2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Nasil sence gerci aldiigna gore begenmissin
Bende begendim ama kararsızım son bi taneydi yarim almam lazim
Acip kapamasi vs kolay mi sence
Tek basimiza bebekle ciktigimizda acip akaparabilirmiyiz
Canım benimki kapalı kutuda kurmadım henüz erken diye. Ama orada gösterdiler kolaydı bayan baya önerdi bide arkadaşım aynısından almıştı çok fazla araştırmıştı o araştırınca bende güvenerek aldım.

Ayh Allah korusun, insan atlatamiyor da kolay.Gercektwn kızıp gercekten ofkeleniyoruz.

Kızlar ben silverette gümüş kapağını aldım sayılır. Bi kaç sitede ikinci elleri 200den aşağı değildi bayadır araştırıyodum neyse letgoya bakıyım bide dedim. Baktım orda 180e buldum pazarlıkla 150ye bıraktı bayan Perşembe doktor randevum var o zaman alıcam elden teslim. Kadına hediye gelmiş doğumda bi kaç kez kullanmış sadece :) zaten kendi kendini temizleme özelliği var ikinci el almak isteyenler vardı sizde bi letgoya bakın isterseniz.

Baktım ama hep satılmış olmadı alıp ben de sonra satılığa koyarım ne yapayım. Canım tatlı o da mucizeviymiş alıcaz mecbur

Baktım ama hep satılmış olmadı alıp ben de sonra satılığa koyarım ne yapayım. Canım tatlı o da mucizeviymiş alıcaz mecbur
Evet canım ben normalde acım olursa öyle alırım diyordum ama geçen gün göğüs ucum yara oldu inanmazsınız ama hiç bişey giyemedim öyle dolaştım düşünün. En kötü ihtimal alıp satmak mantıklı 100 liraya geliyor o zaman zaten.

Kızlar lohusa setim geldi Gelince nasıl bahseder misin yen olmuştu. Ben çok beğendim aşırı rahat yok gibi. Çok sevdim,satıcı da anında gönderdi

Eklentiler

• 4B387D21-8A4D-4CBB-A12A-C81C26A65EA2.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 180
Merhaba kızlar takip edemiyorum uzun zamandır hepiniz iyisinizdir umarım. Dün ayrıntılı ultrasona girdik biz bebeğimin böbreklerinde genişleme varmış panikledim biraz bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Doktor yapacak birşey yok takip edecez dedi ama korktum ben

Bikaç marka var acaba çok farkeder mi ya çünkü bi marka çok pahalı diğer markayla arasında 100 tl fark var. Gümüi gümiştür sonuçta

Merhaba bende yeni katıldım aranıza geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim barsaklarında genişleme var denildi aranızda böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu

Bikaç marka var acaba çok farkeder mi ya çünkü bi marka çok pahalı diğer markayla arasında 100 tl fark var. Gümüi gümiştür sonuçta
Bence şöyle farketmez ikiside 925 ayar gümüş silverettenin adı var sadece. Ama şöylede bişey var diğerlerini satmakta zorlanırsın ama silveretteyi herkes 200 liraya kolaylıkla satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…