2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence psikolojisi bozuk ne deniyordu paranoid şizofreni bozukluğu olabilir ileri yaşlarda iyice de artar gibi Allah yardımcın olsun çocuğu tek bırakma bence bu kadınla

Bebek hareket ettiği için mi acaba kasılma oluyor onu bilemiyorum. Kendi vucudunu en iyi sen tanirsin..Her gebelik farklı canım ya tabi ki sen dr una sor seni en iyi tanıyan o en doğru cevabı sana o verir herkes kendi yaşadıklarından öğreniyor birşey.haaa mesela şöyle bir şey var bende kasılma olduğunu nasıl anlıyorum anlık ciğerlerim sıkışıyor nefesim kesiliyo gibi oluyor tabi öyle çok korkulcak kadar değil hafif.

Canım benim Ya Allah sana sabır versin,böyle manyak bir kv varken,benim de başımda var biliyorsun.Ama benim artık tek bir hayat felsefem var “Gölge etmesin,başka birşey istemem “Allahtan eşlerimiz konusunda çok şanslıyız da anlayışlı oldukları için müdahale ediyorlar

Kızlar 2019’un ilk sabahından Günaydın ;
Dün eşim hastaneden çıktı,Allah kimseyi hastaneye düşürmesin,ciddi anlamda çok zor.Bulaşıcı hastalık riski olmasına rağmen ,her gün gittim.Sabahtan,akşama kadar yanında oturdum.Allah tüm hastalara şifa versin.
Evimize geldiğimiz gibi ,kombimiz patladı.Mutfağım,kiler dolabım su içinde kaldı.Akşam saat 7’ye kadar mutfakla uğraştım.Usta geldi de yapıldı,çok şükür.
Bugün 17 haftalık olduk,bu zamana kadar +1,5 kg ile ilerliyorum.Sanırım benim iç karnım geniş olacak.Çünkü akşam saatlerinde karnımın iç kısmı,yırtılma gibi ağrıyor.Onun dışında size en önemli tavsiyem lütfen aktardan keçi boynuzu özü alın ve sabahları aç karna bir tatlı kaşığı için.Hastalığa birebir

Benim enfeksiyon idrarda değil. Ben öyle anlamışım. Plasentadaymış.Ben niye yazdım ki buraya sizleri korkuttum üzdüm. Çok çok özür dilerim
Üzülme lütfen, enfeksiyon önemliymiş, önlem alınmazsa bebeğe kadar ilerleyebilirmiş, doktor ilaç verdiğinde kullanmamıştım ilkinde, doktorum kullanmadım deyince çok kızmıştı. Birbirimizi bilinçlendiriyoruz. Buradan çok şey öğreniyoruz.

Günaydın kızlar herkese mutlu seneler...2019 eksiksiz hepimizin bebislerimize sağlıkla kavuştuğu yıl olsun inşallah, başta aramızda olup sonra kayıp yaşayan arkadaşların tekrar hamile haberini aldığı, hamile olmak isteyen arayan herkesin bu haberi alabildiği, hepimizin ailelerimizle sevdiklerimizle sağlıkla huzurla aşkla geçirdiğimiz kocaman bol kahkahalı bı yıl olsun İnşallah

Geçmiş olsun, doktorun ne önerecek haber verirsen sevinirm. Çünkü bazen başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum, bu durum geçmiyor diye. enfeksiyonu da atlatıp problemsiz önümüze bakarız inşallah :*

Daha önce doktor idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma neden olabilir demişti o yüzden. Ağrılarım ilaçtan sonra geçti, bir de enfeksiyon bitse rahatlayacağım :)

Bu hamile halinle seni üzmeye ant içtiler herhalde. Bıraksalar gençler mutlu olacaklar da bazıları bırakmıyor. Oğlunu çok seven insan oğlunun mutsuzluğunu ister mi? Patolojik durum bence yaptigi. Babaannem de son 40 senedir annemlerin bosanmasini bekliyor, bebeler büyüsün de bosanacaklar ,lafı hep vardı. Ömür bitti, bu isteği bitmedi. Çok şükür annem babam da severek evlenen çift. Ama eşini de tebrik ettim senin, arkanda duruyor.

Daha önce doktor idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma neden olabilir demişti o yüzden. Ağrılarım ilaçtan sonra geçti, bir de enfeksiyon bitse rahatlayacağım :)
Bol su içiyor musun arkadaşım? Bende birkaç kez olustu, üst seviyelerdr değildi pek, doktor ilac kullanmayalim dedi ,su ile attırdı. Bir de yoğurt, ayran çok tüketim, belki onun da faydası olmuştur.

Ya insan kendini çaresiz hissediyor. Biriyle paylaşmaya ihtiyaç duyuyor korkuttum herkesi

Bende kasığımın tam orta kısmında hissediyorum artık tekme atıyor 1 kaç hafyaya elimi koyduğumda hissederim heralde baya sert vuruyor çünkü
ben genelde elimi koyduğumda duruyor bir kaç kere yakaladım da hafif değiyor elime :) maşallah ben bu kadar erken hissedicemi sanmıyodum ya pek hareketli erkek mi ki acaba diyorum

Hadi gözünüz aydın canım. Çok geçmiş olsun. Olduğu zaman aksilikler hep ardı ardına gelir 3-4 sene öncede eşim ameliyat olmuştu sabah bi kalkmıştık ki evi olduğu gibi su basmış geceden uykusuz olduğum içinde sabah zor uyandım bi baktım ki yatak odama kadar her yer su halılar yüzüyordu ah nasıl bi gündü :) Allahtan yaz ve sıcaktı ve kiradaki evimizdi bütün odaların altı fayanstı Rabbim beterinden korusun

Canım benim bebeğimde çok sakin cinsiyet için çok uğraştırmıştı bizi 3 kere ultrasona girdim :)
Ama uslu bebek olacaklar demekki hiç üzmeyecekler biziii :)
Geçmiş olsun tekrardan canım Allah bidaha yaşatmasın inşallah

Evet benımde sırt ustu yatınca oluyor suan mesela yok ama bazen bır gerılme oluyo orası kabarıyor ellıyorum resmen hatta konusuyorm sonra gıdıyor. Bı gerınme oluyor bı bakıyorum sola gecmıs sonra saga kızımda boyle hatırlamıyorum resmen yerını anlıyorum bellı sekılde bunun hareketı oldugundan emındım. Ama sonra okudum kı o erken dogum habercısıymıs moralım bozuldu hatta hapsırma oksurme ozamanlarda hemen yerı bellı oluyor. Senın ıkızmıs ay masallah yaa
yanı ben öyle düşünmüştüm Cunku saga sola seklınle ellıyorm elıme gelıyor bebek oldugu kesın ınsallah dusundugum gıbı degıldır tesekkur ederım doktora gıttıgınde mutlaka anlatıcam...

Kızlar bı arada bız 17+2 olduk karnım ıkı haftadır yemısım cıkmıs gıbı var hamıle oldugum bellı degıl kg almadım hala sabıt devam edıyorum ınsallah az kılo ıle tamamlarım boyle devam eder
Kızımda kı gıbı 9,5ile tamamlasam da yeter :)
Sizde durumlar nasıllllk​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…