2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana doktorumun tek dedigi büyük balik yeme oldu bir kac tane hamilelikte onerilen balik varmis onlari saydi birde dedigin gibi civa olayini soyledi ben genelde hamsi istavrit falan tercih ediyorum :)

Aynen canım bende küçük balık tercih ediyorum :) balık büyüdükçe dibe iner civa oranı artarmış diye biliyorum.

Ben hamile kalmadan 1 ay once gittim bakim yaptilar dolgu yaptilar curugum yok zaten 20lik 3 tanesi yok cektirmistim sonuncuda hic gorunmuyordu bile buna yapilacak bir islem yok suan dediler tamamen durumum talihsizlikmis ozele randevum 4 gun sonra ins. Dayanabilirim ://

Valla benim eşimde hiç sevmez sebze özellikle sağlıklı olan hiç bişeyi. Ama geçen gün ben yemeğe tuz atıcaktım az olmuş tuzu. Vermedi tuz çok zararlı yeme artık falan diye bende ya azcık atıcam ver dedim vermedi beni sinirlendirdi bende dedim sen o tuzu bana vermedinya madem sağlıklı besleniyoruz bende bundan sonra her gün sebze ve sağlıklı şeyler yapıcam sen ister ye ister yeme dedim tamam anlaştık dedi bakalım napıcak. Kuru fasulyeyi bile yemeyen biridir kendisi alışcak artık yapcak bişey yok

Birazdan yapayim
Guzel biseye benziyor
Kac derecede ne kadar firinda pisiriyosun @ParteMoralll

İyiymiş canım :)) beşamel soslu karnınahar mantıklıymış ama ben bunu bir ara yapıyım iyi akıl verdin. İşte bunu demek istiyodum böyle birbirimize bilgi verirsek o zaman daha sağlıklı besleniriz örnek alırız en azından :)

Denicem canım onu bi ara yemiştim ama unutmuştum valla aklıma getirdiniz sağolun :)) yeşil mercimeği bide öyle deniyim belki gaz yapmaz o zaman :)

Benimki de oyle hergün et istiyor resmen diyorum sen o kadar zenginmisin :)) sebzeyi benim zorumla yiyor mecburiyetten :))

Severim canım bide böyle deneyeyim ay hemen karnıbahar alıcam daha önce aldım haşladım yedim sevmedim sonra kızartcaktım heryere çok sıçrayınca onuda yapmadım dolabımda çürüyodu valla en güzeli böyle fırında yemekli şekilde yapmak

Ohh bende yapayım bu hafta kerevızı hıc sevmem salatasını duydum onu denemem lazım bu ara :))))

Bende yemiyorum canım dışardan zaten normalde de ne zaman dışarda yesem hasta olurum sebebini hala bulamadık belkide psikolojik :/ ceviz bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri her sabah yiyorum çok severim. Yumurtaya alerjim var doktor zorlamayalım seni yeme dedi yediğim zaman 1 hafta boyunca yüzüm yanmış gibi dolaşıyorum kıpkırmızı pütür pütür yoğurt her gün yiyorum peynirde öyle ama süt için aynı şeyi söyleyemicem çok üzgünüm bu konuda hangi marka süt içiyosun canım?

Benim doktorum tatli harici ve kola haricinde yemek konusunda mudahaleci degil sadece birkac tuyo verdi okadar onun disinda kendi hamileliginde fast food yemis biri ona bile nadir olmak kaydiyla izin veriyor ama ben sebzeyi hamileligimde cok sevdim ve asiri yedim bide ben sebzeleri cogunlukla haslama yada firinda tuketme taraftariyim en fazla yarari almak icin

sorma valla bende çok zorlanıyorum ıspanak yapıyorum ben onu tek başına yerim mesela bol yoğurtla eşim bu ne ot mu yicez der karnıbahar yaparım bu ne vejeteryan gibi der bide yemekleri iki günlük yapmaya çalışıyorum çorba bile yapsam bir tencere çorba 2 günde bitiyor işte yemek yemiyor eve gelince de deli gibi yemek yiyor her gün napıcağmı şaşırıyorum valla

Benimki de oyle hergün et istiyor resmen diyorum sen o kadar zenginmisin :)) sebzeyi benim zorumla yiyor mecburiyetten :))
Benimki kızartma, et, ekmek arası sandiviç, tost, makarna, börek, pasta, tatlı, tavuk, et. Bunları çok güzel yer valla ama sebze olsun kuru bakliyat olsun yani şöyle diyim sulu ne olursa olsun suratını asar hemen. Annesi hep böyle alıştırmış hala daha ne zaman gitsek kızartma köfte olur genelde evde :/

Ohh bende yapayım bu hafta kerevızı hıc sevmem salatasını duydum onu denemem lazım bu ara :))))
Bende hiç sevmem salatasını ben yemiştim cidden çok güzel oluyo hiç kokmuyo. Havuç taratorun içine rendele üstünede ceviz ohh bi dene bak sarımsaklı yoğurtlu süper oluyo bende yapayım en iyisi bi ara

Valla benimki artık yemiceği bişey olunca tost yapıyo her akşam hiç umrumda değil ben bebeğimi düşünmek zorundayım

Canim maalesef benim cekilemiyormus ssk oyle dedi birde ozele sorucam 20lik dis gomulu imis dikislik bir durum var yani 3 kere falan rontgen gerekir bunada hicbir doktor izin vermez dediler ://
Anladım canım evet röntgen sıkıntı diğer türlü bütün işlemler yapılabiliyor. İnşallah bir çaresi bulunur çünkü o acıyı biliyorum çekmesi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…