2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
iyi dusun canim hayirlisiyla zamaninda aliriz kucagimiza saglikla. Ben bi kac kisiden daha duymustum ayni bizim gibi yasayan. Hatta biri sormustu kaymalari sertlesmeleri hissediyormusun diye. Bebeklerimiz insallah onlar

Ne güzel ya gerçekten çok sevindim senin adına :) sağ sağlim gelsin bal kız. Allah banada ikinciyi kız nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı olcaksa :)

Bende 1 buçuk kilo almışım canım :)) maşallah sana bizde inş o kadar kiloyla tamamlarız :)

Benim de bugün tam 17 hafta oldu sadece 1,5 kg almışım karnım da çok az top gibi çıktı

Amin canım benim Allah beterinden korusun ,Can sağlığı olsun da gerisi halledilir

Dr umla yarin gorusucem. Haber ederim sana da

Canım partem
Benim hamile olduğum belli ama kilo almadım henüz . Ay keşke :) bende 9 ve ya 10 kiloyla tamamlasam hamileliğimi

Seninki doktor şeciyor olabilir :))) gituğin doktoru begenmedi anlaşılan

iyi dusun canim hayirlisiyla zamaninda aliriz kucagimiza saglikla. Ben bi kac kisiden daha duymustum ayni bizim gibi yasayan. Hatta biri sormustu kaymalari sertlesmeleri hissediyormusun diye. Bebeklerimiz insallah onlar
Bende sordum olmuyor dedıler ılkıyle kıyasladıgım ıcın ıkıncı kez anne olmak hamılelık yasamak galıba daha zormus... Aminnnnnnn Hayırlısıyla saglıkla
Bende 1 buçuk kilo almışım canım :)) maşallah sana bizde inş o kadar kiloyla tamamlarız :)
Guzell gıdıyorsun canım :))) bence cok almazsın öyle hıssettım... ben herseyden yıyorum abur cubur harıc zaten zararlı dıye ısım yok cok canım cekerse agzıma atarım.. tek guzellık cıkolatalarım ben dıkkatlı beslensem emınım kg bıle verırım ama okadar gerek yok az tadını cıkaralım hamılelıgın :)))
Benim de bugün tam 17 hafta oldu sadece 1,5 kg almışım karnım da çok az top gibi çıktı
Masallah kızlar demek kı sızınde ıc karın genıs benım gıbı sende fazla almazsın bence..

Bu ara cok bakamıyorum eşin nasıl olduu iyidir ınsallah
Canım partem
Benim hamile olduğum belli ama kilo almadım henüz . Ay keşke :) bende 9 ve ya 10 kiloyla tamamlasam hamileliğimi
hayır o cıkıntı cok sınır bıraz daha buyusunde hamıle gıbı olayım neyse ki toplu tasıma vs kullanmıyorum yer falan vermezler. Kızımda 30lu haftalarda bınmem gerekmıstı ay kımse yer vermedı nerden bılsınler oda zor oluyor.

Insallah ınsallahhhhh ınanıyorummmmm saglık sorunu odem flan olmasında almayız ınsallah

Ben hamileligimin basindan beri hergun kuru incir yiyorum.gun kurusu ceviz cig badem ve findik bide.
Fakat kuru inciri kizimda doktorda annemde yemelisin demisti.
Mide bulantim ve kabizlik sorunum olmadi hic.ama incire yormamistim.
Gecen gun bir yerde konusu gecti hemen aklima burada kabizlik ceken arkadaslar geldi ise yariyormus.
Zaten bebek icinde cok faydali kuru incir kilo aldirdigida kesin yalniz : )

Bence psikolojisi bozuk ne deniyordu paranoid şizofreni bozukluğu olabilir ileri yaşlarda iyice de artar gibi Allah yardımcın olsun çocuğu tek bırakma bence bu kadınla
Bırakmıyorum bırakırmıyım eşim bile farkında psikolojisi bozuk diyo psikoloğa bikere gitti iyileşmiş sözde ama bazende bilrek yaptığını düşünüyorum

İnşallah canım :) benim tatlı ve çikolatayla hiç aram yok belki o yüzden kilo almıyorumdur ekmekte çok yememeye çalışıyorum inşallah böyle giderim :)

Kesinlikle şanslıyız herzaman bana hak verir korur beni eşim saolsun Allah yakın bana uzak olsun diyorum ama oda olmuyo illaki yanyana geliyoruz mecbıriyetten

ben genelde elimi koyduğumda duruyor bir kaç kere yakaladım da hafif değiyor elime :) maşallah ben bu kadar erken hissedicemi sanmıyodum ya pek hareketli erkek mi ki acaba diyorum
Seninde daha belli değildi dimi bence cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum zayıfsın karın yağların az belki ondan hissediyorsun erkenden

bende 18 imm 2 kilo vermiştim 1 kilosunu almışım oda normal yememe dönünce otomatikman geldi zaten başkada kilo almadım alırsam son 3 ay alırım gibime geliyor :)

sassygirll çok geçmiş olsun canım eşin için Allahım bir daha yaşatmaaın. Evdeki aksilik için çok büyük geçmiş olsun yormasaydın kendini fazla çok şükür ki halletmişsiniz ben keçi boynuzu pekmezi yiyorum oda yarar heralde

Seninde daha belli değildi dimi bence cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum zayıfsın karın yağların az belki ondan hissediyorsun erkenden
yok canım kıza benzetti doktor ama bidaha bakıcak erkek bebek çabuk hareketlenir diyorlar bana da ama gerçekten karın yağımda yoktu ondan olabilir oturur durumdayken özellikle sığmıyor sanki içeri vurmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…