2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana da yaz canım nasıl gectiğini bende de biraz ağrı vardı

minnosu Canim dr a akintim var de kadin dogumcum idrar testi istedi kan degerlerine de baktir dedi de. Sonucları gondericem de. Gebelere cok sorun cikarmiyorlar. Ayrica bunlari eben de isteyecek kaydedecek zaten. Cekinme

minnosu Canim dr a akintim var de kadin dogumcum idrar testi istedi kan degerlerine de baktir dedi de. Sonucları gondericem de. Gebelere cok sorun cikarmiyorlar. Ayrica bunlari eben de isteyecek kaydedecek zaten. Cekinme
Ebem ne zaman istiycek ki beni aşı için çağırdı sadece ayrıca bulunduğum ilde devlet hastanesinde kadın doğuma sıra almak aşırı zor hep özele gidiyorum ;(

Migren için şunları deneyebilirsiniz

Yüze soğuk su çarpmak

Soguk bez veya buz torbasiyla yüze press yapmak

Karanlik odada dinlenmek müzik eşliğinde

Migren için şunları deneyebilirsiniz

Yüze soğuk su çarpmak

Soguk bez veya buz torbasiyla yüze press yapmak

Karanlik odada dinlenmek müzik eşliğinde
Karanlık odada yattım 1 saat canım migren bandı wardı onu yapıştırdım oda işe yaramadı mide bulantıyla beraber olunca daha kötü geçiriyorum kafamın arka kısmı ağrıo saç diplerinin olsuğu yer çoğunlukla soğuk su çarpayım yüzüme onuda deniyim

6 gün önde mi ?maşallah. Ne yiyip ne ictin arkadasim?

Simdi erkekleri de harcamayalim :)) evladin her türlüsü aşk her türlüsü güzel ayrım yapanlar olmamiş insanlar onlari asla takmiyoruz
Yok canım yanlış anlama evlat evlattır tabiki kız için laf söyleyenlereydi lafım ayrıca analar için kız yada erke değil evlattır sadece

25-35-50 cm oparak kademeli aşağıya iniyormuş canım yeter diye düşündüm
Ben çok beğenmiştim sipariş ettim geldi bile :))
Göründüğünün synısı ve kaliteli inşallah kullanmak nasip olur :))

İyi günlerde kullanalım canım inşallah güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…