2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bende bu dedikleriniz yokta söylemesi ayıp yatarken sıkıntı yok ayağa kalkar kalmaz tuvaletim geliyor sürekli birde hapşırınca öksürünce az az kaçırıyorum pedsiz gezemez oldum.

Hapşırık ve öksürük benim kabusjm çok çabuk tuvaletim gelip sıkışıyorum anında..Mesanemize baskı yapıyor kese sanırım bu yüzden kaçırıyor ya da sık tuvalete çıkıyoruz

Bazı kişilerin karnı daha geç çıkıyor ya da az çıkıyor canım bebek sağlıklıysa problem yok demektir :)) Benim miniğimde önden gidiyor ama bu Doğum tarihini etkilemiyor sanırım ben son adet tarihime göre sayıyorum haftaları hep

Hapşırık ve öksürük benim kabusjm çok çabuk tuvaletim gelip sıkışıyorum anında..Mesanemize baskı yapıyor kese sanırım bu yüzden kaçırıyor ya da sık tuvalete çıkıyoruz
Evde seans oldu maşallah benim eşimin ağzı hiç boş durmaz yok çay yok kahve yok atıştırmalık veya meyve diyorki kalk işte başta tuvalete git sonra çay vs. Tek değilmişim sevindim

Evde seans oldu maşallah benim eşimin ağzı hiç boş durmaz yok çay yok kahve yok atıştırmalık veya meyve diyorki kalk işte başta tuvalete git sonra çay vs. Tek değilmişim sevindim

Geçen sinemada o kadar çok çıktım ki en son kenara yakın boş bir yere geçtik eşimle
10 dk geçmiyor ki yine geliyor .

Kızlar bende bu dedikleriniz yokta söylemesi ayıp yatarken sıkıntı yok ayağa kalkar kalmaz tuvaletim geliyor sürekli birde hapşırınca öksürünce az az kaçırıyorum pedsiz gezemez oldum.
Ya kızımda hıc yasamadım normal gelıyordu saga gecıyor bazen sola falan... ama okudugum sey cok moralımı bozdu...!
Bende hapsırınca oksurunce yatınca oluyor zaten o toplanma ınsallah bısey degıldır ya
O dedıgın baskı bende de vardı sureklı wc gıtmem gerekıyordu ama hafıfledı.. ben dısarı cıkacagm zaman su ıcmıyorum sımdılık boyle cozum buldum evde yıne rahatım.. doktoruna gıdınce paylas mutlaka o senı rahatlatacaktır.

Kızlar bebek beziyle alakalı küçük çapta bir araştırma yaptım,kafam çok karıştı.hiçbir bez için iyi bir yorum bulamadım.sizin var mı tavsiye edebileceğiniz?

Benim de bayadır sari akintim var. Daha once yaptırdığım idrar testinde enfeksiyon cikmamisti. Ama bugun yaptirdigimda çıkmış. Sağlık ocagindaki dr yuksek dedi. Panik oldum. Kendi druma da ulaşamadım. Ben kendim anlamistim zaten karnim sertlesiyor bir kac gundur

Canım zaten sürekli kontrole gidiyoruz kötü birşey olsa doktorun söylerdi malesef internet nasıl kocaman bir deniz çok güzel bilgilerle beraber çok kötü yanlış bilgilerde bar en basiti başın biraz ağrıdığında tümöre giden milyon tane bilgi var sen şimdi bu güzel gecede hiççç o güzel canını ve bebiişi sıkma yoktur allahın üzniyle birşey doktora gittiğinde sorunca aman bee boşuna stress yapmış üzmüşüm kendimi deme boşuna

Bende de oldu birkac kez. Dr a sordum utana sıkıla. Gayet normal dedi. Pelvik kaslar gevşediği icin oluyor dedi. Dogumdan sonra gecer dedi. Idrarini bekletme dedi. Ama zaten bekletmiyorumki hapsuruk siddetliyse ne kadar sıkıştığımin bir onemi kalmiyor

Kesinlikle katılıyorum oyuzden genelde bakmamaya calısıyorum. Hatta burda bazı arkadaslar bılır genelde en rahat gebelerden biriyim... ama bunu yasayanların hepsının erken dogum rıskı yasadıgını okudum oyuzden cok kafama takıldı umarım kasılma degıldır sadece bebegın saga sola gecıslerıdır..

Doktorun bır sey demedıyse sorun yoktur demek kı baskı yapıyor normal olan seyler...

Nasıl bir yorum yapmış ki ben de sertleşme hissediyorum

Canım o zaman kegel egzersizi yapman lazım. İdrar kaçırmak maalesef kadınlarda yaşanan bir durum egzersiz ile biraz düzelir

Kızlar bebek beziyle alakalı küçük çapta bir araştırma yaptım,kafam çok karıştı.hiçbir bez için iyi bir yorum bulamadım.sizin var mı tavsiye edebileceğiniz?
Instagram da @muhendisinoglu diye bi sayfa var. Orada içerikler ve en zararsız olanlar paylaşılıyor. Takıp edebilirsiniz .

Instagram da @muhendisinoglu diye bi sayfa var. Orada içerikler ve en zararsız olanlar paylaşılıyor. Takıp edebilirsiniz .
Baktım şimdi canım saol,valla eğer hazır bez kullanacaksınız bütün bezler petrol ve petrol yan ürünleri ile yapılıyor diyor yıkanabilir bebek bezi satan sayfalarda varmış ,ama onlarla uğraşabilir miyim bilemiyorum.bakınca da annelerimiz elinde yıkamış şimdi makineler var,miniklerimizi bu kimyasalllara maruz bırakmak ne kadar mantıklı kararsız kaldım

Bende öyle sayıyorum canım ama ultrasonda doğum tarihim mayıs sonuyken mayıs ortası gözüküyo önden gittiği için.

Canım ben daha önce konuşmuştum bu konu hakkında prima en kimyasal içeriği olan bezmiş alkol dahi varmış yani bunu duyunca şok oldum primayı kesin bi kararla kullanmıcağıma karar verdim. Baya bi araştırma yapınca Migros’un bezinin içinde çok fazla kimyasal olmadığını öğrendim hatta mühendisinoğlu dediğimiz sayfada önerdiği bezlerde migrosun bezi var yani minies. Arkadaşıma bu bezin iyi olduğunu söyledim arkadaşımında 5 aylık oğlu var alıp denemek istedi kullanmış ve memnun kalmış ondanda bu cevabı alınca ben migrosun bezini kullanmaya karar verdim :) Sanada fikir olsun :))

Herkese mutlu yıllar
Yeni yıl hepimize çok iyi gelecek inşallah
Hasretle beklediğimiz miniklerimize kavuşucaz
Onun dışında yeniyıl hepimize sağlık bereket şans getirsin
Çok yazamıyorum çünkü hep birikmiş sayfalar oluyor okumadan atlamak istemiyorum öylede takıntılıyım, e ben okurkende üstünden 2 gün geçmiş oluyor ,yorumlarımı kendi kendime yapıyorum
Yani ben okuyorum da okuyorum
Hepinizi görmeden çok seviyorum herkesi tek tek öpüyor yeni yılınızı kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…