Ayni sekilde kilo aliyoruz ve ayni yerlerden bende ayniyim ve bende 52 ustune hic cikmamistim :))Bende hayatımda ilk defa 52 üzerine çıktım nerem kilo alıyor inan bilmiyorum şimdilik bacaklarımda birşey yok gibi popo biraz birazda gögüs yüzüm hala zayıf
O tayt nereden ve ne kadar ? MeraktayimCanım ben bol kazak harici bütün eşyalarımı hurçlara koydum kaldırdım iç çamaşırıda dahil hiç bir şeyim göbekten dolayı olmuyor günde gnde yeni şeyler alıyorum ağırlıklı tunik tayt hamile pantalonu aldım ama tuvalette onu indirmek problem tavsiye etmiyorum yada elbise giyiyorum. Bu arada yurtdışında bir tayt getirttirdim hamileler için içi polar bu soğukta tek başına giyip çıkıyorum nerdeyse gögüs altına kadar sıcacık tutuyor. Yakında toplarsın canım sende inşallah
Günaydın canım ne kadar ince düşüncelisin :) bunu söylemeden edemedimAldim canim ben burda yazmak istemedim. Bikac arkadasin ýuksek risk durumlari olduya ne bilim yazamadim. Benim risk cok düsük cikti cok sükür üclü dörtlüye gerek yok dedi. Birde aslinda ne sorcam sizce hazirliklara ne zaman baslanmali birseyler alinmali mi 8. Aylara kadar beklemelimi ben cok kararsizim siz aldinizmi mesela ?
Canım Allah sana sabır ve güç versin çok zor gerçekten çok üzüldümAmin amin çok zor doğum yapıp eve eli boş gelmek. Dikkat edin hepiniz korkun diye anlatmıyorum benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye. Enfrksiyon idrar yollarında ki veya vajinal bir enfeksiyon.20+2 günlüktü. Ultrasonda 20+4 çıkmıştı meleğim 330 grdı. Kendiside haftasıda yetmedi küvezde yaşamaya
Ben şuan hiç bişey kullanmıyorum gebelik programında bi yazı okudum vitamin ilaçları sanıldığı kadar masum değil diye. Doktorun yazmadıysa bence kullanmaIyi geceler kizlar saglik ocağından d3 vitamini verildi ama içinde gebelikte gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor kullaniyor musunuz ben ilk gebeliğimde hiç kullanmamistim da
Maşallah arkadaşım benimde bukadar oldu tam 10 kilo almışım ama göğüsler 100 beden oldu kalçalar büyüdü inan bende diyorum yakında yuvarlanirim diye.ogullarima hamileligimde sadece gobekte top varmış gibiydim ve doğum olur olmaz düz bir karnım kalıyordu ama bu farklı kız olma ihtimali yüksek bence ondan benim bu kilolar
Amin Allah razı olsunCanım Allah sana sabır ve güç versin çok zor gerçekten çok üzüldüm
Çok şanslısın ben hep aç hamile gördüm
Günaydın kızlar
Eskisen ne yiyorsam yine aynı şekilde hayatıma devam ediyorum,iştahım filan hiç artmadı.Sadece yasak olan şeyleri çok canım çekiyor
Ya inan cogu zaman burdakilerle üzülup agliyor bazende cok seviniyorum mesela birsey aldiklarinda bana alinmis gibi seviniyorum inan.Günaydın canım ne kadar ince düşüncelisin :) bunu söylemeden edemedim
Bu arada ben de senin gibi düşünüyorum,bebek odası yaptırcam arkadaşımda. Sen malzemeleri al ama nisan Mayıs gibi yapalım odayı diyorum. Proje çizim olacak odamız. Ama yani insan 7.-9.ay araları korkuyorum haliyle . Sağ salim doğsunlar da verecek olan Allah veriyor benim bebeğim de sürpriz bebek zaten doktor bile şaşırmıştı. Böyle mucize sürpriz olunca rabbimin bir bildiği var dedim. Tevekkül Allaha :)
İnan ben de öyle :) eşim de diyor çok kaptırdın kendini kkulübüne üzüleceksen bakma falan diyorYa inan cogu zaman burdakilerle üzülup agliyor bazende cok seviniyorum mesela birsey aldiklarinda bana alinmis gibi seviniyorum inan.ben oda yaptirmayacagim çunkü bebis 6 aylik olunca tasinacagiz ne guzel odasi cizilecek yapilacak sanslisin canim. 7. 9. Aya cok birsey birakmak istemiyorum ben ama burdaki bazi arkadaslar almayin falan dedikce bir supheye düşüyorum ne yalan soyleyeyim
Günaydın canım Anladım canım senin için çok sevindim. Valla önümüzde nasıl günler bekliyor bizi bilmiyorum ama biz en elzem şeyleri 6. Ay gibi tamamlamayı düşünüyoz Allah vermesin ama 7 aylık doğum çok var öyle birşey olursa dımdızlak kalmasın çocuk diyeAldim canim ben burda yazmak istemedim. Bikac arkadasin ýuksek risk durumlari olduya ne bilim yazamadim. Benim risk cok düsük cikti cok sükür üclü dörtlüye gerek yok dedi. Birde aslinda ne sorcam sizce hazirliklara ne zaman baslanmali birseyler alinmali mi 8. Aylara kadar beklemelimi ben cok kararsizim siz aldinizmi mesela ?
Ayni sekilde kilo aliyoruz ve ayni yerlerden bende ayniyim ve bende 52 ustune hic cikmamistim :))
Sende kıyafetlerini yakında kaldıracaksınmozaman canımO tayt nereden ve ne kadar ? Meraktayim
Bende 7 kilo aldım canım ben özel doktorum devletteki doktorum + perinatalog üçündende teyit ettirdim kız diye umarım şu aaatten sonra değişmez 2 haftaya detaylım var. Allah gönlüne göre versin canım.Maşallah arkadaşım benimde bukadar oldu tam 10 kilo almışım ama göğüsler 100 beden oldu kalçalar büyüdü inan bende diyorum yakında yuvarlanirim diye.ogullarima hamileligimde sadece gobekte top varmış gibiydim ve doğum olur olmaz düz bir karnım kalıyordu ama bu farklı kız olma ihtimali yüksek bence ondan benim bu kilolar
Masallah benim gobus de boyle hatta az biraz daha büyük olabilir
Hayırlı olsun canım hep tatlı telaşlar bunlar İnşâAllah bende toparlanırım sağlıkla.Canım ben bol kazak harici bütün eşyalarımı hurçlara koydum kaldırdım iç çamaşırıda dahil hiç bir şeyim göbekten dolayı olmuyor günde gnde yeni şeyler alıyorum ağırlıklı tunik tayt hamile pantalonu aldım ama tuvalette onu indirmek problem tavsiye etmiyorum yada elbise giyiyorum. Bu arada yurtdışında bir tayt getirttirdim hamileler için içi polar bu soğukta tek başına giyip çıkıyorum nerdeyse gögüs altına kadar sıcacık tutuyor. Yakında toplarsın canım sende inşallah
Bende bitane aldim camasircidan cok memnunum ama aynisinin bir tık kalını olsa süper olurdu :)) ben bol kiyafetler disindakileri giymiyorum pantolonlari falan kaldirdim hepSende kıyafetlerini yakında kaldıracaksınmozaman canımaliexpressten almıştım canım dolayir fiyaritımı tam hatırlamıyorum ama 65 tlye gelmişti. Çok memnunun ben çoğunlukla onu giyiyorum hatta eşime dedim aynısından bir tane daha sipariş ver diye. Şuanda akşamdan yıkayıp kurutuyorum sabaha giyiyiyorum takmış durumdayım ona. Tek bir şeyi var söylemeden geçmeyim ağ ve bel bölümündeki dikişleri pek sevmedim ama zaten kalçayı örtecek birşeyler giydiğim içinde sıkıntı yapmadım. Eşim uyuyor şimdi uyansın odadan alıp fotosunu atarım canım.
Bende 7 kilo aldım canım ben özel doktorum devletteki doktorum + perinatalog üçündende teyit ettirdim kız diye umarım şu aaatten sonra değişmez 2 haftaya detaylım var. Allah gönlüne göre versin canım.
Peki basladin mi hic almaya canim ? Bana suan sadece hediyeler geliyor ben birsey almadim henüz :)Günaydın canım Anladım canım senin için çok sevindim. Valla önümüzde nasıl günler bekliyor bizi bilmiyorum ama biz en elzem şeyleri 6. Ay gibi tamamlamayı düşünüyoz Allah vermesin ama 7 aylık doğum çok var öyle birşey olursa dımdızlak kalmasın çocuk diye
Öyle de olmazki ben.planci.insanim son dakikaya birakirsam hatta dogumdan sonraya rahat edemem :))) en iyisini yapiyorsun ozaman tasinmadan yaptir alip gidersin canimİnan ben de öyle :) eşim de diyor çok kaptırdın kendini kkulübüne üzüleceksen bakma falan diyoradam haklı ben ona en ufak şeyde bak bizi üzüyorsun diyorum burda da herkese üzülüyorum
Bizim de taşınma ihtimalimiz var ama başka ile :) taşınmadan bildiğim birine yaptırayım diyorum hem sağlamlığını bilmiş olcam ama aynen dedğin gibi insanı şüpheye düşürüyorlar. Aslında ona bakarsak bebek doğduktan sonra gidelim hastane çıkışı alalım
Aslında şanslı olanlar aç olanlar değil canım istediğini yiyebilenler bulantım hala geçmedi ve hiç bişey yemek istemiyorumÇok şanslısın ben hep aç hamile gördüm
O zaman şimdiden alcaz mecbur :) aynen alıp giderim zaten sökülen takılan yapcak :)Öyle de olmazki ben.planci.insanim son dakikaya birakirsam hatta dogumdan sonraya rahat edemem :))) en iyisini yapiyorsun ozaman tasinmadan yaptir alip gidersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?