2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım 1099 tlden 600 tlye indirim varmış canım. evet banada öyle geldi iki türlüde kullanışlı ama Gamzelikiziniz da buna benzer bir ufağını almış onda tekerlekte var ona kayabilirim
aynen canım gördüm ama bu daha uzun süre kullanılır bence o ufak geldi bana 8-9 aylık oldumu kullanılmaz o extra bir daha almak lazım o tamamen anne yanı gibi :) bende park yatak almayı düşünüyorum görüntüsü pek hoşuma gitmiyor ama oda yapmıcam en kullanışlısı o şimdilik benim için

Benim çevremde aileler,arkadaşlar dahil herkes erkek diyor :) bir tek kızım kız istiyor . Valla nedir bu erkek merakı , kızım olduğu için mi öyle diyorlar bilmiyorum ama tuhaf bir durum.
Geçen gün 3 aylık oğlu olan bir arkadaşım kolumu teselli eder gibi tutup olsun dedi
Bundan sonra söylemicem kimseye bunalıyorum artık.
Şimdi bir kız var birde oğlan olsa tamam diyorlar kendilerince işte bazıları için hayat bu kadar çünkü geniş bakamıyorlar hayata 10 kuzum olsa Allahım neden demem çünkü sahip olamamak daha kötü bir duygu..

yaa olsun nedir ya benimde kv kıza benzetti doktor dedim olsun olsun kız olsun diyo olsun ne demek ya dedim hala anlamıyor olsun sağlıklı olsunda diyor
Birde böyle bir şey denmiyor insan kendi kendine sinir oluyor!
Bilen bilir benim kadar kız isteyen yoktur hala bunu yapıyorlar anlamıyorum insanları..
Takmamaya çalışıcaz artık canım yapıcak bir şey yok :))

Birde böyle bir şey denmiyor insan kendi kendine sinir oluyor!
Bilen bilir benim kadar kız isteyen yoktur hala bunu yapıyorlar anlamıyorum insanları..
Takmamaya çalışıcaz artık canım yapıcak bir şey yok :))
aynen canım sen baya istiyordun kız evlat gibisi var mı yaa herkesin içinde vardır bir kız evlat aşkı bence :) ama insanlar garip hala geride kalmış ben diyorum valla olsun ne demek diyorum açık açık

aynen canım sen baya istiyordun kız evlat gibisi var mı yaa herkesin içinde vardır bir kız evlat aşkı bence :) ama insanlar garip hala geride kalmış ben diyorum valla olsun ne demek diyorum açık açık
Bende diyorum acaba şey mi desem ‘ yaa evet kızmış bizde çok üzüldük ama doğurucam mecbur’ aslında bazen cevap vermemek en iyisi bunu bile ciddiye alabilecek kapasite mevcut bazı kişilerde

Kesinlikle öyle , yapan kadın bir de demi.
Kadının , kadını değersizleştirdiği şu lanet zamanda kız çocuklarının değeri nasıl bilinsin.
Maalesef ki, bazı kadınlar erkeklerden daha cinsiyetçi bebek konusunda.

Diyenlerin hepsi kadın canım maalesef.. Biz iki kızkardeşiz annemede size erkek yakışırdı diyen oldu :)) Annem doğuruyor sanki kız oldu yakışmadı mı şimdi kadına ? Cevap vereyim desen veremezsin öyle şaşıp kalıyorsun.

Benimde etrafımda cinsiyeti söylediğim 10 kişi varsa 7 si olsun diyor
Ben çok seviniyorum kızım olucak diye size ne diyemiyorum içimde patlıyor sinirim sesimi çıkaramıyorum
Nefret ediyorum öyle insanlardan Allah var ben ne kendi ailem ne eşimin ailesinden asla erkek olsaydı düşüncesini hissetmedim eşimde en başından kız istiyordu ki bugün kayınvalidemlere geldik isimler konuşuldu en son kv dediki bırakın kızın ilk çocuğu belki başka yapmak istemez kendi istedi ismi koyaun dedi. Dönd bana kızım sen kimseyi dinleme gönlün nasıl istiyorsa öyle yap dedi hem eskiler ne demiş kız olsun çamurdan olsun.

Benimde ne kendi ailem ne eşimin ailesi bir şey demiyor bir şeye karışmıyor dışardaki insanlar maşallah hertürlü konuda kendilerini söz sahibi sanıyorlar..
Keşke karşımıza hep düşünceli insanlar çıksa ama maalesef arada böyleleri olucaktır mutlaka. Ben artık bir ortama girince hamile olduğumdan bile bahsetmiyorum sanki herkes olumsuz bir yorum belirtecek gibi geliyor

Benimde ilk başta park yatak düşüncrm vardı ama eşim istemedi e bunuda hediye aldılar bizde oda knusunda şimdilik kararsız kaldık hazır yerimiz var ama eşim diyor yanımızda olacak zaten idare edebildiğimiz ölçüde edelim onun huyuna suyuna göre bir oda düzeriz bilemedim

Evet kesinlikle katiliyorum saglikli olsunlar yeter

Benim aldığım için dediysen görüntü aldatmasın canım 110 cm boyu 3 yaşa kadar rahat kullanılıyormuş. Ama park yataklar da kullanışlı oluyor ve onlardada güzel modeller var :))

Yaaa nasil güzeller saglikla mutlulukla giysinler insallah canim bayildim :)

Simdi erkekleri de harcamayalim :)) evladin her türlüsü aşk her türlüsü güzel ayrım yapanlar olmamiş insanlar onlari asla takmiyoruz

Kizlar bugün bütün gün ishal ve karın agrısı vardi bende ? Yarina gecmez ise doktora gideyimmi yoksa simdi acilemi gideyim. Basina gelen varmi ?

Bende diyorum acaba şey mi desem ‘ yaa evet kızmış bizde çok üzüldük ama doğurucam mecbur’ aslında bazen cevap vermemek en iyisi bunu bile ciddiye alabilecek kapasite mevcut bazı kişilerde
aynen öyle malesef sanki kendileri kadın değil bunu diyenler (
bizim yerimizde yok malesef şimdilik yanımızda kışında taşınamazsak salonda yatıyoruz ilk bir kaç sene zaten illaki yanında durur o zamana kadar idare edecek bir yatak olsun da sonra duruma göre bakarsınız :)
Benim aldığım için dediysen görüntü aldatmasın canım 110 cm boyu 3 yaşa kadar rahat kullanılıyormuş. Ama park yataklar da kullanışlı oluyor ve onlardada güzel modeller var :))
aynen canım yok genişlik olarak değil de ben daha çok yüksekliğine baktım sanki biraz hareketlense tutunur kalkar mı dedim acaba park yataklar baya alçalıyo o yüzden bende ona bakıyorm valla :)

Kizlar bugün bütün gün ishal ve karın agrısı vardi bende ? Yarina gecmez ise doktora gideyimmi yoksa simdi acilemi gideyim. Basina gelen varmi ?
canım yediğin bir şey yapmış olabilir mi çok ishal değilsen kusma ateş falan da yoksa zaten 1 gün normal diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…