2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Saolasın canım 60-120 cm 2-3 yıl kullanırım anca olur heralde bilemedim inşallah sende iyi günlerde kullan canım.
Sağol canım inşallah sağlıklı günlerde kullanırız hepimiz :)
Bana o model için 4 yaşa kadar kullanılır denildi bende bunu tercih ettim böyle oval olması falanda daha hoşuma gitti sanırım Bunuda 2 3 yaşa kadar kullanırmış.

Eklentiler

• C8306F44-2D05-451D-AC40-21B18723D04F.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 114
Çoğunlukla dolgu olarak pamuk koyuyorlar canım. Sen yine de sor yaptıracağın kişiye , daha sağlıklı bir bilgi alırsın :)

Burda yazılanlardan sonra herkes tedirgin zaten,detaylı ultrasyonu bekliyoruz.İsim düşündün mü ?Bir de aldıkların çok tatlı,iyi günlerde kullansın kızımız

Hepsi çok şeker , sağlıkla doğsun ve iyi günlerde giyinsin canım prensesin

Burda yazılanlardan sonra herkes tedirgin zaten,detaylı ultrasyonu bekliyoruz.İsim düşündün mü ?Bir de aldıkların çok tatlı,iyi günlerde kullansın kızımız
İsmi Kumsal olucak nasipse :)
Bende çok beğenerek aldım giydirmekte nasip olur inşallah canım değişirse de gider mavi şeyler alırız yapıcak bir şey yok :)) Bunları da Löseve gönderirim eğer cinsiyet değişimi olursa orda ihtiyaç oluyor böyle sıfır eşyalara

Saolasın canım 60-120 cm 2-3 yıl kullanırım anca olur heralde bilemedim inşallah sende iyi günlerde kullan canım.
Tatlım daha önceki msjından alıntılama yapamadım.Ben de amigrumi yapıyorum.İçini boncuk elyaf ile dolduruyorum.Göz kısmı da vidalı,klipsli göz takıyorum ve çakmak ile de mühürlüyorum.Yani o gözün çıkması çok zor olur.Bir de ben elde yıkamayı tavsiye ediyorum.Mesela benim yaptıklarımdan bir tanesi

Eklentiler

• 4F275E68-C893-439A-B22D-A0613A13EF51.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 146
Bende bunu bir arkadaşıma mevlidinde hediye götürmüştüm :)) Bence örgü oyuncaklar hem sağlıklı hem çok şirin plastik oyuncağı bebeğimiz yüzüne çarpabilir canını yakabilir ama bunlar yumuşacık pamuk gibi :))

Eklentiler

• 9EDC95EF-D91B-454C-8DBE-41C6D66DE425.webp
    84 KB · Görüntüleme: 133
Çok güzel canım iyi günlerde kullanın buda çok güzel gerçi bende aldık diyorum ama sepete ekledik babam çıkardı nakit verdi alın hemen diye eşim yarın alırız dedi olmadı bundanda alabilirim çünkü bu tekerlekli daha işime gelir gibi

hem anne yanı hemde normal beşik olarak kullanılıyor sanırım gayet güzel kullanışlı gibi güle güle kullanmak nasip olsun inşallah fiyatı ne kadar :)

Evet canım tekerlekli olması çok iyi sabah köşeye çekerim gece yanıma alırım :)) Aslında bu modelde tekerlekliydi benim baktığım yerde ay bebek diye biryer Bursa’da instagramdan bulabilirsin. Biz 1400 e aldık oval olanı senin beğendiğin de o civar olabilir

Ya ne güzel elinizden geliyor böyle şeyler.

Benimde etrafımda cinsiyeti söylediğim 10 kişi varsa 7 si olsun diyor
Ben çok seviniyorum kızım olucak diye size ne diyemiyorum içimde patlıyor sinirim sesimi çıkaramıyorum

Ben çok seviniyorum kızım olucak diye size ne diyemiyorum içimde patlıyor sinirim sesimi çıkaramıyorum
Benim çevremde aileler,arkadaşlar dahil herkes erkek diyor :) bir tek kızım kız istiyor . Valla nedir bu erkek merakı , kızım olduğu için mi öyle diyorlar bilmiyorum ama tuhaf bir durum.

hem anne yanı hemde normal beşik olarak kullanılıyor sanırım gayet güzel kullanışlı gibi güle güle kullanmak nasip olsun inşallah fiyatı ne kadar :)
Canım 1099 tlden 600 tlye indirim varmış canım. evet banada öyle geldi iki türlüde kullanışlı ama Gamzelikiziniz da buna benzer bir ufağını almış onda tekerlekte var ona kayabilirim

yaa olsun nedir ya benimde kv kıza benzetti doktor dedim olsun olsun kız olsun diyo olsun ne demek ya dedim hala anlamıyor olsun sağlıklı olsunda diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…