2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Banada iki bebekte enfeksiyon dendi ama ikna olmadim cok arastirdim genetik testler yaptirdim en sonunda pihtilasmam varmis onu ogrendim. Simdi 16 haftalik hamileyim igne ve aspirin kullaniyorum doktora gittigimde ne diycek yine ne duycam diye stresten hic keyfine varamadim. Sende iyiles canim bir an once yine dene vazgecme inaniyorum guzel zamanlarimizda olcak..

Senin de başın saolsun canım kaybın için ama ben inanıyorum artık inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alacağız. İyi düşünelim iyilik gelsin :)

Anladım Allah razı olsun. Çok özür dilerim.
Allah hepimizden razı olsun canım gerçekten kırdıysam asıl ben özür dilerim sen sadece acını paylaştın sen özür dileyecek bir şey yazmadın ki kendin etkileniyorsanız yazmayım diyebilecek kadar ince düşünceli bir insansın. Allahım herşeyi gönlüne göre versin.

Allah sana sabır versin kuzum çok üzüldüm okuyunca çok zor bir durum o anı yaşamış kadar oldum gerçekten allah yeniden nasip edecek inşallah burda hepimiz duacınız

İğneyi bende kullanıyordum.düzenli bir şekilde vurmaya çalış inşaallah sağ salim kucağına almak nasip olur

Allah sana sabır versin kuzum çok üzüldüm okuyunca çok zor bir durum o anı yaşamış kadar oldum gerçekten allah yeniden nasip edecek inşallah burda hepimiz duacınız
Sizi korkuttuğum için gerçekten üzgünüm kusura bakmayın. Yazmicam artık çok çok üzgün olduğum için paylaşmak iyi gelir diye yazmıştım.

Allah razı olsun inşaallah sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız.

malesef bende ister istemez etkilendim normalde etkilenmem ama anı yaşadım resmen allah arkadaşa sabır versin hepimizin başına gelebilir gerçekten ve enfeksiyondan demiş doktoru benim senelerdir geçmeyen hafif idrar yolu enfeksiyonum var ne ilaç içsem geçmiyor çok üzücü çok

T Temmuz07 iyi geceler canım nasılsın bayadır yoksun
İyi akşamlar canım düşük riskim var hafta olarak biraz az rastlanan bir durum ama bel ağrılarım, kasık ağrılarım ve lekelerim yüzünden bu sorunları yaşıyorum ve sabahtan akşama işlerle uğraşmaktan akşam oluyor kaynanam evde değil İstanbul'a tedavi olmaya gitti, kayın peder evde yanlız olduğu için hem kendi evim hem kp evinde çalişip vakit geçiyor. Aynı bahçede evlerimiz. Arada girip okuyorum ama yorum yapmaya geride kalıyom, saol canım sen nasılsın peki

Yaa öyle mi dikkat et canım kendini yorma bu sürede bırak işler kalsın senden bebeğinden kıymetli mi kayınvaliden de tam zamanında gitmiş yani Niye öyle bir risk oldu bu haftalarda canım? İkili sonucunu aldın mı ?
Ben de iyi sayılır üzüldüm iki gündür bu sayfada Allah herkesin yardımcısı olsun

Bende her okuduğumdan çok etkileniyorum Rabbim hiçbirimizi evladıyla sınamasın acı yaşanlara da sabırların en büyüğünü versin Okuduğumdan beri kalbim güm güm sesini duyuyorum dışardan

Senin de başın saolsun canım kaybın için ama ben inanıyorum artık inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alacağız. İyi düşünelim iyilik gelsin :)

Ozaman şimdi bir parça mutluluk zamanı üzüldüğümü görüp öpmeye gelmiş kuzum hepinize sevgiler

Canım başın sağ olsun. Allah bir daha evlat acısı göstermesin sana.
Ne diyecegimi bilemiyorum ama sen cok güçlü bir kadınsın yazdıklarından anladım.
En kısa zamanda tekrar hamile kalıp saglikla yavrunu kucagina almani dilerim.

Canım geçmiş olsun inşallah riskin en kosa sürede yok olur sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın. Akıl vermek belki bize düşmez durumun nasıldır bilmiyorum sende bu riski bile bile bütün gün çalışmak istemezssin ama ne bileyim destek olabilecek kimse yok mu? Allah yardımcın olsun.

Maşallahhh ya benim de kedim vardı kaçtı senin göbişin belli yalnız :))
Benim baya belli oldu canım müsait bir anda foto çekip gönderirim dışardan belli oluyor direkt. 4 tane var canım bende Allahım onları korusun. Pisicik için üzüldüm inşallah geri gelir

Benim baya belli oldu canım müsait bir anda foto çekip gönderirim dışardan belli oluyor direkt. 4 tane var canım bende Allahım onları korusun. Pisicik için üzüldüm inşallah geri gelir
Çok bekledik gelmedi at bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…