Kızlar Günaydın. Bugün böyle adet olacakmışım gibi bel ağrım var ve yoğun sarı gibi akımtıö oldu ama kaşınma falan yok. Korkayım mı doktora gideyim mi bel ağrım şiddetli değil ama tuhaf geldi
Geçmiş olsun canim. Hangi agriyi sorsam dr a normal dedi
O yuzden agriya cok takilma da. Aklima üşütmüş olabileceğin geldi. Bi idrar testi yaptir istersen. Ben de simdi saglik ocagina gittim geldim kan ve idrar verdim. Benim de akintim var biraz acik sari
Sen bana bakma agrin coksa ihmal etme
Gecmis olsun
İkisi de evlat, erkek olsa da 'olsun.' dememeleri lazim. Ablamla ben öğretmen olduk, etraftan hemen 'neyse, olsun.' O zaman gel, sen de ol, diyeceksin. O zaman da annem bizim yerimize cevap veriyordu,sağolsun. Zihniyet hep aynı.
Benimde hayalim iki kızım olması :)) Eğer bu gerçekleşirse ikinci çocukta daha fazla duyarım gibi ama o zamana bu konuda uzmanlaşırım heralde Daha laf ağızlarından çıkmadan cevabını veririm :)
Benimde hayalim iki kızım olması :)) Eğer bu gerçekleşirse ikinci çocukta daha fazla duyarım gibi ama o zamana bu konuda uzmanlaşırım heralde Daha laf ağızlarından çıkmadan cevabını veririm :)
Bende arada böyle ağrılar hissediyorum canım ama enfeksiyon vardı sanırım antibiyotik kullandım. İçerde bebek büyürken de böyle ağrılar olabiliyormuş. Çok şiddetli ve uzun süreli olursa doktorunu ara bence o seni yönlendirir mutlaka
Enfekyon sanmıyorum canım yeni tahlil yapıldı sağlık ocağında temiz çıktı bugün doktorumu arıyayım yarın için randevu alayım zaten 4lüye gidicektim onuda söylerim endişelendim ilk defa olunca
Geçmiş olsun canim. Hangi agriyi sorsam dr a normal dedi
O yuzden agriya cok takilma da. Aklima üşütmüş olabileceğin geldi. Bi idrar testi yaptir istersen. Ben de simdi saglik ocagina gittim geldim kan ve idrar verdim. Benim de akintim var biraz acik sari
Sen bana bakma agrin coksa ihmal etme
Gecmis olsun
Enfekyon sanmıyorum canım yeni tahlil yapıldı sağlık ocağında temiz çıktı bugün doktorumu arıyayım yarın için randevu alayım zaten 4lüye gidicektim onuda söylerim endişelendim ilk defa olunca
bugün 14+6 oldum kasıklarım ağrıyordu doktora gideyim dedim sağolsun gelmişken gösterirse cinsiyete bakalım dedi ama her zamanki gibi yapacağını bildi bi seferinde amuda kalktı birinde yüzüstü yattı bunda da pozisyon uygunken sen git göbek kordununu bacak arana al
hofff annecim bu ne yaramazlık yoruldum yollarda
Günaydın kızlar
Bu sabah doktorumu aradım ve fetal dna testini yaptırmaya karar verdiğimizi söyledim. Eşim biraz acele ediyor, başka doktora vs. bekleyecek zamanı yok. O benden daha fazla panik durumda. Bi öğleden sonra burdaki devlet hastanesindeki doktoruma danışıcam yine de, fikrini almak babında..
Bir de söylemek istediğim başka bir konu. Burda çok konuştuk, devlet hastaneleri belli bir haftadan önce söylemiyor cinsiyeti. çünkü erkek değil diye aldırmak isteyenler oluyormuş falan.
Fakat öğrendim ki, isteğe bağlı kürtaj en son 10 haftaya kadar yapılabiliyormuş. Yani yasal çerçevede durum bu. Zaten 10 haftalıkken cinsiyet öğrenilmiyor, mümkün değil. Ha eğer bu insanlar yasayı çiğnetiyorsa kaç haftalık olursa olsun çocuğu aldırabilir.
Ha bir de eğer bir hastalık söz konusu ise 24. haftaya kadar yasal olarak aldırma hakkı varmış.
bugün 14+6 oldum kasıklarım ağrıyordu doktora gideyim dedim sağolsun gelmişken gösterirse cinsiyete bakalım dedi ama her zamanki gibi yapacağını bildi bi seferinde amuda kalktı birinde yüzüstü yattı bunda da pozisyon uygunken sen git göbek kordununu bacak arana al
hofff annecim bu ne yaramazlık yoruldum yollarda
ya yirim onu, daha doğmadan nasıl sevdiriyolar kendilerini bence senin ki kız, kız çocukları anne karnında daha hareketli oluyor sanki, öyle hissettim. benim kız da kıpır kıpır, ama cinsiyetini 2 doktoruna da gösterdi
Ben de biraz önce sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim. Gebelik için rutin tahlilleri istiyorum dedim yaptılar. Ama bugün bazı doktorlar tahlil almıyormuş tatil öncesi olduğu için. Bi şansını dene canım
Ben de biraz önce sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim. Gebelik için rutin tahlilleri istiyorum dedim yaptılar. Ama bugün bazı doktorlar tahlil almıyormuş tatil öncesi olduğu için. Bi şansını dene canım
Ben bişi demedim canım onlar çağırdı beni hem tetenoz aşısı heden kan ve idrar tahlili yaptılar değerlerime baktılar vitamin düşüklüğü varmı kan değeri düşmüşmü enfeksiyon warmı diye
Ben bişi demedim canım onlar çağırdı beni hem tetenoz aşısı heden kan ve idrar tahlili yaptılar değerlerime baktılar vitamin düşüklüğü varmı kan değeri düşmüşmü enfeksiyon warmı diye
ya yirim onu, daha doğmadan nasıl sevdiriyolar kendilerini bence senin ki kız, kız çocukları anne karnında daha hareketli oluyor sanki, öyle hissettim. benim kız da kıpır kıpır, ama cinsiyetini 2 doktoruna da gösterdi
yok anacım yok tuttu keçi inadı, anasına çekecek anlaşılan
Doktor bile diyo senin minik seviyor uğraştırmayı baktı etti ama hiç anlaşılmıyodu organlarını ölçtü şükür gelişimi güzel çıktı 6 gün önde çıktı 1 haftaya gel bakalım yine dedi.
benim arkadaşın bebişide benim gbi böyle uğraştırdı 5bucuk aylıkken gösterdi erkek olduğunu
Git tabi canım için rahat olur enazından. Normalde hiç hissetmeyeceğimiz ağrılar bu dönemde bizi fazlasıyla telaşlandırıyor maalesef eminim bir sorun yoktur sende öyle düşün :)
yok anacım yok tuttu keçi inadı, anasına çekecek anlaşılan
Doktor bile diyo senin minik seviyor uğraştırmayı baktı etti ama hiç anlaşılmıyodu organlarını ölçtü şükür gelişimi güzel çıktı 6 gün önde çıktı 1 haftaya gel bakalım yine dedi.
benim arkadaşın bebişide benim gbi böyle uğraştırdı 5bucuk aylıkken gösterdi erkek olduğunu
Git tabi canım için rahat olur enazından. Normalde hiç hissetmeyeceğimiz ağrılar bu dönemde bizi fazlasıyla telaşlandırıyor maalesef eminim bir sorun yoktur sende öyle düşün :)
Saol canım randevu aldım bugüne 2:45 gidicem inş bişi yoktur migren atağı geçiriyorum mide bulantısı elim ayağım titriyor gözümde ıiıklar patlıo bitane parol içtim ama atki etmedim henüz nefesimi kesio resmen bide bı çıktı şimdi