aldığımız alacağımız şeyleri paylaşırsak yardımlaşırız. birimizin göremediğini bi başkası görebiliyor. daha erken ama son aylarda muhtemelen hep bunlar konuşulur. kız bebek şeyleri çogzel ya yalnız. bebeğimin kız olmasına çok seviniyorum valla
Maşallah canım çıkar çıkar mesak etme o içerde iyi olsunda gerisi önemli değil. Bu arada ben sadece göbüş değil bir iki ayakkabım dar gelmeye başladı birde tektaşım olmuyor artık zarzor çıkardım takamıyorum alyansım idare ediyor şimdilik ama oda yakında çıkacak
Maşallah canım çıkar çıkar mesak etme o içerde iyi olsunda gerisi önemli değil. Bu arada ben sadece göbüş değil bir iki ayakkabım dar gelmeye başladı birde tektaşım olmuyor artık zarzor çıkardım takamıyorum alyansım idare ediyor şimdilik ama oda yakında çıkacak
Bende hayatımda ilk defa 52 üzerine çıktım nerem kilo alıyor inan bilmiyorum şimdilik bacaklarımda birşey yok gibi popo biraz birazda gögüs yüzüm hala zayıf
Bende hayatımda ilk defa 52 üzerine çıktım nerem kilo alıyor inan bilmiyorum şimdilik bacaklarımda birşey yok gibi popo biraz birazda gögüs yüzüm hala zayıf
Canım ben bol kazak harici bütün eşyalarımı hurçlara koydum kaldırdım iç çamaşırıda dahil hiç bir şeyim göbekten dolayı olmuyor günde gnde yeni şeyler alıyorum ağırlıklı tunik tayt hamile pantalonu aldım ama tuvalette onu indirmek problem tavsiye etmiyorum yada elbise giyiyorum. Bu arada yurtdışında bir tayt getirttirdim hamileler için içi polar bu soğukta tek başına giyip çıkıyorum nerdeyse gögüs altına kadar sıcacık tutuyor. Yakında toplarsın canım sende inşallah
Aldim canim ben burda yazmak istemedim. Bikac arkadasin ýuksek risk durumlari olduya ne bilim yazamadim. Benim risk cok düsük cikti cok sükür üclü dörtlüye gerek yok dedi. Birde aslinda ne sorcam sizce hazirliklara ne zaman baslanmali birseyler alinmali mi 8. Aylara kadar beklemelimi ben cok kararsizim siz aldinizmi mesela ?
Bi kapi kapar bi kapi acar rabbim bizim bazen cok uzuldugumuz seyler hayrimiza bile olabilir. Yasadigini kimse anlayamaz ve insallah kimse anlamazda benim aklim cikiyor en ufak seyde hepimizde oyleyiz ama bunun arkasından büyük bir mucize gelir insallah canim Rabbim birdaha yasatmasin ne sana ne hickimseye
Teşekkür ederim canım Drum o kadar emin söyledi ki değişmez diye düşündüm ama burda okuduklarımda sonra bi ben naaaptım demedim değil. Kızsa da sağlık olsun napalım mecbur giycek o kravatlı zıbını