2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
en huysuz koca bende sanırım ahah bende öyle ek gıdaya başlarken en iyisi sebzeler buharda haşlayıp eline vermek çok güzel oluyor

Ben cekmiyorum ve yiyorum tabi bu tercih meselesi canim gerci biz evdede yapiyoruz en azindan onu dene canim istahin korelsin
Yaptım canım ama köftemin içi çok pişmemişti ondan tiksindim yerken ama ne zaman dışarda hamburger reklamı falan görsem tekrar canım çekiyor

Ne güzel ya. Ama o zaman normal doğurucak olan herkes devlete değilde özele gider canım. Valla benim gittiğim hastanede normal ve sezaryen değişmiyor 3 bin tl

Benim baya islemli dikisli bir dismis mecburen once antibiyotik sonra islem yapilacak. Herseye kullan sıkıntı olmaz diyen doktorun buna laf edesi tuttu ::))
evet canım onu resmen ameliyat ediyorlar baya zor oluyor çene kemiğine yakın oluyor ya inşallah ağrın geçerse baya bi süre ağrı yapmıyor diye biliyorum

Aaaaaa en kızdıgım sey yaaaaaa bıde demezler mı baskalarına sızın cocugunz olsun gorucez falan yahu kocaman 3,5 yasında 4olucaz nerdeyse bıkere anne telefonu versene dedıgı duyulmamıstır. Esım program yuklemıs arada 15verır ıkısı beraber cozerler renkler hayvanlar vs sonra yokyokyokzzz
Cok yanlıs yaa aynısını yakınım yapıyordu cocuk resmen baska turlu huysuz suan 1,5yasında ona okadar kızıyorum kı....bıraz buyusun ne bu acele ya bırsuru kıtabı boyası oyuncagı var kı gezdırıyorum ne ısı var telefonla.. bulusuyoruz akrabalarla mesela benım kız cocuklarla oynama peşinde dıgerlerıne bakıyorum 1saat sınra aneeeee telefonmnn aglama sızlama onlrda al sus! Soyluyorum kızıyorum vallahı cocuklra bırakın bakım dıye

Benim esimin tum ailesi de oyle pilav et makarna vs genelde hic sebze yemiyorlar karnibahar ilk defa benim sayemde pisti evlerinde :))
evet canım onu resmen ameliyat ediyorlar baya zor oluyor çene kemiğine yakın oluyor ya inşallah ağrın geçerse baya bi süre ağrı yapmıyor diye biliyorum
Umarim agri gecer ve geri gelmez :))

Yaptım canım ama köftemin içi çok pişmemişti ondan tiksindim yerken ama ne zaman dışarda hamburger reklamı falan görsem tekrar canım çekiyor
Kofteyi ince yap baya canim kalin yaparsan ici cig kalabiliyor birde.yagda yapiyorsan kisik ateste kalsin mutlaka ici pisiyor ozaman biz tost makinesinde yapiyoruz hic cig kalmadi simdiye dek :)) ama ugrasamam diyorsanda al bitane ye bu kadarda dikkat etmene gerek yok bence ben canimin cektigi herseyi yiyorum tabiki hergun degil nadiren bir sorun olacagini da sanmiyorum gerçi boyle saglik konusunda cok dikkatli insanlar var hayati boyunca paketli gida yada hamburger falan yememis mesela onlardansan tabiki yeme bence de

Benim yiğenim normalde oyun falan hiç bilmez telefonlada oynamaz canım ama bi ara rota virüsü oldu hiç bişey yiyemiyodu korktular çizgi film izleterek yedirdiler zorla güçsüz kalmasın diye o zaman alıştı annesi yemek getirdiği zaman anne video aç diyodu biliyodu öyle yemesi gerektiğini çünkü. Sonra artık video yok böyle yiceksin dediler oda iştahla yememeye başladı bende hiç istemem öyle ama genede büyük konuşmayayım bişey olur hasta aç diye yaparım falan allah korusun.

Benim esimin tum ailesi de oyle pilav et makarna vs genelde hic sebze yemiyorlar karnibahar ilk defa benim sayemde pisti evlerinde :))

Umarim agri gecer ve geri gelmez :))
Çok kötü gerçekten ya ben artık evimde hep sağlıklı şeyler yapıcam eşimde bi yemicek iki yemicek sonra alışcak mecbur.

Kalın yapmıştım canım baya hamburger kalın olsun diye haha ama pişmedi doğal olarak. Yok canım öyle çok dikkat etmem ama önceden çalışırken dışarda ne bulduysam yedim sonra bi zehirlendim ondan beri abartmıyorum iyi yerde de yemek yesem rahatsız oluyorum. Sonra maden suyu iç sakız çiğne tuvalete git mahvoluyorum bağırsaklarım kabul etmiyor artık bide reflü var bende. :/

Findigi fistigi fazla kacirirsan acayip kilo yapiyor canim doktorum solemisti gunde 3 ceviz 3 badem 3 findik diye :)) kereviz ve enginar bence yenmemeli yasaklanmali :)) tek yiyemedigim iki sebze :)) brokoli cok severim muz seviyorum ama yiyemiyorum bagirsaklarim zor calisiyor :))

Duzelır ınsallah ama okulda yıyormus cocuklar cok zekı bunu hıc unutma senı benı cebınden cıkarırlar :))) o bılıyor kı okulda veren yok ama evde varrr bunu bılerek hareket edıyorlar hepsı cok akıllı :) alıştırmazsın vermezsın alışmaz canım merak etme allah hastalıktan korusun... telefon degıl de vıdeolar fena hıc yararlı seyler yok oyuzden hıc gerek yok.

Ne güzel bir uygulamaymış öyle ya:)

Çok geçmiş olsun inşallah bişey olmamıştır bebişe içini ferah tut canım

Çoğunuza nasıl imrendim kızlar ya hamile kalmadan önce her hafta pazara gider ve sebzemi etimi balığımı düzenli yerdim . 17+0 oldu bugün haftalardır mutfağa hiç girmedim son 2-3 gündür eh işte başladım tiksinmelerden hiç sağlıklı beslenemedim ne bulduysam onu yedim kilo da almadım ama çok imrendim şunu pişireyim bunu pişireyim diyenlere :) okudukça içim tuhaf oluyor :/

Ne kadar güzelmiş yaa ben ankaradayım doğum paketi satın aldım 5500 e fln geldi.. arkadaşım yeni hamile hastane bakıyor şuan 7 bine bulsam direk paket alcam diyor fiyatlar bu durumda yani.. sadece doğumda 5-6 civarı yine hep

Kızıma da hep dınletırdım boyle muzıkler...:) sımdı dınletıyorummm tepkı verıyor size de şuraya bırakayım...
Ben güzel sanatlar lisesinde çalışıyorum akşama kadar bu tarz müziklerin içindeyim. Benim kız hiç etkilenmiyor ya şimdi bunu dinlettim yine tepki vermiyor. Ama elma ya da portakal yeyince coşuyor :)

Bugün devlet hastanesinde randevum vardı. Tam benden önce kanaması olan bir hasta gelmiş yerler koltuk hep kandı. İçim Bi tuhaf oldu. Onu doğumhaneye yollamışlar doktor beni ultrasona aldı 1 dk bile bakmadı ekrana bebeğim bile görünmedi sadece yuvarlak kese gibi birşey vardı. 17 hafta 3lü tarama dedi hemşireye. Ameliyata gidiyorum diye çıktı gitti. Öylece kaldım. Hemşireye nasıl olur 19+1 olması lazım dedim zaten Geç döllenme diye geriden geliyordu acaba hiç büyümedi mi diye içim içimi yedi. 45 dk doktorun geri dönmesini bekledim stres içinde. Geldiğinde 3lü tarama istemiyorum ultrason la tekrar bakın haftasını yanlış söylediniz dedim. Gönülsüzce baktı. 17 dedi yine. Sorun görünmüyor dedi. 19 olacak diye ısrar edince sen yanlış biliyorsun dedi. Kalakaldım.. Sonra tekrar bakayım bari dedi bi baktı 19+5 çıktı. Haa 19muş haftaya detaylı ultrasonaa git deyip çıkıp gitti.. Tamam o da yorgundu ameliyattan geldi ama bana o kadar stres yaşattı ki.. Zaten randevu alabilmek çok zor. Hiç bir şey anlamadım muayeneden. Ne boyu ne kilosu ne gelişimi hiç bir şey öğrenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…