2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar saç fırçası tarağı hangi marka almayı düşünüyosunuz chicco çok pahalı ya diğer markalar hakkında bilgi sahibi olan var mı

Evet canım renk çok etkiliyor fiyatı. Tatlı Bi rengi var. İnşallah güzel bir şekilde gelir :)
İnşallah canım bende bunu veya pierre cardini alıcaktım aldığım satıcı ikisi arasında bi fark olmadığını söyledi sadece bu 200 lira daha pahalıydı bende pierre cardini aldım. Ama çok kaliteli bi araba bence :)

maşallah canım bebiş kaç haftalık biraz önden mi gidiyor acaba benimde bir hafta geriden 22+5 500 gram çıktı yada bizimki minyon olacak herhalde :)

merhaba anneler 23. haftama girdim ve tam 12 kilo aldım bide kilolu hamile kaldım hiç abur cubur yemiyorum ama sürekli oturarak çalışıyorum nasıl durdurabilirim bu kilo alımını
canım normal yememe devam ediyorsan nasıl nasıl aldın ki 12 kilo oturmakla alakası yoktur bence şeker falan mı var acaba

Evet canım ben de bugün mağazada inceledim. Hafif ve az yer kaplıyor diğer travellere göre. İnşallah hepsiburadadan güzel bir şekilde gelir :)

Benimde perşembe günü var şeker yüklemem. Aç aç nasıl içicem o şeyi ve bi saat beklicem onu düşünüyorum bende :/
ben yaptırdım geçen hafta canım tansiyonum da düşüyor çok korktum düşer bayılırım falan diye bide tek başıma gittim ama korktuğum gibi olmadı o suyun tadı elmalı soda gibi aynı bide onu içince otur hep kalkma bir yere telefonla falan oyalandım yanında da bir şeyler götür ki test bitince yersin hemen :)

benimde kızımda var canım özellikle erkek bebeklerde çok sık oluyormuş benim bide kız olunca 2li 3lüde yaptırmamıştım detaylıdaki doktor baya korkutmuştu biri 7 milim diğeri 4 milim kendi doktorum önemli bir şey olmadığını takip edileceğini söyledi genelde karnında büyüdükçe yada doğunca geçiyormuş

Tamam canım elmalı limonlu falan varmış sanırım. Benimde tansiyonum düşük hep bazen kahvaltı hazırlarken bile gözüm kararır hemen oturur bişey atarım ağzıma inşallah sorun olmaz.

maşallah canım bebiş kaç haftalık biraz önden mi gidiyor acaba benimde bir hafta geriden 22+5 500 gram çıktı yada bizimki minyon olacak herhalde :)
Canım bugün 25. Haftaya girdik birkaç gün önden gidiyor çok değil ama seninle ultrasona göre aramızda 1,5 hafta falan var gibi bu durumda, senin minnoş da 1.5 hafta sonra olur bu kadar çünkü bu haftalarda artık 100 150 gram arası alıyorlarmış :)))))

Yaaa ne tatlı bayılıyorum çocukların bu enerjilerine :))) Allah onlara yetişmeye çalışan hamile annelere güç kuvvet ve enerji versin

Aynen benim de kız olunca ve bende aynı şekilde tarama testlerini yaptırmayınca endişelendim. Benim de doktorum çok önemsemedi ama internette araştırınca down sendromu riski taşıdığı yazıyor birdahaki kontrolde soracam bi ilgisi var mı onunla diye. İnşallah geçer sağlıkla gelir kuzularımız

Tamam canım elmalı limonlu falan varmış sanırım. Benimde tansiyonum düşük hep bazen kahvaltı hazırlarken bile gözüm kararır hemen oturur bişey atarım ağzıma inşallah sorun olmaz.
evet canım bana elmelısı denk geldi herhalde bakmadım başka neli vardı :) bende hiç aç karnıma tatlı falan yiyemem ama bu öyle çok şekerli bir şey değildi tat olarak sanırım o yüzden de rahat içtim zaten erken vakitte gidersen acıkmazsın çok ben normalde 12 de falan kahvaltı yaptığım için acıkmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…