2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladım canım kademeli olarak ayarlanıyor aşağı indirildiğinde baya yüksek oluyor. Ama taşınma durumun varsa şimdilik park yatak alabilirsin. Onlar da uzun süreli kullanılıyor :)

Anladım canım kademeli olarak ayarlanıyor aşağı indirildiğinde baya yüksek oluyor. Ama taşınma durumun varsa şimdilik park yatak alabilirsin. Onlar da uzun süreli kullanılıyor :)
aynen canım öyleyse iyi olur onu tam anlamamıştım yoksa 3 yaş için alçak kalıyor tabi bende öyle bir şey alabilirim aslında

Kotü hissetmiyorum da bebise bir zarari olurmu ? Bol bol su iciyorum suan
Hiç bilmiyorumki canım ben çok evhamlı bir insanım geçen gün çok diş ağrısı çektim sanki bebeğimde benimle o ağrıyı çekti gibi hissettim annem öyle bir şey mümkün değil dedi. Büyük ihtimal bir şey olmaz ama devam ederse mutlaka bir doktora git.

Ben çok beğenmiştim sipariş ettim geldi bile :))
Göründüğünün synısı ve kaliteli inşallah kullanmak nasip olur :))

Kızlar Günaydın. Bugün böyle adet olacakmışım gibi bel ağrım var ve yoğun sarı gibi akımtıö oldu ama kaşınma falan yok. Korkayım mı doktora gideyim mi bel ağrım şiddetli değil ama tuhaf geldi

Arkadaşlar ben hemen hemen her hafta doktora gidiyorum çünkü içim asla rahat etmiyo benim gibi olan var mı?
Canım doktorlar bundan pek hoşlanmıyor aslında
Benim doktorum daha ilk randevumda "Öyle her hafta bebeği merak ettim deyip gelme ama onun dışında her sıkıntında gelebilirsin, gece gündüz beni arayabilirsin" demişti:) Kadıncağız nasıl bıkmışsa böyle hastalardan

Onlara bu karikatürü gonder, ben whatsapp duruma koydum,yetti.

Günaydın herkeze 2 günden beri karnımın kasıklarımın içi ağrıo acıo yaa kasıklaeıma az baskı yapıyorum daha çok hissediyorum ağrıyı çok endişelendim ilk defa oldu gaz desen değil bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama bu ağrı korkutuyor

Bu çok farklı yerlere çekilebilir canın maalesef..
Zamanla alışıcaz sanırım böyle insanlara çünkü daha bunun Doğumu lohusalığı birsürü bir şeyleri var :))
Ben alışmak yerine, onlar bize almışsın, diyorum . Ben göçmenim, bizde öyle sevilir ki kız, babam kızsa maaşımı bagliycam, diyor. O işin şakası tabi de, Doğulu ve Karadenizlilerin ağırlıkta olduğu bir yerde calisiyorum,bana da 'neyse, olsun.' dediler. Olsun demek ne demek, ailemin ve benim dileğiydi bu, dedim. Eşimin ailesi de Karadenizli, erkek yanlisiydi onlar da, onlara da gen sizin oglunuzdan, benlik birşey yok dedim sakayla karişik. Bence onlar düşüncelerini değiştirsin, biz alismayalim.

sağol canım benim. Allah razı olsun
Daha iyiyim şimdi. Çarşamba gününe randevu aldık. kan vericem. 10 gün içinde de sonuçlar çıkacak. Heyecanlı bir bekleyiş olacak bizim için

Olsun demek ne demek benim hayalim buydu cümlesini aldım
Bana diyenler de öyle cahil insan değiller aslında sırf can sıkmak için dediklerini düşünüyorum.
Annemin oğlu yok diye onlara erkek torunu yakıştırıyorlar ama bu benim çocuğum yani :))

İkisi de evlat, erkek olsa da 'olsun.' dememeleri lazim. Ablamla ben öğretmen olduk, etraftan hemen 'neyse, olsun.' O zaman gel, sen de ol, diyeceksin. O zaman da annem bizim yerimize cevap veriyordu,sağolsun. Zihniyet hep aynı.

Bende arada böyle ağrılar hissediyorum canım ama enfeksiyon vardı sanırım antibiyotik kullandım. İçerde bebek büyürken de böyle ağrılar olabiliyormuş. Çok şiddetli ve uzun süreli olursa doktorunu ara bence o seni yönlendirir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…