2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Acini hissettim icimde.uzuntunu en icten paylasiyorum.hic 1 sey diyemeyecegim ne desemde zaten icini sogutmaz.Allah sabir versin.en kisa zamanda saglikla hayirlisi ile bir bebek versin sana

Seninde başın sağolsun. Allah sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşaallah. Kimyasal hariç diğer iki hikayen benimkilere benziyor. Şimdi sulandırıcı kullanıyor musun?
Birgün inşaallah bende sağ salim kucağıma aldığım çocuğumun yada çocuklarımın annesi olurum. Meleğimide görmek nasip olur inşallah. Pes etmedim Allah dayanma gücü versin diye dua ediyorum. Acım taze diye gücüm yok hiç bir şeye. Duaların içinde Allah razı olsun unutmayon beni dua ederken.

Acini hissettim icimde.uzuntunu en icten paylasiyorum.hic 1 sey diyemeyecegim ne desemde zaten icini sogutmaz.Allah sabir versin.en kisa zamanda saglikla hayirlisi ile bir bebek versin sana
Amin inşaallah Allah razı olsun. Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah

Aynen canım ne çok abartmaya gerek var nede çok rahat davranmaya hamileyiz sonuçta :) bebeğin gelişimde sorun yoksa iyi gidiyoruz demektir zaten.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar grip olmuştum tam onu atlattım derken kuru bi öksürük başladı,sanki boğazım gıdıklanıyor gibi sürekli öksürtüyor.dün gece hiç uyumadım.aslında uyumasında da değilim,zaten biraz problemli geçiyor hamileliğim yatıyorum sürekli 1,5 aydır,o kadar öksürmeyle bebeğimin yerini zorluyormuyumdur.ne içtiysem geçmedi,ne yapmak lazım

Evet 12 haftadan sonra veriliyormuş ben biraz geç aldım tera d3 diye birsey
Ben hala almadım canım bende kasılmada yapıyor belden aşağısı en büyük belirtiside bu yatsamda dinlenemiyorum mesela seninki kaç ml dreje halindemi bendeji jel kapsül gibi dayanamayıp kullanıcam galiba

Öksürürken ağrı hissediyormusun karnında hissetmiyorsan etkilemez inşaAllah benimde hapsırma öksirme oluyordu düşik tshlikesi vardı kanama alanıda ardı bird emide bulantısında istifrar etme anında kanama alanım acırdı hapsırmadada bildiğin sanki ameliyatlı gibiydim karnımı tutmadan hapşıramıyordum dikkat et sende eğer böyle ağrı tarzı birşey hissediyirsan karnındaki baskıyı azalmak icin karnını tutanilirsin günde bir iki drfa ıhlamur iç istersen fazla içme boğazında kaşıntı falan varsa ada çayı ile argara yap faranjit türü şeylere iyi geliyor bol su icmelisin belkide içerde balgamda yapmış olabilir kuru diyorsun ama doktorada görünmelisin gemezse fazla uzun sürmemeli öksürik geçmiş olasun canım

Ödem yapıyor olabilir vücudun doktorunada söyle belki bir önerisi olur dh erken m ödem icin bile fazla tuzlu yeme dikkat et

Saol canım,birleyler içmeye çalışıyorum onlarda sınırlı işte.öksürürken bacaklarımı karnıma doğru çekiyorum.o şekilde çok etkilenmiyor gibi,ama ara ara sızı gibi oluyor.birley olmaz inşallah

Iyi geceler kizlar saglik ocağından d3 vitamini verildi ama içinde gebelikte gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor kullaniyor musunuz ben ilk gebeliğimde hiç kullanmamistim da
Ben kullanıyorum canım. Bende okudum içindeki o yazıyı ama doktor verdi sonuçta hatta bitmek üzere 1 tane daha yazdı. D vitamini önemli dedi hamileliğin kışa denk gelmiş güneş de yok d vitamini alman lazım dedi bide ben kapalıyım marmara bölgesinde yaşıyorum yaz olsa bile çok fazla alamıyorum d vitamini. Sağlık ocağımdaki ebe de dedi bi sakıncası yok kullanman lazım bebek için diye. Ablamda kullanmıştı hamileliğinde çok şükür sıkıntı olmadı bebeğinde şuan sağlıklı 1 buçuk yaşında çocuğu var

O zaman şimdiden alcaz mecbur :) aynen alıp giderim zaten sökülen takılan yapcak :)
Canım nette büyüyen bebek besikleri gòdüm bildiğin çalışma masası oluyir sallanan yer çekmeceleride komedin gibi kulanılıyor öyle birşey yaptır istersen bençe cok güzel elimde örnek vardı istersen atabilirim

Aynen kendini bildigin zaman korumaya alıyorsun dikkat et boğazını yumşatacak seyler iç bol su ic öksüriğe iyi helir ıhlamurda ic en kısa zamanda iyileş bebişin zorlanmasın

Evet canim kullaniyorum. Tabiiki dualarimdasin. Rabbim dayanma gücü versin insallah.

Bende araştırdım d vitamini eksikliği rahim kasılmalafına hatta düsiklere sebep olabiliyormuş benim bir ara 1 e düştü ki olması gerekn değer 20 ve 6 ay öncede 4 tü dokturuma dememe rağmen bjrtane bile test yaomadı bilmişlik taslıyorum sandı ama insan kedini bilmez mi demi bende kapalıyım ve ersuruma dvlendim kaç aydır düşik tehlikesinden dışarı bile çıkamıyorum kesin 1 srviyrlerine inmiştir yine daha ince ortapediye gitum belimde aşağısı sızloyordu ne oturabiliyordum nede yatabiliyordum tahlil yaptı yapmadan analnıştı dedi ya su eksikliği yada d vitamini sonu alınca dedi kızom srn nasıl bu degerlr yasıyorsun suan mucize yaşaman dedi demekki çok inemli bir vitamin ozaman 1 di degerim dikkat etmektd fayda var

Malesef şuan zor geçiyor günler kar, kış, sobalı evde de oturduğumuz için oda sıkıntı oluyor, kv de benim evlendiğin ikinci ayda gitti, bende bilemiyorum dr um preogestoron verdi ikinci kutuyu içiyorum allah büyük rabbim hepsini korusun, ikili test yapmadım canım, sen neden üzüldün ki canım rabbim bebişleri korusun inşallah

Aynen canım hamilelikte vitamin önemli malesef hepsini doğal yollarla alamıyoruz alsak bile bebek de bizden aldığı için yine eksiliyor mecbur takviye yapmak gerekiyor diye düşünüyorum. İlaçlar da belki çok iyi değildir ben de bazen düşünüyorum bu kadar takviye iyi mi diye ama heralde içmeyip eksik kalmasından iyidir diyorum. Ben arada sağlık ocağına da gidiyorum ordaki hemşiremde çok ilgileniyor benimle sağolsun. O da direkt vitamin verdi decavit iç bunu diye sonra d3 kullanıyormusun dedi onu da kullan dedi. Tabi yine de kendi doktoruma da soruyorum içeyim mi diye o da iç diyor. Valla bebeklerimiz sağlıklı olsun diye uğraşıyoruz hepimiz kimisi iç diyor kimisi işte senin doktorun gibi önermiyor. Ne olursa olsun sağlıklı olsunlar da

Saol canım, elbette ki fikir verebilirsin ama malesef yardımcı olcak kimse yok kp ve ben varım eşimde haftada 5veya6 gün çalişmaya gidip 3,4 günde evde kalıyor o olduğu zamanlar yardımcı oluyor ama eşim yokken mecbur ben kalkıp yapmak zorundayım yoksa soğuk evde ve aç kalırız ister istemez işler çıkıyor çamaşirdi bulaşiktı deken yapılmıycak gibi değil elimden geldiğince dikkat ediyorum rabbim bütün bebişleri korusun inşallah, amin

Aynen canım ama ekdikliği varmı yokmu bilmeden önermke yad akullanma demekte uygun değil sonuçta bizi ayakta tutan yapı taşları onlar eksikliğide fazlasıda bize bazı etkileri söz konusu bir doktora gittigimizde sikayetin ne diyor dinliyor gerekli şeyleri yapıp sonra teşhis koyuyor ki yanlıs yapmayalım diye birazda hastaları dinlemeleri lazım doktorların evet eğitimini aldıkları seyleri bilebilirler ama kisinin yüzünde yazmıyor gerekn neys eyaomak lazım dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…