2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Atarsan sevinirim canım benim de yaptırdığım büyüyen beşik üstelik benim beşiğin içinde de 6-7 aylık olana kadar yanımda tutabileceğim bir beşik de yapcak ama çalışma masası olmasını düşünmedim sen atar mısın

Kendini yormamaya çalış canım ya kendine yüklenme yine de :) cinsiyet öğrenebildin mi ?
Sayfada bazı arkadaşların başına gelen talihsiz olaylara üzüldüm

Geçmiş olsun öncelikle, ben de günlerce çektim o öksürükten , enfeksiyon hastalıklarına yönlendirmişti doktorum. İlaç yazdı, hatta öksürük artınca yine gittim toz sprey gibi birşey verdi, ondan sonra azaldı ama hala azıcık devam ediyor geceleri

Burun tikanikligi nefes darlığı yaşayan var mı ?
Sanki boğularak gibi oluyorum nefesim yetmiyor..
Birde burun kanaması oluyor öyle yoğun değil ama bir kan hep var
Ben varım canım burnum hamile kaldığım ilk haftalardan beri hep tıkalı vede akmıyor kupkuru ve yara oldu o yüzden hep kanıyor. Bizim ev çok kuru kaloriferlere suluk astım ama nafile evi nemlendirmek lazımmış sizin evde de nem yoksa ondan olabilir. Nemlendirici sürmek burun içine iyi geliyormuş gebelik uygulamasında yazıyordu

Geçmiş olsun canım. Toz Zencefil bal denedin mi öksürük için iyi geliyor kara turpu delip bal akıtıyorlar oda çok iyi geliyor ayva elma kabuğu ıhlamurla beraber kaynat iç aklıma gelenler bunlar İnşâAllah şifa olur.

Kızlar bu fetal DNA testini bi forumda bayan Ümraniye devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdığını yazmış. Bi araştırmak lazım

mylittlemiracle_ Strongmom_

Ya sabahları uyanıp nefes darlığı çekiyorum öyle kötü oluyor ki sanki astim krizine girmiş gibi..
Evi nasıl nemlendirebilirim petek üstü koyduğum şeyler ise yaramiyor..
Hava nemlendirici alsam fayda eder mi ?
Birde cam açıyorum anında içerisi kokuyor kömür is kokusu..
Dudaklarım bile çatlak

Saol canım teşekkür ederim,ıhlamur ayva kabuğu bal denedim ama zencefili denememiştim onu içeyim bir de

Çok fena birşey,ilaç kullanmamak için direniyorum ama olmazsa bende gidicem bu şekilde daha kötü oluyor çünkü

Bu cinsiyet konusunda iyice kafam karıştı kızlar ya instagramda birini takip ediyordum bebeği kızdı erken doğum yapmış erkekmiş bebek

Ya korkutmak gibi olmasın da bizim bi tanıdık da öyle oldu erkek diye herseyini hastane süsünden hediyeliklere kadar mavi yaptılar,bebiş kız geldi bize de henüz doktor net birşey diyemedi,ama öyle de olursa napalım sağlıklı gelsinler yeter ki çok da düşünmeyelim

Benimde dudaklarım sürekli kuru ve çatlak,genel olarak cilt tipim kurudur zaten ama,hiç böyle olamamıştı,hormonlardan olsa gerek ne sürdüysem düzelmiyor,yumuş dudaklarımı özledim o kadar zorluyorsa seni bi tane buhar Makinesi al bebiş de doğunca lazım olur zaten o zaman da kullanırsın

Aynen dolabını her şeyini düzmüşler pembe pembe ayy insanda nasıl alışıyor bana da 17 haftada kıza benziyor dedi ona bile şimdiden kızım demeye başladık hala oluyor böyle şeyler eskiden sanıyordum ama

Böylr canım daha başka modelleride var yaptıracaksan büyüyüncede yatabilsin

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-25-20-11-41.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 136
  • Screenshot_2018-12-25-20-11-32.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 61

Canım ben d vitaminin önemini biliyordum ancak hamilelikte bu denli önemli olduğunu bilmiyordum,benim 18 çıktı değerim,doktorum bana Demir ilacı ve d vitamini mi hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi.devit d3 günde 10 damla ekmeğe damlatarak kullanıyorum ki öyle çok ilaç vermeyi seven bi doktor değil benim ki.doktorunu değiştirme şansın yok mu,gelişim için ve bizim sağlıklı hamileliğimiz için gerekli bunlar sonuçta

Burun tikanikligi nefes darlığı yaşayan var mı ?
Sanki boğularak gibi oluyorum nefesim yetmiyor..
Birde burun kanaması oluyor öyle yoğun değil ama bir kan hep var
Beninde hep sabahları bufnimda kan oluyir nem eksikliğindenmiş galiba sinüzitinde artmış olabilir can8m burnunu hep açok tutmalıson

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…