Benimkide göstermiyo canım 12 haftakikken doktor büyük ihtimal erkek dedi 15 haftakikken gittik kesinlessin diye bir türlü göstermedi doktor çok uğraştı bidahaki sefere inşallahyok anacım yok tuttu keçi inadı, anasına çekecek anlaşılan
Doktor bile diyo senin minik seviyor uğraştırmayı baktı etti ama hiç anlaşılmıyodu organlarını ölçtü şükür gelişimi güzel çıktı 6 gün önde çıktı 1 haftaya gel bakalım yine dedi.
benim arkadaşın bebişide benim gbi böyle uğraştırdı 5bucuk aylıkken gösterdi erkek olduğunu
olabilir canım bende ilk başlarda hep ishaldim normalde de çok olurum artık ilaçlardı falan olmuyorum 1 günü geçmezse normaldir kusma falanda yoksa zaten yediklerimiz de yapabiliyor bol su iç haşlanmış patates falan ye hemen geçer zaten şimdi nasıl oldun peki?Sadece ishal canim ayaklarimi cok usuttum dün o yapmis olabilirmi acaba ?
ben ikea nın her ürününe bayılıyorum ya buda çok iyi bayağı derinKizlar ben dun ikeaya ugradim.
Bir arkadas bakarsan haber ver demisti.bunu begendim karar verdik bunda
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...MI6PCMg-fJ3wIVGIuyCh1YKgGNEAQYASABEgLfKfD_BwE
Linkide koydum diger kullanim sekilleri var gorseldeEki Görüntüle 2220552
aynen hatta kapıda çıkarken ne diyonuz hocam zor duruyorum magazaya dalmamak için dedimAy işte ondan korkuyorum
ay şimdiki çocuklar çok nazlı oğlumda 2 haftanın öğrenmişiydim şimdiye baksak. neyse sağlık olsun heycanlı oluyo hiç değilseBenimkide göstermiyo canım 12 haftakikken doktor büyük ihtimal erkek dedi 15 haftakikken gittik kesinlessin diye bir türlü göstermedi doktor çok uğraştı bidahaki sefere inşallah
ben çok beğendm canım bana da fikir olsunKızlar Bursaya geldik annemler yılbaşı için davet ettiler benim ailemde Sakaryadan gelicek yarın. Hamileliğimi öğrendikten sonra ilk defa gördüler beni aman aman yarabbi sevinçler mutluluklar isimler konuşuldu planlar yapıldı beşik bile alındı annemle babamın hediyesi. Umarım iyi çıkar hızlı karar verdik biraznasıl sizce?
Benimde etrafımda cinsiyeti söylediğim 10 kişi varsa 7 si olsun diyor
Ben çok seviniyorum kızım olucak diye size ne diyemiyorum içimde patlıyor sinirim sesimi çıkaramıyorum
Şahsi görüşüm ülkemin toprakları doğası normal insanı hiç birşeye değişilmez ama maalesef ülkem ATAM’ın emanetinin tam tersinde ilerliyor ne hak ne hukuk ne özgürlük ne eğitim hiç birşey olduğunu düşünmüyorum kimin işine ne geliyorsa kimin cebi nasıl dolacaksa hukukta kanunda yasada buna göre işliyor ve en kötüsü dinimizi buna alet ediyorlarBu Türkiye esprilerini ben beğenmedim. Hamdolsun ne olmuş ki güzel ülkemize daha kötü durumda olan ülkeler var Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor. Ne kadar zor günler geçirsekte ülkemiz adına bu espri hiç hoş değil bence. Hiç bir ülkeye değişmem ben güzel vatanımı
Kizlar ben dun ikeaya ugradim.
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...MI6PCMg-fJ3wIVGIuyCh1YKgGNEAQYASABEgLfKfD_BwE
Saol canım iyi günlerde kullanalım inşallahben çok beğendm canım bana da fikir olsun
ben bu kafadaki insanları cidden ama cidden anlamıyorum kız evlat ayrı güzel bişey erkek evlat ayrı güzel. benim eşim erkek olsn çok istiyordu erkek olacağını öğrendik bi tanede kızımız olsn hemen ikinciyi yapalm demeye başladıbir de bunu söyleyenlerde bayan .. bizde üç kız kardeşiz eltimi istemeye gittiğimzde kayınvalideme annem için hiç oğlu yok mu hmmm... demişlerdi erkek olmayınca evlattan sayılmıyor çnkü bu geri kafalılık hala devam ediyor malesef
Valla canim gece kötüydüm yatirmadi ama simdi iyiyim henüz birsey yok belki giderim yinede doktora bugün bilemedim.olabilir canım bende ilk başlarda hep ishaldim normalde de çok olurum artık ilaçlardı falan olmuyorum 1 günü geçmezse normaldir kusma falanda yoksa zaten yediklerimiz de yapabiliyor bol su iç haşlanmış patates falan ye hemen geçer zaten şimdi nasıl oldun peki?
ben ikea nın her ürününe bayılıyorum ya buda çok iyi bayağı derin
Biliyorum canim biliyorum merak etme :)) beşik hayırli olsunYok canım yanlış anlama evlat evlattır tabiki kız için laf söyleyenlereydi lafım ayrıca analar için kız yada erke değil evlattır sadece
25-35-50 cm oparak kademeli aşağıya iniyormuş canım yeter diye düşündüm
İyi günlerde kullanalım canım inşallah güle güle kullanın
Kizlar ben dun ikeaya ugradim.
: ) kullanisli cok hantal degil 4 5 yasina kadarda kullanilir gibiydi.Teşekkür ederim canım biz konuşmuştuk :)
güzelmiş modeli beğendim bende hayırlı olsunn :)
Evet altta cekmece olmayinca derinlik fazla olduyorolabilir canım bende ilk başlarda hep ishaldim normalde de çok olurum artık ilaçlardı falan olmuyorum 1 günü geçmezse normaldir kusma falanda yoksa zaten yediklerimiz de yapabiliyor bol su iç haşlanmış patates falan ye hemen geçer zaten şimdi nasıl oldun peki?
ben ikea nın her ürününe bayılıyorum ya buda çok iyi bayağı derin
Çok güzelKizlar ben dun ikeaya ugradim.
Boşver canım siyasete giriyor bu konulara hiç girmeyelim siyaset adı altında ülkemizin böyle espirilere konu olması canımı sıktıŞahsi görüşüm ülkemin toprakları doğası normal insanı hiç birşeye değişilmez ama maalesef ülkem ATAM’ın emanetinin tam tersinde ilerliyor ne hak ne hukuk ne özgürlük ne eğitim hiç birşey olduğunu düşünmüyorum kimin işine ne geliyorsa kimin cebi nasıl dolacaksa hukukta kanunda yasada buna göre işliyor ve en kötüsü dinimizi buna alet ediyorlar
Ya bende çok seviyorum bu modelleri evim zaten çok küçük anne yanı olarak kullanılıyor mu acaba?Kizlar ben dun ikeaya ugradim.
Çok güzel
Güzel günlerde kullanın cancağızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?