2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım okulda gerçekten daha bi iştahlı yiyolarmış. Yiğenim kreşe başladı bu sene anneside öğretmen aynı okulda :)) orda bi yiyomuş herkesle yarış gibi kim önce bitircek falan diye ama eve gelince tık yok çok zor yiyor. :/

Hahah hep geziyorsun bak görüyor musun hasta olmaaaaaa
Hahaha esımın gozunu boyuyorum cok gezme dedı arkdasım dustu ya bıraz korktu ara verdım.. :)
Firina koydum bakalim :)
Ohhh ellerıne saglıkk boool vıtamın olsunnnnn :))
hıc mı yemıyor oda zor ya benım kız ılk konuşmaya baslayınca anne baba mama demeyı ogrenmıstı yanı yıyorda ıste bazı eksık sebzeler var oda buyudukce kapanır ınsallah bıyerlere katıstırıp duruyorum :))) umarım oglusun sana cekerrr vallahı zor benım esım ne yapsam yer hıc aramaz...

Kızlar bulunduğunuz yerde ki özel hastanelerden normal doğum fiyatı aldınız mı hiç. Şehirlere göre hastanelere göre fiyatlar muhakkak değişir ama burda gerek burda okuyorum gerekse happy mom da normal doğum fiyatları en düşük 2 bin lira dan başlıyor . Ben siirtteyim bulunduğum yerde 3 tane özel hastane var ve 3ündede normal doğum ücretsiz hatta merakıma hepsinin dogumhanelerini gezdim kapı girişlerinde 3ün dede anne ve bebek sağlığı için en iyisi normal doğumdur buna tesvik adina hastanemizde normal doğum ücretsizdir yazısını gördüm. Sezeryan ise 1000 lira denildi. Doğumlara hep ebeler yaptiriyodu bu uygulamadan sonra gece yarısıda doğursan doktorun kalkıp geliyo doğuma. Diger arkadaşların yazdığı ücretleri görünce inanın üzülüyorum az miktarlar değil hepsi

Hayırlı akşamlar hanimlar.

Bugün çocukların karnelerini almaya gittik. Kaç haftadır çıkmıyorum dışarıya bari çocukların yanında olayım dedim. Aldık ve ben yolda düştüm çok fena kalça üzerine kuyruk sokumum yerinden oynamış ve düşmüş çok kotuyum hiç kalkamiyorum. İnşallah bebeğime bişey olmaz duanızı bekliyorum

Çok şanslısın o zaman :) ben bulantıdan haftalarca aşırı sağlıksız beslendim Yen'i kendime geliyorum:)

Ayyyy Allah korusunnn dikkat et kuzummm

Evet canım haklısın. Ay benim canım geçen gün bi hamburger çekti ama yemedim valla belki yesem rahatlıcaktım ama vicdan azabı çekerim diye yemedim
Ben cekmiyorum ve yiyorum tabi bu tercih meselesi canim gerci biz evdede yapiyoruz en azindan onu dene canim istahin korelsin

Çok şanslısın o zaman :) ben bulantıdan haftalarca aşırı sağlıksız beslendim Yen'i kendime geliyorum:)
Benim bulantım 8. Hafta da başladı 14. Haftada azaldı arada benimde bişey yiyemediğim günler elbet oldu ama şimdi iyiym tabi :) ilk 3 ay depolardan besleniyor folik asit alıyoruz diye rahattım yiyemediğim günlerde..

Ne güzel canım. Daha 6 ay önceye kadar hep yiğenim telefonda video izleyerek yiyordu onu artık yapmadıkları için kendi isteyerek yememeye başladı aslında hiç alıştırmıcaksın bişey izleterek yemesine.

Silivri Kolan hastanesi de 2000 tl mesai saatleri dışında olursa 2200 oluo zorunlu sezaryan 1700 yine mesai saatleri dışında olursa 2000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…