2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ozaman şimdi bir parça mutluluk zamanı üzüldüğümü görüp öpmeye gelmiş kuzum hepinize sevgiler

Eki Görüntüle 2220191
ayy bende aynı pozisyondayım şuan ama tel yanımda değil çekemiyorum.
gitmiş arka odada yatıyor. salon daha sıcak halbuki. onu orda görünce ona şarkı yazdım onu söylüyorum.
benim oğlum çıldırmış olmalııı, benim oğlum delirmiş olmalıı
o da anladı herhalde dalga geçtiğimi salona kucağıma geldi yattı

Arkadaşlar elimden geldiğince her yorumu okumaya çalıştım. Hepinize çok teşekkürler gerçekten daha test yaptırmadan biir kısım rahatladım.
Ancak gözümden kaçan, yorum yapmadan atladığım olduysa özür dilerim.

Çok bekledik gelmedi at bakalım

Bazıları böyle özgürlüğüne düşkün oluyor işte umarım iyidir diyelim.

Oyy yerim onu benim için öp onu. Benim şuanda birtanesi kolidorda mermerde yatıyor biri ayak ucumda biri koltupun tepesinde biride banyoda kurutma çalılıyor onun üstünde hepsi ayrı telden takılıyor.
Ay çok şirin benimde var kedim ama küçüklüğünden beri oynamayı ısırmak sanıyor benimki
Yesinler onu bazen ben onları ısırıyorum kulaklarını özellikle. Biz ona izin vermedik ya 4 tane var 5-4-2,5 yaş ve 9 aylık hiç bir zaman ne ısırık ne tırmık görmedik. Hatta bazen but but yapıyorum kızdırıyorum elimi ağzına koyuyorum ısır diye yok yalıyor şapşik. Sizde şimdiden çalışmaya başlayın ısırdımı kızın oyunu kesin bebek geliyor alışması lazım.

Bende göbeğim çıksın istiyorum artık ilk hamileliklerde ne zaman çıkmaya başlar :)

Canım başın sağolsun, rabbim sabır versin. Doktorun sonraki gebelikte dikiş atıcaz dediğine göre rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenmiş. Neden bu hamileliğinde atmadılar o dikişi onu merak ettim.

Allah razı olsun üzülmeyin dua edin bize ve bizim gibilere. Allah sizin de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Saol canım. ederim etmem mi dua herşeyin ilacı zaten Allah ım kimseye evlat acısı yaşatmasın herkezin kucağını sağlıklı yawrularla doldursun

Kızlar dayanamayıp hastane çıkışını aldım ben. Eminönü'nde havuzlu han var, han'ın tamami bebek esyasi, en alt katindan aldim, hatta instagrami da baya tutuluyormus aldigim yerin.Yerli üretim olduğu için fiyatı daha uygun. Ama pamuğu digerlerinden daha güzel geldi bana. Bir de baskısı az ama fotograf baskısıymis, bebege zarar vermesin diye. Yanında Chicco biberon verdiler, sözde o da 35 TL ederindeymis. İkisine toplam 80 TL ödedim. Benim gibi acele eden var mı başka?

Eklentiler

• IMG_20181229_224637.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 137
Bende göbeğim çıksın istiyorum artık ilk hamileliklerde ne zaman çıkmaya başlar :)
Canım kişiden kişiye değişiyor burda daha anca birazcık şişlik olanda var iyice şişmiş olanda. İç karın diye birşeyden bahsediyorlar anlamıyorum ne olduğunu ama benim gebelikten önce belimin kenarından kemiklerim şişerdi benim hemen şişti bugün mağazada birşey alıyorum kadın 5-6 aylık varmı dedi. Gerçi ben hiç anlamam baksamda gerçekten öylemi görünüyor bilmem ama dışardan belli oluyor. Sağlıklı olsunda boşver geç belli olsun ben hurç aldım gardırobunu boşlattım kenara kaldırdım hiç birşeyim olmuyor.

İnşaallah buraya yazıp korkuttuğum için gerçekten özür dilerim. Ama ben yaşadım diye sizde yaşayacaksınız diye bir şey yok. Sadece dikkat edin Allaha emanet olun :*

Canım başın sağolsun, rabbim sabır versin. Doktorun sonraki gebelikte dikiş atıcaz dediğine göre rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenmiş. Neden bu hamileliğinde atmadılar o dikişi onu merak ettim.
Allah razı olsun.
Rahim ağzı mı boyumu bilmiyorumda sürekli ölçüyordu sıkıntı yoktu. Bilsek böyle olacağını dikerdi galiba. Belirti bile vermedi ki

Saol canım. ederim etmem mi dua herşeyin ilacı zaten Allah ım kimseye evlat acısı yaşatmasın herkezin kucağını sağlıklı yawrularla doldursun
Amin Allah razı olsun. Allah sizin ve şu anda hamile olan herkesin yavrusunu bağışlasın. Sağ salim kucağınıza alın inşaallah hepiniz.

Bana 2 tane hastane çıkışı, bir battaniye ve bir zıbın takımı hediye geldi. 5 yıl istemiyorum diye diretince arkadaşlarım benden hevesli ve aceleci hale geldi Bana alacak bişi kalmayacak sanırım

Bana 2 tane hastane çıkışı, bir battaniye ve bir zıbın takımı hediye geldi. 5 yıl istemiyorum diye diretince arkadaşlarım benden hevesli ve aceleci hale geldi Bana alacak bişi kalmayacak sanırım
0-3 ay tamam, siz artık 3-6 aya bakin.Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin hepimize.

Allah razı olsun.
Rahim ağzı mı boyumu bilmiyorumda sürekli ölçüyordu sıkıntı yoktu. Bilsek böyle olacağını dikerdi galiba. Belirti bile vermedi ki

Kıyamam ya üzülme lütfen gerçekten Rabbim sana en yakın zamanda mükafatını yollayacaktır, biran önce topla kendini ki en yakın zamanda alalım güzel haberlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…