Cok guzel hepsi gule gule kullansin bebisin. Idil baby nin urunleri cok kaliteli ve cok uyguna almissin canim. Hangi siteden aldin?Ben de bunları aldım kızlar minik oğluma. Cinsiyeti de 11+3de öğrenmiştim bir ay sonra gel dedi 7sinde gidicem tekrar umarım cinsiyet değişti demezhepsini netten aldım kitikate takım 140, idil baby 5li takım 72, battaniyesi 45, havlu takım da 77 tlye aldım. Sağlıkla giysin inşallah
Bende çalışıyorum canım ama rahatım şükür tek bütün gün ptur otur belim ağrıyor yatma ihtiyacım oluyor. Sonumuz hayır olsun bakalım daha önümde nasipse koca 5 ay var yuvarlanarak gideceğim doğuma sanırımMaşallahhhbu neee benim bunun çeyreği vardır:) ama ben gec cıksın istiyorum karnım cünkü fiziksel bir işteyim erken çıkarsa beni zorlar da senin bildiğin 7 aylık
Güle güle saglikla mutlulukla giysin insallah canim cok güzeller yalniz 11+3 cok erken degilmi ya insallah degismemistir :))Ben de bunları aldım kızlar minik oğluma. Cinsiyeti de 11+3de öğrenmiştim bir ay sonra gel dedi 7sinde gidicem tekrar umarım cinsiyet değişti demezhepsini netten aldım kitikate takım 140, idil baby 5li takım 72, battaniyesi 45, havlu takım da 77 tlye aldım. Sağlıkla giysin inşallah
Güzel günlerde kullanılsın inşallah sağlıcakla degissede kullanılabilir canım kız yada erkek bebege uyumlu bence havluda mavi ama olsun sonuçta birşey farketmez bence ☺Ben de bunları aldım kızlar minik oğluma. Cinsiyeti de 11+3de öğrenmiştim bir ay sonra gel dedi 7sinde gidicem tekrar umarım cinsiyet değişti demezhepsini netten aldım kitikate takım 140, idil baby 5li takım 72, battaniyesi 45, havlu takım da 77 tlye aldım. Sağlıkla giysin inşallah
Bunu bend emerak ediyorum zira benim d vitamini eksikliğim aşırı değerim.hamilelikten 3 ay önce 4 tü ve şuanki doktorum hala tvitamin değrlerime bakmadı bende üzerinde dotor kullanın demeden öneilmedigi yazıyor doktorumda tahlil yapmıyor anlamadm ben vitaminsizliktsn ölücem doktorin umrunda değil cuma kintrolüm var bend ediycem ama birsey yaomazsa saglık ocağına baktırcam tekrarIyi geceler kizlar saglik ocağından d3 vitamini verildi ama içinde gebelikte gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor kullaniyor musunuz ben ilk gebeliğimde hiç kullanmamistim da
Hiç tahlil yapılmadan verildi canım bana daBunu bend emerak ediyorum zira benim d vitamini eksikliğim aşırı değerim.hamilelikten 3 ay önce 4 tü ve şuanki doktorum hala tvitamin değrlerime bakmadı bende üzerinde dotor kullanın demeden öneilmedigi yazıyor doktorumda tahlil yapmıyor anlamadm ben vitaminsizliktsn ölücem doktorin umrunda değil cuma kintrolüm var bend ediycem ama birsey yaomazsa saglık ocağına baktırcam tekrar
İkiz derdim sana doğrusuBende çalışıyorum canım ama rahatım şükür tek bütün gün ptur otur belim ağrıyor yatma ihtiyacım oluyor. Sonumuz hayır olsun bakalım daha önümde nasipse koca 5 ay var yuvarlanarak gideceğim doğuma sanırım
Ben kullanıyorum kızlar :) 5 çıktı benim de 6. Haftamda hala kullan diyor doktorBunu bend emerak ediyorum zira benim d vitamini eksikliğim aşırı değerim.hamilelikten 3 ay önce 4 tü ve şuanki doktorum hala tvitamin değrlerime bakmadı bende üzerinde dotor kullanın demeden öneilmedigi yazıyor doktorumda tahlil yapmıyor anlamadm ben vitaminsizliktsn ölücem doktorin umrunda değil cuma kintrolüm var bend ediycem ama birsey yaomazsa saglık ocağına baktırcam tekrar
Aynen canim saglik ocagina git. Ben ayda bir saglik ocaginda yaptiriorum tahlilleri. vitamin,bobrek karaciger enzimleri, enfeksiyon hepsine bakiolar cok ilgileniolar gercekten. Her gittigimde kilo tansiyon seker olcumude yapilio. Icim rahatlio en azindan.Bunu bend emerak ediyorum zira benim d vitamini eksikliğim aşırı değerim.hamilelikten 3 ay önce 4 tü ve şuanki doktorum hala tvitamin değrlerime bakmadı bende üzerinde dotor kullanın demeden öneilmedigi yazıyor doktorumda tahlil yapmıyor anlamadm ben vitaminsizliktsn ölücem doktorin umrunda değil cuma kintrolüm var bend ediycem ama birsey yaomazsa saglık ocağına baktırcam tekrar
canım başın sağolsun biz konuşmuştuk sanki kaç defa yanlış değilsemGüzel güzel tekme atıyordu babası elini karnıma koyuncada atıyordu. Bir anda bıraktı gitti bizi. İçimde alev var sanki
Daha öncede dış gebelik geçirdim ama bu kadar kötü olmadım. Yüzünü gördüm bir kerecik.Bir daha ne zaman olur nasıl olur yada olur mu?
Çok teşekkürler canım N11den havucbebe satıcısından aldım canım hala var sanırım düşünüyorsan. Battaniyesini de hepsiburadadan almıştm ama fiyatını arttırmışlar takımı aldığım satıcıyı linke ekledim bir takım daha almışım hatta o da uygundu.Cok guzel hepsi gule gule kullansin bebisin. Idil baby nin urunleri cok kaliteli ve cok uyguna almissin canim. Hangi siteden aldin?
Şirkette bir arkadaşım var oda diyor kızım benim 7. Ayımda bile buladar değildi kesin ikiz bu diyeİkiz derdim sana doğrusubida kontrol ettir ikiz olmasın :))))
Ama bana doktum 3 aya kada rvitamin vermiyoruz dedi azqrladı bend egidince eski sonucu göstericem artık napayım ismi ne acaba benim aldığım solgar dı bkr hemşire arkadaş hamilelikten önce önermiştiHiç tahlil yapılmadan verildi canım bana da
Teşekkür ederim canımGüle güle saglikla mutlulukla giysin insallah canim cok güzeller yalniz 11+3 cok erken degilmi ya insallah degismemistir :))
Amin inşaallah. Suçlasamda değişmiyor bir şey ama insan rahat etmiyor işte.Kendini suclama canim yiyecek ekmegi olan bir sekilde doguyor Rabbimin takdiri umarim bir de hic yasamazsin Rabbim hicbirimizi evlatlarimizla bebislerimizle sinamasin bunu okuyunca bile ici titriyor insanin Rabbim sabrini versin insallah
Aynen canım gitmeliyim ama heryer kar don var riskli ama esime ısrar edeyim götürsün pazartesiAynen canim saglik ocagina git. Ben ayda bir saglik ocaginda yaptiriorum tahlilleri. vitamin,bobrek karaciger enzimleri, enfeksiyon hepsine bakiolar cok ilgileniolar gercekten. Her gittigimde kilo tansiyon seker olcumude yapilio. Icim rahatlio en azindan.
Sağol canım evet konuşmuştukcanım başın sağolsun biz konuşmuştuk sanki kaç defa yanlış değilsem
Tesekkurler canim hemen bakayim bende. Magazalar gercekten cok pahali. Bende magazalara gorup model isimlerini alip netten aliyorum. En azindan birkac parca fazladan almis oluyorum. Sadece ve pamuklu urunler gorunce dayanamiyorum:)Çok teşekkürler canım N11den havucbebe satıcısından aldım canım hala var sanırım düşünüyorsan. Battaniyesini de hepsiburadadan almıştm ama fiyatını arttırmışlar takımı aldığım satıcıyı linke ekledim bir takım daha almışım hatta o da uygundu.
Ben mağzasında görüp netten model nosunu araştırıp öyle aldım eşimi dinleyip yoksa iki katına mağazasından alacaktım o heyecanla
Canımm maşallahh
Evet 12 haftadan sonra veriliyormuş ben biraz geç aldım tera d3 diye birseyAma bana doktum 3 aya kada rvitamin vermiyoruz dedi azqrladı bend egidince eski sonucu göstericem artık napayım ismi ne acaba benim aldığım solgar dı bkr hemşire arkadaş hamilelikten önce önermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?