2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bayıldımm bana kayınvalidem alcakmış söyliyim de takım alsın
Ben rengini de çok beğendim. Türkiye'nin ilk ortopedik babynest firması falan yazıyordu . 2 tane yastığı da var mesela, degisikyastiklar, ortopedik.site adı çıkıyor resimlerde Instagrami da var.

Benim de arkadaşım dikecek ama böyle takım degil:)) çok güzel mis güle güle kullansın prenses
Çok teşekkür ederiz. Evet yorganlciar da dikiyormus mesela, dikisten anlayan da, ben ortopedik olsun diye yöneldim buna. Eminim seninki de çok güzel olur. Yapınca fotoğrafını bekleriz.

Bence yok canim lökosit falan çıkmamış

Ben rengini de çok beğendim. Türkiye'nin ilk ortopedik babynest firması falan yazıyordu . 2 tane yastığı da var mesela, degisikyastiklar, ortopedik.site adı çıkıyor resimlerde Instagrami da var.
Tamam ben bunu hemen görümceme atayım o kaynanama iletir

Kızıma hamileyken bende öyleydim o günlerim geldi aklıma . Kellepaca içiyordum her gün
Bu hamileliğimde soğan , sarımsak vs asla kokusuna gelemiyorum.

Slm anneler mutlu yıllar
Ne güzel neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş ben ameliyat ı oldum okadar ultrasona girdim hala birşey görünmedi okadar hareketli ki kıpırdanmaktan sabit yakalayamadık önemli olan sağlıklı olması deyip cinsiyetiyle alakalı değişik atraksiyonlu rüyalar görmeye devam ediyorum bakalım yarın bir kontrolümüz daha var belki bişiler görürüz

Geçmiş olsun canım. Bu haftalarda öğreniliyor genelde yarın büyük ihtimal sende öğrenirsin :))

Hayırlı olsun canım bende kursa gitmiştim geçen sene yaptım sarı beyaz puantiyeli.yastık ve yorganda yaptım. Ama içini doldurmadım koyacak yer yok diye. İnşâAllah bi kaç ay sonra doldururum fotoğraf atarım buraya. Güzel günlerde sağlıkla kullanın İnşâAllah

Canım geçmiş olsun inşallah daha iyisindir. Ben de sendenim :) öğrenemedim daha cinsiyeti bakalim haftaya bugün hastaneye gidicem inşallah o zaman ogrenirim
Kız bizde daha kimse bişey sormuyor ne alayım diye ay ne meraksız kaynanam var hevessiz

Canım bana da soran yok hamilelikten önce en azından yorganımı yastığını yaparım diyordu sadece şimdi konusu bile geçmiyor .

valla canım net hatırlamıyorum ama 3bucuk aylıkken yani nerdeyse 13-14 civarı.
aynen bende öyle diyorum allah iki meyveyimde tattırsın

Aman almasınlar çokta önemli değil

içine konulan bez yıkanacak mı her seferinde.. yani eskiden kardeşlerimden hatırlıyorum annem kazanda kaynatırdı bezlerini. Acaba aynı yöntem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…