2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben anne yani olarak kullanacagim ilk once.hatta ayni ebat ama daha zarif bir model daha var minik odalar icin.
Sonra baska odaya koyarim orada yatmaya devam eder diye düşündüm .ilk zamanda oda yapmayacagim.
sadece 2 yükseklik ayarı var ama.. anne yanı olur mu dersiniz, sizin yatağınızın altında veya üstünde kalmaz mı..
ben de ayrıca anne yanı alıcam da 1000 tl onlarda.. 6 ay için fazla mı ne

Kızlar vajinal sarı akıntı yaşayan oldu mu hiç
Merhaba ben hamileiliğimin başından beri yaşıyorım, fitil kullandım, tek kullanımlık sulandırılarak içilen bir enfeksiyon ilacı da kullandım bir türlü geçmiyor. 2 gün sonra doktor kontrolüm var yine söyliycem doktora. Ne yapacağımı şaşırdım. Sen ne durumdasın?

Canım ben birkaç gün sonra gideceğim doktora ilaç verir mi bilmiyorum ama mesaj attım endişe edilecek bir durum olmadığını söyledi baya telaşlandım ama normal sanırım bol su içiyorum sen kaç haftalık hamilesin idrar tahlili vs yaptırdın mı

19. Haftaya girdim bugün. İdrar testi 2 kez yaptırdım farklı zamanlarda ikisinde de enfeksiyon çıktı, bol su içiyorum, sürekli çamaşır değiştiriyorum, günlük pedi sayamam bile enfeksiyon nedeniyle bebeğini kaybeden bayanı okuyunca panikledim

sadece 2 yükseklik ayarı var ama.. anne yanı olur mu dersiniz, sizin yatağınızın altında veya üstünde kalmaz mı..
ben de ayrıca anne yanı alıcam da 1000 tl onlarda.. 6 ay için fazla mı ne
Yan korkuluğu cikarip yatagima yaklastirmicam o tarz anne yani degil yani : )
Benim yatak odam cok buyuk besik ilk zamanlar yatagima bitisik durur ki yatagim yuksek daha sonra kenarda bos alan var oraya alirim diye dusundum.
Ben kizimda aldim anne yani kullanmadim bile neredeyse .

Sağolun Allah razı olsun. İdrar yolu enfeksiyonu değilmiş plasenta patolojiye gitmişti sonucunda enfeksiyon var yazıyor plasentada enfeksiyon varmış. Nasıl oluyor bilmiyorum doktora gidince sorucam

Benim doktorumda çok yapıyor bunu çok yoğun çalışıyor çünkü sonra herkesi aynı güne çağırıyor acayip yoğunluk oluyor sonra

Sağolun Allah razı olsun. İdrar yolu enfeksiyonu değilmiş plasenta patolojiye gitmişti sonucunda enfeksiyon var yazıyor plasentada enfeksiyon varmış. Nasıl oluyor bilmiyorum doktora gidince sorucam
Canım tüplerde enfeksiyon olunca böyle durumlar olabilir rahim filmi çektirdiniz mi hiç gebelik öncesi hidrosalpenks olunca oluyormuş ben bu yüzden iki tüpümüde aldırdım maalesef tüp bebekle hamile kaldım çok şükür

Merhaba Arkadaşlar ben yeni katılıyorum konuya benim ikili testimde beta hcg değerim yüksek çıkmıştı. normalde 22.5 olması gerekiyormuş benimki 22,8 çıktı. genel itibari ile down sendromlu olma ihtimali düşük ama hcg değerim yüksek olduğu için doktor üç ihtimal sıraladı
1 Down sendromlu olabilir
2 erken doğum olabilir
3 zehirli gebelik olabilir.
Ben hiç birine ihtimal vermiyorum bence her sey gayet seyrinde ve normal ama sizede böyle açıklama yapan doktor oldu mu?

İki defa çektirdim ve herhangi hiç bir sorun yoktu. Sadece ince bir perde var dedi doktor. Oda önemsiz demişti. Allah bebeğinizi size bağışlasın

Benim enfeksiyon idrarda değil. Ben öyle anlamışım. Plasentadaymış.Ben niye yazdım ki buraya sizleri korkuttum üzdüm. Çok çok özür dilerim

O farklı sebepten kaybetti öyle biliyorum Allah sabır versin 2 gün sonra doktoruna git bakalım ne dicek bnde tahlil yaptıracağım bnde sadece sarı akıntı var o da peçeteye silince geliyor öyle yanma ağrı olmuyor

Benle aynı haftalarda olanlar sıze bir sorum var... benım nerdeyse 13haftalarda başladı mesela kasık ve az ustu bır yerı sertlesıyordu ben bunun bebek oldugunu hıssedıyorum. Mesela sımdılerde de ozellkle cıkolata falan yedıgım uzandıgım zaman bır anda sagda ya da solda toplanıyor elıme gelıyor sonra gıdıyor. Bunu yasayan var mı? Sımdı bır forumda denk geldım doktoru bır yorum yapmış bırAz kafam karıstı ve canım sıkıldıı

Bende karnimda sürekli bir rahatsızlık hissi yaşıyorum böyle mide ağrısı acisi gibi..

Bende karnimda sürekli bir rahatsızlık hissi yaşıyorum böyle mide ağrısı acisi gibi..

Kızlar bende bu dedikleriniz yokta söylemesi ayıp yatarken sıkıntı yok ayağa kalkar kalmaz tuvaletim geliyor sürekli birde hapşırınca öksürünce az az kaçırıyorum pedsiz gezemez oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…