2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım iyiki paylaşmışım :)) Kızlara daha çok çeşit var zaten kadınlara da hep böyle :))

MâşâAllah canım benim 15 haftalık çok bişey yok senin ne zamandır böyle:) bi kaç haftaya çıksın bizimkilerde İnşâAllah
8 aralıkta böyleymişim canım hergeçen gün büyüyor

Eklentiler

• F65502E5-98F6-4EDC-BAA5-83AB3337C020.webp
    28 KB · Görüntüleme: 151
Aa MâşâAllah benimde bu kadar vardır bi tık gerisinde :) yemekte yemiyorum ya o yüzden hiç çıkmıyor göbüş yiyince biraz belli oluyor
Maşallah canım çıkar çıkar mesak etme o içerde iyi olsunda gerisi önemli değil. Bu arada ben sadece göbüş değil bir iki ayakkabım dar gelmeye başladı birde tektaşım olmuyor artık zarzor çıkardım takamıyorum alyansım idare ediyor şimdilik ama oda yakında çıkacak

İnşâAllah canım. Ben ne kadar kilo alırsam alayım parmaklarım genişlemiyor genelde bacaklardan alıyorum :/

İnşâAllah canım. Ben ne kadar kilo alırsam alayım parmaklarım genişlemiyor genelde bacaklardan alıyorum :/
Bende hayatımda ilk defa 52 üzerine çıktım nerem kilo alıyor inan bilmiyorum şimdilik bacaklarımda birşey yok gibi popo biraz birazda gögüs yüzüm hala zayıf

Bende hayatımda ilk defa 52 üzerine çıktım nerem kilo alıyor inan bilmiyorum şimdilik bacaklarımda birşey yok gibi popo biraz birazda gögüs yüzüm hala zayıf
Giydiğin kıyafetlerden anlarsın aslında neresi dar geliyor diye :) ben çok kilo verdiğim için hiç bi kıyafetim olmuyor hepsi çok bol

Giydiğin kıyafetlerden anlarsın aslında neresi dar geliyor diye :) ben çok kilo verdiğim için hiç bi kıyafetim olmuyor hepsi çok bol
Canım ben bol kazak harici bütün eşyalarımı hurçlara koydum kaldırdım iç çamaşırıda dahil hiç bir şeyim göbekten dolayı olmuyor günde gnde yeni şeyler alıyorum ağırlıklı tunik tayt hamile pantalonu aldım ama tuvalette onu indirmek problem tavsiye etmiyorum yada elbise giyiyorum. Bu arada yurtdışında bir tayt getirttirdim hamileler için içi polar bu soğukta tek başına giyip çıkıyorum nerdeyse gögüs altına kadar sıcacık tutuyor. Yakında toplarsın canım sende inşallah

CANIm sağlıklı olsunlarda varsın biz koca göbüş olalım. Sen Cuma test sonucumu alırım diyordun ne oldu çıktımı sonuçlar?
Aldim canim ben burda yazmak istemedim. Bikac arkadasin ýuksek risk durumlari olduya ne bilim yazamadim. Benim risk cok düsük cikti cok sükür üclü dörtlüye gerek yok dedi. Birde aslinda ne sorcam sizce hazirliklara ne zaman baslanmali birseyler alinmali mi 8. Aylara kadar beklemelimi ben cok kararsizim siz aldinizmi mesela ?

Amin inşaallah. Suçlasamda değişmiyor bir şey ama insan rahat etmiyor işte.
Bi kapi kapar bi kapi acar rabbim bizim bazen cok uzuldugumuz seyler hayrimiza bile olabilir. Yasadigini kimse anlayamaz ve insallah kimse anlamazda benim aklim cikiyor en ufak seyde hepimizde oyleyiz ama bunun arkasından büyük bir mucize gelir insallah canim Rabbim birdaha yasatmasin ne sana ne hickimseye

Aman ufacik bebe giyer ne olcak. Erkekse degismez pek demisti doktorum benim degismedi mesela ben de renk ayrımı yok giydiririm her renk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…