2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimkide göstermiyo canım 12 haftakikken doktor büyük ihtimal erkek dedi 15 haftakikken gittik kesinlessin diye bir türlü göstermedi doktor çok uğraştı bidahaki sefere inşallah

Sadece ishal canim ayaklarimi cok usuttum dün o yapmis olabilirmi acaba ?
olabilir canım bende ilk başlarda hep ishaldim normalde de çok olurum artık ilaçlardı falan olmuyorum 1 günü geçmezse normaldir kusma falanda yoksa zaten yediklerimiz de yapabiliyor bol su iç haşlanmış patates falan ye hemen geçer zaten şimdi nasıl oldun peki?
ben ikea nın her ürününe bayılıyorum ya buda çok iyi bayağı derin

Ay işte ondan korkuyorum
aynen hatta kapıda çıkarken ne diyonuz hocam zor duruyorum magazaya dalmamak için dedim
eğer görseydim kesin bişeyler derdim ama ne pipi gördüm nede kız organı. pipi görmediğim için kız diyecem ama net göstermedi bacak arasında kordon var dedi net bişey yok şuan acele etme dedi

Benimkide göstermiyo canım 12 haftakikken doktor büyük ihtimal erkek dedi 15 haftakikken gittik kesinlessin diye bir türlü göstermedi doktor çok uğraştı bidahaki sefere inşallah
ay şimdiki çocuklar çok nazlı oğlumda 2 haftanın öğrenmişiydim şimdiye baksak. neyse sağlık olsun heycanlı oluyo hiç değilse

ben çok beğendm canım bana da fikir olsun
Benimde etrafımda cinsiyeti söylediğim 10 kişi varsa 7 si olsun diyor
Ben çok seviniyorum kızım olucak diye size ne diyemiyorum içimde patlıyor sinirim sesimi çıkaramıyorum

ben bu kafadaki insanları cidden ama cidden anlamıyorum kız evlat ayrı güzel bişey erkek evlat ayrı güzel. benim eşim erkek olsn çok istiyordu erkek olacağını öğrendik bi tanede kızımız olsn hemen ikinciyi yapalm demeye başladı bir de bunu söyleyenlerde bayan .. bizde üç kız kardeşiz eltimi istemeye gittiğimzde kayınvalideme annem için hiç oğlu yok mu hmmm... demişlerdi erkek olmayınca evlattan sayılmıyor çnkü bu geri kafalılık hala devam ediyor malesef

Şahsi görüşüm ülkemin toprakları doğası normal insanı hiç birşeye değişilmez ama maalesef ülkem ATAM’ın emanetinin tam tersinde ilerliyor ne hak ne hukuk ne özgürlük ne eğitim hiç birşey olduğunu düşünmüyorum kimin işine ne geliyorsa kimin cebi nasıl dolacaksa hukukta kanunda yasada buna göre işliyor ve en kötüsü dinimizi buna alet ediyorlar

Çok gzel canım güle güle kullanın inşallah

Saol canım iyi günlerde kullanalım inşallah

Valla canim gece kötüydüm yatirmadi ama simdi iyiyim henüz birsey yok belki giderim yinede doktora bugün bilemedim.

Biliyorum canim biliyorum merak etme :)) beşik hayırli olsun

Reactions: BYV
Teşekkür ederim canım biz konuşmuştuk :)
güzelmiş modeli beğendim bende hayırlı olsunn :)
: ) kullanisli cok hantal degil 4 5 yasina kadarda kullanilir gibiydi.
Ön korkuluk cikinca tamamen yerle arasi bir karis degil hani dusmez dussede bir minder konulur bisi olmaz.
Fazlada bakamadim acil cikmam gerekti : )
Daha almadik ama tesekkur ederin

Evet altta cekmece olmayinca derinlik fazla olduyor

Boşver canım siyasete giriyor bu konulara hiç girmeyelim siyaset adı altında ülkemizin böyle espirilere konu olması canımı sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…