2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
aynen ya gecen çok hoşuma giden bi takımı alacaktım son anda vazgeçtim şansa erkek olursa diye
kız ben 6 aldım oğlum 3,600 doğdu ameliyat sonrası tartıldım 5 kilo gitmişti bile

Hoşgeldin bu arada buraya :) bazıları kalçadan göbekten kilo almaktah bahsediyor ya onu soruyorum aslında :)
Hos buldum :) teşekkür ederim, bak o konuda haklı olabilirsin :) benimkiler karnımda değil kalça da büyüdüler resmen

Çok teşekkür ederim. El emeği olması çok daha güzel. Allah bebişlerimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Fotoğraflari bekleriz.

Kulanisli bir sey gibi görünüyo
Kalitelimi begendiniz sanirim
Kalitesi çok güzel. Zaten ortopedik belgelerini internet sitesinde paylaşmışlardı. Tavsiye ederim. İlla bu marka olması gerekmez ,genel olarak babynest'in ve takımdaki diğer malzemelerin kullanışlı olduğuna dair yorumlar okuduğum için aldım aslında.

aynen ya gecen çok hoşuma giden bi takımı alacaktım son anda vazgeçtim şansa erkek olursa diye
kız ben 6 aldım oğlum 3,600 doğdu ameliyat sonrası tartıldım 5 kilo gitmişti bile
Ay maşallahhh ya cidden nasıl beslendinn ben şimdiden 4 kilo aldım

Çok sağol canım hergün zofer içiyorum 16. Haftaya girdik ha geçti ha geçecek diye bekliyorum:) bende baktım internette çok pahalıydı almadım bileklik olması eşim gitsin baksın yada internet sitelerine bakayım zoferi SGK karşılamıyor 15 gün anca gidiyor oda çok pahalı 86₺ 4-5 kutu bitirdim
Çok teşekkür ederim. El emeği olması çok daha güzel. Allah bebişlerimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Fotoğraflari bekleriz.
Makinem olsa çok şey yapcamda biraz iyi olayım belki makine alıp başka şeylerde yaparım İnşâAllah. Amin canım sağlıkla nasip etsin Rabbim

Yaaa ilk torun ve kız torun :) kız kendini nasıl sevdirirrr aşık olacaklar
Annem geçen haftaya kadar bebeğe hiçbir şey almayacagiz doğuma kadar, adettendir ,dedi. Bu durumun ertesi gunu mesaj atıyor, dayanamadım, simli tayt gordum, kazak gordum, taytlı takım gördüm ,hepsini aldım, yıkadım, utuledim, diye:). Benim çok erken oldu bebek, ilk aydan daha. O yüzden biraz evlilik otursun diye kizmisti annem, şimdi torunuma iyi bak, diyor sürekli:)

Elde mi yaptın? Helal olsun.

Canım inşallah faydası olur burdan bi arkadaş vardı ona aldırdım biraz faydasını görmüştü belki sende görürsün yolculuktaki bulantıyıda geçiriyomuş belki sanada faydası olur. Sanırım kızlar daha çok mide bulantısı yapıyor :/

Kız kalca erkek göbek diyorlar:)
Buradaki hiçbir teori doğru cinsiyete götürmüyor canım :)) Doktor kız ya da erkek demedikçe hiçbir şeye inanma derim. Çünkü ben ne okuduysam harfiyen erkeğe uyuyordu. Bu göbek kalça meselesi de öyle mesela.. Kalçam aynı sadece göbeğim büyüdü ama kızım olucak :)
Gönlünden geçen olsun inşallah

Ben 1,5 yıldır evliyim babam henüz erken bulmuş buna ne diyorsun ama çok severler dayanamazlar yakın mısın ailenle şehir olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…