en huysuz koca bende sanırım ahahÖyle valla canım allahtan benimki laf etmez yemeği beğenmezse gider tost yapar. Ben bundan sonra bebişim için beslenicem oda alışır belki hem. Geçenlerde bana sinirlendi inşallah oğlumda ben gibi kızartma hastası olur her gün patates kızartması yapmak zorunda kalırsın dedi beni delirtti konuşmadım o gün hiç insan kendi çocuğuna beddua edermi resmen bu beddua. Valla 6. Ayına gelsin büyük konuşmayayım ama brokoki karnabahar kereviz ıspanak yediricem hep inşallah yer oğluşum beni üzmez
Yaptım canım ama köftemin içi çok pişmemişti ondan tiksindim yerken ama ne zaman dışarda hamburger reklamı falan görsem tekrar canım çekiyorBen cekmiyorum ve yiyorum tabi bu tercih meselesi canim gerci biz evdede yapiyoruz en azindan onu dene canim istahin korelsin
Benim baya islemli dikisli bir dismis mecburen once antibiyotik sonra islem yapilacak. Herseye kullan sıkıntı olmaz diyen doktorun buna laf edesi tuttu ::))yani antibiyotik antibiyotiktir sonuçta başka yapacak bir şey yoksa :|
Evet en büyük hayalim bakalım bizim oğluş yiyecekmi inşallah yer valla :)en huysuz koca bende sanırım ahahbende öyle ek gıdaya başlarken en iyisi sebzeler buharda haşlayıp eline vermek çok güzel oluyor
Ne güzel ya. Ama o zaman normal doğurucak olan herkes devlete değilde özele gider canım. Valla benim gittiğim hastanede normal ve sezaryen değişmiyor 3 bin tlKızlar bulunduğunuz yerde ki özel hastanelerden normal doğum fiyatı aldınız mı hiç. Şehirlere göre hastanelere göre fiyatlar muhakkak değişir ama burda gerek burda okuyorum gerekse happy mom da normal doğum fiyatları en düşük 2 bin lira dan başlıyor . Ben siirtteyim bulunduğum yerde 3 tane özel hastane var ve 3ündede normal doğum ücretsiz hatta merakıma hepsinin dogumhanelerini gezdim kapı girişlerinde 3ün dede anne ve bebek sağlığı için en iyisi normal doğumdur buna tesvik adina hastanemizde normal doğum ücretsizdir yazısını gördüm. Sezeryan ise 1000 lira denildi. Doğumlara hep ebeler yaptiriyodu bu uygulamadan sonra gece yarısıda doğursan doktorun kalkıp geliyo doğuma. Diger arkadaşların yazdığı ücretleri görünce inanın üzülüyorum az miktarlar değil hepsi
evet canım onu resmen ameliyat ediyorlar baya zor oluyor çene kemiğine yakın oluyor ya inşallah ağrın geçerse baya bi süre ağrı yapmıyor diye biliyorumBenim baya islemli dikisli bir dismis mecburen once antibiyotik sonra islem yapilacak. Herseye kullan sıkıntı olmaz diyen doktorun buna laf edesi tuttu ::))
Aaaaaa en kızdıgım sey yaaaaaa bıde demezler mı baskalarına sızın cocugunz olsun gorucez falan yahu kocaman 3,5 yasında 4olucaz nerdeyse bıkere anne telefonu versene dedıgı duyulmamıstır. Esım program yuklemıs arada 15verır ıkısı beraber cozerler renkler hayvanlar vs sonra yokyokyokzzzNe güzel canım. Daha 6 ay önceye kadar hep yiğenim telefonda video izleyerek yiyordu onu artık yapmadıkları için kendi isteyerek yememeye başladı aslında hiç alıştırmıcaksın bişey izleterek yemesine.
inşallah bayılıyorum bide böyle tombiş tombiş bebeklere mayalı poğça gibi oluyor bazılarıEvet en büyük hayalim bakalım bizim oğluş yiyecekmi inşallah yer valla :)
Benim esimin tum ailesi de oyle pilav et makarna vs genelde hic sebze yemiyorlar karnibahar ilk defa benim sayemde pisti evlerinde :))Benimki kızartma, et, ekmek arası sandiviç, tost, makarna, börek, pasta, tatlı, tavuk, et. Bunları çok güzel yer valla ama sebze olsun kuru bakliyat olsun yani şöyle diyim sulu ne olursa olsun suratını asar hemen. Annesi hep böyle alıştırmış hala daha ne zaman gitsek kızartma köfte olur genelde evde :/
Umarim agri gecer ve geri gelmez :))evet canım onu resmen ameliyat ediyorlar baya zor oluyor çene kemiğine yakın oluyor ya inşallah ağrın geçerse baya bi süre ağrı yapmıyor diye biliyorum
Kofteyi ince yap baya canim kalin yaparsan ici cig kalabiliyor birde.yagda yapiyorsan kisik ateste kalsin mutlaka ici pisiyor ozaman biz tost makinesinde yapiyoruz hic cig kalmadi simdiye dek :)) ama ugrasamam diyorsanda al bitane ye bu kadarda dikkat etmene gerek yok bence ben canimin cektigi herseyi yiyorum tabiki hergun degil nadiren bir sorun olacagini da sanmiyorum gerçi boyle saglik konusunda cok dikkatli insanlar var hayati boyunca paketli gida yada hamburger falan yememis mesela onlardansan tabiki yeme bence deYaptım canım ama köftemin içi çok pişmemişti ondan tiksindim yerken ama ne zaman dışarda hamburger reklamı falan görsem tekrar canım çekiyor
Benim yiğenim normalde oyun falan hiç bilmez telefonlada oynamaz canım ama bi ara rota virüsü oldu hiç bişey yiyemiyodu korktular çizgi film izleterek yedirdiler zorla güçsüz kalmasın diye o zaman alıştı annesi yemek getirdiği zaman anne video aç diyodu biliyodu öyle yemesi gerektiğini çünkü. Sonra artık video yok böyle yiceksin dediler oda iştahla yememeye başladı bende hiç istemem öyle ama genede büyük konuşmayayım bişey olur hasta aç diye yaparım falan allah korusun.Aaaaaa en kızdıgım sey yaaaaaa bıde demezler mı baskalarına sızın cocugunz olsun gorucez falan yahu kocaman 3,5 yasında 4olucaz nerdeyse bıkere anne telefonu versene dedıgı duyulmamıstır. Esım program yuklemıs arada 15verır ıkısı beraber cozerler renkler hayvanlar vs sonra yokyokyokzzz
Cok yanlıs yaa aynısını yakınım yapıyordu cocuk resmen baska turlu huysuz suan 1,5yasında ona okadar kızıyorum kı....bıraz buyusun ne bu acele ya bırsuru kıtabı boyası oyuncagı var kı gezdırıyorum ne ısı var telefonla.. bulusuyoruz akrabalarla mesela benım kız cocuklarla oynama peşinde dıgerlerıne bakıyorum 1saat sınra aneeeee telefonmnn aglama sızlama onlrda al sus! Soyluyorum kızıyorum vallahı cocuklra bırakın bakım dıye
Çok kötü gerçekten ya ben artık evimde hep sağlıklı şeyler yapıcam eşimde bi yemicek iki yemicek sonra alışcak mecbur.Benim esimin tum ailesi de oyle pilav et makarna vs genelde hic sebze yemiyorlar karnibahar ilk defa benim sayemde pisti evlerinde :))
Umarim agri gecer ve geri gelmez :))
Kalın yapmıştım canım baya hamburger kalın olsun diye haha ama pişmedi doğal olarak. Yok canım öyle çok dikkat etmem ama önceden çalışırken dışarda ne bulduysam yedim sonra bi zehirlendim ondan beri abartmıyorum iyi yerde de yemek yesem rahatsız oluyorum. Sonra maden suyu iç sakız çiğne tuvalete git mahvoluyorum bağırsaklarım kabul etmiyor artık bide reflü var bende. :/Kofteyi ince yap baya canim kalin yaparsan ici cig kalabiliyor birde.yagda yapiyorsan kisik ateste kalsin mutlaka ici pisiyor ozaman biz tost makinesinde yapiyoruz hic cig kalmadi simdiye dek :)) ama ugrasamam diyorsanda al bitane ye bu kadarda dikkat etmene gerek yok bence ben canimin cektigi herseyi yiyorum tabiki hergun degil nadiren bir sorun olacagini da sanmiyorum gerçi boyle saglik konusunda cok dikkatli insanlar var hayati boyunca paketli gida yada hamburger falan yememis mesela onlardansan tabiki yeme bence de
Findigi fistigi fazla kacirirsan acayip kilo yapiyor canim doktorum solemisti gunde 3 ceviz 3 badem 3 findik diye :)) kereviz ve enginar bence yenmemeli yasaklanmali :)) tek yiyemedigim iki sebze :)) brokoli cok severim muz seviyorum ama yiyemiyorum bagirsaklarim zor calisiyor :))Canım ben haftada bir yada iki kere balık bir kere et brokoli salatası zeytinyağlı kereviz gun icinde fındık badem ceviz kaşar muz yemeye çalışıyorum onun dışında sakatat yemeğe bayılıyorum kelle paça ciğer kokoreç de yiyorum temiz güvenilir yerlerden olduğu sürece doktorum yiyebilirsin dedi bayılarak yiyorum bende
Duzelır ınsallah ama okulda yıyormus cocuklar cok zekı bunu hıc unutma senı benı cebınden cıkarırlar :))) o bılıyor kı okulda veren yok ama evde varrr bunu bılerek hareket edıyorlar hepsı cok akıllı :) alıştırmazsın vermezsın alışmaz canım merak etme allah hastalıktan korusun... telefon degıl de vıdeolar fena hıc yararlı seyler yok oyuzden hıc gerek yok.Benim yiğenim normalde oyun falan hiç bilmez telefonlada oynamaz canım ama bi ara rota virüsü oldu hiç bişey yiyemiyodu korktular çizgi film izleterek yedirdiler zorla güçsüz kalmasın diye o zaman alıştı annesi yemek getirdiği zaman anne video aç diyodu biliyodu öyle yemesi gerektiğini çünkü. Sonra artık video yok böyle yiceksin dediler oda iştahla yememeye başladı bende hiç istemem öyle ama genede büyük konuşmayayım bişey olur hasta aç diye yaparım falan allah korusun.
Ne güzel bir uygulamaymış öyle ya:)Kızlar bulunduğunuz yerde ki özel hastanelerden normal doğum fiyatı aldınız mı hiç. Şehirlere göre hastanelere göre fiyatlar muhakkak değişir ama burda gerek burda okuyorum gerekse happy mom da normal doğum fiyatları en düşük 2 bin lira dan başlıyor . Ben siirtteyim bulunduğum yerde 3 tane özel hastane var ve 3ündede normal doğum ücretsiz hatta merakıma hepsinin dogumhanelerini gezdim kapı girişlerinde 3ün dede anne ve bebek sağlığı için en iyisi normal doğumdur buna tesvik adina hastanemizde normal doğum ücretsizdir yazısını gördüm. Sezeryan ise 1000 lira denildi. Doğumlara hep ebeler yaptiriyodu bu uygulamadan sonra gece yarısıda doğursan doktorun kalkıp geliyo doğuma. Diger arkadaşların yazdığı ücretleri görünce inanın üzülüyorum az miktarlar değil hepsi
Hayırlı akşamlar hanimlar.
Bugün çocukların karnelerini almaya gittik. Kaç haftadır çıkmıyorum dışarıya bari çocukların yanında olayım dedim. Aldık ve ben yolda düştüm çok fena kalça üzerine kuyruk sokumum yerinden oynamış ve düşmüş çok kotuyum hiç kalkamiyorum. İnşallah bebeğime bişey olmaz duanızı bekliyorum
Ne kadar güzelmiş yaa ben ankaradayım doğum paketi satın aldım 5500 e fln geldi.. arkadaşım yeni hamile hastane bakıyor şuan 7 bine bulsam direk paket alcam diyor fiyatlar bu durumda yani.. sadece doğumda 5-6 civarı yine hepKızlar bulunduğunuz yerde ki özel hastanelerden normal doğum fiyatı aldınız mı hiç. Şehirlere göre hastanelere göre fiyatlar muhakkak değişir ama burda gerek burda okuyorum gerekse happy mom da normal doğum fiyatları en düşük 2 bin lira dan başlıyor . Ben siirtteyim bulunduğum yerde 3 tane özel hastane var ve 3ündede normal doğum ücretsiz hatta merakıma hepsinin dogumhanelerini gezdim kapı girişlerinde 3ün dede anne ve bebek sağlığı için en iyisi normal doğumdur buna tesvik adina hastanemizde normal doğum ücretsizdir yazısını gördüm. Sezeryan ise 1000 lira denildi. Doğumlara hep ebeler yaptiriyodu bu uygulamadan sonra gece yarısıda doğursan doktorun kalkıp geliyo doğuma. Diger arkadaşların yazdığı ücretleri görünce inanın üzülüyorum az miktarlar değil hepsi
Ben güzel sanatlar lisesinde çalışıyorum akşama kadar bu tarz müziklerin içindeyim. Benim kız hiç etkilenmiyor ya şimdi bunu dinlettim yine tepki vermiyor. Ama elma ya da portakal yeyince coşuyor :)
Kızıma da hep dınletırdım boyle muzıkler...:) sımdı dınletıyorummm tepkı verıyor size de şuraya bırakayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?