2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde kendi ailem beşiğini eşimin ailesi bebek arabasını aldı. Ama bunları biz söyledik alırsınız diye..
Diğer türlü herkes çok hevesli doğsun öyle sevelim böyle sevelim ama daha iki taraftan da bir kıyafet alan görmedim. Ben zaten fazla fazla aldım kıyafet o hiç problem değil ama bu şekilde hiçbir hevesleri olmaması insanı üzüyor..
Eşimin ailesinden çok kendi ailemin yapmaması problem benim için.
Cinsiyeti belli değilken hep derlerdi gittik baktık çok güzel şeyler var ama ya kıza ya erkeğe diye alamadık. Bende mutlu olurdum hevesleniyorlar diye ama maalesef cinsiyet belli olduğundan beri alıncak edilcek lafı eden yok.
Hatta birkere şaka yollu kendi ailemin yanında kanguruyu hediye alırsınız bize artık demiştim o kadar ciddiye aldılar ki her gelip gittiklerinde parasızlıktan borçlardan bahsettiler.
Beşik almaya gittiğimizde bir konuda kararsızlık yaşadım babam demekki almak istemiyormuş ki madem almayın beşik hadi çıkalım dedi eşimin yanında kendimi çok kötü hissettim. Çünkü onun ailesi bebek arabası için parayı dediğimiz gibi getirip vermişlerdi.
Uzun lafın kısası kendi aileniz yapıyorsa üzülmeyin stres olmayın Ne güzel ne mutlu sizinle bu süreci paylaşmaları..
Eşinizin ailesini de boşverin en iyisi bile dediğimiz bize el..

Yok canım kesinlikle anlamazlar .. bi de lafta o kadar düşünceli insanlarki inanamazsın yani ben onları tanıyan birisine söylesem bunları bana inanmaz o kdr diyim..
sende haklısın o kdr alırz diyip yan çizmesi ayrı bi olay insanları bu kdr salak yerne koymaya gerek var mı cidden bilmiyorum
Haklısın canım kendi ailenin böyle yapıyor olmasıda çok kötü işte ben ona da kızıyorum eşim mahçup oluyor resmen bu yüzden .. sen de eşine karşı mahçup oluyosun . Hep bi taraf böyle oluyo heralde ya

En iyi si dediğim gibi beklememek dediklerinede inanamamak ewet insanı salak yerine koyuyorlar warsa yapıcaksın ama herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef senin eşine karşı mahçup olmandansa eşin sana karşı mahçup olsun daha iyi boşver kendi ailen sonuna kadar fazla fazla arkanda ne güzel en iyisi bu bence

Maalesef öyle canım ama kendi ailen yapıyormuş bak bence bu çok çok güzel bir şey..
Sen bana güven hiç kendini üzme
Sende Doğumdan sonra ona göre tavır takınırsın sonuçta hiçbir şeyde yardımları olmasıysa gelip sevmeleri de saçma..

Ben de karar veremiyorum ya
üst üste mi olsun yan yana mı falan
Bence Yanyana çok zor canım kaldırımlar zaten ufacık Türkiye’de yola insen Allah korusun tehlikeli üst üste olan modelleri bir araştır
Birde ikiz annelerine danışabilirsiniz sonuçta tecrübede önemli..

Hep aynı var ya, al benden de o kadar kızlar. Annemler her şeyi aldı, ben ne alayım dedi, ana kucağı mi, oyun halısı mi, dedi .Oyun halısı, dedim ben de diğerinden 200 TL daha düşük diye . İndirimde bugün alıyoruz dedim, geçen haftaki alın, dedim Ertesi gün gorustuk, ne parayı veren var, ne birşey. Hiçbir şey almadı şimdiye kadar, bir yerden bedava battaniye gelmiş, onu verdi sadece. Düşük tehlikem oldu, aynı şehirdeydik, kaza gecirdik, annem ve ablam başka şehirden atlayıp geldi bana bakmaya, hareket etmemem gerekiyordu .Aynı şehirde olmamıza rağmen gelmedi. Dün gece konuyla ilgili S Serylady ''nin gördüğü gibi rüya gordum, kabus gibi. Gercekten üzücü şeyler bunlar. Annem bakacak cocuga, kayınvalideye arada bir beni dinlendirirsin, dedi .Kedim var, ben bakamam, dedi. Kayinvalidenin eşi yok, kızı da yurtdışında, bağlayan birşey yok. Eşimin bir suçu yok ama ona da, bilseydim kedi doğururdum, diyorum.
Seninkiler de ayrı alem, ne demek yani, kiralık eve oda olmaz. Kendi ailesine kiyamıyor insan.Dunyalari almışlar baksana.

tasarimcibayan ahhh be canım sana tek tavsiyem eşinde sen de çalışıyorsun şunlara hiç muhtaç olma kendin al oda takımını.Biz dün annem,babam,ben gittik üçümüz karar verdik oda takımını aldık,Babymall ‘den ,ve ciddi anlamda da indirim yaptılar.Toplamda 1.000 lira gibi bir indirim tutarı oldu.Anne yanı beşiğini en yakın arkadaşım aldı,Bebek arabasını kızkardeşim aldı.Halısını,perdesini annem yaptırdı.Ben zaten havlusuna kadar herşeyini aldım.Geriye ne kaldı,ufak tefek eşyalar,onları da şu saatten sonra onlardan isteyecek değilim.Ben her yerde konuşuyorum “a’dan z’ye herşeyini babam aldı “diye ,benim kv Doğum yaptıktan sonra hastane çıkışı alıp,hastaneye gelecek insandı

Herkes aynı konudan muzdarip sanırım
Benim kayinvalidem hamile olduğunu bilemeden1 önce yorgan yastık döşek herseyini yaparım dedi şimdi lafı bile geçmiyor bırak eşyayı aynı binadayız kapımı çalıp yasıyormuşum iyimisin bir şeye ihtiyacın var mı demiyorlar

Ilk zamanlarımda migde bulantısı kokudan hıç bir şey yiyemiyorum biliyorlar da 1 tabak yemek vermediler . Bir şey isteriz diye nasilsin diye bile sormuyorlar :) ki asla2 bir şey de istemedim

Ama benim annem babam bir emekli maaşıyla ay basını zor getiriyorlar . Yastığını yorganıni pikesini nevresim vs. Babam küçük bir sifonyer yaptırıyor sagolsun geçen battaniye oruyordum ipligin bittiğini görmüş babam kağıdını alıp bana aynısından bulmuş almış ne ince fikir . Aldıklarında değilim ama o kadar güzel bana bakıp ilgileniyorlar benle birlikte hevesleniyorlar nr kadar mutlu oluyorum .
Kv de pembeleri gördükçe hala erkek torundan bahsedip dursun sadece . Ayy bende çok dolmuşum sanırım

Herkes çok dolu canım yalnız değilsin,ben kendi kv ile aynı binada oturmayı düşünemiyorum,ikimizden birisi kesin katil olurdu battaniye modeline bakabilirmiyim

Kızlar kimseden bisey beklemeyin. Kendinizi üzmeyin. Size hak veriyorum ama kimseyi degistiremzsiniz. O yuzden canınızı sıkmayın. Gücünüz yettigi kadarini yapın.
Anneme kardeşimle biz bakiyoruz. Kayınvalide hayatta degil. Kayinbaba boyle şeylerden pek anlamaz ben de isteyemem zaten. Yani uzun lafin kısası esimle ben bu konuda malesef yalniziz.
Elimizden geleni yapıcaz esimle. Eksiklerini cok abartmadan almaya calisiyoruz.
Bebeklerimiz sağ salim gelsinler gerisi boş.

Kraft oslo bebek arabasina bakiyorum ben. Inceleyen var mi acaba? Sizce nasıl

Kızlar genel olarak aynı durumlar var herkeste .. torun torun diye ölüyorlar ama iş en ufak bişeye gelince tık yok.. ya cidden durumu kötü olsa en ufak bişey istemem zaten. Ama şu saatten sonra zaten mümknse tek bişey yapmasınlar en azından eşim gördü durumu diye düşünüyorum bakalım bundan sonra ne olur

Herkes çok dolu canım yalnız değilsin,ben kendi kv ile aynı binada oturmayı düşünemiyorum,ikimizden birisi kesin katil olurdu battaniye modeline bakabilirmiyim

Eşimden dolayı çok karışamıyorlar çok şükür ama gene de darlaniyorsun malesef . Bende ilk defa yaptım yap yap bitmiyor :)) az kaldı insallah

Eklentiler

• 20190210_120551.webp
    174,9 KB · Görüntüleme: 75
Oslo’yu bilmiyorum ama Kraft Fit aldım ,yorumları çok iyiydi,bir de kumaş kalitesi filan da çok hoşuma gitti

Eşimden dolayı çok karışamıyorlar çok şükür ama gene de darlaniyorsun malesef . Bende ilk defa yaptım yap yap bitmiyor :)) az kaldı insallah
Aaaa severim ben bu modeli ,hanım dilendi bey beğendi bak ben de sana yaptığımı atıyım

Eklentiler

• 16B43704-00C0-400D-B677-DEDA211C32A0.webp
    145,4 KB · Görüntüleme: 141
Bizimkilerde daha hiç konusunu açmıyor bebekle ilgili alıncakların sadece son ay alınır diyolar o kadar. Bende bebek odasını alıp alamıcaklarını sorucam böyle derlerse bende doğumdan sonra onları meeleticem. Çocuğu ne zaman sevmeye gelirlerse uyuyo dicem sevdirmicem herkes ne ekerse onu biçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…