anladım canım saol ben kendim de sadece 2 kilo alınca böyle bi takmış durumdayım bebeğin kilosuna :) kilo yapısal diyorlar ama ne kadar yesende yemesende yapısal olduğu için pek bir şey değişiyormuş aslında :)Canım bugün 25. Haftaya girdik birkaç gün önden gidiyor çok değil ama seninle ultrasona göre aramızda 1,5 hafta falan var gibi bu durumda, senin minnoş da 1.5 hafta sonra olur bu kadar çünkü bu haftalarda artık 100 150 gram arası alıyorlarmış :)))))
ya canım işte bu gibi durumlar down sendromlu bebeklerde de görüldüğü için direk risk diyorlar her şeyde down sendromunu söylemeseler olmuyor ama tek başına bir down belirtisi değilmiş ense kalınlığı burnu falan diğer her şeyi normalAynen benim de kız olunca ve bende aynı şekilde tarama testlerini yaptırmayınca endişelendim. Benim de doktorum çok önemsemedi ama internette araştırınca down sendromu riski taşıdığı yazıyor birdahaki kontrolde soracam bi ilgisi var mı onunla diye. İnşallah geçer sağlıkla gelir kuzularımız
hayırlı olsun canım markası fiyatı nedir bende solomombaby takip ediyorum ama asla indirime girmiyorAzönce bu kanguruyu aldım kızlar :))
Maalesef çok kararsız bir insanım ama eksikleri yoluna koyabilmek için aradan çıkarmak istedim. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur :)
Sağol canım :) markası mamadusbabyhayırlı olsun canım markası fiyatı nedir bende solomombaby takip ediyorum ama asla indirime girmiyor
evet güzelmiş deseni de bende bakayım bi belki bu indirime girer zaten son ana bırakıcam kanguruyu :)Sağol canım :) markası mamadusbaby
Bende solomombabye baktım ama bunun deseni çok hoşuma gitti karar değiştirmeden aldımİnşallah yakın zamanda bir indirim olur. Ben aldım artık faydalanamam ama çoğu kişi için iyi olur.
Fiyatı 189 tl canım 3 taksite kadar vade farkı alınmıyormuş.
Bende hep öyle dedim canım ama onu sona bırak bunu sona bırak sıkışıcaz gibi geldi..evet güzelmiş deseni de bende bakayım bi belki bu indirime girer zaten son ana bırakıcam kanguruyu :)
Benim de aşağıda herhalde kişinin fiziki yapısıyla ilgili benim boyum 1.60Benimde aşağıda baya bi. Kasıklarımda hissediyorum hep hareketlerini. O yüzden göbeğim hiç belli olmuyor özellikle eşofman falan giydiğim zaman zaten göbeğime kadar kapatıyor göbeğimden üstüde yok doktora bi sorucam haftaya gittiğimde inşallah normal der.
İkiz annelerinden bebek arabası alan yok mu??
Ben de karar veremiyorum yaSayfada heralde 2-3 ikizannesi vardi sanirim
Ama 2bebek 2 bebek cantasi vs derken heralde en hafif arabayı alirsiniz
Ben tek bebek icinhala karar veremiyorum
Hoşgeldin aramiza, 7 mm burdaki arkadasimiZda da çıkmıştı, o da yazmış zaten, inşallah bir aksilik çıkmayacaktır. Oradaki anatomik ultrason kemik yapısı ile ilgili değil herhalde sadece, burdaki gibi organlara da bakılıyor?
Canım seni okdar iyi anlıyorum kiKızlar günaydın, burda çoğumuzun yaşadığı aile sorununu biliyosunuz biz de yaşıyorduk eş ailesi ile. Bizim bebek kısmetse iki tarafında ilk torunu olacak . Eşimin ailesi ise bebeğe daha hasret çünkü eşimin 38 yaşında yeni evlenmiş bir abisi var . Neyse şimdiye kdr bi kaç kez konuda bahsetmiştim bebeğimin bir çok eşyasını benim ailem karşıladı, dolu dolu kıyafetten battaniyeye nevresim takımından yorgan yastığa, alt değiştirmeden emzirme önlüğüne kadar bir çookk şeyini ailem aldı. Bunun dışında bebek arabası kangurusu ve beşiğinide onlar aldı aynı biçimde .. kıyafetlerine bakıp “aa pijama eksik kızım hiç almamışsın al bak” dediğinin ertesi günü koşa koşa gidip dolu dolu pijama takımı alan bi ailem var. Eşimin ailesi ne mi yaptı bu süreçte ?? Bi an önce doğsa, ay canımız torunumuz, bize benziyo (siyah beyaz 10 cm bebeğin orasını burasını kendilerine benzetmeye çalışmalar) adını ne koycaz(topluca karar vericez sanki) gibi gibi konuşmalar..
kayınvalidem 3-5 yelek ördü, bi kez benim emrivakimle bebek bezi aldı 3 atlet 1 pijama aldı.
Bı sırada bebek olmadan önce bize her baskı yaptklarında zamanı gelince olur biraz elimizi toparlayalm dediğimde , biz yardım ederiz dert etmeyn diyen insanlardı .
Ve ben laf arasında annemler beşik ve bebek arabasını alacak siz de odasını alır mısınz dedim çünkü 6 aydır bunları zar zor aldılar. kayınvalidem dondu kaldı ee biz altın takacaktık ? Kiralık evde oda mı yapılır önce ev alsaydınız vs dedi ( çnkü ev kira olnca eşya almayp yerde fln oturuluyor..)
En son dün eşime oda takımı alamayacaklarını maddi durumlarının olmadığını söylediler .
O kadar bozuldum ve üzüldümki çok şükür çalışıyoruz durumumuz iyi bi oda takımını her türlü alırım bebeğime ama hem eşimi bu kdr mahçup durumda bırakmaları hem bu bütün olaylar .. ve şu saatten sonra tutumum nasıl olmalı bilmiyorum ..
Buarada şunu da ekleyeym kesinlikle maddi sıkıntı yaşayan insanlar değiller hatta benim ailemden çok çok daha iyi maddi durumları .
Toruna değil geline yaptıklarını düşünüyolar bence o yüzden yapmıyolar. İkisi de çalışıyo alsınlar kafasındadırlar. Gelini maddi anlamda rahatlatmak zorlarına gidiyo bence.Kızlar günaydın, burda çoğumuzun yaşadığı aile sorununu biliyosunuz biz de yaşıyorduk eş ailesi ile. Bizim bebek kısmetse iki tarafında ilk torunu olacak . Eşimin ailesi ise bebeğe daha hasret çünkü eşimin 38 yaşında yeni evlenmiş bir abisi var . Neyse şimdiye kdr bi kaç kez konuda bahsetmiştim bebeğimin bir çok eşyasını benim ailem karşıladı, dolu dolu kıyafetten battaniyeye nevresim takımından yorgan yastığa, alt değiştirmeden emzirme önlüğüne kadar bir çookk şeyini ailem aldı. Bunun dışında bebek arabası kangurusu ve beşiğinide onlar aldı aynı biçimde .. kıyafetlerine bakıp “aa pijama eksik kızım hiç almamışsın al bak” dediğinin ertesi günü koşa koşa gidip dolu dolu pijama takımı alan bi ailem var. Eşimin ailesi ne mi yaptı bu süreçte ?? Bi an önce doğsa, ay canımız torunumuz, bize benziyo (siyah beyaz 10 cm bebeğin orasını burasını kendilerine benzetmeye çalışmalar) adını ne koycaz(topluca karar vericez sanki) gibi gibi konuşmalar..
kayınvalidem 3-5 yelek ördü, bi kez benim emrivakimle bebek bezi aldı 3 atlet 1 pijama aldı.
Bı sırada bebek olmadan önce bize her baskı yaptklarında zamanı gelince olur biraz elimizi toparlayalm dediğimde , biz yardım ederiz dert etmeyn diyen insanlardı .
Ve ben laf arasında annemler beşik ve bebek arabasını alacak siz de odasını alır mısınz dedim çünkü 6 aydır bunları zar zor aldılar. kayınvalidem dondu kaldı ee biz altın takacaktık ? Kiralık evde oda mı yapılır önce ev alsaydınız vs dedi ( çnkü ev kira olnca eşya almayp yerde fln oturuluyor..)
En son dün eşime oda takımı alamayacaklarını maddi durumlarının olmadığını söylediler .
O kadar bozuldum ve üzüldümki çok şükür çalışıyoruz durumumuz iyi bi oda takımını her türlü alırım bebeğime ama hem eşimi bu kdr mahçup durumda bırakmaları hem bu bütün olaylar .. ve şu saatten sonra tutumum nasıl olmalı bilmiyorum ..
Buarada şunu da ekleyeym kesinlikle maddi sıkıntı yaşayan insanlar değiller hatta benim ailemden çok çok daha iyi maddi durumları .
cok haklisin boyle dusunmekte insan sinir oluyor boyle durumlarda. Nacizane bir arkadas tavsiyesi olarak sunu soyleyebilirim "insanlardan beklentiyi kesmek gerek". Maddi ya da manevi birsey beklemiyorum daha mutluyum artik. su surecte en onemli sey bebegimizin sagligi. Keyfini cikarmak gerek hamileligin. Bu anlattigin kayinvalide tarzi zaten bisey alsa biz aldik der basina kalkar. En azindan uzerinizde soz sahibi olamazlar sende ona gore davranirsin. Hic takma kafana cok sukur anneannesi arkasindaymis:)Kızlar günaydın, burda çoğumuzun yaşadığı aile sorununu biliyosunuz biz de yaşıyorduk eş ailesi ile. Bizim bebek kısmetse iki tarafında ilk torunu olacak . Eşimin ailesi ise bebeğe daha hasret çünkü eşimin 38 yaşında yeni evlenmiş bir abisi var . Neyse şimdiye kdr bi kaç kez konuda bahsetmiştim bebeğimin bir çok eşyasını benim ailem karşıladı, dolu dolu kıyafetten battaniyeye nevresim takımından yorgan yastığa, alt değiştirmeden emzirme önlüğüne kadar bir çookk şeyini ailem aldı. Bunun dışında bebek arabası kangurusu ve beşiğinide onlar aldı aynı biçimde .. kıyafetlerine bakıp “aa pijama eksik kızım hiç almamışsın al bak” dediğinin ertesi günü koşa koşa gidip dolu dolu pijama takımı alan bi ailem var. Eşimin ailesi ne mi yaptı bu süreçte ?? Bi an önce doğsa, ay canımız torunumuz, bize benziyo (siyah beyaz 10 cm bebeğin orasını burasını kendilerine benzetmeye çalışmalar) adını ne koycaz(topluca karar vericez sanki) gibi gibi konuşmalar..
Zaten diyorm ya çoğumuzda aynı sorunlar var diye .. ki sizinkide hasretle beklenen bi bebek ne kdr ayıp o yastığı sen kendinde yaparsın .. yazık günah yaCanım seni okdar iyi anlıyorum ki
Benim kayınvaldeminde bi farkı yok
Benim ailem
Para verdi bize büyük bi miktar
Gidip beşiğini,dolabını,bebek arabasını
Tüm kıyafetlerini alalım diye hatta
Ben sepet beşiklerden istiyorum diye fazladan onuda alicaklar
Kayınvaldem ailemin bunlari yapıcağını biliyor bide dalga geçer gibi diyoki
iyi tamam yastiğinida ben yaptırıyım bari
7 seneden sonra 5.tedaviyle hamile kaldım çok şükür ama yapcakları bi tek yastık
Bide utanmadan doğumdan 2 ay once gelip yavrum 6 aylik olana kadar yanımda kalıcakmış şimdiden yerlerini yapmaya çalışıyorlar
Kimseden artik bir iğne beklemiyorum bebegimle beni yalniz bıraksınlar yeter
Ama lafa gelince bizim soyumuz bizim canımız kanımız diyorlar bebek için..Toruna değil geline yaptıklarını düşünüyolar bence o yüzden yapmıyolar. İkisi de çalışıyo alsınlar kafasındadırlar. Gelini maddi anlamda rahatlatmak zorlarına gidiyo bence.
Ben de kendime o yüzden kızıyorm ya zaten beklentiye girdim diye ama inan bebek olmadan biz her şeyini alırız ona şunu yaparız bunu yaparız kafasındaydılar ki ben cidden ne evlenirken ne evlendkten sonra tek bişey istemedim onlardan ..cok haklisin boyle dusunmekte insan sinir oluyor boyle durumlarda. Nacizane bir arkadas tavsiyesi olarak sunu soyleyebilirim "insanlardan beklentiyi kesmek gerek". Maddi ya da manevi birsey beklemiyorum daha mutluyum artik. su surecte en onemli sey bebegimizin sagligi. Keyfini cikarmak gerek hamileligin. Bu anlattigin kayinvalide tarzi zaten bisey alsa biz aldik der basina kalkar. En azindan uzerinizde soz sahibi olamazlar sende ona gore davranirsin. Hic takma kafana cok sukur anneannesi arkasindaymis:)
Al işte sinir oluyorum wallahi ya Ne kadar ayıp ya ne war torunlarına bişey alsalar eş ailelerinin çoğu böyle durunda var alınca noluo bişeylerimi eksilio. Benim kvde ben söylemeden kendisi beşik alırız dedi anne yanı sepet beşik oğlumundan kalma karyola beşiği var ama yatak odam küçük olduğu için sepet beşik düşünüyordum 1 ay önce dedim ne zaman alırız diye aaa beşikmi param yok dedi gelde delirme sen kendin söyledin ben sana al demedim neyse ben kimseye güvenerek çocuk yapmadım dedim . Yok kızım alırız ben şaka yaptım dedi hala lafını etmio düşün sadece bi beşik 600-700 civarı bir daha kesinlikle söylemem alırım kendim lafımı da söylerim. Bişey beklemiceksin alırım desede inanma ki sinirlerin bozulmasın sonradan. Bundan sonra sende tavrını koyarsın mesafe koy arana anlamazlar ama senin lafan rahat olur en azındanKızlar günaydın, burda çoğumuzun yaşadığı aile sorununu biliyosunuz biz de yaşıyorduk eş ailesi ile. Bizim bebek kısmetse iki tarafında ilk torunu olacak . Eşimin ailesi ise bebeğe daha hasret çünkü eşimin 38 yaşında yeni evlenmiş bir abisi var . Neyse şimdiye kdr bi kaç kez konuda bahsetmiştim bebeğimin bir çok eşyasını benim ailem karşıladı, dolu dolu kıyafetten battaniyeye nevresim takımından yorgan yastığa, alt değiştirmeden emzirme önlüğüne kadar bir çookk şeyini ailem aldı. Bunun dışında bebek arabası kangurusu ve beşiğinide onlar aldı aynı biçimde .. kıyafetlerine bakıp “aa pijama eksik kızım hiç almamışsın al bak” dediğinin ertesi günü koşa koşa gidip dolu dolu pijama takımı alan bi ailem var. Eşimin ailesi ne mi yaptı bu süreçte ?? Bi an önce doğsa, ay canımız torunumuz, bize benziyo (siyah beyaz 10 cm bebeğin orasını burasını kendilerine benzetmeye çalışmalar) adını ne koycaz(topluca karar vericez sanki) gibi gibi konuşmalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?