2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim kv tutturmuş çocuk doğsun (3 yaşında ki oğlum için) alıcam onu gidicem tatile yok ona yatak odamda çibinlikli yatak yapıcam bberaber yatıcak yok alıcam sen otur bebekle evde biz gezicez en sonda geldiler bana. Sen neden sürekli beni çocuğumdan ayırmak için plan yapıyorsun biyere gitmek istiyorsan hep beraber gideriz eşimde dedi ne demek alıcam sen gelip bize yardımcı olucaksın yardıma geliceksin ses çıkaramadı bir değil 2 değil her zaman aynı şeyi söylüyor delirdim

Valla iyi cevap vermişsin. Anlamıyorum gerçekten bu kv. Leri
Ben burda bi konuda görmüştüm. Kv almış bebeği memesini veriyor. Tesadüf kadın görüyor falan. Ay çok garipler gerçekten ve normal değiller

Tamam kimyasal yok ama eski bezlerde de bebeklerin altı hep pişik oluyordu. Bez iyi emmezse pişik yapıyor. O da kötü bebek için. Bunları duyunca ben bez depolamamaya karar verdim. Başkasının önerdiği benim bebeğime gitmeyebilir. Ya da prima alıp koyucam köşeye

Valla iyi cevap vermişsin. Anlamıyorum gerçekten bu kv. Leri
Ben burda bi konuda görmüştüm. Kv almış bebeği memesini veriyor. Tesadüf kadın görüyor falan. Ay çok garipler gerçekten ve normal değiller
Bende anlayamıyorum artık yaa dün kp oğluma oyuncak almış getirdi kv lerdeydik kv dedi ki sen beni boşıcan heralde kıskanıyorum bana neden bişey almıyorsun küçücük çocuğu özelliklede torununu insan kocasından kıskanır mı aklım almıyor duyunca ağzım açık kalakaldım

Benim kayınvalidem doğumdan sonra yardımcı olacak bana..Annemler 18 saatlik uzaklıkta bize..Derdi onlar olmuş..
Eşimi çekip kenara dunerlere söylesinde antidepresan havalar çok sıcak kışa doğru gelin evde yanarsiniz desin diye..
Eşimde annesine , kayınvalidem bir kaç ay burada bizle kalacak lohusa iken yanında destek olur antidepresana demiş..
O da lohusalık da moda oldu × yengen gurur duyulacak bir hamile oldu kusmadj bile bir gün şimdi özel hastaneye meraklısı oldunuz diye zirvalamis..

Vallahi annemle kız kardeşim doğumdan sonra gelecekler bende kalmaya gönülleri razı değil lohusa lohusa kauinvalide ile bırakmaya...
O yüzden kafam rahat en azından annem yanımda olursa bana karışamaz..

havvaku

Benim annem panik atak hastası ve arabalara binemiyor istesede gelemiyor bana annemin evide müsait değil kardeşim evli annemlerde kalıyorlar bir süre . Bakma eşimin öyle dediğine ilk doğumumda ilk gğn bile gelip ilgilenmedi yemeğimi yapmadı ben tek başıma idare ettim bu zamana kadar kimseden destek görmedim gelip yardımı zaten dokunmaz ki bebeğin ağladığını duyunca tansiyonum çıktı der gider kendi evine istememde gelsin alışkınım herşeyimi tek başıma halletmeye oğlum beni zorlayan bir çocuk değil çok şükür altı bezli değil yemeğini kendi yer anlasın diye ben hallederim nolucak oğlum gece ya 1 kere wc ye kalkar ya kalmaz ben hallederim dedim

Kızlar birşey merak ediyorum bebeğin hareketini her gün hisseden varmı ?
benim 1 haftadır her gün pıt pıt vuruyor dün akşama kadar hissetmedim ama ödüm koptu

bende de 4-5 senedir geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu hafif ama antibiyotikte kullandım tekrarlıyor bazılarında yapısal sanırım enfeksiyona elverişli oluyor bol su ve vc den ilişkiden sonra falan sirkeli suyla silmeye başladım bakalım baya işe yarıyormuş arkadaşın yaşadığını okuyunca bende baya korktum sarımsı akıntı zaten normal onun içinde akıntı örneği vermiştim mikrop çıkmamıştı içiniz rahat etsin istiyorsanız bide öyle yapın koku kaşıntı yoksa normal oluyor bide hamileyken çoğu kişi zaten idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor o kaçınılmaz bir durum zaten ama erken doğum riski falan o arkadaşı da okuyunca baya korktum bende aslında vajinal enfeksiyonlar daha risklidir idrar yolu ayrı sonuçta çok ileri olmayınca ilaç bile verilmiyor

Son düzenleme:
Kızlar bende bu dedikleriniz yokta söylemesi ayıp yatarken sıkıntı yok ayağa kalkar kalmaz tuvaletim geliyor sürekli birde hapşırınca öksürünce az az kaçırıyorum pedsiz gezemez oldum.
bende öyle yaa ayağa kalkınca direk kasıklarıma baskı yapıyor çokta gazım var afedersin çıkaramıyormda idrarda kaçıyor direk komple vc ye gitmem gerekiyor

Inan ki bu gene iyi canım daha beteri var benim kız olsaydı kaynanam alıp büyütücekmis. Eşime hep dedi durdulardı bi ara kız olursa bize verin ben çocuk olsun diye kaç kere hap iğne kullanmışım tedavi olup tüp bebekle hamile kalmışım kızsa onlara vericekmisim yok ya. Hangi dünyada yaşıyoruz yada onlar neyin kafasını yaşıyo bilmiyorum

Yahu bu işin modası mı olurmuş Allah aşkına yengesi kusmamış diye herkes öyle mi zannediyor? Pes yani diyecek söz bulamıyorum boşuna mı doğuruyoruz Rabbim onları bize bizleride onlara bağışlasın bir ömür sağlıkla huzurla

Bazı insanlar bizi taşıyıcı anne falan sanıyor herhalde onlara öyle yapmoşlar demekki onlarda yaomak istiyor yada oğullarına fazlaca düskünler iyiki eşlerimiz okadar müsamaha göstermiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…