2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kıyamam ya üzülme lütfen gerçekten Rabbim sana en yakın zamanda mükafatını yollayacaktır, biran önce topla kendini ki en yakın zamanda alalım güzel haberlerini.
İnşaallah. Hem korkuyorum hemde çok istiyorum fatih im abi olsun. Zorlu bir süreç bekliyor bizi ama inşaallah Allah ın izniyle sağlık olduğu sürece katlanıcaz

0-3 ay tamam, siz artık 3-6 aya bakin.Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin hepimize.

Hastane çıkışları çok minik ya annem 40ı çıkana kadar anca giyer bunları, çabuk büyüyorlar diyor o yüzden dediğin gibi 3-6 ay bakıcam artık Biran önce sağlıkla gelsinler inşallah

Maalesef huy edindiği için vazgeçmiyor bizde şimdiden düşünüyoruz bebek tutmaya başladığında yani kuyrugunu falan tutarsa kesin bebeği ısırır o yüzden çok dikkat etmemiz gerekecek.Masallah seninkilere ne güzel ısırma huylari yokmuş

İnşaallah buraya yazıp korkuttuğum için gerçekten özür dilerim. Ama ben yaşadım diye sizde yaşayacaksınız diye bir şey yok. Sadece dikkat edin Allaha emanet olun :*
Canım özür dileyecek bir sey yok. Kötü niyetli yazmadın ki. Bende yaşadım 2 defa. Allah kimsenin basina vermesin.
Sende Allah'a emanet ol. Insallah iyi haberlerle bizi sevindir canim.

Gerçi onlar bizden daha akıllı daha hassalar onun bebek olduğunu bilip ona hiç birşey yapmazlar hatta bebişi bizden bile korumaya çalışırlar. Benim ufaklık az önce banyoda kapalı kalmış bir bağardı orada bizden önce 3 üçü koştu kapıya tırmalıyor açacaklar sanki şapşiklerbebekler kadar temiz ve masunları hepsi allahın izniyle birşey olmaz ferah tut içini

destina_88
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah canım Bende almak istiyorum ama değişik bir şey görünce öncekinden vazgeçiyorum :))
Şimdi bunu gördüm çok beğendim ama ya aklım alamadıklarımda kalırsa diye de alamıyorum :)

Eklentiler

• EBE97602-52E9-4835-BFE0-523B8DCA026C.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 135
Canım benim rabbim dualarını duyuyor elbet inşaAllah bidaha aynı acıyı yaşatmaz sana sende daha dikkatli olursun kendine cok iyi bakmalısın eşin icin doğmamış bedklerin icin rabbim inşaAllah sana ikiz nasib eder ikitane bıcırlar uğraşırsın

CAnım iyi günlede giydirmeyi nasip etsin allah çok güzelmiş. Bende yakında ziyaret edeceğim mağazaları şimdilik tutuyorum kendimi

İnşaallah. Hem korkuyorum hemde çok istiyorum fatih im abi olsun. Zorlu bir süreç bekliyor bizi ama inşaallah Allah ın izniyle sağlık olduğu sürece katlanıcaz

Rabbim sabrınıda verecektir tatlım. Annem ilk gebeliğinde doğumuna 1 hafta kala 9 aylıkken ölü Doğum yapmış (toksoplazmadan kaynaklanmış). 40ı çıkmadan bana hamile kalmış, benden sonrada erkek kardeşim geldi dünyaya. Allah’ın bi bildiği vardır diyerek inancımıza sığınıcaz. Kötü bi olay yaşadık diye umudumuzu mu kaybetmeyeceğiz, bu sıkıntının mükafatını verecek Rabbim, Dua edicem sana

Allah razı olsun inşaallah nasip olur bir kardeş. İkiz bu haldeyken çok riskli olur tabi Allah bilir. Hakkımızda hayırlısı artık elden birşey gelmiyor. Dilimizden de dua çıkıyor sadece yapacak bir şeyim yok

Amin canım korkular hepimizde var her gittiğimde kalp atışı var mı diye soruyorum. Hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah

Canım buda çok güzel ama kolundaki o dantelimsi şey kaşıntı yapabilir mi? Ben şahsen giç giyemem öyle şeyler.

Allah razı olsun dua edenin çok olsuğu belli biraz daha iyiyim. Ağladıkçada göz yaşı kalmıyor ya. Belkide ondan.
40 çıkmadan mı? İşte bir şey olacak oldumu illaki oluyor. Bende suçladım kendimi keşke daha erken farketseydim diye ama nerden bilecem ki. Daha önce doğum yapmadım ki sancısını bileyim.

çok fazla güzel ama dantel kısım hassas boyunlarını rahatsız edebilir.

hangi mağaza bu havuzlu han'da? pamuksa fiyatı çok uygun gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…