Zaten psikoloğa gerçek hastalar gitmezmiş onların hasta ettiği kişiler gidermiş :) bilerek yapıyordur bencede öbür dünyada nasıl hesap verecekler acaba Rabbim akıl sağlığımızı korusunBırakmıyorum bırakırmıyım eşim bile farkında psikolojisi bozuk diyo psikoloğa bikere gitti iyileşmiş sözde ama bazende bilrek yaptığını düşünüyorum
İnstagramda biraz bakındım kullananlar çok mutlu hiç pişik olmuyor diyorlar ,yani kendimi üstesinden gelebileceğime ikna edebilirsem kullanırım diye düşünüyorum.normal bezlerde de pişik oranı çok yüsek..ama henüz karar vermedim.migrosun bezi iyimiş öyle diyorlarTamam kimyasal yok ama eski bezlerde de bebeklerin altı hep pişik oluyordu. Bez iyi emmezse pişik yapıyor. O da kötü bebek için. Bunları duyunca ben bez depolamamaya karar verdim. Başkasının önerdiği benim bebeğime gitmeyebilir. Ya da prima alıp koyucam köşeye
Benım bu tatlı askı kızımdan gelıyor hıc aram yoktu hamılelıkten kaldıİnşallah canım :) benim tatlı ve çikolatayla hiç aram yok belki o yüzden kilo almıyorumdur ekmekte çok yememeye çalışıyorum inşallah böyle giderim :)
sende almış sayılmazdın sende guzel gıdıyorsun demek kı :)bende 18 imm 2 kilo vermiştim 1 kilosunu almışım oda normal yememe dönünce otomatikman geldi zaten başkada kilo almadım alırsam son 3 ay alırım gibime geliyor :)
Cidden yer vermiyorlar toplu taşımada , ancak yaşlı insanlar kalkıyor yer veriyorBende sordum olmuyor dedıler ılkıyle kıyasladıgım ıcın ıkıncı kez anne olmak hamılelık yasamak galıba daha zormus... Aminnnnnnn Hayırlısıyla saglıkla
Guzell gıdıyorsun canım :))) bence cok almazsın öyle hıssettım... ben herseyden yıyorum abur cubur harıc zaten zararlı dıye ısım yok cok canım cekerse agzıma atarım.. tek guzellık cıkolatalarımben dıkkatlı beslensem emınım kg bıle verırım ama okadar gerek yok az tadını cıkaralım hamılelıgın :)))
Masallahkızlar demek kı sızınde ıc karın genıs benım gıbı sende fazla almazsın bence..
Bu ara cok bakamıyorum eşin nasıl olduu iyidir ınsallah
hayır o cıkıntı cok sınır bıraz daha buyusunde hamıle gıbı olayımneyse ki toplu tasıma vs kullanmıyorum yer falan vermezler. Kızımda 30lu haftalarda bınmem gerekmıstı ay kımse yer vermedı nerden bılsınler oda zor oluyor.
Insallah ınsallahhhhh ınanıyorummmmm saglık sorunu odem flan olmasında almayız ınsallah
Bende otururken daha net hissediyorum. İlk hamileliğimde 20.hafta da hissettim ama erkektiyok canım kıza benzetti doktor ama bidaha bakıcak erkek bebek çabuk hareketlenir diyorlar bana da ama gerçekten karın yağımda yoktu ondan olabilir oturur durumdayken özellikle sığmıyor sanki içeri vurmaya başlıyor
Geçmiş olsun canım . Dün geceden beri migrenden ölüyorum gece hiç uyuyamadım elimde bianda uyuima oldu 15 dk geçmedi hala ağrıyor yatsamda ağrıyor kalksamda napıcamı şaşırdım dikkat edin sizdeİyi seneler hepinize 2019 bize hiç iyi gelmedi akşamdan beri eşim ateşli hasta kimse de Yok başka mecbur ben bakıyorum
Benim de bulantılarım geri geldi bi çorba bile yapamıyorummeyve bitki çayı falan elimden ne gelirse işte
Muhtemelen 1-2 güne ben de yıkılırım
Çok geçmiş olsun , umarım çabucak iyileşir eşin canimİyi seneler hepinize 2019 bize hiç iyi gelmedi akşamdan beri eşim ateşli hasta kimse de Yok başka mecbur ben bakıyorum
Benim de bulantılarım geri geldi bi çorba bile yapamıyorummeyve bitki çayı falan elimden ne gelirse işte
Kesinlikle katılıyorum walla en sonda bizi delirticekler o olucakZaten psikoloğa gerçek hastalar gitmezmiş onların hasta ettiği kişiler gidermiş :) bilerek yapıyordur bencede öbür dünyada nasıl hesap verecekler acaba Rabbim akıl sağlığımızı korusun
Olabildiğince içiyorum, çalışırken tuvalete gidip gelmek de ayrı bir sorun, biraz daha fazla içsem iyi olacak sanırımBol su içiyor musun arkadaşım? Bende birkaç kez olustu, üst seviyelerdr değildi pek, doktor ilac kullanmayalim dedi ,su ile attırdı. Bir de yoğurt, ayran çok tüketim, belki onun da faydası olmuştur.
yaa erkek daha hareketli olur diyorlar erkek mi kız mı bilmem ama hareketli olacağı kesinBende otururken daha net hissediyorum. İlk hamileliğimde 20.hafta da hissettim ama erkekti
aynen almadım yaa eşimde kızıyor bu ne bebek beslenemicek diye moralim bozuluyodu benimde ama demek sizinde öyle :)Benım bu tatlı askı kızımdan gelıyor hıc aram yoktu hamılelıkten kaldıbuda kız ya ablası gıbı herhalde tatlıcı olcak.. ben kendımı tutuyorum bıraz son aylara bırakıyorum (cosucam ) ozamann ıstah artıyor yokksaaaaa gelsın baklavalar gıtsın kunefeler cıkılatayla ıdare edıyoruz kendınızı sonlara saklayın Hem ıstah artacakkk hem bebıs buyuyecek...
sende almış sayılmazdın sende guzel gıdıyorsun demek kı :)
Dünde eşime aynısını yaptım ben elimi koyumca sanki hissediyorum az buçuk ama eşim hissetmedi biz içerden hissettiğimiz için karnımıza dokunduğumuzda hissediyoruz gibi gelip belki bemce de bi kaç haftaya onlarda hissederyaa erkek daha hareketli olur diyorlar erkek mi kız mı bilmem ama hareketli olacağı kesineşime hissettirme çabasındayım kaç gündür bak diyorum elini koyuyorum hiç hareket etmiyor sıkıntı geldi eşime ne uğraşıp duruyosun diye baya kuvvetli ama bir kaç haftada dışardan görünür sanki
İyi seneler hepinize 2019 bize hiç iyi gelmedi akşamdan beri eşim ateşli hasta kimse de Yok başka mecbur ben bakıyorum
Valla benim zaten az buçuk göbek vardı şimdi iyice cıktı herkes anlıyor 6 aylık gibiyim kendimi 9 ayda düşünemiyorum yuvarlanarak gidicem her yere sanirimaynen almadım yaa eşimde kızıyor bu ne bebek beslenemicek diye moralim bozuluyodu benimde ama demek sizinde öyle :)
Sana da geçmiş olsun migren fenadır :/Geçmiş olsun canım . Dün geceden beri migrenden ölüyorum gece hiç uyuyamadım elimde bianda uyuima oldu 15 dk geçmedi hala ağrıyor yatsamda ağrıyor kalksamda napıcamı şaşırdım dikkat edin sizde
Çok geçmiş olsun , umarım çabucak iyileşir eşin canim
Canım geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatır esin. Sende kendine çok Dikkat et hamileyken hasta olmak çok zor . Sıcak tut kendini
Ben de aşırı acı yiyordum gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama kendime acıyı yasakladım tabii tuvalette o kadar sancı çektikten sonraKızlar sanırım ben acı ve sarımsak aşeriyorum
Bir haftadır kase kase acı biber turşusu yiyorum. Her gün sarımsaklı bişeyler çekiyor canımsöylemesi bile iğrenç ama niye böyleyim ben
Kokudan yanıma yaklaşmıyor eşim
Kaşık kaşık bol sarımsaklı yoğurt yiyorum
Hahaaa böylesini ilk defa duydum hadi acı neyse de sarımsak nedir yahu:) olsun ama sağlıklı şeyler sonuçta afiyet olsun. Bende normalde çok severim soğan sarımsak şuan da görmeye tahammül edemiyorum eşim iş yerinde yiyip gelse anında farkediyorum Buda bütün günümü mahvediyor adamı ayrı yatırıyorumKızlar sanırım ben acı ve sarımsak aşeriyorum
Bir haftadır kase kase acı biber turşusu yiyorum. Her gün sarımsaklı bişeyler çekiyor canımsöylemesi bile iğrenç ama niye böyleyim ben
Kokudan yanıma yaklaşmıyor eşim
Kaşık kaşık bol sarımsaklı yoğurt yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?