2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Masallah kocaman olmuş kılonda cok guzel sende bendensın az az ılerlıyorsun :)

Bende az aldıgım gobegmde cook olmadıgı halde oyle hıssedıyorm bır an once hamişlik gecsın hıc bana gore degıl hele evde kucuk bır cocuk varsa enerjın kısıtlanınca kotu oluyor. Eskı kıyafetlerımı kısıtlanmayan hareketlerımı ozledım
hep mi öyle hıssedıyorsun bence pozısyonundandır benımde mıde kısmında degıl dedıgın gıbı yuksek esofman fln gıyınce tamamen kayboluyor ama o yukarı cıkacak zaten... benım bazen gobek delıgımın orda bazen yanlarda bazen altta degısık degısık hıssedıyorum hatta gecen alttıma oyle vurdukı ınan cok tuhaf oldum cok sıddetlıydı sımdı cıkacak galıba dedım

merhaba anneler 23. haftama girdim ve tam 12 kilo aldım bide kilolu hamile kaldım hiç abur cubur yemiyorum ama sürekli oturarak çalışıyorum nasıl durdurabilirim bu kilo alımını

Ya ben aslında bı ara hızlı almıştım şimdi yine yavaşladım :) dengesiz ilerliyorum yani hiç belli olmuyor banaevet çocukla zor oluyordur ama bı yandan da hızlı geçiyordur iyi tarafından bakmak lazım demek ki o hareket kısıtlılığı kilo ile ilişkili değil aman sağlıklı olalım de herşeye bı şekilde katlanılır diye düşünüyorum

Öyle tabı evde cocuk olmasa bol bol dınlenırdım ama oyle olmuyor ev ısı hıc bıtmıyor dısarı cıkmak hıc bıtmıyor amaaan canım kahvaltı ıstemıyor dıyemıyorsun ya da aksam yemegı :) canı sıkılır aktıvıteeler gezmeler :) evet evet sonuxta bebek ıcerde ben bazen unutuyorum hamıle oldugumu sonra dank edınce kotu oluyorum... evet öyle ınsallah

Kızlar benim Bebek de aşağıda hatta bu yüzden lavaboya sık gidiyorum,doktor bir sorun olmadığını ilerleyen zamanlarda yukarıya çıkacağını söyledi

Göbek kısmında da hissediyorum canım ama genelde aşağılarda hissediyorum banada bazen vuruyor idrar keseme doğru bi anda altıma yapıcak gibi hissediyorum

Evet hamilelikte çok net rüyalar görülüyor ve hatırlanıyor. Ben de ne bilim kurgu rüyaları görüyorum:)) üzülüp korkuyorum. Ama Körü rüya anlatılmaz, kimseye anlatöıyorum. Hadiste şöyle diyor:
“Fena rüya da şeytandandır. Kim hoşuna gitmeyen bir rüya görürse, sol tarafına üç defa üflesin ve şeytandan Allah’a sığınsın. O takdirde o rüya kendisine zarar vermez.”

Aynıııııısııı yaa dönsün dursun 30dan sonra artık ayakları gogsune dogru dıkecek
O zamanda göğsümden süt gelir artık hahah bazen göğsüm öyle bi ağrıyo sızı giriyoki göğsümü açıp elimle tutuyorum sadece o zaman bile geliyo sıvı sıksam nolur kim bilir. Valla bu kadar erken geldi doğumdan sonra gelmezse şok olurum

O normal bence sütle alakalı emzırdıgım ıcın bılıyorum ozamanlar oyle sızlardı o agrıdan gırıyor gogsume bazen ama bence kımseye

ne guzel görmüşsün. Masallah.ins zamaninda saglikla gelsinler.
Dur cok cabuk gecmesin daha islerim var benim

İnşallah canım baya sorularım birikti 1 ayı geçti gitmeyeli kontrole çok heyecanlıyım o kadar özledimki oğluşumu bakalım 4 boyutluda yüzünü göstericekmi bize :))
Ins gosterir.benim ki gostermedi malesef detaylida.bu cuma seker yuklemem var belki o arada görürüm umarim

Benimde perşembe günü var şeker yüklemem. Aç aç nasıl içicem o şeyi ve bi saat beklicem onu düşünüyorum bende :/
Iste benim o bekleme sirasinda bebege bakicak doktor belki sekeri basinca kafasini gomdugu yerden cikarirda bi yuzunu gosterir : )
Cilekli limonlu falan olmus artik tadi ben sadesini icmis insanim bunu mu icemeyecegim diye kendimi gazliyorum : ))

Teknik ekipman olarak eksikler bunlar kaldı bi kaç parça da kıyafet şuncacık şeyi hesapladık eşimle 1000 tl civarı tutuyo o da indirimli haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…