2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ben kesin gitcem yaptırcam ya bu ne bana hiç dememişler

Baya almışsın maşallah :)) bende 1buçuk kilo almışım inşallah bu şekilde giderim :))
Doktorun dediği normal kilom şuanki kiloymuş o yüzden bu kiloya gelmemi çok sorun etmedi :)) Son üç ay fazla alınıyormuş canım gerekli görürse diyetisyene yönlendirir doktorlar bizi ona göre temkinli gideriz diye düşünüyorum

Süpermiş canım :) İnşâAllah Rabbim ağız tadıyla kurmayı nasip etsin hepimize sağlıkla. Bizim kendi evimiz ama küçük olduğu için kiraya verip kiraya çıkalım diyoruz ama kiralık evlerde çok pahalı ve çok pis bakımsız bi sürü masraf. Olmadı bende koltuğun birini kaldırıp büyüdüğü zaman orayı oda yaparım kuzuma

Aynen canım

Reactions: BYV
Bana da doktorum Kıza benziyor dedi,bu hafta kesinleşecek.biz çok heyecanlıyız.ama eğer olur da biri olsun falan derse direk bozarım.o benim yavrum ne demek olsun.sinir oluyorum bu millete
Bende o an bir şey diyemiyorum zaman geçince öyle deseydim böyle deseydim diye senaryolar kuruyorum kendi kendime :))
Aslında cevap vermek gerekiyor ki o yanlışını görsün ama işte ailemin yanında oluyorum çoğu kez onları mahcup etmemek için susuyorum canım

Bi de bi nanemsi kokulu birsey almistim aktardan
Onu almima masaj yaparim
Migren icin demişti aktar
Rahatlatiyo
Mide bulantisiyla bende yasadim feci birsey

5 aylık bebek anneden ayırmak için çok küçük değil mi ? Herkesi kendi düşüncesidir ama pedagogları dinlemek istemiyorum sanırım bu konuda :)) Gece ağlar da duymazsam diye sabaha kadar uyuyamam heralde

Reactions: BYV
Evet canım son 3 ay çok fazla alınıyormuş bende normal doğum istediğim için doktor ne kadar az alırsan o kadar iyi dedi 1buçuk kilo almamada çok iyi dedi eşim her ne kadarda bu durumdan rahatsız olsa :) niye kilo almıyosun neden karnın çıkmıyo sen iyi beslenemiyosun çocuk aç deyip duruyor ama 1 hafta önde gidiyor maşallah

Başınız sağ olsun, çok üzüldüm. Benim de hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var tek kullanımlık bir ilaç verdi doktor ama geçmiyor bir türlü, yazdıklarınızı okuyunca korktum ben de... sarımsı akıntınız da var mıydı?

Bi de bi nanemsi kokulu birsey almistim aktardan
Onu almima masaj yaparim
Migren icin demişti aktar
Rahatlatiyo
Mide bulantisiyla bende yasadim feci birsey
Bendede mentollü war aklıma gelmedi o yaa kafamı kaldıramıyodum şimdi daha iyiyim biraz mide bulantısı war ağrımda hafifledi

Hadi yaa en sinir bozucu şey neyse hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın canım.
En son gittiğim randevu da da yaptılar 3 kere arayıp her aradıklarında yarım saat daha erken gelebilrimisiniz dediler . Eşim yılbaşı izninde ilk defa gelicekti benimle oyüzden üzüldüm çarşamba gelemicek maşesef neyse yapıcak bişi yok napalım

Geldi mi üst üste geliyor gerçekten canım inşallah biran önce iyileş birde küçük oğlun var senden ilgi bekleyen Allah kolaylık versin
Çok saol canım eşim izinli 3 gün Allahtan o baktı ilgilendi şimdi daha iyiyim tamamen geçmedi ama sabah ki gibi değil şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…