normal bulmuyorum açıkçası. Bir psikolog görse teşhisi koyar böylelerine.Bende anlayamıyorum artık yaa dün kp oğluma oyuncak almış getirdi kv lerdeydik kv dedi ki sen beni boşıcan heralde kıskanıyorum bana neden bişey almıyorsun küçücük çocuğu özelliklede torununu insan kocasından kıskanır mı aklım almıyor duyunca ağzım açık kalakaldım
hayırlı olsun güle güle kullan.. ama bişi sorcam bu babynest ne işe yarıyorKızlar ben bişey daha aldım, paylasmam lazım Babynest ve takimi.Eminonu'nde sordum birkaç yere de , tek başına babynest ,yani bebişiniz içine yattığı şey 170 tl'ydi. Ben takım aldım, içindekiler yazıyor, 269'du.ortopedik olduğuna güvendiğim bir yerdi, sipariş etmiştim,dün geldi, gerçekten güzel. Eşim içine yattı, ben bu gece kızımın yatağında yatıcam diyor, zor kaldırdım .Eki Görüntüle 2220890 Eki Görüntüle 2220891 Eki Görüntüle 2220892
sassygirll çok geçmiş olsun canım eşin için Allahım bir daha yaşatmaaın. Evdeki aksilik için çok büyük geçmiş olsun yormasaydın kendini fazla çok şükür ki halletmişsiniz ben keçi boynuzu pekmezi yiyorum oda yarar heralde
Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için eşim çok şükür iyi ,parte hastaneden çıktıBende sordum olmuyor dedıler ılkıyle kıyasladıgım ıcın ıkıncı kez anne olmak hamılelık yasamak galıba daha zormus... Aminnnnnnn Hayırlısıyla saglıkla
Guzell gıdıyorsun canım :))) bence cok almazsın öyle hıssettım... ben herseyden yıyorum abur cubur harıc zaten zararlı dıye ısım yok cok canım cekerse agzıma atarım.. tek guzellık cıkolatalarımben dıkkatlı beslensem emınım kg bıle verırım ama okadar gerek yok az tadını cıkaralım hamılelıgın :)))
Masallahkızlar demek kı sızınde ıc karın genıs benım gıbı sende fazla almazsın bence..
Bu ara cok bakamıyorum eşin nasıl olduu iyidir ınsallah
hayır o cıkıntı cok sınır bıraz daha buyusunde hamıle gıbı olayımneyse ki toplu tasıma vs kullanmıyorum yer falan vermezler. Kızımda 30lu haftalarda bınmem gerekmıstı ay kımse yer vermedı nerden bılsınler oda zor oluyor.
Insallah ınsallahhhhh ınanıyorummmmm saglık sorunu odem flan olmasında almayız ınsallah
Kızlar ben bişey daha aldım, paylasmam lazım Babynest ve takimi.Eminonu'nde sordum birkaç yere de , tek başına babynest ,yani bebişiniz içine yattığı şey 170 tl'ydi. Ben takım aldım, içindekiler yazıyor, 269'du.ortopedik olduğuna güvendiğim bir yerdi, sipariş etmiştim,dün geldi, gerçekten güzel. Eşim içine yattı, ben bu gece kızımın yatağında yatıcam diyor, zor kaldırdım .Eki Görüntüle 2220890 Eki Görüntüle 2220891 Eki Görüntüle 2220892
Evet iç bez tekrar yıkanıyor.instagramda ybb (yıkanabilir bebek bezi) yazınca baya içerik çıkıyor.tercih ve karar süreci,ben de bilmiyordum hangi bez iyi diye arştırırken böyle bişeyle karşılaştımiçine konulan bez yıkanacak mı her seferinde.. yani eskiden kardeşlerimden hatırlıyorum annem kazanda kaynatırdı bezlerini. Acaba aynı yöntem mi
Çok teşekkür ederim. Mesela koltuğa koydun çocuğu, etrafını yastıkla çevirmek yerine, bunun içine koyabilirsun. Reflü oluyormuş ilk zamanlarda destek koyup altına reflü yatağına dönüyor, oyun halisina koyanlar olmuş, bir de bebekler bunun içinde çok rahat oluyormus, anneme götürücem mesela, bunu da goturucem, orda yatağı yok, bunun içinde uyuyabilir.link atayım, incelersin arkadaşım.hayırlı olsun güle güle kullan.. ama bişi sorcam bu babynest ne işe yarıyoryani içinde yatması için tamam ama neden yatağında değil de onun içinde yatacak bebek onu anlamadım
evet oğlum ilk gidişte zıpladı sırtını döndü bi ttürlü göremedi ikinci gittiğimde sen beni uğraştırdın al senin pipinin ffotosunu çekecem dedi doktor çekip vermiştiErken öğrenmişsin :) ay inş
Bakalım hayırlıs 10 ocakta öğrencem ben de :) peki bu cinsiyete göre kilo alımları doğru mu mesela sen oğlunda ve bunda aynı şekilde mi kilo aldınevet oğlum ilk gidişte zıpladı sırtını döndü bi ttürlü göremedi ikinci gittiğimde sen beni uğraştırdın al senin pipinin ffotosunu çekecem dedi doktor çekip vermişti
Çok güzelmiş canım çok beğendim. Güle güle kullanın inşallah :)Kızlar ben bişey daha aldım, paylasmam lazım Babynest ve takimi.Eminonu'nde sordum birkaç yere de , tek başına babynest ,yani bebişiniz içine yattığı şey 170 tl'ydi. Ben takım aldım, içindekiler yazıyor, 269'du.ortopedik olduğuna güvendiğim bir yerdi, sipariş etmiştim,dün geldi, gerçekten güzel. Eşim içine yattı, ben bu gece kızımın yatağında yatıcam diyor, zor kaldırdım .Eki Görüntüle 2220890 Eki Görüntüle 2220891 Eki Görüntüle 2220892
Değil bence, ilk kızimda ilk iki ayda 50 den 47 ye inmiştim ikinci kez kızım olacak nasipse 14 haftada 3 kilo aldım :)Bakalım hayırlıs 10 ocakta öğrencem ben de :) peki bu cinsiyete göre kilo alımları doğru mu mesela sen oğlunda ve bunda aynı şekilde mi kilo aldın
Hoşgeldin bu arada buraya :) bazıları kalçadan göbekten kilo almaktah bahsediyor ya onu soruyorum aslında :)Değil bence, ilk kızimda ilk iki ayda 50 den 47 ye inmiştim ikinci kez kızım olacak nasipse 14 haftada 3 kilo aldım :)
Çook güzeller inş güzel günlerde kullanırsınnn :))Kızlar bugün lcwdan eşimle dayanamadık bebişe bişeyler aldık sizede atayım. İnşallah içinde olduğu günleride görürüz :))
Oy yerim ben onları İnşâAllah kuzum sağlıkla giydirKızlar bugün lcwdan eşimle dayanamadık bebişe bişeyler aldık sizede atayım. İnşallah içinde olduğu günleride görürüz :))
oğlumda doğuma yakın 6 kilo almıştım doktor çok kızdı olmaz böyle alman lazım ameliyat geçiricen sonuçta dedi zorla yiye yiye anca 2 kilo daha aldım toplamda 8 kiloyla girdim bu gebeliğimde ilk muayenede tartıldım ondan sonra tartılmadım ama yeme içme olarak ikiside aynı aşermem bile tıpa tıp.Bakalım hayırlıs 10 ocakta öğrencem ben de :) peki bu cinsiyete göre kilo alımları doğru mu mesela sen oğlunda ve bunda aynı şekilde mi kilo aldın
Doğuma kadar sadece 6 kilo mu aldın şoktayıöoğlumda doğuma yakın 6 kilo almıştım doktor çok kızdı olmaz böyle alman lazım ameliyat geçiricen sonuçta dedi zorla yiye yiye anca 2 kilo daha aldım toplamda 8 kiloyla girdim bu gebeliğimde ilk muayenede tartıldım ondan sonra tartılmadım ama yeme içme olarak ikiside aynı aşermem bile tıpa tıp.
ama eltim 3 çocuğunda da aynıydı sonuncusu kız oldu ne kadar doğru bilemicem benim çooook merak ettiğim tek şey benim oğlumun burnunun kökünde belirgin mavi damar var o olunca arkası oğlanmış eltimde tuttu bende tutacak mı merakla bekliyorum :)
Eger sertlik oluyorsa sadece o bende de var genelde genelde sabah idrardan once cok farkediliyor bir sorun oldugunu sanmiyordum. Ben sorun mu teskil ediyormus o ?Dıyosunnn... çoğu yorum bu şekilde canım sıkılmadı desem yalan olur. En iyisini doktor bilir tabı gidince mutlaka anlatıcam. Ama söyle bır sey var o kabarıklıkta ben bebegın olduguna emınım hatta wc gıtmeden once daha cok oluyor. Kafam çok karıştı bilemiyorum.
İlki suyumun çok azalmasını hıssetmem ve kızımın tehlıkede olmasıyla sezeryan olmak zorunda kaldım kı çok şükür 38+5 dik erken degıl. Bunda ılk uc ay düşük rıskı yasadım sebebı bıle yoktu oyuzden bıraz kafama takıldı..
İnşallah canım çok sağol :))Çook güzeller inş güzel günlerde kullanırsınnn :))
Kıyamam ya böyle duydukça o kadar üzülüyorumki. Ben bulantım olur diye bileklik almıştım bulantıyı giderici bi kaç kere hafif oldu ve onu takınca geçti. Sanada öneriyim belki geçirmez ama dene bence. Watsons, rossmann ve migroslarda satılıyor 40 tlye almıştık eşim bile takılıyor midesi bulandığı zamanlarda. İnşallah bi an önce geçer.Oy yerim ben onları İnşâAllah kuzum sağlıkla giydirBen hala bulantımla uğraşıyorum bi çıkamadım yahu
Kendi annemler daha çok düşünüyor benim böyle seyleri. Anneanne olmak daha başka galiba:)Keşke bebek arabası gibi büyük şeyler alsalarbana da sorsalar reddetmiyorum bakalım alcaklar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?