2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yoğurtlu haşlanmş karnabahar ve havuç vardı benm menüde şekerim çok hafif kalorisi düşük ve besleyici

Evet haklısınız. Ben levreğin dip balığı olduğunu bilmiyordum. Levrek yerine alabalık, hamsi, istavrit, palamut ve uskumru tercih edilebilir diyelim o zaman.

Ayy ne iyi ettin tarif verdin banaaa ben böyle yapayım bi deniyim hangi tür balık alayım yapayım bilmiyorum balık kültürüm de yok
Ben levreğin dip balığı olduğunu bilmiyordum bunu yazarken. Levrek yerine alabalık, hamsi, istavrit, palamut ve uskumru yenilebilirmiş. Bunlar yüzey balıkları imiş inşallah bulabilirsiniz :) ben barbun seviyorum ama dip balığı diye onun yerine levrek alıyordum meğersem o da dip balığıymış.

bi sefer benimde aynı şey oldu doktor koşturup duruyordu bana hoop 2 saniye baktı bebek iyi dedi yaklaşık 16 haftalık dedi ki yaklaşık 16 demekte 15 falan oluyor normalde 17+3 de falandım kağıda baktım neyse orda 17+5 yazıyordu herhalde kafası karıştı dedim 3lü yaptır eli kolu eksik olur pişman olursun dedi ne dediğini bilmiyordu valla bende çok meşgul diye üstelemedim bidahaki gittiğimde iyi anlaşabildik

benim kağıtta hiç bir şey yazmıyor maalesef. güven vermedi doktor. normalde çok neşeli biriydi. ama işte kötü zamana denk geldim. inşallah bi daha ki randevuda memnun kalırım

Evet haklısınız. Ben levreğin dip balığı olduğunu bilmiyordum. Levrek yerine alabalık, hamsi, istavrit, palamut ve uskumru tercih edilebilir diyelim o zaman.
Az zaman kaldi bebişlerimiz doğunca yeriz diğerlerini :) bende bilmeden birgün çinekop yedim fenalaştım.

Yazık günah gerçekten o para ile bebek malzemeleri a da z ye alınır soygunculuk gibi bişey bu

Ben 2 kere zehirlendim ama pisbogaz oldugumdan hala herseyi yiyorum :)) bazende cok kabiz olunca circir olayim diye mideyi bozan seyler yiyorum :))

Kisacik bakti haftasiyla uyumlu dedi ki benimki geriden geliyordu demekki yakaladi :)) kalp atisi duymadim dedim oda makinem bozuk dinletemem dedi. Sonra ucluyu sordu bende gerek gormediklerini soledim oda ikili temizse ben yaptirma taraftari degilim zaten dedi. Bu kadar brbek sagliklimi diyorum biz burda pek bisey anlamiyoruz detayliya gir diyor dicektim benim doktorum heryerini goruyor yokya ben devlette iyi doktora denk gelemedim zaten bunada idrar kulturu icin gittim ozelde cok pahali malum

Kizlaaar, bu bebisleri ne güzel şans getiriyor bize. Bahsetmiştim az, mobbing var çalıştığım okulda diye. Biraz önce ilk tercihim olan okula atandım. Ufak tefek cinayetlerin cekildigi sitenin karşısındaki okula. Göktürk'te. İstanbul'da bilenler bilir. Benim için hayal olan bir yerdi, imkansız gibi birşeydi. Çünkü açık kadro da yoktu.Cok şükür eve 2 km uzaklıkta güzel bir okula atandım. Şırnak /Cizre'de calistiklarimin hediyesi belki de. Ama bebişin şansina.

Ben hala giremiyorum mutfaga kaynanam ve babannem yapiyor o giripte cesit cesit istedigini yapanlara bende ozeniyorum. Kocama da kolay seyleri hazirlayip veriyorum pisirmesini o yapiyo mesela :// brnde cok duzenli beslenemedim bulantidan maalesef daha yeni yeni iste yemeye basladim takma kafana cok bundan sonra yaparsin serumla 9 ay beslenip dogum yapanlar var cok sukur halimize

Gozunaydin canim :))

Bana da doktorum somon ye dedi özellikle ve tadı diğerlerine göre daha hafif geldi tabii karadeniz somonu bu . Onu da deneyebilirsiniz isterseniz

Ayyy darısı başımıza inş :) tebrik ederim canım cidden bebekler şans getiriyor bunu görüyorum

Yaaa canım çok sevindim inanki, gözün aydın bebiş uğurlu geldi annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…