2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim oglus artık tatlıya tepki veriyor bu bilgi hurafe gibi bişey sanırdım doğruymuş :) iki seferdir deniyorum tatlı mideme iner inmez kıpırdamalar başlıyor Normalde tatli sevmem ama arada yiyeceğim

Hoşgeldin aramiza, 7 mm burdaki arkadasimiZda da çıkmıştı, o da yazmış zaten, inşallah bir aksilik çıkmayacaktır. Oradaki anatomik ultrason kemik yapısı ile ilgili değil herhalde sadece, burdaki gibi organlara da bakılıyor?

Yaaa bende karar verdım sanırımmmmm :))) ayy öyle mı dersınn :) bende genelleme degılde bazı ısımler cok yaramaz oluyor erkeklerde ozellkkle nedense hep oyle oluyor dogrumu bılmem benım kız cok askkkkk ama cok aşırııııııııı hareketlı :)) annesi ben oluncaaa cok hareketlı oluyorlar iştee bu pıtırcık ablası gıbı olur

ama böyle bısey yapmak cok buyuk ayıp olur sana böyle bısey yapabılır mı ya ki şuan hassas donemdesın bence acık acık söyle hatta ılk sen söyle ben babamı koyucam bakalım ne dıyecek hem böylece ozaman şu isim olsun dersın süs vs bıseyler yaptırırsın...
Dogum belgesını dırek sen al ozaman ısım yaz oraya ımzala bari bu nedir ya

Bende cok seviyorum hatta eskilerden bir dizi vardi timucin esenin oynadigi orda kizin ismi maviydi cok hosuma giderdi neyse ikinci cocuga ben koycam oyle anlastik :))
Eveeet, o diziden hatırlıyorum ben de o ismi. Bence kıza da olur, o isim erkeğe de. Bakalım ikinci ne olur, kısmetse ne var?

Ruyamda bebek doguyordu ama yalnizim ve ole kaliyorim bagiriyorum falan cok erken cok erken diye gozlerini acip bakiyor iyim ben der gibi gulumsuyor nasil tontis nasil tatli ozan diyordum guluyordu.etkilendim erken dogdu diye ama sevindim isim konusunda agzimdan baska birsey cikmadi diye : )

Benimde annem tutturdu basina sonuna mustafa mehmet ekle diye sakin dedim esimin yaninda soyleme babasinin adi mustafa gider koyar deli olurum.bende gidecegim kimlik cikarmaya dogum parasi icin gitmem lazim kimlige diye uydurdum inandi : ))

Bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda şükür 690 gram olmuş bebişim baya baya büyüdü artık ya bugünkü randevuda en korktuğum şey kaç kilo aldığımı öğrenecek olmamdı açıkçası bana göre çok kilo aldım gibi geliyordu ama çok almamışım totalde 4,5 kilo almış oldum son haftalarda demek bebek çok almış ama nedense hareketlerim falan bı kısıtlandı gibi kendimi hantal hissediyorum

Bu da gecen hafta sonundan ben.bu hafta sonu sanki aradan 1 ay gecmis gibi sistim.kizin spordan bir veli sabah nasil zarif bir hamile oldun sen dedi kibarligini sevdigim yaa diye sarilacaktim kadinaEki Görüntüle 2234100
Maşallah canım ben de o veli gibi düşünüyorum kimisine çok yakışıyor sen de o şanslılardansın. Yalnız benim göbeğim sana göre baya aşağıdan başlıyo senin midenden itibaren çok sevimli zamanla mı yukarı çıkıyor hep mi böyleydi senin

Cok tesekkur ederim.bence herkese cok yakisiyor hamilelikfotografta tshirtten daha da asagida gibi ama aslinda dahada yukarida midem yok direkt göbek basliyor.kizimda cok yukaridaydi benim.buda ilk bastan boleydi
Sanirim yapiyla alakali birsey.

Cok tesekkur ederim.bence herkese cok yakisiyor hamilelikfotografta tshirtten daha da asagida gibi ama aslinda dahada yukarida midem yok direkt göbek basliyor.kizimda cok yukaridaydi benim.buda ilk bastan boleydi
Sanirim yapiyla alakali birsey.
Benimde aşağıda baya bi. Kasıklarımda hissediyorum hep hareketlerini. O yüzden göbeğim hiç belli olmuyor özellikle eşofman falan giydiğim zaman zaten göbeğime kadar kapatıyor göbeğimden üstüde yok doktora bi sorucam haftaya gittiğimde inşallah normal der.

Kasiklarimda bende hissediyorum hatta bazen asagi dogru vuruyor ayagi asagidan cikacak sanki acitiyorda.ama karnim yukarida oluyor.bende yapisal diye dusundum.
Normaldir hersey icini ferah tut : )

Kasiklarimda bende hissediyorum hatta bazen asagi dogru vuruyor ayagi asagidan cikacak sanki acitiyorda.ama karnim yukarida oluyor.bende yapisal diye dusundum.
Normaldir hersey icini ferah tut : )
İnşallah canım baya sorularım birikti 1 ayı geçti gitmeyeli kontrole çok heyecanlıyım o kadar özledimki oğluşumu bakalım 4 boyutluda yüzünü göstericekmi bize :))

Ayyy yerım masallah ınsallah zamanında saglıkla gelsın kuzucuk
Bende ıkı kere gordum ılkınde pamuk gıbı bır kızdı evelsı gün gördüğümde dogurmusum kızım gıbı pamuk gıbı beyaz sacları sarı burnu falan aynı ablasına benzıyordu yaa dıyorum ne kadar kızıma benzıyorrrrr ayyyyyy cok guzeldi ruyam yaaaa
Allahımmm zaman cabuk gecsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…