2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Acayip kararsizim canim parkin gorunusu beni irrite ediyor ama cok kullanisli imis belki buyuyen besik alabilirim bir ihtimal
Buyuyen besık bızde de var odasında ama bızımkı baya buyuk :)) hala yatabılıyor hatta bu ara bozucaz ayak kısmında ıkı tane komıdın gıbı prça var oyle dusun o kalkınca kocaman uzun yatak olacak yatagını alıcaz sadece... alt kısmı da var cekıyorsun onuda kardesı saklıyoruz artık:) yanı o odasında olur bence...
Benimde yanma ve eksime var ozellikle belli basli seyler yiyince resmen kivrandiriyor benim hamilelikten once reflüm vardi oda tetikliyor galiba ama ben alistim hicbisey kullanmiyorum mide icin cekiyorum genelde
benım onceden var zaten ben gıtmedım bır turlu.. benım yanma okadar fena ki reflüden dedı doktorum zaten..
hergun rennıe almıyorum zaten onuda almasam yemek bıle yıyemıcem oda olmaz bebısın besınlere ıhtıyacı var ne yapalım...

Canım inşallah temiz çıkacak. Ben çok olumluyum
Buraya güzel haberi yazacağın günü iple çekiyorum..

Bende kocaman oldum : )
EMinim çok tatlı olmuşsundurr
Maşallahh çıkmış baya tatlı göbüş
Teşekkür ederiizz
Ne guzel olmuşsun tatlı anne, bende popoya da gidiyor arada,sanki az küçükmüş gibi:).
Canım benmde keşke popoya memeye fln gitse ama yokk, hatta yüzüm kaşık kadar biraz yanaklarım fln şişşe keşkee
Ooy maşallah kuzuya .. ben de ay ay çekiyorumm böyle çok tatlış oluyor
Bu da benden :) Hamile kaldığım kilo ile aynıyım ama bu minnoş Göbüşü büyüttü iyice
Maşallahh
Selam kızlar ayrintiliya girmeden benim kız kesinleşti çok şükür doktor hazırlık yapabilirsin dedi
Gözün aydın canımm

Onuda okudum canım olsun doğum yapınca yiyemeyiz çok fazla bebişe gaz olur diye biz çekeriz artık yapcak bişey yok wcden çıkmayız haha. Zaten sebzeler genelde bulunmucak veya alınmıcak bişey değilya canım ondan konuşalım dedim yoksa her gün düşün düşün valla kafayı yicem. Karnabaharı haşlayıp yemiştim soğudum biraz neyse kızartıyım yoğurt dökeyim dedim kızartıncada mutfağım her yeri yağ oldu keşke başka bi yemeği falan olsa

tabi canım benim içinde hiç fark etmiyor ama o zaman da kızım gitmiş oğlum gelmiş gibi olur giden kızıma üzülürüm giydirilir ya zaten en fazla 2 ay 3 ay giyer o alınanları bir kaç ay pembiş takılır artık ama dediğin gibi kız şeyleri de hep süslü püslü oluyor komik olur ama napalım bakalım umarım değişmez diyorum ben almasamda annem almış süslü püslü battaniyeleri :) antibiyotiği kullandıktan sonra baya idare eder diye düşünüyorum benimde çok sık ağrımıyor, ağrıyınca da öyle çok dayanılmayacak bir ağrım olmuyor gerçi :/

Zaten ozele gidicem ama randevu en erken onumuzdeki haftaya alabildim tanidik bu diye. Ama bakalim onlar ne dicek umarim yapilacak birseyler vardir. Ben hamile kalmadan disimle alakali herseyi yaptirdim bu tamamen sanssizlik 20lik hamilelikte cikmayi tercih etmis :)) devlete pek guvenmiyorum kendi doktoruma daha cok guveniyorum cinsiyet konusunda ama bende netlesene kadar beklicem :)) gerci biz netlestirmistik ama :)) evet atalari ogrenmeleri lazim kesinlikle

Canım inşallah temiz çıkacak. Ben çok olumluyum
Buraya güzel haberi yazacağın günü iple çekiyorum..
Çok teşekkür ederim canım benim
Allah razı olsun , inşallah güzel çıkacak bende tadını çıkartacağım hamileliğin .

Benim agridan uykusuzlugum neredeyse 24 saati hulacak ara ara 1er saat uyumak disinda agri cok olmasa gitmezdim hic :// gosterseydi cinsiyeti eger kizsa da napayim bir kac takilsin siyahlarla hediye gelen mavilerle :))

Dip balıklarını yiyemiyoruz hamilelikte diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum daha yüzeyde yaşayan balıkları tüketmek daha sağlıklı sanki.. Balığın derinlikte bulunmasina göre içerdiği civa tehlikeli olabilirmiş bebek için.

Kuzum çok geçmiş olsun diş ağrısını çok iyi bilirim hele ki gebelikte. Kızımda çok çektim müdahale bile etmemişlerdi oysa ki ediliyor. İyi bir dış hepimiz bulup kesin tedavi ol, ben diş ağrısından doğum sancimi hissetmemistim çok çok geçmiş olsun.

canım ben çok severim her türlü sebze yemeğini yapıyorum az önce de koca bir tabak ıspanak yanında yoğurt gömdüm valla ama dediğin gibi her gün bende ne yapacağını şaşırıyorum her zaman evde bulunmuyor eşimin de pek arası yoktur

Karnibahari kizarttiginda butun vitamin degeri olmus oluyor canim hic tavsiye etmem biz haslayip kiymali havuclu yapiyoruz yada firina atip besamel sosla yapabilirsin ama yine de sevmezsen brokoliyi deneyebilirsin oda bol lifli ve c vitamini deposu bende bir kitap var yiyemedigin herseyin muadilini yaziyor sütün bile yiyemedigim ve icemedigim seyler icin oraya bakip muadilini yiyorum :))

Ayy ne iyi ettin tarif verdin banaaa ben böyle yapayım bi deniyim hangi tür balık alayım yapayım bilmiyorum balık kültürüm de yok

yeşil mercimeği ben akşamdan ıslayıp yapıyorum yemeğini bilmiyorum gazı çıkıyormu fasulye gibi ama daha güzel pişiyor karnıbaharı da kızartmasını da çok severim bide havuç la beraber haşlayıp üstüne beşamel sos üstüne kaşar rendeleyip fırına atıyorum oda güzel oluyor seversen bir dene :)

Ssk mudahale etmeyecegini soyledi doguma kadar cekeceksin dedi resmen bide kendi dis doktoruma gidecegim ozelde bakalim o ne diyecek boyle doguma kadar cok zor ya

Benim agridan uykusuzlugum neredeyse 24 saati hulacak ara ara 1er saat uyumak disinda agri cok olmasa gitmezdim hic :// gosterseydi cinsiyeti eger kizsa da napayim bir kac takilsin siyahlarla hediye gelen mavilerle :))
bir an önce ilacını iç o zaman canım rahatlatır diye düşünüyorum demekki apse yapıyor

Kıymalı severmısın? Ben ufak ufak ayırıp bıraz haslıyorum sonra ayrı tavada kıyma sogan domates salca ıle guzel bır sos yapıyorum sulu oluyor... karnabahrları borcama dokuyorum sonra hazırladıgım sosu bıraz salcalı suyu olmalı oyle dusun esıt olacak verıyorum fırına vallahı enfessss oluyor cok severım... :)

Bana doktorumun tek dedigi büyük balik yeme oldu bir kac tane hamilelikte onerilen balik varmis onlari saydi birde dedigin gibi civa olayini soyledi ben genelde hamsi istavrit falan tercih ediyorum :)

Ssk mudahale etmeyecegini soyledi doguma kadar cekeceksin dedi resmen bide kendi dis doktoruma gidecegim ozelde bakalim o ne diyecek boyle doguma kadar cok zor ya
Ssk bana da öyle dedi ve birşey yapmadi disimden oldum. Özel doktor varsa kesinlikle git. Alt çene 20 likleri ben hamile kalmadan 1 ay önce çektirdim , hissetmedim bile o derece ağrısız ve kolay bir çekim olmuştu . İnşallah seninde tedavin mümkündür fazla cekmezsin canım

Ben haftada bir gun kereviz, brokoli, karnabahar, pırasa ve balık muhakkak bunları yemeye çalışıyorum canım.
Birgun de köfte veya et türüne ayırıyorum kendimce.. Her sabah süt içerim yumurta, yerim. Ve hergün 4 -5 adet ceviz.
Zaman zaman sıkılsam da bunlara dikkat etmekten yapıyorum yapmaya çalışıyorum Henüz dışardan hiç yemek yemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…