Ben rengini de çok beğendim. Türkiye'nin ilk ortopedik babynest firması falan yazıyordu . 2 tane yastığı da var mesela, degisikyastiklar, ortopedik.site adı çıkıyor resimlerde Instagrami da var.
Çok teşekkür ederiz. Evet yorganlciar da dikiyormus mesela, dikisten anlayan da, ben ortopedik olsun diye yöneldim buna. Eminim seninki de çok güzel olur. Yapınca fotoğrafını bekleriz.
Kızlar yılın ilk gününden günaydın :) herkese sağlık huzur musmutlu zamanlar günler gelsin inş :) kilolarınızı okudum kıskandım ben kilo almak istemeyen biriyim. Sata göre 17+2 yiz ve 4 kilo almışım inş 9.aya kadar çok kilo almam sağlıklı kilo alırım. Bu arada iki gündür hareket falan hissetmiyorum,aklıma takılıyor bebeğime bir şey olmamıştır inş 10 ocakta ramdevumuz. Bu da enfeksiyon var mı diye idrar testi yaptırdım. Bir şey var mı sizce ???
Ben rengini de çok beğendim. Türkiye'nin ilk ortopedik babynest firması falan yazıyordu . 2 tane yastığı da var mesela, degisikyastiklar, ortopedik.site adı çıkıyor resimlerde Instagrami da var.
Benim karnim 4 gundur cok buyuk.gaz degil kabizlik desem hic ole sorunum yok.
Belimin oyuntusu zaten kayboldu alt ust karnim midem dahil top gibi kocaman.
Kızlar sanırım ben acı ve sarımsak aşeriyorum
Bir haftadır kase kase acı biber turşusu yiyorum. Her gün sarımsaklı bişeyler çekiyor canım söylemesi bile iğrenç ama niye böyleyim ben
Kokudan yanıma yaklaşmıyor eşim
Kaşık kaşık bol sarımsaklı yoğurt yiyorum
Slm anneler mutlu yıllar
Ne güzel neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş ben ameliyat ı oldum okadar ultrasona girdim hala birşey görünmedi okadar hareketli ki kıpırdanmaktan sabit yakalayamadık önemli olan sağlıklı olması deyip cinsiyetiyle alakalı değişik atraksiyonlu rüyalar görmeye devam ediyorum bakalım yarın bir kontrolümüz daha var belki bişiler görürüz
Slm anneler mutlu yıllar
Ne güzel neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş ben ameliyat ı oldum okadar ultrasona girdim hala birşey görünmedi okadar hareketli ki kıpırdanmaktan sabit yakalayamadık önemli olan sağlıklı olması deyip cinsiyetiyle alakalı değişik atraksiyonlu rüyalar görmeye devam ediyorum bakalım yarın bir kontrolümüz daha var belki bişiler görürüz
Kızlar ben bişey daha aldım, paylasmam lazım Babynest ve takimi. Eminonu'nde sordum birkaç yere de , tek başına babynest ,yani bebişiniz içine yattığı şey 170 tl'ydi. Ben takım aldım, içindekiler yazıyor, 269'du.ortopedik olduğuna güvendiğim bir yerdi, sipariş etmiştim,dün geldi, gerçekten güzel. Eşim içine yattı, ben bu gece kızımın yatağında yatıcam diyor, zor kaldırdım.Eki Görüntüle 2220890
Eki Görüntüle 2220891
Eki Görüntüle 2220892
Hayırlı olsun canım bende kursa gitmiştim geçen sene yaptım sarı beyaz puantiyeli.yastık ve yorganda yaptım. Ama içini doldurmadım koyacak yer yok diye. İnşâAllah bi kaç ay sonra doldururum fotoğraf atarım buraya. Güzel günlerde sağlıkla kullanın İnşâAllah
Slm anneler mutlu yıllar
Canım geçmiş olsun inşallah daha iyisindir. Ben de sendenim :) öğrenemedim daha cinsiyeti bakalim haftaya bugün hastaneye gidicem inşallah o zaman ogrenirim
Peki oğlunu kaçıncı haftada öğrendin sonra ? Ben de erkek bu dedim ama bi doktor 13.haftada erkek dedi kendi doktorum göstermiyor net bir şey diyemem ama kemik yapısı kızı andırıyor 10 ocakta net öğrenelim dedi. Andırıyor neyse artık yaa benim hayalim iki kız bir oğlan :) kız evladom olmazsa aşırı üzülürüm koz annenin her şeyi ama iki cinsiyeti de tatmak isterim
Canım geçmiş olsun inşallah daha iyisindir. Ben de sendenim :) öğrenemedim daha cinsiyeti bakalim haftaya bugün hastaneye gidicem inşallah o zaman ogrenirim
Canım bana da soran yok hamilelikten önce en azından yorganımı yastığını yaparım diyordu sadece şimdi konusu bile geçmiyor .
İnstagramda biraz bakındım kullananlar çok mutlu hiç pişik olmuyor diyorlar ,yani kendimi üstesinden gelebileceğime ikna edebilirsem kullanırım diye düşünüyorum.normal bezlerde de pişik oranı çok yüsek..ama henüz karar vermedim.migrosun bezi iyimiş öyle diyorlar