2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Nasip kısmet tabii kuzum, yiyecek ekmeği varsa gelecek o. Sen nerden bileceksin. Benimdesürekli belim kasığım ağrıyor bilemem ki ne oluyor, Allah’a emanet.

Allah razı olsun.
Rahim ağzı mı boyumu bilmiyorumda sürekli ölçüyordu sıkıntı yoktu. Bilsek böyle olacağını dikerdi galiba. Belirti bile vermedi ki
Rahim ağzı kasları gevsemiste olabilir kontrolleri biraz daha sık yapmaları lazım anlaşılan daha tecrubesiziz bizlerde birşey bilmiyoruz rabbim yardımcımız olsun inşaAllah

Yapıcam canım aslında iyi bi yerde hamburger yapan yerler var acaba ordamı yesem diyorumda eti nasıl bilemiyo insan evde yapıyım en iyisi belki isteğim gider :)
Disarda yiyorum ben macdonalds falanda yiyorum bazen canim cekerse gerci ben canimin cektigi cogu seyi yiyorum evde olsun disarda olsun :))

Haftan baya ilerde senin canim ama bazi bebisler sakliyormus edepli bir kızdır belki annesi :)) saglikla gelsinde tek dert isim olsun kuzum aynen

Risksiz hamilelik mi var canm ikizimde ilk hamileliğini ikizlerini enfeksiyon yüzünden kaybetti ben ikizlei çok severim.kendimde önce ikize hamile kalmak isyerdim ama tek şuanlık nasip ikinciye sende üzme kendini rabbimden umut kesilmez hepsi aynı olacak sanma o senin sınavındı sabret rabbim sabredenlerle beraberdir

S Serylady canım içmezsen onun yerini dolduracak şeyler var muhakkak vitaminlerimiz var bende et yiyemiyorum mesela.. kırmızı beyaz hiç tüketemiyorum..
Çok kasmaya gerek yok sonuçta..
Bende ayni sekilde dusunuyorum canım vitamin bende kullaniyorum bizim oglan babasi gibi etcı sanirim brn normalde cok yemedigim halde simdi hayvani getir yerim o derece bir aserme ama sadece kirmizi ete karsi :)) ben kendimi zorlamiyorum yiyebildigimi yiyorum canim

Ve benim bunu hiç düşünememem sağol canım B BYV arladaşımızda uyardı sağolsun
aldığımız alacağımız şeyleri paylaşırsak yardımlaşırız. birimizin göremediğini bi başkası görebiliyor. daha erken ama son aylarda muhtemelen hep bunlar konuşulur. kız bebek şeyleri çogzel ya yalnız. bebeğimin kız olmasına çok seviniyorum valla

Doktorlar normal dıyorlar. Aslında karnımdaki bebege zararı yok bılıyorum ama kızım da olunca bayılsam ona ne olur dıye dusunup ıyıce stres oluyorum
Canim cok dustugunu hissettiginde tuzlu ayran icebilirsin ben oyle yapiyordum bide vücudu ac birakma oda yapar. Zormus durumun insallah dusmezsin canim

İkizleri bende çok seviyorum tek seferde iki mutluluk. Allah büyüktür kaderimizde ne varsa yaşayıp görücez. Sabretmek için elimden geleni yapıyorum.

Desteğin için sağol. Allah razı olsun.

Kendini suclama canim yiyecek ekmegi olan bir sekilde doguyor Rabbimin takdiri umarim bir de hic yasamazsin Rabbim hicbirimizi evlatlarimizla bebislerimizle sinamasin bunu okuyunca bile ici titriyor insanin Rabbim sabrini versin insallah

Ben de bunları aldım kızlar minik oğluma. Cinsiyeti de 11+3de öğrenmiştim bir ay sonra gel dedi 7sinde gidicem tekrar umarım cinsiyet değişti demez hepsini netten aldım kitikate takım 140, idil baby 5li takım 72, battaniyesi 45, havlu takım da 77 tlye aldım. Sağlıkla giysin inşallah

Eklentiler

• 3B4B0B75-8ED2-4D70-8CD2-05DC6DE379C1.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 139
  • D161B9DA-4F77-4136-9890-A75FE7F5C9AF.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 144
  • 48AD0092-C747-4D1A-8ADE-D56540AD12F4.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 137
  • 5CE674DB-E348-420B-ADC5-7F7A287F24A6.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 147
Iyi geceler kizlar saglik ocağından d3 vitamini verildi ama içinde gebelikte gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor kullaniyor musunuz ben ilk gebeliğimde hiç kullanmamistim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…