iyi dusun canim hayirlisiyla zamaninda aliriz kucagimiza saglikla. Ben bi kac kisiden daha duymustum ayni bizim gibi yasayan. Hatta biri sormustu kaymalari sertlesmeleri hissediyormusun diye. Bebeklerimiz insallah onlarEvet benımde sırt ustu yatınca oluyor suan mesela yok ama bazen bır gerılme oluyo orası kabarıyor ellıyorum resmen hatta konusuyorm sonra gıdıyor. Bı gerınme oluyor bı bakıyorum sola gecmıs sonra saga kızımda boyle hatırlamıyorum resmen yerını anlıyorum bellı sekılde bunun hareketı oldugundan emındım. Ama sonra okudum kı o erken dogum habercısıymıs moralım bozulduhatta hapsırma oksurme ozamanlarda hemen yerı bellı oluyor. Senın ıkızmıs ay masallah yaa
yanı ben öyle düşünmüştüm Cunku saga sola seklınle ellıyorm elıme gelıyor bebek oldugu kesın ınsallah dusundugum gıbı degıldır tesekkur ederım doktora gıttıgınde mutlaka anlatıcam...
Ne güzel ya gerçekten çok sevindim senin adına :) sağ sağlim gelsin bal kız. Allah banada ikinciyi kız nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı olcaksa :)ilk çocuğum erkek , tabi o bu durumdan ilk başta pek memnun olmasada onun bir kız kardeşe nasıl abilik yapabileceğini anlata anlata artık alıştık :) sağlıkla gelsin iyi huylu olsun inşallah hepimizin yavruları
Bende 1 buçuk kilo almışım canım :)) maşallah sana bizde inş o kadar kiloyla tamamlarız :)Kızlar bı arada bız 17+2 olduk karnım ıkı haftadır yemısım cıkmıs gıbı var hamıle oldugum bellı degılkg almadım hala sabıt devam edıyorum ınsallah az kılo ıle tamamlarım boyle devam eder
Kızımda kı gıbı 9,5ile tamamlasam da yeter :)
Sizde durumlar nasıllllk
Benim de bugün tam 17 hafta oldu sadece 1,5 kg almışım karnım da çok az top gibi çıktıKızlar bı arada bız 17+2 olduk karnım ıkı haftadır yemısım cıkmıs gıbı var hamıle oldugum bellı degılkg almadım hala sabıt devam edıyorum ınsallah az kılo ıle tamamlarım boyle devam eder
Sizde durumlar nasıllllk
Amin canım benim Allah beterinden korusun ,Can sağlığı olsun da gerisi halledilirHadi gözünüz aydın canım. Çok geçmiş olsun. Olduğu zaman aksilikler hep ardı ardına gelir 3-4 sene öncede eşim ameliyat olmuştu sabah bi kalkmıştık ki evi olduğu gibi su basmış geceden uykusuz olduğum içinde sabah zor uyandım bi baktım ki yatak odama kadar her yer su halılar yüzüyordu ah nasıl bi gündü :) Allahtan yaz ve sıcaktı ve kiradaki evimizdi bütün odaların altı fayanstı Rabbim beterinden korusun
Dr umla yarin gorusucem. Haber ederim sana daGeçmiş olsun, doktorun ne önerecek haber verirsen sevinirm. Çünkü bazen başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum, bu durum geçmiyor diye. enfeksiyonu da atlatıp problemsiz önümüze bakarız inşallah :*
Canım partemKızlar bı arada bız 17+2 olduk karnım ıkı haftadır yemısım cıkmıs gıbı var hamıle oldugum bellı degılkg almadım hala sabıt devam edıyorum ınsallah az kılo ıle tamamlarım boyle devam eder
Sizde durumlar nasıllllk
Seninki doktor şeciyor olabilir :))) gituğin doktoru begenmedi anlaşılanKızlarde günaydın. Allah izin verirse cuma günü memlekete gidiyorum az önce aklıma geldi ben oğlumda merak edip annemlerin yanındaki tıp merkezinde baktırmıştım tabi oda hoplayıp zıplamaktan 2 haftada anca göstermişti şimdiki durumum hala aynı ve ben tekrar gidip orda baktırcam büyük ihtimal. doktorun soyadını hatırlamıyorum ama adını,yüzünü hiç unutmadım hastaneyi ve adını yazınca hemen çıkıverdi havalara uçtummm yine ona giderim. bu bi tesadüf mü ya anlamadım gitti
Bende sordum olmuyor dedıler ılkıyle kıyasladıgım ıcın ıkıncı kez anne olmak hamılelık yasamak galıba daha zormus... Aminnnnnnn Hayırlısıyla saglıklaiyi dusun canim hayirlisiyla zamaninda aliriz kucagimiza saglikla. Ben bi kac kisiden daha duymustum ayni bizim gibi yasayan. Hatta biri sormustu kaymalari sertlesmeleri hissediyormusun diye. Bebeklerimiz insallah onlar
Guzell gıdıyorsun canım :))) bence cok almazsın öyle hıssettım... ben herseyden yıyorum abur cubur harıc zaten zararlı dıye ısım yok cok canım cekerse agzıma atarım.. tek guzellık cıkolatalarımBende 1 buçuk kilo almışım canım :)) maşallah sana bizde inş o kadar kiloyla tamamlarız :)
MasallahBenim de bugün tam 17 hafta oldu sadece 1,5 kg almışım karnım da çok az top gibi çıktı
hayır o cıkıntı cok sınır bıraz daha buyusunde hamıle gıbı olayımCanım partem
Benim hamile olduğum belli ama kilo almadım henüz . Ay keşke :) bende 9 ve ya 10 kiloyla tamamlasam hamileliğimi
İnşâAllah. Sürekli sakin oluşu endişelendird beni dün ne öksürmek kar etti ne doktorun karnımı titreştirmesiCanım benim bebeğimde çok sakin cinsiyet için çok uğraştırmıştı bizi 3 kere ultrasona girdim :)
Ama uslu bebek olacaklar demekki hiç üzmeyecekler biziii :)
Bırakmıyorum bırakırmıyım eşim bile farkında psikolojisi bozuk diyo psikoloğa bikere gitti iyileşmiş sözde ama bazende bilrek yaptığını düşünüyorumBence psikolojisi bozuk ne deniyordu paranoid şizofreni bozukluğu olabilir ileri yaşlarda iyice de artar gibi Allah yardımcın olsun çocuğu tek bırakma bence bu kadınla
İnşallah canım :) benim tatlı ve çikolatayla hiç aram yok belki o yüzden kilo almıyorumdur ekmekte çok yememeye çalışıyorum inşallah böyle giderim :)Bende sordum olmuyor dedıler ılkıyle kıyasladıgım ıcın ıkıncı kez anne olmak hamılelık yasamak galıba daha zormus... Aminnnnnnn Hayırlısıyla saglıkla
Guzell gıdıyorsun canım :))) bence cok almazsın öyle hıssettım... ben herseyden yıyorum abur cubur harıc zaten zararlı dıye ısım yok cok canım cekerse agzıma atarım.. tek guzellık cıkolatalarımben dıkkatlı beslensem emınım kg bıle verırım ama okadar gerek yok az tadını cıkaralım hamılelıgın :)))
Masallahkızlar demek kı sızınde ıc karın genıs benım gıbı sende fazla almazsın bence..
Bu ara cok bakamıyorum eşin nasıl olduu iyidir ınsallah
hayır o cıkıntı cok sınır bıraz daha buyusunde hamıle gıbı olayımneyse ki toplu tasıma vs kullanmıyorum yer falan vermezler. Kızımda 30lu haftalarda bınmem gerekmıstı ay kımse yer vermedı nerden bılsınler oda zor oluyor.
Insallah ınsallahhhhh ınanıyorummmmm saglık sorunu odem flan olmasında almayız ınsallah
Kesinlikle şanslıyız herzaman bana hak verir korur beni eşim saolsun Allah yakın bana uzak olsun diyorum ama oda olmuyo illaki yanyana geliyoruz mecbıriyettenCanım benim Ya Allah sana sabır versin,böyle manyak bir kv varken,benim de başımda var biliyorsun.Ama benim artık tek bir hayat felsefem var “Gölge etmesin,başka birşey istemem “Allahtan eşlerimiz konusunda çok şanslıyız da anlayışlı oldukları için müdahale ediyorlar
Seninde daha belli değildi dimi bence cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum zayıfsın karın yağların az belki ondan hissediyorsun erkendenben genelde elimi koyduğumda duruyor bir kaç kere yakaladım da hafif değiyor elime :) maşallah ben bu kadar erken hissedicemi sanmıyodum ya pek hareketli erkek mi ki acaba diyorum
bende 18 imm 2 kilo vermiştim 1 kilosunu almışım oda normal yememe dönünce otomatikman geldi zaten başkada kilo almadım alırsam son 3 ay alırım gibime geliyor :)Kızlar bı arada bız 17+2 olduk karnım ıkı haftadır yemısım cıkmıs gıbı var hamıle oldugum bellı degılkg almadım hala sabıt devam edıyorum ınsallah az kılo ıle tamamlarım boyle devam eder
Sizde durumlar nasıllllk
yok canım kıza benzetti doktor ama bidaha bakıcak erkek bebek çabuk hareketlenir diyorlar bana da ama gerçekten karın yağımda yoktu ondan olabilir oturur durumdayken özellikle sığmıyor sanki içeri vurmaya başlıyorSeninde daha belli değildi dimi bence cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum zayıfsın karın yağların az belki ondan hissediyorsun erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?