aynen dediğin gibi oralara da vuruyor ama genelde aşağıda hep zaten bebeğin aşağıda olması riskli durum oluyor erken doğum riski vs uyarırdı yaniUyarırdı bi ara bende düşündüm ama bazen kasık üstü göbek deliğine yakın bazen rahime doğru aşağıda olsa hep aşağıda hissederiz
Burda mandıra var canım taze köy peyniri alıyorum. Süt içicem valla hatta eşimi şimdi arıcam akşam gelirken getirsin. Burda inek sütüde satılıyor ama içerken aklıma bin bir türlü şey getiriyorum acaba hayvan sağlıklımı ne yedi ne içti sütü kokuyomu iyi kaynattım mı mikroplar öldümü falan derken en iyisi market sütü almak. İçim rahat içerim en azından. Valla dikkat edicem artık bi hafta önde giden oğluşum şuan haftasıyla aynı çıkınca dün çok kafama taktım sanki gerilemiş gibi hissettim
benimde 9 da yemek yediğim oluyor ne yapıcam ne yapıcam derken üstüne bide üşengeçlikAynen valla tıkandığım zaman böyle sorucam sizlere artık düşün düşün nereye kadar yemeğe karar verinceye kadar çocum ağlıyor açlıktan
Bebekler bellı bır aya hatta bır yaşa kadar cok huysuz olabılıyor bebegım oyle degıldı tabı gaz sancıları agrıları dıs agrıları gecelerı kalkmaları saymıyorum :) genel olarak etkısı vardı onun harıcı asırıııı hareketlı ve cıvıl cıvıl bır kızım var :)Oğlumda hep bu tarz müzikler dinlettim 9 ay boyunca etkisi warmıdır bilmiyorum ama çok sakin bi bebekti doğduğunda
yook ama havucu kütür kütür yer :) karnabahr fasulye ıspanak bunların hepsını ben ona ek gıdadan sınra vermeye basladım ama kızım 2yasına dogru degısıme ugradı sebzelerın bazılarını yemıyor ıkı yaş sendromu var ben bılırım benım dedıgım zamanları ozaman ıste degısıme ugradıkYap canım gerçekten anlaşılmıyor hiç kokusu falan. Kızın yiyormu böyle şeyler :)
5 buçuk yaşında kızım var canımÖylemi keyiflerine düşkünler :)) ilk bebişiniz oğluşmuydu?
Evet sırt ustu yatınca oluyor bazen hafıf sekılde bazen bıraz acıtarak doktor bana magnezyum verdı... bısey degıldır ya merak etmee o bı tarafta agrı sızı yoksa bence bebısındırSırt üstü yatarken mi oluyor canım seninde ? Dün gecede bir süre hissetmek için yattım ama böyle olmamıştım. 28 Ocak’ta randevum çok sıkıntı olursa giderim mecbur
Banada verir aslında yarın bir arayayım ben Allahım hepimizin kuzusunu korusun şimdiden başladı annelik tedirginliğiEvet sırt ustu yatınca oluyor bazen hafıf sekılde bazen bıraz acıtarak doktor bana magnezyum verdı... bısey degıldır ya merak etmee o bı tarafta agrı sızı yoksa bence bebısındır
Mıgroslarda organık tavuk var bıraz pahalı ama organık gerçekten ben butun yapınca oyle belırlı bır marka alıyorum uzunnnnn surede pişmiyor.. ben köy tavugu yedıgım ıcın koy tavugu oldugundan emınım oylede olabılırsınız. Suyunu saklıyorum corbalara falanBende tavuk yemiyorum canım bi kere karşı komşumuz kesip pişirmişti doğal diye oylelikle yedim onun dışında almadım hiç marketten içim almıyo
Kuzumm sen bu aralar çok sık girer oldun sankiiiMıgroslarda organık tavuk var bıraz pahalı ama organık gerçekten ben butun yapınca oyle belırlı bır marka alıyorum uzunnnnn surede pişmiyor.. ben köy tavugu yedıgım ıcın koy tavugu oldugundan emınım oylede olabılırsınız. Suyunu saklıyorum corbalara falan
Öyle valla canım allahtan benimki laf etmez yemeği beğenmezse gider tost yapar. Ben bundan sonra bebişim için beslenicem oda alışır belki hem. Geçenlerde bana sinirlendi inşallah oğlumda ben gibi kızartma hastası olur her gün patates kızartması yapmak zorunda kalırsın dedi beni delirtti konuşmadım o gün hiç insan kendi çocuğuna beddua edermi resmen bu beddua. Valla 6. Ayına gelsin büyük konuşmayayım ama brokoki karnabahar kereviz ıspanak yediricem hep inşallah yer oğluşum beni üzmezahah bizimki suda içmez kuruttu içini valla ona çorba olsun et olsun pilav olsun tamam gerisini beğenmiyor beyfendi bi ara her gün makarna yap ona da razıyım diyordu haftada 2 makarna yapmaya başladım ona da laf buldu kuru makarna yiyoruz yok yaratıcı olmam lazımmış türetmem kazınmış hayır annesi de alıştırmamış yaptığı 4 çeşit yemek başa yemek pişmez evde garezi bana valla hem türet diyor hemde et met istiyor neyini türeteceksem börek yaptım bi kere yanına çorba çay falan bu ne sen şimdi börekmi yicez yemek mi dedi ay çok fena delirtiyor adamı çocuk doğduktan sonra mecbur yani yiyecek önüne ne geliyorsa çocuğnada örnek olması lazım
Benim yiğenimde öyle canım hiç iştahı yoktur valla instagramda görüyorum brokoliyi eline alıp hızlıca yiyolarya nasıl özeniyorum:)Bebekler bellı bır aya hatta bır yaşa kadar cok huysuz olabılıyor bebegım oyle degıldı tabı gaz sancıları agrıları dıs agrıları gecelerı kalkmaları saymıyorum :) genel olarak etkısı vardı onun harıcı asırıııı hareketlı ve cıvıl cıvıl bır kızım var :)
yook ama havucu kütür kütür yer :) karnabahr fasulye ıspanak bunların hepsını ben ona ek gıdadan sınra vermeye basladım ama kızım 2yasına dogru degısıme ugradı sebzelerın bazılarını yemıyor ıkı yaş sendromu var ben bılırım benım dedıgım zamanları ozaman ıste degısıme ugradıkama et balık tavuk süt ürünleri yumurtalar salata vs hepsıne bayılır sebzelerınde bazıları işte benım gıbı etci :)))
Yemedigı seylerı bıseylerın ıcıne katıp yedırıyorum
Allah bağışlasın :) bu bebişin cinsiyeti belli mi:)5 buçuk yaşında kızım var canım
bir kaç gundur evdeyım ondan olabılırKuzumm sen bu aralar çok sık girer oldun sankiiibir aralar girmiyordun ohh iyi olduu
Amınnnn canım ara bakalım sor rahatlarsınBanada verir aslında yarın bir arayayım ben Allahım hepimizin kuzusunu korusun şimdiden başladı annelik tedirginliği
kızımı ek gıdaya geçırınce hızlaa rendelemeye ordan parcalara vs kızım oyle bır yerdı kı bır muzu bıle bıtırırdı... kendı yerdı ben kızıma dogru duzgun agzına kasık tuttugumu bılmem :)) herkes bayılırdı masallah nasıl yıyor dıye cocuk ıkı yasında bır garip degısıme ugrası :))) ılıklı kemıgın suyundan haslama cok yapardım onun suyunu nasıl ıcerdı ah ahhBenim yiğenimde öyle canım hiç iştahı yoktur valla instagramda görüyorum brokoliyi eline alıp hızlıca yiyolarya nasıl özeniyorum:)
Kordon kanı ileride kı (Allah korusun) bır hastalık vs ıcın degıl mı? Eger bulursan fıyatları bende merak edıyorum turkıye de boyle seyler kolaymıdır bılmem kesın cok pahalıdırKizlar biz simdi kordon kani icin banka arastiriyoruz.doktorumuzla gorusecegiz bakalim tavsiyesi var mi?
En onemli kriterimiz guvenilir olmasi.
Bilginiz yada gorustugunuz yerler varsa paylaairsaniz sevinirim.
Tavsiyen için teşekkür ederim canım migrostan alırım InşAllah tek içime sinsin doğal olduğunu bileyim de kaç derse verilir. Bebeklerimize şifa olsun InşAllahMıgroslarda organık tavuk var bıraz pahalı ama organık gerçekten ben butun yapınca oyle belırlı bır marka alıyorum uzunnnnn surede pişmiyor.. ben köy tavugu yedıgım ıcın koy tavugu oldugundan emınım oylede olabılırsınız. Suyunu saklıyorum corbalara falan
Ay ondan abartısız 5 sene önce yemiştim tadı damağımda benimde aklımda ama öyle gelişmiş bi yerde yaşıyorum ki tavuk dünyası yok burdaEn iyisi canım çünkü markettekiler resmen hormon deposuymuş çok sağlıksız. Dışarıdaki tavuk dünyasının tavuğuna bayılıyorum bi kere canım çekti yedim bida yemem ama.
1 er hafta arayla bi dr %65 kız dedi kendi dr um erkek dedi canım kendi dr um 12 haftamızda da erkek demişti ona daha çok güveniyorum açıkcası :) yine 1 aya ayrıntılı da daha netleşir :)Allah bağışlasın :) bu bebişin cinsiyeti belli mi:)
Aminnn herkesin evladını bağışlasın inşallah Allahım1 er hafta arayla bi dr %65 kız dedi kendi dr um erkek dedi canım kendi dr um 12 haftamızda da erkek demişti ona daha çok güveniyorum açıkcası :) yine 1 aya ayrıntılı da daha netleşir :)
Yanı ben kaç senedır alıyorum ınan ondan sonra butun tavuk alamadım boyle haslayınca suyuda hosuma gıdıyor saglıklı oluyor.. hem bebısler dogunca kemık suyu tavuk suyuyla corbalar yapacaksınız sımdıden alıstırma olsun :))Tavsiyen için teşekkür ederim canım migrostan alırım InşAllah tek içime sinsin doğal olduğunu bileyim de kaç derse verilir. Bebeklerimize şifa olsun InşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?