Çok teşekkür ederim fistik, ben bunlardan gördüm ama benim baktigimda dantelin altında tekrar pamuklu kumaş vardı, tenime değmiyor yani, bir tane de öyle almayı düşünüyorum, sen de öyle bakabilirsin. Benim aldığım yer bebe çeyiz sarayiydi.destina_88
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah canımBende almak istiyorum ama değişik bir şey görünce öncekinden vazgeçiyorum :))
Şimdi bunu gördüm çok beğendim ama ya aklım alamadıklarımda kalırsa diye de alamıyorum :)
Çok teşekkür ederim, senin de bebeginin yatağı hayırlı olsun. Göbeğinin resimlerini de gordum, karın kısmına almışsın zaten, o yüzden hiç dert etme.CAnım iyi günlede giydirmeyi nasip etsin allah çok güzelmiş. Bende yakında ziyaret edeceğim mağazaları şimdilik tutuyorum kendimi
Evet evet cocukluya bıle vermıyorlarCidden yer vermiyorlar toplu taşımada , ancak yaşlı insanlar kalkıyor yer veriyor
yok ya hıc alakası yok sen yeterlı guzel beslenıyorsan bence hıc sorun yok.aynen almadım yaa eşimde kızıyor bu ne bebek beslenemicek diye moralim bozuluyodu benimde ama demek sizinde öyle :)
Özel olarak öyle istediğimdede yapabilirler sanırım ama şimdide yeni bir şey gördümÇok teşekkür ederim fistik, ben bunlardan gördüm ama benim baktigimda dantelin altında tekrar pamuklu kumaş vardı, tenime değmiyor yani, bir tane de öyle almayı düşünüyorum, sen de öyle bakabilirsin. Benim aldığım yer bebe çeyiz sarayiydi.
Pamuk ve pamuğu da çok iyi. Dikiş kursuna gitmiştim, biraz anlarim o yüzden kumaştan fıstık. Havuzlu Han'ın en alt katında , bebe çeyiz sarayı, en ust kat ve en alt kat tamamen onlara ait. Instagramlari da var.hangi mağaza bu havuzlu han'da? pamuksa fiyatı çok uygun gerçekten.
Meraak etme canım bende hergün hissetmiyorum dahha küçükler oyüzden sırtlarını dönseler iç tarafı hissedemicemize göre hareketlerini hissetmememiz normal pek anlamadım ama yok gibiKızlar yılın ilk gününden günaydın :) herkese sağlık huzur musmutlu zamanlar günler gelsin inş :) kilolarınızı okudum kıskandım ben kilo almak istemeyen biriyim. Sata göre 17+2 yiz ve 4 kilo almışıminş 9.aya kadar çok kilo almam sağlıklı kilo alırım. Bu arada iki gündür hareket falan hissetmiyorum,aklıma takılıyor bebeğime bir şey olmamıştır inş 10 ocakta ramdevumuz. Bu da enfeksiyon var mı diye idrar testi yaptırdım. Bir şey var mı sizce ???
:).Onu bilemem ama burda alternatif çok olunca belki de surat yapma imkanları olmuyor. Ben de iki çeşit alicam hastane cikisi, 0-3 ay gitsinler sağlıcakla. İçindekiler zibinlari, eldivenleri vs zaten. Günlük olarak lazım olan şeyler. Tek tek aldığında daha pahalı.Özel olarak öyle istediğimdede yapabilirler sanırım ama şimdide yeni bir şey gördümSanırım son zamana bırakmalıyım yoksa Doğuma kadar birsürü hastane çıkışı beğenicem hepsini de alamayacağım için aklımda kalmasın :)
Ben hep instagramdan baktım çarşıya hiç bakmadım canım çünkü burda almıcaksan bakıp kapattırırsan surat yaparlar insana :)) Bursa’nın esnafı bir değişik..
Ya aslında etkilendim biraz bi de bi tanıdığın bebeğinin kalbi de 12. Haftada durmuş ya bi tedirgin oldum. Dünde azcık belim ağırdı falan ay neyse aklıma kötü seyler getirmiyimMeraak etme canım bende hergün hissetmiyorum dahha küçükler oyüzden sırtlarını dönseler iç tarafı hissedemicemize göre hareketlerini hissetmememiz normal pek anlamadım ama yok gibi
büyük ihtimal kız diyorum ama sonra aklıma oğluma kıza benziyor dedikleri geliyo sanırım sır çözülecek gittim miSeninki doktor şeciyor olabilir :))) gituğin doktoru begenmedi anlaşılan
Biz geçen gün gittik bebeğim Doğum tarihini sordular şubattan sonra gelin dediler:).Onu bilemem ama burda alternatif çok olunca belki de surat yapma imkanları olmuyor. Ben de iki çeşit alicam hastane cikisi, 0-3 ay gitsinler sağlıcakla. İçindekiler zibinlari, eldivenleri vs zaten. Günlük olarak lazım olan şeyler. Tek tek aldığında daha pahalı.
Ya sen oğlunda ne hissediyordun ? Bana bir doktor erkek bir doktor da kıza benziyor dedi ama ben hep erkek hissettim ya rüyamda koz gördüm ama hislerim hep erkekti yani bana 9.ayda bile cinsiyet değiştirseler sasırmıycam sankibüyük ihtimal kız diyorum ama sonra aklıma oğluma kıza benziyor dedikleri geliyo sanırım sır çözülecek gittim mi
Çok güzel şeyler var ya, insan dayanamıyorBiz geçen gün gittik bebeğim Doğum tarihini sordular şubattan sonra gelin dediler
Bende kesin giderim birdaha oraya!
Waikikiden aldım bir set onuda koyarım hastane çantama ama böyle özel süslü bir şeyde istiyorum ben odada fotoğraf çekinirken giymelik :))
ben hissediyorum hamileyim ve görürsünüz oğlum olacak dedim ve öylede oldu.Ya sen oğlunda ne hissediyordun ? Bana bir doktor erkek bir doktor da kıza benziyor dedi ama ben hep erkek hissettim ya rüyamda koz gördüm ama hislerim hep erkekti yani bana 9.ayda bile cinsiyet değiştirseler sasırmıycam sanki
Peki oğlunu kaçıncı haftada öğrendin sonra ? Ben de erkek bu dedim ama bi doktor 13.haftada erkek dedi kendi doktorum göstermiyor net bir şey diyemem ama kemik yapısı kızı andırıyor 10 ocakta net öğrenelim dedi. Andırıyor neyse artıkben hissediyorum hamileyim ve görürsünüz oğlum olacak dedim ve öylede oldu.
buda oğlan olacak bence dedim ama sanırım artık hislerim eskisi gibi sağlam değil kıza benziyor gibi dedi doktor :) 15 hafta olduk artık görmesi lazımdı diyorum ama çelişkili konuşuyo göbek kordonu bacak arasına almış göremiyorum diyo bende umudu kestim artık ben merak ettikçe bebişim inat ediyor yoksa bacaklar açık izin vermiyoki anlayalım nedir :)
benimki hissediliyo aslında ama eşim elini koyunca kesiyorDünde eşime aynısını yaptım ben elimi koyumca sanki hissediyorum az buçuk ama eşim hissetmedi biz içerden hissettiğimiz için karnımıza dokunduğumuzda hissediyoruz gibi gelip belki bemce de bi kaç haftaya onlarda hisseder
benimde annem 6-7 kilo anca almış hamileyken bende öyle olucam sanırım son 3 ay alırım onu da gibi :)Valla benim zaten az buçuk göbek vardı şimdi iyice cıktı herkes anlıyor 6 aylık gibiyim kendimi 9 ayda düşünemiyorum yuvarlanarak gidicem her yere sanirim
yani normal yememe devam ediyorum onun dışında mevyemi sebzemi sütümü içiyorum kuruyemişimi yiyorum ama her gün de yeniyorumEvet evet cocukluya bıle vermıyorlar
yok ya hıc alakası yok sen yeterlı guzel beslenıyorsan bence hıc sorun yok.
BayıldımmKızlar ben bişey daha aldım, paylasmam lazım Babynest ve takimi.Eminonu'nde sordum birkaç yere de , tek başına babynest ,yani bebişiniz içine yattığı şey 170 tl'ydi. Ben takım aldım, içindekiler yazıyor, 269'du.ortopedik olduğuna güvendiğim bir yerdi, sipariş etmiştim,dün geldi, gerçekten güzel. Eşim içine yattı, ben bu gece kızımın yatağında yatıcam diyor, zor kaldırdım .Eki Görüntüle 2220890 Eki Görüntüle 2220891 Eki Görüntüle 2220892
Öyle gerçekten canım Rabbim imkan versin beğendiğimiz şeyleri alıp giydirelim bebeklerimize inşallah :)Çok güzel şeyler var ya, insan dayanamıyor
Benim de arkadaşım dikecek ama böyle takım degil:)) çok güzel mis güle güle kullansın prensesKızlar ben bişey daha aldım, paylasmam lazım Babynest ve takimi.Eminonu'nde sordum birkaç yere de , tek başına babynest ,yani bebişiniz içine yattığı şey 170 tl'ydi. Ben takım aldım, içindekiler yazıyor, 269'du.ortopedik olduğuna güvendiğim bir yerdi, sipariş etmiştim,dün geldi, gerçekten güzel. Eşim içine yattı, ben bu gece kızımın yatağında yatıcam diyor, zor kaldırdım .Eki Görüntüle 2220890 Eki Görüntüle 2220891 Eki Görüntüle 2220892
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?