2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya bende çok seviyorum bu modelleri evim zaten çok küçük anne yanı olarak kullanılıyor mu acaba?
Ben anne yani olarak kullanacagim ilk once.hatta ayni ebat ama daha zarif bir model daha var minik odalar icin.
Sonra baska odaya koyarim orada yatmaya devam eder diye düşündüm .ilk zamanda oda yapmayacagim.

Ben anne yani olarak kullanacagim ilk once.hatta ayni ebat ama daha zarif bir model daha var minik odalar icin.
Sonra baska odaya koyarim orada yatmaya devam eder diye düşündüm .ilk zamanda oda yapmayacagim.
Benim zaten oda yapma şansım yok aslında küçük bi odam var iki kanepe var daha yepyeni onları ne yaparım diye düşünüyorum:) zaten pediyatristler ilk 3 yaş anne yanı diyor oda kurma taraftarı değiller. Sağlıkla nasip etsin Rabbim İnşâAllah bunlar da 2-3 yaşa kadar idare edecek gibi. Bunlar demonte mi satılıyor çünkü erkenden alırsam koyacak yer yok:) artı bebek arabasını düşünüyorum travel sistemde çok hevesim var ama balkon yok koyacak yerim yok pratik güzel bişey baksam iyi olacak

Aslında şanslı olanlar aç olanlar değil canım istediğini yiyebilenler bulantım hala geçmedi ve hiç bişey yemek istemiyorum
Ahhh evet açlıktan ağlıyordum altın suyuna batsa yiyemezdim birşey şükür geçti allah şifa versin .Kussan da zorla kendini

Tam tersi 5. Aydan sonra ayırın diyorlar benim kızım 2 yaşında şimdi ayırmak o kadar zorki bu sefer 5. Aydan sonra ayiricam cidden

Tam tersi 5. Aydan sonra ayırın diyorlar benim kızım 2 yaşında şimdi ayırmak o kadar zorki bu sefer 5. Aydan sonra ayiricam cidden
benim ilk çocuk olacak. nasıl olur bilmiyorum. ilk 6 ay kesin anne yanı diyorum. anne yanı beşik alıcam. Ama odası da hazır olsun, ne zaman nasıl ayrılır bakalım yaşayıp görcem.
Bir pediatristin yazısında okudum. Anne yanı beşiği, annenin bebeğine anında ten teması yapabileceği şekilde olmalıymış. yanı bağımsız parmaklıklı beşik olmayacak. Aynı odada yatmak değil maksat, yanyana yatmakmış

Evet demonte.
Benim kizimin odasi cok buyuk bide sinema odamiz var oranin koltugunu olcuye gore yaptırmıştık ama orasi daha ufak bastan yanlis yapmisiz : )cunku simdi 1 yil sonra bebegin odasini ayiracagiz besigini sinema odasina koyacagiz.orada ki kanepede kalacak yetinde mecbur.zaten gomme dolapta var bebegin olur.
Sonrada artik 4 yasinda falan orayi tamamen ona oda yapariz ev sahibini ikna edebilirsek evi bize satmaya.kira oldugundan oncelikli oda yapmiyoruz hemde zaten bizim oda da yatacak bosuna odasi olmasin.
Kapandigi zaman cok cok az yer kaplayan model bakacaksin iste girise falan kapi arkasina bir yerlere sıkıstirsin artik : )

Güzel görünüyor canım mutlu günlerde kullanın.bende dün biraz dışarı çıkabildim,e bebeğe baktım,valla bakakaldım ne çok şey var alınması gereken ve hiç alışık olmadığın ürünler ne iyidir değildir beşiğimi ben abimden alıcam yeğenim için 2 sene önce alınmıştı.bir de şu öksürük için karışım tarifini sen vermiştin dimi ay ondan mı bilmiyorum çok fazla şey içtim yedim çünkü ama bu gece uyuyabildim ve öksürüğüm azaldı teşekkür ederim

Simdi benim en büyük sorunum bu çok geç kalmamak lazim bence yoksa zorlasiyor

Benimde etrafımda cinsiyeti söylediğim 10 kişi varsa 7 si olsun diyor
Ben çok seviniyorum kızım olucak diye size ne diyemiyorum içimde patlıyor sinirim sesimi çıkaramıyorum

Bana da doktorum Kıza benziyor dedi,bu hafta kesinleşecek.biz çok heyecanlıyız.ama eğer olur da biri olsun falan derse direk bozarım.o benim yavrum ne demek olsun.sinir oluyorum bu millete

Siz aldiginiz kiyafetleri yikayip utuleyip kaldiriyor musunuz yoksa benim gibi posetlerle tepistiriyor musunuz : )yiginti oldu bunlar yikansa utulense olmaz mi acaba

Bana da öyle dedi ben sordum dedim ki kıyafet alcam herkes soruyor söylemem lazım. Bence bekle net bir şey ypk dedi bakalım valla bi de iki doktor farklı tahminde bulundu hhahah

Bana da doktorum Kıza benziyor dedi,bu hafta kesinleşecek.biz çok heyecanlıyız.ama eğer olur da biri olsun falan derse direk bozarım.o benim yavrum ne demek olsun.sinir oluyorum bu millete
Benim bir kizim var simdi erkek oldugunu duyup oo iyi tutturdun oglani diyenler oldu sanki 10 tane dogurdum da erkek olsun diye ugrasiyordum.herseye diyecek patavatsiz laflari.oluyor

Haftan baya ilerde senin canim ama bazi bebisler sakliyormus edepli bir kızdır belki annesi :)) saglikla gelsinde tek dert isim olsun kuzum aynen
Saglikli olsunda gönlümde yatan kız . Dün arkadaşımin annesi baktı suratına Allah bilir tabiki ama bence senin kızın olacak dedi:)
Ne güzel ya bana yaptın mı diye sordular 6.hafta yaptırmıştım dedim tamam yeterli onlar falan dedi 20.haftada da tetanoz için çağırdılar
Canim ben ilk 5.haftada yaptırdım sağlık ocağında sonra devlette yaptırdım sağlık ocagindaki doktorum onu da inceledi . Ocağın ilk haftası gel tekrar test yapalım dedi bana .

Boşver canım siyasete giriyor bu konulara hiç girmeyelim siyaset adı altında ülkemizin böyle espirilere konu olması canımı sıktı
Anladım canım siyasetten nefret ederim bende hepsi uzak dursun bizden ama dediğim gübi ülkemin insanı bir başkadır özellikle biz hobi olarak kuş fotoğrafı çekiyoruz içanadolu doğu güneydoğu trakya çok gezdik özeliikle köylüsü başım üzerinedir öyle içten öyle temizlerkü güzel ülkemin güzel insanları

Aynı kafa karışıklığı bendede var bir elime alıyorum kıyafetler oyuncak bebek kıyafeti gibi yaa bu çok ufak gidiyorum alışık olmayınca bebeğe bir garip oluyorum ne güzel şanslısın etrafında çocuklu aileler var ben herşeyi alacam mecbur. Bal limon karabiber rende zencefil diye yazmıştım ama bu veya başkasının tarifi işe yarasında özellikle şu dönemde canım secindüm uyuyabilmene umarım tamemen kesilir en kısa zamanda

Siz aldiginiz kiyafetleri yikayip utuleyip kaldiriyor musunuz yoksa benim gibi posetlerle tepistiriyor musunuz : )yiginti oldu bunlar yikansa utulense olmaz mi acaba

Canım ben artık son aylarda yıkayıp ütülerim diye düşünüyorum. Şimdi yıkasam o zaman bir daha yıkarım çünkü

Geldi mi üst üste geliyor gerçekten canım inşallah biran önce iyileş birde küçük oğlun var senden ilgi bekleyen Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…