2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende hayatımda ilk defa 52 üzerine çıktım nerem kilo alıyor inan bilmiyorum şimdilik bacaklarımda birşey yok gibi popo biraz birazda gögüs yüzüm hala zayıf
Ayni sekilde kilo aliyoruz ve ayni yerlerden bende ayniyim ve bende 52 ustune hic cikmamistim :))

O tayt nereden ve ne kadar ? Meraktayim

Günaydın canım ne kadar ince düşüncelisin :) bunu söylemeden edemedim

Bu arada ben de senin gibi düşünüyorum,bebek odası yaptırcam arkadaşımda. Sen malzemeleri al ama nisan Mayıs gibi yapalım odayı diyorum. Proje çizim olacak odamız. Ama yani insan 7.-9.ay araları korkuyorum haliyle . Sağ salim doğsunlar da verecek olan Allah veriyor benim bebeğim de sürpriz bebek zaten doktor bile şaşırmıştı. Böyle mucize sürpriz olunca rabbimin bir bildiği var dedim. Tevekkül Allaha :)

Canım Allah sana sabır ve güç versin çok zor gerçekten çok üzüldüm

Iyi geceler kizlar saglik ocağından d3 vitamini verildi ama içinde gebelikte gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor kullaniyor musunuz ben ilk gebeliğimde hiç kullanmamistim da
Ben şuan hiç bişey kullanmıyorum gebelik programında bi yazı okudum vitamin ilaçları sanıldığı kadar masum değil diye. Doktorun yazmadıysa bence kullanma

minnosu canım bende son durum bu 17+4 üz Allahın izniyle
Maşallah arkadaşım benimde bukadar oldu tam 10 kilo almışım ama göğüsler 100 beden oldu kalçalar büyüdü inan bende diyorum yakında yuvarlanirim diye.ogullarima hamileligimde sadece gobekte top varmış gibiydim ve doğum olur olmaz düz bir karnım kalıyordu ama bu farklı kız olma ihtimali yüksek bence ondan benim bu kilolar

Ya inan cogu zaman burdakilerle üzülup agliyor bazende cok seviniyorum mesela birsey aldiklarinda bana alinmis gibi seviniyorum inan. ben oda yaptirmayacagim çunkü bebis 6 aylik olunca tasinacagiz ne guzel odasi cizilecek yapilacak sanslisin canim. 7. 9. Aya cok birsey birakmak istemiyorum ben ama burdaki bazi arkadaslar almayin falan dedikce bir supheye düşüyorum ne yalan soyleyeyim

İnan ben de öyle :) eşim de diyor çok kaptırdın kendini kkulübüne üzüleceksen bakma falan diyor adam haklı ben ona en ufak şeyde bak bizi üzüyorsun diyorum burda da herkese üzülüyorum
Bizim de taşınma ihtimalimiz var ama başka ile :) taşınmadan bildiğim birine yaptırayım diyorum hem sağlamlığını bilmiş olcam ama aynen dedğin gibi insanı şüpheye düşürüyorlar. Aslında ona bakarsak bebek doğduktan sonra gidelim hastane çıkışı alalım

Günaydın canım Anladım canım senin için çok sevindim. Valla önümüzde nasıl günler bekliyor bizi bilmiyorum ama biz en elzem şeyleri 6. Ay gibi tamamlamayı düşünüyoz Allah vermesin ama 7 aylık doğum çok var öyle birşey olursa dımdızlak kalmasın çocuk diye

Ayni sekilde kilo aliyoruz ve ayni yerlerden bende ayniyim ve bende 52 ustune hic cikmamistim :))
O tayt nereden ve ne kadar ? Meraktayim
Sende kıyafetlerini yakında kaldıracaksınmozaman canım aliexpressten almıştım canım dolayir fiyaritımı tam hatırlamıyorum ama 65 tlye gelmişti. Çok memnunun ben çoğunlukla onu giyiyorum hatta eşime dedim aynısından bir tane daha sipariş ver diye. Şuanda akşamdan yıkayıp kurutuyorum sabaha giyiyiyorum takmış durumdayım ona. Tek bir şeyi var söylemeden geçmeyim ağ ve bel bölümündeki dikişleri pek sevmedim ama zaten kalçayı örtecek birşeyler giydiğim içinde sıkıntı yapmadım. Eşim uyuyor şimdi uyansın odadan alıp fotosunu atarım canım.

Bende 7 kilo aldım canım ben özel doktorum devletteki doktorum + perinatalog üçündende teyit ettirdim kız diye umarım şu aaatten sonra değişmez 2 haftaya detaylım var. Allah gönlüne göre versin canım.

Mcz09 yaşadıkların için çok üzüldüm. Elbet yıkıldın ama nolur pes etme.
Sana kisaca kendi hikayemden bahseseyim. Kısaca diyorum çünkü inan yaşadıklarımı yazsam burada sayfalar dolar. Ilk gebeligim dis gebelikmis ve ben gebe oldugumu bile bilmiyordum. Ic kanama çoktan başlamış zor yetiştirdiler beni hastaneye. tansiyonum o kadar dusmuski en son ameliyathaneye aldıklarında gözlerim görmüyordu. Sadece duyabiliyordum. Bebegimle birlikte sag tupum de gitti. Sonra 21 haftalik bebeğim karnimda ölmüş. Kalbi durali yaklasik 10 gun olmuş icimde çürümeye baslamis. Ben hic farketmedim halsizlik dışında hic bir sey hissetmedim baska bir sikayetim yoktu ve rutin kontrolde ortaya cikti. Apar topar suni sanciyla doguma aldilar sonra kürtaj. Arkasından bir kez kimyasal gebelik....
Su an tekrar hamileyim bebegim benimle birlikte. İnsallah kucağıma alabilirim. Cok zor zamanlar yasadim ama umudumu kaybetmedim. Dua etmeyi hic bırakmadım. Pes etmedim. Iyiki unutmak diye bisey var. Yaşadığın acilar ilk gunki gibi kalsa üzüntüden ölürdük. Zamana bırak kendini bırakma. Rabbim gonlundekini er gec sana verecek. Dualarımız seninle....

Hayırlı olsun canım hep tatlı telaşlar bunlar İnşâAllah bende toparlanırım sağlıkla.

Bende bitane aldim camasircidan cok memnunum ama aynisinin bir tık kalını olsa süper olurdu :)) ben bol kiyafetler disindakileri giymiyorum pantolonlari falan kaldirdim hep

Peki basladin mi hic almaya canim ? Bana suan sadece hediyeler geliyor ben birsey almadim henüz :)

Öyle de olmazki ben.planci.insanim son dakikaya birakirsam hatta dogumdan sonraya rahat edemem :))) en iyisini yapiyorsun ozaman tasinmadan yaptir alip gidersin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…