- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Bence psikolojisi bozuk ne deniyordu paranoid şizofreni bozukluğu olabilir ileri yaşlarda iyice de artar gibi Allah yardımcın olsun çocuğu tek bırakma bence bu kadınlaKv oğlum daha 1 yaşındayken olmadığı halde boşancağımız dedikodusunu tüm akrabalara yaymış hepsine teker teker yok öyle bişey nerdn çıktı diye açıklama yaptık ki bırak boşanmayı kavga tartışmamız bile olmamıştı eşimle sonra eşimi arayıp siz boşanırsanırsanız sizse dava açıp çocuğu sizin elinizden alıcam zaten bakamıyorsunuz ben büyütücem göstermicem dedieşim sen ne hakla annesinden ayırabilirsin ki biz boşanmıyoruz boşansak bile mahkemeye derim ben bile almam annesinde kalsın derim dedi bizim kv kendi kafasında senaryolar yazıyor sonrada gerçekmiş gibi anlatıyor daha neler neler.
Bebek hareket ettiği için mi acaba kasılma oluyor onu bilemiyorum. Kendi vucudunu en iyi sen tanirsin..Her gebelik farklı canım ya tabi ki sen dr una sor seni en iyi tanıyan o en doğru cevabı sana o verir herkes kendi yaşadıklarından öğreniyor birşey.haaa mesela şöyle bir şey var bende kasılma olduğunu nasıl anlıyorum anlık ciğerlerim sıkışıyor nefesim kesiliyo gibi oluyor tabi öyle çok korkulcak kadar değil hafif.Dıyosunnn... çoğu yorum bu şekilde canım sıkılmadı desem yalan olur. En iyisini doktor bilir tabı gidince mutlaka anlatıcam. Ama söyle bır sey var o kabarıklıkta ben bebegın olduguna emınım hatta wc gıtmeden once daha cok oluyor. Kafam çok karıştı bilemiyorum.
İlki suyumun çok azalmasını hıssetmem ve kızımın tehlıkede olmasıyla sezeryan olmak zorunda kaldım kı çok şükür 38+5 dik erken degıl. Bunda ılk uc ay düşük rıskı yasadım sebebı bıle yoktu oyuzden bıraz kafama takıldı..
Canım benim Ya Allah sana sabır versin,böyle manyak bir kv varken,benim de başımda var biliyorsun.Ama benim artık tek bir hayat felsefem var “Gölge etmesin,başka birşey istemem “Allahtan eşlerimiz konusunda çok şanslıyız da anlayışlı oldukları için müdahale ediyorlarKv oğlum daha 1 yaşındayken olmadığı halde boşancağımız dedikodusunu tüm akrabalara yaymış hepsine teker teker yok öyle bişey nerdn çıktı diye açıklama yaptık ki bırak boşanmayı kavga tartışmamız bile olmamıştı eşimle sonra eşimi arayıp siz boşanırsanırsanız sizse dava açıp çocuğu sizin elinizden alıcam zaten bakamıyorsunuz ben büyütücem göstermicem dedieşim sen ne hakla annesinden ayırabilirsin ki biz boşanmıyoruz boşansak bile mahkemeye derim ben bile almam annesinde kalsın derim dedi bizim kv kendi kafasında senaryolar yazıyor sonrada gerçekmiş gibi anlatıyor daha neler neler.
Üzülme lütfen, enfeksiyon önemliymiş, önlem alınmazsa bebeğe kadar ilerleyebilirmiş, doktor ilaç verdiğinde kullanmamıştım ilkinde, doktorum kullanmadım deyince çok kızmıştı. Birbirimizi bilinçlendiriyoruz. Buradan çok şey öğreniyoruz.Benim enfeksiyon idrarda değil. Ben öyle anlamışım. Plasentadaymış.Ben niye yazdım ki burayasizleri korkuttum üzdüm. Çok çok özür dilerim
Geçmiş olsun, doktorun ne önerecek haber verirsen sevinirm. Çünkü bazen başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum, bu durum geçmiyor diye. enfeksiyonu da atlatıp problemsiz önümüze bakarız inşallah :*Benim de bayadır sari akintim var. Daha once yaptırdığım idrar testinde enfeksiyon cikmamisti. Ama bugun yaptirdigimda çıkmış. Sağlık ocagindaki dr yuksek dedi. Panik oldum. Kendi druma da ulaşamadım. Ben kendim anlamistim zaten karnim sertlesiyor bir kac gundur
Daha önce doktor idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma neden olabilir demişti o yüzden. Ağrılarım ilaçtan sonra geçti, bir de enfeksiyon bitse rahatlayacağım :)O farklı sebepten kaybetti öyle biliyorum Allah sabır versin 2 gün sonra doktoruna git bakalım ne dicek bnde tahlil yaptıracağım bnde sadece sarı akıntı var o da peçeteye silince geliyor öyle yanma ağrı olmuyor
Oyy çok sevindim canım ilk çocuğunun cinsiyeti neydi :)Günaydın,herkese mutlu sabahlar, biz yeni yılın ilk sabahı yağmurla uyandık ,evde olduğum sürece en sevdiğim hava:)Feeling07 teyzesi benimde kızım geliyor
Bu hamile halinle seni üzmeye ant içtiler herhalde. Bıraksalar gençler mutlu olacaklar da bazıları bırakmıyor. Oğlunu çok seven insan oğlunun mutsuzluğunu ister mi? Patolojik durum bence yaptigi. Babaannem de son 40 senedir annemlerin bosanmasini bekliyor, bebeler büyüsün de bosanacaklar ,lafı hep vardı. Ömür bitti, bu isteği bitmedi. Çok şükür annem babam da severek evlenen çift. Ama eşini de tebrik ettim senin, arkanda duruyor.Kv oğlum daha 1 yaşındayken olmadığı halde boşancağımız dedikodusunu tüm akrabalara yaymış hepsine teker teker yok öyle bişey nerdn çıktı diye açıklama yaptık ki bırak boşanmayı kavga tartışmamız bile olmamıştı eşimle sonra eşimi arayıp siz boşanırsanırsanız sizse dava açıp çocuğu sizin elinizden alıcam zaten bakamıyorsunuz ben büyütücem göstermicem dedieşim sen ne hakla annesinden ayırabilirsin ki biz boşanmıyoruz boşansak bile mahkemeye derim ben bile almam annesinde kalsın derim dedi bizim kv kendi kafasında senaryolar yazıyor sonrada gerçekmiş gibi anlatıyor daha neler neler.
Bol su içiyor musun arkadaşım? Bende birkaç kez olustu, üst seviyelerdr değildi pek, doktor ilac kullanmayalim dedi ,su ile attırdı. Bir de yoğurt, ayran çok tüketim, belki onun da faydası olmuştur.Daha önce doktor idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma neden olabilir demişti o yüzden. Ağrılarım ilaçtan sonra geçti, bir de enfeksiyon bitse rahatlayacağım :)
Ya insan kendini çaresiz hissediyor. Biriyle paylaşmaya ihtiyaç duyuyorÜzülme lütfen, enfeksiyon önemliymiş, önlem alınmazsa bebeğe kadar ilerleyebilirmiş, doktor ilaç verdiğinde kullanmamıştım ilkinde, doktorum kullanmadım deyince çok kızmıştı. Birbirimizi bilinçlendiriyoruz. Buradan çok şey öğreniyoruz.
ilk çocuğum erkek , tabi o bu durumdan ilk başta pek memnun olmasada onun bir kız kardeşe nasıl abilik yapabileceğini anlata anlata artık alıştık :) sağlıkla gelsin iyi huylu olsun inşallah hepimizin yavrularıOyy çok sevindim canım ilk çocuğunun cinsiyeti neydi :)
ben genelde elimi koyduğumda duruyor bir kaç kere yakaladım da hafif değiyor elime :) maşallah ben bu kadar erken hissedicemi sanmıyodum ya pek hareketli erkek mi ki acaba diyorumBende kasığımın tam orta kısmında hissediyorum artık tekme atıyor 1 kaç hafyaya elimi koyduğumda hissederim heralde baya sert vuruyor çünkü
Hadi gözünüz aydın canım. Çok geçmiş olsun. Olduğu zaman aksilikler hep ardı ardına gelir 3-4 sene öncede eşim ameliyat olmuştu sabah bi kalkmıştık ki evi olduğu gibi su basmış geceden uykusuz olduğum içinde sabah zor uyandım bi baktım ki yatak odama kadar her yer su halılar yüzüyordu ah nasıl bi gündü :) Allahtan yaz ve sıcaktı ve kiradaki evimizdi bütün odaların altı fayanstı Rabbim beterinden korusunKızlar 2019’un ilk sabahından Günaydın ;
Dün eşim hastaneden çıktı,Allah kimseyi hastaneye düşürmesin,ciddi anlamda çok zor.Bulaşıcı hastalık riski olmasına rağmen ,her gün gittim.Sabahtan,akşama kadar yanında oturdum.Allah tüm hastalara şifa versin.
Evimize geldiğimiz gibi ,kombimiz patladı.Mutfağım,kiler dolabım su içinde kaldı.Akşam saat 7’ye kadar mutfakla uğraştım.Usta geldi de yapıldı,çok şükür.
Bugün 17 haftalık olduk,bu zamana kadar +1,5 kg ile ilerliyorum.Sanırım benim iç karnım geniş olacak.Çünkü akşam saatlerinde karnımın iç kısmı,yırtılma gibi ağrıyor.Onun dışında size en önemli tavsiyem lütfen aktardan keçi boynuzu özü alın ve sabahları aç karna bir tatlı kaşığı için.Hastalığa birebir
Canım benim bebeğimde çok sakin cinsiyet için çok uğraştırmıştı bizi 3 kere ultrasona girdim :)İyi seneler olsun hepimize. Ultrasonda bebeği hep uyuyan hareket etmeye erinen miskin bebekleri olan var mı?
Doktorum bile söyledi çok gıcık bu bebek diye ne çikolata kar ediyo ne başka bişey ne güzel bi görüntü veriyo ne hareket ediyo doktor cinsiyetinden bile emin değil anca yatıyo içerde miskin tospağa
Geçmiş olsun tekrardan canım Allah bidaha yaşatmasın inşallahKızlar 2019’un ilk sabahından Günaydın ;
Dün eşim hastaneden çıktı,Allah kimseyi hastaneye düşürmesin,ciddi anlamda çok zor.Bulaşıcı hastalık riski olmasına rağmen ,her gün gittim.Sabahtan,akşama kadar yanında oturdum.Allah tüm hastalara şifa versin.
Evimize geldiğimiz gibi ,kombimiz patladı.Mutfağım,kiler dolabım su içinde kaldı.Akşam saat 7’ye kadar mutfakla uğraştım.Usta geldi de yapıldı,çok şükür.
Bugün 17 haftalık olduk,bu zamana kadar +1,5 kg ile ilerliyorum.Sanırım benim iç karnım geniş olacak.Çünkü akşam saatlerinde karnımın iç kısmı,yırtılma gibi ağrıyor.Onun dışında size en önemli tavsiyem lütfen aktardan keçi boynuzu özü alın ve sabahları aç karna bir tatlı kaşığı için.Hastalığa birebir
Evet benımde sırt ustu yatınca oluyor suan mesela yok ama bazen bır gerılme oluyo orası kabarıyor ellıyorum resmen hatta konusuyorm sonra gıdıyor. Bı gerınme oluyor bı bakıyorum sola gecmıs sonra saga kızımda boyle hatırlamıyorum resmen yerını anlıyorum bellı sekılde bunun hareketı oldugundan emındım. Ama sonra okudum kı o erken dogum habercısıymıs moralım bozuldubenim de oluyor canim sertlik ama ben sertlik olmadan once hissediyorum icimde bi kelebeklenme oluyor ve hemen ardindan top gibi bi sertlik ve o sertlik kayip yer de degistiriyor. Ben bebeklerimin oldugunu dusunuyorum cunku bazen asagida bazen de gobek cevremde oluuor. Zaten ikizlerden biri asagida biri yukarida. Bi de eskiden kucuktu bu top gibi sertlesme simdi az daha buyuk avuc icim kadar hissediyorum. Mesela dun gece yine ayaklarimi uzatip sirt ustu yatmistim yine bi hareketlenme hissettim sonra gobegimi bi actim sag tarafim gobek deligimin yani bildigin sivrilmis hatta esim cok sasirdi bu kadar hic olmamisti cunku
yanı ben öyle düşünmüştüm Cunku saga sola seklınle ellıyorm elıme gelıyor bebek oldugu kesın ınsallah dusundugum gıbı degıldır tesekkur ederım doktora gıttıgınde mutlaka anlatıcam...Bebek hareket ettiği için mi acaba kasılma oluyor onu bilemiyorum. Kendi vucudunu en iyi sen tanirsin..Her gebelik farklı canım ya tabi ki sen dr una sor seni en iyi tanıyan o en doğru cevabı sana o verir herkes kendi yaşadıklarından öğreniyor birşey.haaa mesela şöyle bir şey var bende kasılma olduğunu nasıl anlıyorum anlık ciğerlerim sıkışıyor nefesim kesiliyo gibi oluyor tabi öyle çok korkulcak kadar değil hafif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?