2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
normal bulmuyorum açıkçası. Bir psikolog görse teşhisi koyar böylelerine.

hayırlı olsun güle güle kullan.. ama bişi sorcam bu babynest ne işe yarıyor yani içinde yatması için tamam ama neden yatağında değil de onun içinde yatacak bebek onu anlamadım

Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için eşim çok şükür iyi ,parte hastaneden çıktı

Kulanisli bir sey gibi görünüyo
Kalitelimi begendiniz sanirim

içine konulan bez yıkanacak mı her seferinde.. yani eskiden kardeşlerimden hatırlıyorum annem kazanda kaynatırdı bezlerini. Acaba aynı yöntem mi
Evet iç bez tekrar yıkanıyor.instagramda ybb (yıkanabilir bebek bezi) yazınca baya içerik çıkıyor.tercih ve karar süreci,ben de bilmiyordum hangi bez iyi diye arştırırken böyle bişeyle karşılaştım

hayırlı olsun güle güle kullan.. ama bişi sorcam bu babynest ne işe yarıyor yani içinde yatması için tamam ama neden yatağında değil de onun içinde yatacak bebek onu anlamadım
Çok teşekkür ederim. Mesela koltuğa koydun çocuğu, etrafını yastıkla çevirmek yerine, bunun içine koyabilirsun. Reflü oluyormuş ilk zamanlarda destek koyup altına reflü yatağına dönüyor, oyun halisina koyanlar olmuş, bir de bebekler bunun içinde çok rahat oluyormus, anneme götürücem mesela, bunu da goturucem, orda yatağı yok, bunun içinde uyuyabilir.link atayım, incelersin arkadaşım.
https://www.instagram.com/p/Bru4SbfFCtk/?hl=tr

evet oğlum ilk gidişte zıpladı sırtını döndü bi ttürlü göremedi ikinci gittiğimde sen beni uğraştırdın al senin pipinin ffotosunu çekecem dedi doktor çekip vermişti
Bakalım hayırlıs 10 ocakta öğrencem ben de :) peki bu cinsiyete göre kilo alımları doğru mu mesela sen oğlunda ve bunda aynı şekilde mi kilo aldın

Çok güzelmiş canım çok beğendim. Güle güle kullanın inşallah :)

Bakalım hayırlıs 10 ocakta öğrencem ben de :) peki bu cinsiyete göre kilo alımları doğru mu mesela sen oğlunda ve bunda aynı şekilde mi kilo aldın
Değil bence, ilk kızimda ilk iki ayda 50 den 47 ye inmiştim ikinci kez kızım olacak nasipse 14 haftada 3 kilo aldım :)

Değil bence, ilk kızimda ilk iki ayda 50 den 47 ye inmiştim ikinci kez kızım olacak nasipse 14 haftada 3 kilo aldım :)
Hoşgeldin bu arada buraya :) bazıları kalçadan göbekten kilo almaktah bahsediyor ya onu soruyorum aslında :)

Kızlar bugün lcwdan eşimle dayanamadık bebişe bişeyler aldık sizede atayım. İnşallah içinde olduğu günleride görürüz :))

Eklentiler

• AABEAAD5-54AC-43D2-A132-9213E396F940.webp
    86,1 KB · Görüntüleme: 158
  • E4F0ACC6-686E-4AEB-B071-B4F248336506.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 154
  • 1E8407C2-0736-451D-9F9D-99EAD0F61F39.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 155
  • 23C98086-BBBD-49F1-BD05-F1409992CC43.webp
    57 KB · Görüntüleme: 151
  • EF315527-B2EC-4DBE-8452-33DC3A2EB4FC.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 156
  • F041F38E-36D5-4A09-A4F7-66952B502345.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 152
oğlumda doğuma yakın 6 kilo almıştım doktor çok kızdı olmaz böyle alman lazım ameliyat geçiricen sonuçta dedi zorla yiye yiye anca 2 kilo daha aldım toplamda 8 kiloyla girdim bu gebeliğimde ilk muayenede tartıldım ondan sonra tartılmadım ama yeme içme olarak ikiside aynı aşermem bile tıpa tıp.
ama eltim 3 çocuğunda da aynıydı sonuncusu kız oldu ne kadar doğru bilemicem benim çooook merak ettiğim tek şey benim oğlumun burnunun kökünde belirgin mavi damar var o olunca arkası oğlanmış eltimde tuttu bende tutacak mı merakla bekliyorum :)

Doğuma kadar sadece 6 kilo mu aldın şoktayıö nasıl almıyorsunuz ya bana da tüyü verin :) bu arada ben de duydm o hipotezi doğru bence o bakalım valla senin bu bebiş erkek çıkarsa ona ceza olarak pembe kıyafet de giydir:) heves ettiriyordur şimdi sana ya kızsa diye :)

Eger sertlik oluyorsa sadece o bende de var genelde genelde sabah idrardan once cok farkediliyor bir sorun oldugunu sanmiyordum. Ben sorun mu teskil ediyormus o ?

Oy yerim ben onları İnşâAllah kuzum sağlıkla giydir Ben hala bulantımla uğraşıyorum bi çıkamadım yahu
Kıyamam ya böyle duydukça o kadar üzülüyorumki. Ben bulantım olur diye bileklik almıştım bulantıyı giderici bi kaç kere hafif oldu ve onu takınca geçti. Sanada öneriyim belki geçirmez ama dene bence. Watsons, rossmann ve migroslarda satılıyor 40 tlye almıştık eşim bile takılıyor midesi bulandığı zamanlarda. İnşallah bi an önce geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…