendim. Simdi 16 haftalik hamileyim igne ve aspirin kullaniyorum doktora gittigimde ne diycek yine ne duycam diye stresten hic keyfine varamadim. Sende iyiles canim bir an once yine dene vazgecme inaniyorum guzel zamanlarimizda olcak..
Sizi korkuttuğum için gerçekten üzgünüm kusura bakmayın. Yazmicam artık çok çok üzgün olduğum için paylaşmak iyi gelir diye yazmıştım.Allah sana sabır versin kuzum çok üzüldüm okuyunca çok zor bir durum o anı yaşamış kadar oldum gerçekten allah yeniden nasip edecek inşallah burda hepimiz duacınız
Allah razı olsun inşaallah sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız.Allah sana sabır versin kuzum çok üzüldüm okuyunca çok zor bir durum o anı yaşamış kadar oldum gerçekten allah yeniden nasip edecek inşallah burda hepimiz duacınız
malesef bende ister istemez etkilendim normalde etkilenmem ama anı yaşadım resmen allah arkadaşa sabır versin hepimizin başına gelebilir gerçekten ve enfeksiyondan demiş doktoru benim senelerdir geçmeyen hafif idrar yolu enfeksiyonum var ne ilaç içsem geçmiyor çok üzücü çokCanım öncelikle başınsaolsun inşallah en kısa zamanla sağlıkla gelecek başka bir meleğin olur.
Burada nasıl mutluluklarımızı paylaşıyorsak yeri geldiğinde acımızıda paylaşıyoruz. Paylaş elbette ama Sakın benide yanlış anlama bebeğimi kaybettim dua edin sabır dileyin naçizane tavsiyem bunlara bunlara dikkat edin deyip kapanmasını yeğlerim ama işin içine ince ayrıntılar girdiği zaman burada malesef riskli veya risksiz aşırı duygusal veya sakin tecrübeli veya tecrübesiz herşeyi kendine yoran arkadaşlar var yada sakin davranabilen arkadaşlar var. 20. Haftanda olmuş birçoğumuzda burada birkaç haftaya yirmiye gireceğiz. Ve malesef bu grupta daha önce kayıp yaşayan birsürü arkadaşımız var bende bunlardan biriyim. Acı yaşamış bir annesin Allahım bir daha yaşatmasın belki bizde yaşayacağız önümüzde ne var bilmiyorum herşey Allahtan verende alanda o ama burda kolay kolay bu üzüntülü halinde yazma diyecek biri çıkmaz diye düşünüyorum ( bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum) daha dün bir arkadaşım burada yazan herşeyi kendime yoruyorum yazmıştı ona olumlu düşünmesi için yazıyordum. Benki hep olumlu yanından bakarım derim burada bir arkadaşımız düşürdüm bebeğim peçeteye geldi minicikti yazmıştı inan temmuzda düşük yapmış biri olarak o hafta peteçeye bakarak geçirdim kabuslar gördüm. Stress malesef kötülüklerin başı ve yazılan olumsuzluklar melasef stress ve korku yaratıyor.
Tekrar diyorum lütfen beni yanlış anlama acın çok büyük Allah kimseyi evladı ile sınamasın ve birdaha yaşatmasın sabin seni cennette bekliyor umarım en kısa sürese kendini toplayabilirsin.Sabır diliyorum.
İyi akşamlar canım düşük riskim var hafta olarak biraz az rastlanan bir durum ama bel ağrılarım, kasık ağrılarım ve lekelerim yüzünden bu sorunları yaşıyorum ve sabahtan akşama işlerle uğraşmaktan akşam oluyor kaynanam evde değil İstanbul'a tedavi olmaya gitti, kayın peder evde yanlız olduğu için hem kendi evim hem kp evinde çalişip vakit geçiyor. Aynı bahçede evlerimiz. Arada girip okuyorum ama yorum yapmaya geride kalıyom, saol canım sen nasılsın peki
Yaa öyle mi dikkat et canım kendini yorma bu sürede bırak işler kalsın senden bebeğinden kıymetli miİyi akşamlar canım düşük riskim var hafta olarak biraz az rastlanan bir durum ama bel ağrılarım, kasık ağrılarım ve lekelerim yüzünden bu sorunları yaşıyorum ve sabahtan akşama işlerle uğraşmaktan akşam oluyor kaynanam evde değil İstanbul'a tedavi olmaya gitti, kayın peder evde yanlız olduğu için hem kendi evim hem kp evinde çalişip vakit geçiyor. Aynı bahçede evlerimiz. Arada girip okuyorum ama yorum yapmaya geride kalıyom, saol canım sen nasılsın peki
Bende her okuduğumdan çok etkileniyorumRabbim hiçbirimizi evladıyla sınamasın acı yaşanlara da sabırların en büyüğünü versin Okuduğumdan beri kalbim güm güm sesini duyuyorum dışardan
Senin de başın saolsun canım kaybın içinama ben inanıyorum artık inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alacağız. İyi düşünelim iyilik gelsin :)
malesef bende ister istemez etkilendim normalde etkilenmem ama anı yaşadım resmen allah arkadaşa sabır versin hepimizin başına gelebilir gerçekten ve enfeksiyondan demiş doktoru benim senelerdir geçmeyen hafif idrar yolu enfeksiyonum var ne ilaç içsem geçmiyor çok üzücü çok
Allah razı olsun benim annemde yaşamış defalarca. Biraz daha büyüklermiş. Doktorum bile ağladı hiç bir şey yapamadı diye. Minicik suratlım gitti. Bana da doktor sonraki hamileliğinde dikiş atıcaz 9 ay yatacaksın dedi. Razıyım yeterki sağlık olsun. Bu seferde vazgeçtiğim çok şey oldu kisırf oğlum iyi olsun diye. Ezan okuyor burda bende hep dua ediyorum. Öncede dua edersim hem kendime hem sizlere. Evladın yokluğu zor acısı bin kat daha zor.
İçimdr bir alev var. Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorum ama çok zor. Elim karnıma gidiyor oğlum yok. Gözümü kapatıyorum doğum anı geliyor. Bütün gece tekme atıp sabahda ölü doğması. O gün yer gök ağladı bize öyle bir yağmur yağdı ki. Dua edin bizlere Allah dayanma gücü versin sabır versin diye. Yüzünü unutmim diye dua ediyorum.
Canım başın sağ olsun. Allah bir daha evlat acısı göstermesin sana.Yazdıkça yazasım geliyor. Allah rızası için kendinize çok iyi bakın. Kiloyu doğum şeklini düşünmeyin. Sadece sağlık. Karnınız büyüyüp çatladığında sevinin. Mideniz ekşidiğinde kızmayın. Ben midem bulandıkça çok şükür derdim. Sulandırıcı iğne kullanıyordum her gün. Her vurduğumda kendi bebeğime ve hamile olan herkese sağlık sıhhat diliyordum. Rabbim olmayanlarada nasip etsin diyordum. Yaşadığınız anın tadınj çıkarın. Canınızın çektiğini yeyin. Bu yazımı eşlerinizede okutun. Benim eşim çok pişman oldu. Ben canım şunu çekiyor dediğimde mırın kırın ediyprdu. Şimdi diyorki keşke zamanında alsaymışım.her kontrolden önce video çek diyordum çekmiyordu. 7 aralıkta gittiğimizde kısacık çekti. Bir o kaldı şimdi. kontrole 15 günde bir gidin. Bir ay deseler de 15 gün sonra başka doktpra gidin. Özele gidiyprsanız verdiğiniz paraya üzülmeyin. Para gelir ama can. Ben kontrolden kontrole gidinceye kadar bile özlerdim oğlumu. Şimdi ise bir daha yüzünü kıpırtısını hissedemicem. Doğumdan sonra bir tuhaftım kucağıma verin demek gelmedi aklıma bir fotoğrafını bile çekmedim salak kafam çok pişmanım. Oğlum bizim 3.5 yıl bekleyipte hayalini kurduğumuz ikinci çocuğumuz. Birinciside dış gebelikti
hayırlısı canım aynen bakalım artıkYa ikili taraman öyle sıkıntılı gibi de değil canıö hayırlısı bakalım diyorum ya bence iyi bebişin annesi
Maşallahhh ya benim de kedim vardı kaçtıOzaman şimdi bir parça mutluluk zamanı üzüldüğümü görüp öpmeye gelmiş kuzum hepinize sevgiler
Eki Görüntüle 2220191
Canım geçmiş olsun inşallah riskin en kosa sürede yok olur sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın. Akıl vermek belki bize düşmez durumun nasıldır bilmiyorum sende bu riski bile bile bütün gün çalışmak istemezssin ama ne bileyim destek olabilecek kimse yok mu? Allah yardımcın olsun.İyi akşamlar canım düşük riskim var hafta olarak biraz az rastlanan bir durum ama bel ağrılarım, kasık ağrılarım ve lekelerim yüzünden bu sorunları yaşıyorum ve sabahtan akşama işlerle uğraşmaktan akşam oluyor kaynanam evde değil İstanbul'a tedavi olmaya gitti, kayın peder evde yanlız olduğu için hem kendi evim hem kp evinde çalişip vakit geçiyor. Aynı bahçede evlerimiz. Arada girip okuyorum ama yorum yapmaya geride kalıyom, saol canım sen nasılsın peki
okudum canım doğru söylüyor ama işte yaptırmış bulunduk. doktor yönlendirince . ikili de sorun yok deyince 3lü yaptırmaz sanıyordum. isteyince de çok önemsemedim.
Benim baya belli oldu canım müsait bir anda foto çekip gönderirim dışardan belli oluyor direkt. 4 tane var canım bende Allahım onları korusun. Pisicik için üzüldüm inşallah geri gelirMaşallahhh ya benim de kedim vardı kaçtısenin göbişin belli yalnız :))
Çok bekledik gelmediBenim baya belli oldu canım müsait bir anda foto çekip gönderirim dışardan belli oluyor direkt. 4 tane var canım bende Allahım onları korusun. Pisicik için üzüldüm inşallah geri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?